Sunday, November 16, 2008

Ποιο Σύμπαν; Πλλάκα ΜΕ κάνεις;


Το κρας τεστ του ΠΑΟΚ στο τηγάνι με τον γαύρο δεν έδωσε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αλλά δεν ήταν και απογοητευτικό. Ο γαύρος κέρδισε δίκαια το παιχνίδι, αφού ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο ΠΑΟΚ πλήρωσε περισσότερο την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης παρά τις αδυναμίες του. To χάιλαϊτ του αγώνα ήταν η μπουνιά του Γκαρσία στον Ντιόγο!




Μου θύμισε σκηνή από ταινία με φυλακόβιους που συμπλέκονται στο προαύλιο. Μιλάμε τώρα ότι έτσι όπως την έχωσε το "χαντάκι" στον Βραζιλιάνο νόμιζα ότι μετά από λίγο θα βγάλει κανα στιλέτο και θα του το χώσει στα πλευρά! Ολα κι όλα! Εγώ τον Γκαρσία τον γουστάρω. Είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα. Κι από ό,τι είδα πριν λίγο στην Αθλητική Κυριακή, ο πιτσιρικάς τον χτύπησε στο πρόσωπο και τον βρήκε στα δόντια. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Είναι τζόρας γενικά αλλά τελικά έκανε κακό στην ομάδα του μ΄ αυτή την ενέργεια, αφού την αποσυντόνισε. Και πιθανότατα θα τιμωρηθεί και από το βίντεο και θα φάει καμιά τεσσάρα αγωνιστικές, οπότε καλά Χριστούγεννα.




Τώρα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά αυτή την ήττα. Μια ήττα που δεν σημαίνει τίποτα. Κάποτε θα έχανε, δεν γινόταν να διατηρήσει το αήττητο επ΄ αόριστον. Και το γεγονός ότι το αήττητο έσπασε στο τηγάνι από τον πρωταθλητή απαλύνει ακόμα περισσότερο την πίκρα της ήττας. Στην τελική αν του το έλεγε κανείς στην αρχή του πρωταθλήματος ότι θα έκανε την πρώτη του ήττα σε ντέρμπι με το γαύρο στο τηγάνι θα ήταν και ευχαριστημένος.
Η ουσία είναι πως αν διαχειριστεί σωστά την ήττα, τότε Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αποκτούν έναν σημαντικότατο αντίπαλο στη μάχη του τίτλου να πω; Αστεία πράγματα! Με μείον 4, μείον 7 και μείον 8 βαθμούς από το γαύρο δεν ελπίζουν και πολλά.

Αλλά για το Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη!
Θα μου πεις, επειδή ξέφυγε ο γαύρος στη βαθμολογία το έχεις σίγουρο ότι θα πάρει τον τίτλο; Σίγουρο δεν είναι τίποτα. Αλλά μερικά πράγματα αποτελούν σημάδια.
Τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει ο γαύρος τα κερδίζει. Αυτή είναι η διαφορά. Και δεν τα κερδίζει πάντα με την αβάντα της διαιτησίας (άλλο που την έχει κι αυτήν αν σκαλώσει...). Τα κερδίζει και σπαθένια. Οπως έγινε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.



Ενώ ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ (που έχεις από αυτόν τις λιγότερες απαιτήσεις στην τελική, γιατί φέτος είναι η πρώτη χρονιά που παρουσιάζεται τόσο δυνατός μετά από καιρό) δεν σε πείθουν ότι μπορούν να τα κερδίσουν.


Scratch: Κι εντάξει κόντρα στην ΑΕΚ δεν έπαιξε. Εμείς όμως πώς την γλιτώσαμε από τον Γκαρσία και δεν σκότωσε κανέναν; Θα μας βρήκε πολύ soft για τα γούστα του και μας λυπήθηκε...

Scratch 1: Τι έρμο ξύλο έφαγε ο Ντιόγο... Mέχρι και στις τσέπες έβαλε!

Scratch 2: Πάλι με το ξένο πόδι, το αδιάφορο, έπαιξε ο Μπελούτσι.

