Saturday, October 16, 2010

Β.Ε.Α. (Βύντρα Ειδικών Αποστολών)





Είναι πια βέβαιο. Ο Λουκάς έχει αποκτήσει ιδιαίτερη ...σχέση με τον ΠΑΟΚ. Τόσο ιδιαίτερη που μπορεί πια ακόμα και να πειραματίζεται. Σε προηγούμενο αγώνα με τον ίδιο αντίπαλο τα γκολ ήρθαν με κεφαλιές, αυτή τη φορά δοκίμασε το σουτ και πέτυχε μια γκολάρα ανάλογη με αυτή που είχε πετύχει πριν μερικά χρόνια στη Λεωφόρο κόντρα στη Σεβίλλη. Αν σε κανα επόμενο σκοράρει με κανα ...ανάποδο ψαλίδι θα τα έχω δει όλα!

Οσο για το ματς; Αν ο Βύντρα είναι παίκτης ειδικών ...αποστολών, το παιχνίδι ήταν ειδικών συνθηκών. Και η ομάδα το έφερε εις πέρας κατά τον καλύτερο τρόπο. Δεν ψάχνει κανείς βέβαια σε ένα τέτοιο ματς με τόσες απουσίες, μετά από διακοπή, με τους διεθνείς επιβαρημένους, μπροστά σε άδειες κερκίδες να δει μπαλάρα, αλλά παρόλα τα παραπάνω το θέαμα ήταν απρόσμενα καλό. Καλός ρυθμός, ωραία μπάλα γενικά, πολύ καλή μπάλα από τον Παναθηναϊκό ειδικά - στο πρώτο ημίχρονο μόνο, γιατι στο δεύτερο όπως είπε και ο ίδιος ο Νιόπλιας η ομάδα "υπέφερε από τον ΠΑΟΚ - και βέβαια τρεις βαθμοί στο σακούλι σ' αυτό το σερί των πέντε αγώνων - φωτιά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη όπου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η σεζόν.


Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, είχε κίνηση, καλή κυκλοφορία, "άπλωσε" το παιχνίδι του και δημιούργησε φάσεις. Θα μπορούσε να τελειώσει το ματς αν ο Σισέ ήταν λιγότερο άτυχος και ο Κρέσιτς λιγότερο καλός. Δεν το τελείωσε και γι΄ αυτό δικαιολογημένα ζορίστηκε στην επανάληψη, όταν κλατάρισαν τα χαφ μας και ανέβηκε ο ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να το είχε πληρώσει ακριβά, αλλά αυτό δεν συνέβη αφενός επειδή ο ΠΑΟΚ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα στο γκολ, αφετέρου επειδή ο Νιόπλιας διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι. Εβαλε στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο πολύ καλός Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε "σκάσει" (λογικό, αφού είχε να παίξει έξι μήνες μπάλα) τον Σιμάο, στη συνέχεια έβαλε τον Δημούτσο στη θέση του Καραγκούνη που επίσης ήταν φανερό ότι δεν άντεχε άλλο και τον Μαρίνο στη θέση του μέτριου (έως κακού) Λουίς Γκαρσία κι έτσι η ομάδα βρήκε τα τρεξίματα που χρειαζόταν.



Αλλά και στο στήσιμο της ομάδας τα πήγε καλά. Με τον Κατσουράνη να έχει περισσότερο οργανωτικό ρόλο παρά ανασταλτικό και χωρίς τον Σιμάο στη βασική ενδεκάδα όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο μέρος.

Δεν του "βγήκε" βέβαια στην επανάληψη η σκέψη να παίζει η ομάδα στην κόντρα με
αντεπιθέσεις, αλλά τουλάχιστον κράτησε το σκορ κι αυτό τελικά είναι πιο σημαντικό. Σε μια "σούμα" αυτού που είδαμε, μπορεί κανείς να πει, λαμβανομένων υπόψιν πάντα των "ειδικών συνθηκών" που αναφέρθηκαν παραπάνω πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και η διακοπή αν μη τι άλλο δεν την έβλαψε.


Ετσι το πρώτο από τα πέντε σημαντικά ματς έληξε χωρίς δράματα και ο ευαίσθητος ψυχισμός του Νιόπλια δεν διαταράχθηκε εκ νέου (αυτό πού το πας;).

Δεδομένου δε ότι η νίκη ήταν και "αναίμακτη" (δεν σημειώθηκαν περαιτέρω σημαντικοί τραυματισμοί - απ' όσο ξέρουμε ως τώρα τουλάχιστον), ανεβάζει την ψυχολογία εν όψει τόσο του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Ρωσίδα, όσο και εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και με την επιστροφή των τραυματιών η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη.


Στους κορυφαίους εκτός του σκόρερ Βύντρα (και όχι μόνο λόγω του γκολ) ήταν ο Σισέ που δεν τον ήθελε η μπάλα απ΄ ό,τι φάνηκε, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Κατσουράνης (ω ναι!). Πολύ καλός ήταν ο Μπουμσόνγκ, έκανε το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι του στον Παναθηναϊκό, μαχητικός ο Βάσκος, ελπίζω ότι ο Λάζαρος θα συνεχίσει εξίσου καλά όπως σήμερα, έχουμε ανάγκη τις καλές του εμφανίσεις.


Απογοητευτικός ο Λουίς Γκαρσία, ίσως τελικά να μην του ταιριάζουν τα άκρα αλλά η θέση πίσω από τον φορ. Μόνο που αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερος για το 4-2-3-1, ενώ όπως φάνηκε τόσο στο ματς με τον Εργοτέλη όσο και σήμερα με το συγκεκριμένο υλικό το 4-3-3- μας πάει καλύτερα.




Οσο για τον ΠΑΟΚ, τα πράγματα ζορίζουν πια πολύ. Τρίτη σερί ήττα, δεύτερη διαδοχική σε ντέρμπι και με τον κόσμο να βρίσκεται σε κόντρα με την διοίκηση, προβλέπω δύσκολες μέρες.


***


Scratch: Eνεση για το ηθικό του Τζόρβα οι δύο πολύ καλές αποκρούσεις που έκανε στο σουτ του Βιεϊρίνια και στην κεφαλιά του Φωτάκη.


Scratch 1: Δεν τον ήθελε με τίποτα τον Τζιμπρίλ σήμερα.


Scratch 2: Δεν ήταν κόκκινη του Σαριέγκι, κακώς διαμαρτύρονται τα ΠΑΟΚια.


Scratch 3: Aμα ήταν στο τέρμα ο Κωστάκης (Χαλκιάς) θα είχαμε βάλει τουλάχιστον δύο ακόμα γκολ.


Scratch 4: Το "κακό συναπάντημα" με τον Σιμάο, απόψε το είχε ο Βλάνταν.



Scratch 5:
Eπίδειξη ψυχραιμίας του Μπουμσόνγκ ήταν η φάση όπου δεν άφησε τον Τζόρβα να μπλοκάρει τη μπάλα και όχι έλλειψη συνεννόησης όπως είπε ο σπίκερ.


Scratch 6:
Aπαρατήρητη πέρασε η επιστροφή του Σάλπι, αν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες θα έπαιρνε τουλάχιστον ένα χειροκρότημα.




Scratch 7: "Τα κόκκινα παπούτσια" - Ριμέικ της παλιάς κλασικής ταινίας. Starring: Lazaros Christodoulopoulos. (προσωπικά δεν με χαλάνε, απλή αναφορά κάνω...).



Scratch 8: Για το φιλικό της Ξάνθης δεν αξίζει τον κόπο να πούμε κάτι...