Scratch 3: Αλλού γι΄ αλλού ο Λέτο.

Scratch 4: Ξανααγάπησαν τον Πάτσα οι γαύροι. Τάραξε στα φιλιά τη ριγωτή και φτιαχτήκανε άγρια. Μέχρι την επόμενη μαλακία που θα κάνει για να τον βρίσουνε όλοι μαζί. Εμείς τουλάχιστον κρατάμε χαρακτήρα με τον Βύντρα...

Scratch 5: Κοίτα ρε τον Βαλβίδα που έκανε παίκτη τον Ντομί!

Scratch 6: Ο Λεμονής έκατσε να χάσει από τις γριές για να είναι αυτές χαλαρές στο ματσάκι με τον γαύρο την άλλη εβδομάδα; (Πλάκα κάνω!). Καλά να πάθεις Τσακίρη που έδιωξες τον Λίνεν!

Scratch 7: Και μέσα σ΄όλα κέρδισε και ο Θρασύβουλας και θα μας έρθει ορεξάτος στο ΟΑΚΑ. Πάλι ντέρμπι θα το κάνουμε το παιχνίδι!

Scratch 8: Πάλι διαμαρτυρήθηκε ο Κασναφέρης; Ε, ρε γλέντια! Eβγαλε και ανακοίνωση η ξανθούλα και μιλάει για ...ευαισθησίες. Αφιερωμένο λοιπόν δικαιωματικά το άσμα της Καιτούλας (Γαρμπή): "Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου".

Scratch 9: Καλά που έλειπε ο Πουρουπουπού και ομόρφυνε λίγο η αθλητική κυριακή. Στα πάνω της η Αννούλα που έπαιξε βασική και δεν την είχανε βάλει πάλι να κάτσει στην άκρη του πάγκου... Το unfair πάντως το διέπραξε πάλι η εκπομπή. Συνέντευξη της μαμάς - Ντιόγο πριν από τα στιγμιότυπα των υπόλοιπων αγώνων. Περιμένετε εσείς μαλάκες να δείτε τις ομάδες σας. Καλά για Β΄ Εθνική και τα υπόλοιπα δεν το συζητάμε καν...

Scratch 10: Για το μπάσκετ δεν έχω να πω πολλά. Η ομάδα δεν περπατάει καλά. Δεν έχει χημεία. Αυτή που φαινόταν να έχει στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι τυχαίο που την έχασε (την είχε ποτέ ή ήταν ιδέα μας;) μόλις επέστρεψε ο V-Span; Τα δύο Σίγμα της ομάδας (Σπανούλης - Σάρας) κάνουν conflict. Δεν ξέρω αν μπορεί να λυθεί αυτό και αν ναι, πότε θα γίνει αυτό...



Scratch 11: Τι γκαντεμοσαββατοκύριακο ήταν αυτό! Ολα ανάποδα ήρθαν! Γκέλα το Σάββατο στη μπάλα, ήττα την Κυριακή στο μπάσκετ, νίκησε και ο ακατονόμαστος τον ΠΑΟΚ. Χάλι μαύρο...

Scratch 12: Ρε Πάολο Κοέλιο, μην ξαναγράψεις τέτοιες μαλακίες! Ακου εκεί το Σύμπαν συνωμοτεί. Πλλάκα με κάνεις;

24 comments:

Stepas said...

Εγώ πάντως, μετά και το σημερινό, ακόμη απορώ πώς την γλίτωσε ο Σιμάο στο ματς της Τούμπας...Φαίνεται τον συμπάθησε ο δολοφόνος-χάνδακας.

gatti said...

Μα κι εμένα αυτή ήταν η απορία μου. Πώς τη γλιτώσαμε και δεν μας έκοψε φέτες! Αλλά νομίζω βγήκε στο ημίχρονο, έτσι δεν είναι; Ισως γι΄ αυτό...

:)))

YΓ. Τώρα νομίζω ότι κατάλαβα γιατί τον λένε "χάνδακα". Τους σκοτώνει και τους πετάει στο χαντάκι... :p

The Bgt said...