***



O ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΧΙΛΙΑΝΟΣ




***



Η ΚΑΡΤΑ




***


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ






***



ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΟΑΚΑ




***


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ



***


ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ




***


Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

(γιατί έχουμε και αδυναμίες...)


***


ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ





***


Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


***


ΤΟ ΠΑΝΟ





***


ΣΤΑ VIP










***



ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...



Και κλείνω με μια δυσάρεστη είδηση. Για τους νεότερους αυτό το πρόσωπο μπορεί να μην είναι οικείο. Για μας τους παλαιότερους, για τους φαν του μπάσκετ και τους οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου ειδικότερα σήμαινε πολλά. Ο Νίκος Φάσουρας, ο άλλοτε σέντερ του Περιστερίου, έφυγε από τη ζωή στα 42 μόλις χρόνια του από καρκίνο. Πόσο άδικη είναι η ζωή ρε γαμώτο...

14 comments:

pensierix said...

Οσο κι αν ήταν ματς ειδικών συνθηκών, αυτή η καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο εξηγείται μεν (μακάρι να ήταν μόνο τα ματς της εθνικής η αιτία, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε και με χαρακτηριστικά/ηλικία παικτών...), δεν αρμόζει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δε. ΟΚ, παίζει και ο αντίπαλος μπαλίτσα, θα σε πιέσει, θα σου κάνει και φάσεις (άλλο που ο ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτος επιθετικά) αλλά λίγο πρέσινγκ, δυο επιθέσεις της προκοπής και δυο πασούλες στη μεσαία γραμμή θα μπορούσαμε να τα έχουμε δει στην επανάληψη...Καλό έως πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο, όντως, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτή η ομάδα μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Οι αμυντικές αδυναμίες κάνουν "μπαμ" τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο...Εξαιρετικός ο Σισέ, ακόμα κι αν δεν σκόραρε. Οταν βλέπεις σέντερ φορ να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, να βγάζει ενέργεια, να σουτάρει κτλ, δεν μπορείς να έχεις παράπονο...

ΥΓ
Διανύω περίοδο παρατεταμένης γκρίνιας (τις περισσότερες φορές δικαιολογημένης) ή είναι ιδέα μου;

:)))))

squarelogic said...

Μου φαγε το σεφτέ ο "Ιταλός"!
(Γειά σου ρε Αλεξ...)

squarelogic said...

Είδα μόνο το 1ο ημιχρ.γιατί περιμενα φίλους στο σπίτι,ευτυχώς απ'οτι διαβάζω το 'καλό"...Τώρα για πολύ καλούς δε μας είδα.μια διάθεση είδα.
Ο καλός Παναθηναικός σε αυτόν τον ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει ρίξει 4,ειδικά με τέτοιο Τζιμπρίλ μπροστά.Αν είχε σήμερα το Νινί να του σερβίρει θα είχαμε γλέντια.Ελπιδοφόρα η επανεμφάνιση Λάζαρου,πολύ καλός στα επιθετικά του καθήκοντα κυρίως ο Σπυρόπουλος,γκολάρα με τα όλα της ο Λουκάς,και ο Γκαρσία διαφωνώ οτι ήταν κακός όσο είδα:κοντρόλ σαν το δικό του δεν έχει κανένας,η σέντρα του έχει φάλτσα που μπορούν να συγκριθούν μόνο με τις καλές του Νίνη,και είναι απρόβλεπτος.Το ακριβώς αντίθετο απ τον Καραγκούνη,που τουλάχιστον απ την τηλεόραση ξέρεις ακριβώς τι θα κάνει αφού την ταλαιπωρήσει 20 δ/λεπτα...
Τέλος πάντων,σήμερα μετρούσε το 3ποντο...
Τις καλημέρες μου...

paoad said...

Γύρισα...

....και είναι όλα όπως τα περίμενα. Ο Αστερίξ γκρινιάζει -σα να μην πέρασε μια μέρα- και μας έχει διώξει όλο τον καλό τον κόσμο.