Thanks για το ραπορτο γαττι!
Δε το ειδα το παιχνιδι.

Παντως ελπιζω ακομη να στραβοπατησει ο Γαυρος.
Ειπαμε γουσταρω πλαιυ οφ με ΠΟΚ για Τσου Λου.
ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

Vorios Anemos said...

Πάμπλο και πάλι Πάμπλο.
Και μονο που δεν τον πλησίαζε άνθρωπος για 60 λεπτά μετά, λέει πολλά.

Ναι όντως μας στοίχισε ο καυγάς του, αλλά κάποτε έπρεπε να γίνει και κάτι τέτοιο.

και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ΠΑΟΚ μπήκε σε ντέρμπυ με τσαμπουκα, δύναμη και χωρίς φόβο. Η ήττα δεν μου λέει τίποτα. Ο αποδεκατισμός από κάρτες και τραυματισμους με φοβίζει.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Πολλά μας λείπουν ακόμα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Πάμπλο μου θύμισε Λεοντιαδη! Μπορεί απο την αναμπουμπουλα να φάγαμε το γκολ αλλά χαλάλι! Τον ειδες και εκεί που έκανε χειρονομία στον Νταρκο "πολυ μιλάς!"

Τελος παντων. Χασαμε μετα απο 10 αγωνιστικές στο τηγάνι αλλά έτσι οπως ηρθαν τα πραγματα ξεσυνηθίσαμε!

gatti said...

@the bgt: Eχασες! Εγώ από ένα σημείο και πέρα δεν έβλεπα ματς. Εβλεπα τον Γκαρσία. Κυνηγούσε σε όλο το γήπεδο τους αντιπάλους να τους ξυλοφορτώσει, κι αυτοί μόλις τον έβλεπαν έτρεχαν μακριά!

Καλά, θα έχει μεγάλη φάση να στραβοπατήσει ο γαύρος, να πάρει καναν τίτλο ο ΠΑΟΚ (στο κάτω κάτω έχει τη μικρότερη βαθμολογική διαφορά από το γαύρο) και να σκοτωθούν οι τρεις μεταξύ τους για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σατανικό σενάριο!

Αλλά δεν νομίζω να αφήσει ο Γκαγκά να του κάνει τέτοια ζημιά ο γκαγκατσογιός!



@vorios anemos: Kαλώς όρισες, Βόρειε!

Είμαι σίγουρη ότι γούσταραν τα ΠΑΟΚια Γκαρσία. Εδώ το ευχαριστήθηκα εγώ! Το έχω πει εδώ και καιρό ότι μου αρέσει αυτός ο παίκτης, σαν φάτσα, πριν τον δω να παίζει στον ΠΑΟΚ. Μου άρεσε από τις πρώτες φωτογραφίες που τον είδα την ημέρα της άφιξής του στο αεροδρόμιο. Μ΄ αυτό το ύφος του ...βαρυποινίτη, αγέλαστος και σκυθρωπός, είχα πει ότι θα τον λατρέψουν οι ΠΑΟΚτσήδες και δεν έπεσα έξω.

Αυτό όμως είναι το ένα ζήτημα. Είναι καλό που έχει ο ΠΑΟΚ έναν παίκτη τέτοιο τσαμπουκά. Αλλά μέχρι εκεί! Αν φτάνει να μοιράζει μπουνιές δεξιά και αριστερά, δεν βοηθάει ούτε το άθλημα ούτε την ομάδα του. Γιατί μπορεί να γουστάρατε, αλλά ουσιαστικά από τον Πάμπλο το χάσατε το ματς.

Λογικά θα φάει πολύ περισσότερες αγωνιστικές από μια απλή αποβολή, το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί μέσω βίντεο. Βάλτε και τον Κοντρέρας που τραυματίστηκε βάλε και τις άλλες κάρτες, θα δυσκολέψουν τα πράγματα...

gatti said...

@_st_: Kαλημέρα Στάθη μου!

Λεοντιάδης! Οντως! Πού το θυμήθηκες!
Καλά είναι γεγονός ότι ήταν φόβος και τρόμος ο Πάμπλο μέσα στο γήπεδο.