Γατάκι, μην ανησυχείς τώρα που ήρθα όλα θα στρώσουν.

Πάμε μωρή Πανάθα, με μισή ομάδα, σε άδειο γήπεδο, μετά από διακοπή έδειξες χαρακτήρα πρωταθλητή.

O Djibril μοιάζει ακόμα καλύτερος απο πέρυσι ή είναι ιδέα μου..??

-Λάζαρε, το παρακάτω βίντεο σου ανήκει, είναι όλο δικό σου. Αϊντε..

http://www.youtube.com/watch?v=zLdUEEgEEkc

KANTHAR0S said...

Τρεις παρατηρήσεις.

Πρώτον τον θυμάμαι τον Φάσουρα. Κρίμα το παιδί, νέος άνθρωπος.

Δεύτερον ο Βύντρα εδώ και χρόνια είναι υποτιμημένος ποδοσφαιριστής. Από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίχτες. Αλλά βλέπεις κάποιοι λατρεύουν να τον μισούν και του έχει βγει το όνομα.

Τρίτον ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι σκατά πήγε να κάνει ο Σαλπιγγίδης στην Τούμπα και άκρη δεν βγάζω.

Την καλημέρα μου!

fl@neur said...

Γεια σου gatti, όπως τα λες κι όπως τα γράφεις είναι, αν και, κατά τη γνώμη μου, το δεύτερο ημίχρονο είναι το ζήτημα και για τα επόμενα παιγνίδια, διότι ούτε η "ρωσσίδα" ούτε το "αεκάκι", αλλά κι επόμενοι, θα σού αφήσουν περιθώρια όπως έκανε το μΠΑΟΚι. Ο Σάλπι πράγματι άξιζε χειροκρότημα, ούτε όμως κι εγώ καταλαβαίνω τι ψάχνει στον ΠΑΟΚ. Να έχουμε καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα.

gatti said...

@pensierix: Σίγουρα δεν ταιριάζει αυτή η καθίζηση σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό,
αλλά δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε μ΄ αυτά που έχουμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Θα το παλέψουμε και όπου βγει. Δεν φανταζόμασταν έτσι την ομάδα φέτος, αλλά πληρώνουμε τα καλοκαιρινά λάθη. Αυτόν τον καιρό η ομάδα υποχρεωτικά θα στηριχθεί στις ατομικές πρωτοβουλίες ποιοτικών της παικτών και θα εύχεται να μην γίνονται λάθη στην άμυνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Βλέπεις εσύ να υπάρχουν επιλογές; Οτι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα είναι βέβαιο. Αλλά τουλάχιστον έχουμε δύο σερί καλά παιχνίδια (για ένα ημίχρονο). Για το δεύτερο (ημίχρονο) έχει ο ...θεός.

ΥΓ. Α, μπα, μην ανησυχείς Γαλάτη μου. Ετσι ήσουν πάντα! :-p

:)))

gatti said...

@squarelogic: Eίσαι τυχερός. Είδες πράγματι το "καλό" ημίχρονο. Στο δεύτερο η ομάδα ήταν μαύρο χάλι. Τόσο μαύρο που αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε τόσο μεγάλο επιθετικό πρόβλημα, μπορεί να είχαμε δράματα και κλάματα. Οπως το λες είναι. Επρεπε να ρίξει τέσσερα γκολ η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Αφού δεν το έκανε λογικά ζορίστηκε στο δεύτερο. Δεν είναι πάντως θέμα σερβιρίσματος, ευκαιρίες έγιναν, ακόμα και χωρίς τον Νίνη. Απλά ο Σισέ ήταν γκαντέμης χθες.

Δεν διαφωνώ για τις ικανότητες του Γκαρσία. Ο άνθρωπος "το έχει". Η μπάλα κολλάει στα πόδια του. Ομως, δεν είναι αποτελεσματικός. Μετά από τόσο καιρό περίμενα σίγουρα κάτι παραπάνω, ακριβώς επειδή διαθέτει τα προσόντα που περιγράφεις. Προς το παρόν πάντως δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Κι όμως ο Κάρα στα δύο τελευταία παιχνίδια του είναι εξαιρετικά μεστός. (Για Κάρα).

Καλημέρα! :)))

gatti said...

@paoad: Kαλώς τη φίρμα του blog! :-)))


Δεν τον έδιωξε τον κόσμο ο Αστερίξ βρε! Αφού πάντα έτσι ήταν ο Αστερίξ!

Πώς να μην ανησυχώ; Ελειψες για μία χρονιά λόγω στρατού και πήραμε νταμπλ! Τώρα που ήρθες μάς βλέπω ξανά στην ...περιπέτεια! :-p

Καλά κάνεις και θίγεις το θέμα του άδειου γηπέδου, οι περισσότεροι τείνουμε να το ξεχνάμε. Κι όμως εκεί που η ομάδα είχε μείνει από δυνάμεις, στο δεύτερο ημίχρονο, ένα γεμάτο γήπεδο θα την ανέβασε και αντίστοιχα θα έριχνε την ψυχολογία του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτή την παράμετρο.

Ο Djibril EINAI καλύτερος από πέρυσι, δεν είναι η ιδέα σου!


ΥΓ. Κι έλεγα κι εγώ... Πότε θα γυρίσει ο paoad για να ξαναχαρούμε τα ποιοτικά του βιντεάκια;

:-ppppp

gatti said...

@KANTHAR0S: Πραγματικά, μεγάλο κρίμα για τον Φάσουρα, νέος άνθρωπος να φύγει τόσο γρήγορα από την παλιοαρρώστεια...


Το μόνο σίγουρο για τον Λουκά είναι ότι γεννάει πολύ έντονα συναισθήματα. Είτε τον λατρεύουν είτε τον μισούν, το κάνουν με μεγάλη ένταση. Πάντως οι ίδιοι που τον αποθεώνουν για τη χθεσινή γκολάρα θα τον γιουχάρουν στην πρώτη (νέα) "βυντριά".

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί επέστρεψε ο Σαλπιγγίδης. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ευτυχώς θα έχει να λέει στα εγγόνια του για το μοναδικό νταμπλ της ζωής του...

Καλημέρα! :)))

gatti said...

@fl@neur: Aυτό το δεύτερο ημίχρονο με απασχολεί πολύ κι εμένα για τον λόγο ακριβώς που γράφεις. Οι άλλες ομάδες δεν θα είναι ΠΑΟΚ. Και αν πάθουμε ξανά καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο είτε με τη Ρούμπιν Καζάν είτε με την ΑΕΚ, πολύ δε περισσότερο κόντρα στον γαύρο, θα υπάρξει πρόβλημα.

Ατυχος ο Σάλπι που επέστρεψε σε αγώνα χωρίς κόσμο. Του χρόνου πια, εκτός αν τον συναντήσουμε σε κανα κύπελλο (δεν θέλω να σκέφτομαι περίπτωση πλέι οφ...).

Καλή μας συνέχεια! :)))

squarelogic said...

Δυό λόγια ακόμα:
Να που θυμηθήκαμε τον Φάσουρα για κακό λόγο...δυστυχώς, ο θάνατος 'επωνύμων" και μάλιστα σε νεαρή ηλικία μας θυμίζει αυτό που βολικά ξεχνάμε τον υπόλοιπο καιρό,οτι δηλ.γυρω μας σφυρίζει πολύ θανατικό και αρώστια,αδιακρίτως...

Ας πάω τώρα στον Τζιόρβα...Στο Α΄ημίχρ,είδα την ασυννενοησία με τον Μπουμσόγκ(που τελικά καθάρισε στο τσάκ ο Γαλλος λόγω εμπειρίας),2 τραγικές εξόδους,και μια ήττα πάνω στην γραμμή σε ψηλοκρεμαστή μπαλιά απ τον Ιβιτς,έστω και με λάιτ φάουλ(εκεί που ότι και να του κάνουν ο ποιοτικός τερματοφύλακας "καταπίνει"την μπάλα).Παρότι λοιπόν είμαι απ τους φαν του ΑΛΕΞ έμεινα με την αίσθηση οτι θα ήταν καλύτερα να κάτσει πάγκο μέχρι να συνέλθει,αλιώς κινδυνεύει να 'καεί".Διάβασα οτι στο Β΄έκανε 2 σπουδαίες αποκρούσεις..μακάρι να βελτιώσουν την ψυχολογία του.

Η ομάδα δεν έχει 1-2 χαφ μουκαδόρους που να πατάνε ορμητικά περιοχή να πλαισιώσουν τον ταγικά μονο Σισέ...ας ελπίσουμε ο Γκοβού να θυμηθει ποιός είναι και να μην κάνει σαν στερημένος 19χρονος αφρικανός που βρέθηκε ξαφνικάσ την γη της..επαγγελίας και του αλκοόλ.
Επίσης η αμυντική της λειτουργία είναι για γέλια.Αν απέναντι μας χθες ηταν ο γαύρος σήμερα θα είχαμε κηδείες...

4minister said...

Διαψεύστηκε ο ακροατής ραδ. σταθμού, που έστειλε μήνυμα ότι ο Γκοβού δεν θα βρίσκεται ούτε στις κερκίδες, γιατί σου λέει, πως να παρακολουθήσεις 1,5 ώρα Χριστοδουλόπουλο χωρίς να πίνεις!

Όταν ρε Γιόσου κάνεις σπριντ με τον Ίβιτς και δεν τον καταπίνεις, ποιον τον Ίβιτς, γ@μήστε μας κι' αφήστε μας, το φελέκι μου μέσα!

Όταν κάθονται οι κεντρώοι, δηλαδή σε κάθε ματσάκι, παίζουμε σαν Α΄ Τοπικό, όπου πετάμε τη μπάλα στον μπροστινό που είναι γρήγορος μπας και κάνει τη ζημιά. Έτσι η απώλεια του Κατσαρολιού είναι σχεδόν βέβαιη. Αλλά το χειρότερο είναι οι φάπες που έρχονται οσονούπω από τον όμιλο του Champions League, ακολουθώντας αυτές που αρπάξαμε μέχρι τώρα.

Ο Κατσουράνης που στο 2ο ημ. περπατούσε γιατί δεν έγινε αλλαγή; Μήπως υπάρχει σχετική συμφωνία στο συμβόλαιό του; Επειδή το τόπι το γνωρίζει, πρέπει να γυρίσει πίσω, γιατί σαν κεντρικός αμυντικός έχει άλλα 2 χρόνια καλή μπάλα. Διαφορετικά μόλις φύγει ο Νιόπλιας και έρθει σοβαρός προπονητής, θα γυαλίσει πάγκο, λουστρίνι θα τον κάνει. Ή αν σοβαρέψει ο Νιόπλιας και γίνει επαγγελματίας team manager, και όχι προπονητής με παλινωδίες που είδαμε πρόσφατα.

Nick Triantos said...

Vyntraimovic

O Μπαονγκ εχει καταντησει αστεια ομαδα. Μια ομαδα χτισμενη πανω σε αμυντικες βασεις και με στοχο της την κοντρα επιθεση 3 χρονια τωρα δεν ειναι δυνατον ν' αλλαξει τροπους εαν δεν αλλαξει παικτες.

Επειδη παικτες ΔΕΝ μπορει ν' αλλαξει παιρνει προπονητη που να ταιριαζει στο στυλ αυτο...

Christian Gross... ΤΕΛΟΣ