Μη μου λες όμως χαλάλι! Κάποιες αντίστοιχες "στιγμιαίες" απολαύσεις πληρώνεις τόσα χρόνια σαν ΠΑΟΚ με επεισόδια και ξύλο. Δεν είναι κρίμα;

Εντάξει, κανείς δεν λέει ότι δεν θα έχανες και χωρίς να κάνει τον μποξέρ ή τον καρατέκα ο Γκαρσία, αλλά γιατί να μην εξαντλήσεις τις πιθανότητές σου με ορθόδοξο τρόπο;

Εξάλλου δεν είναι μόνο η ήττα από το γαύρο που στο κάτω κάτω μέσα στο τηγάνι φαντάζει λογική. Είναι και οι απώλειες που έχεις για τα επόμενα παιχνίδια...

Πανάθας said...

Σήμερα 17 Νοεμβρίου 2008, εμείς μπορούμε και μιλάμε χάρη στους ανθρώπους που το 1974 έδωσαν τον υπερπάντων αγώνα στο Πολυτεχείο (και όχι μόνο εκεί βέβαια και όχι μόνο τότε, απλά είναι ημερομηνία συμβολική και σταθμός). Νομίζω πως αξίζει για μία μέρα να αφήσουμε τον αγωνιστή Πάμπλο Γκαρσία (το ποδόσφαιρο αλλά και άλλα πράγματα έπονται αδέλφια) και να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας, τιμώντας εκείνη τη γενιά. Όσοι μπορείτε καλό είναι να κατέβετε μία βόλτα από το Πολυτεχνείο και να αφήσετε ένα μικρό λουλούδι στο σημείο που το τανκς ισοπέδωσε τα παιδιά. Και φυσικά ακολουθεί και η πορεία που θα καταλήξει στην Αμερικανική Πρεσβεία. Νομίζω πως η εποχή, επιτάσσει τη συμμετοχή μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΚΡΩΝ (Πηγή: Ένωση Μητέρων Ελλάδος):

Αλβάνογλου Θεόδωρος 22/5/73 Αναγνωστόπουλος Αντάρογλου Αντζελόνι Έλενα Μαρία Αντωνίου Ζήσης 1970 Αργυρίου Αργυροπούλου Αικατερίνη 1973 Βάρσος Ιωάννης 1973 Βασιλόπουλος Γιάννης 30/3/73 Βρυώνης Βυθούλκας Γαλάτης Νίκος Γεριτσίδης Γιώργος 17/11/73 Γεωργάκης Κώστας 19/9/70 Γεωργαράς Μαρίνος - Σπύρος 1973 Γιαννόπουλος Γρέλλος Δασκάλου Στέλιος 1974 Δημόπουλος Δικάλφα Καλλιόπη 1973 Διμαντάκος Έγκελμαν Ντόρις Μαριέτε 16/11/73 Ελής Παναγιώτης 25/4/67 Ευαγγελινός Ζησιμόπουλος Ηλιόπουλος Θεοδώρας Δημήτρης 18/11/73 Θεοδωρίδης Γιώργος 1968 Ιωαννίδης Ιωάννου Καζέπης Κώστας 1974 Καϊλης Γιάννης 26/2/74 Καλαβρού Μαρία 1967 Καλατζής Δημήτρης 5/8/67 Καραγεωργίου Στέλιος 17/11/73 Καραμανής Μάρκος 17/11/73 Κατής Κώστας 1969 Κατσικογιάννης 17/8/69 Κομνηνός Διομήδης 16/11/73 Κούλης Γεώργιος 19/4/72 Κούμπουλος Κρητικάκη Κυριακόπουλος Σάκης 1974 Κωνσταντίνου Γιώργος 4/5/73 Λαγαριώτης Μανδηλαράς Νικηφόρος 18/5/67 Μαρκούλης Νίκος 17/11/73 Ματζώρος Μαυρογιάννης Μέξης Μικρώνης Μιχαηλίδης Μπονάτος Χρίστος Μυρογιάννης Μιχάλης 17/11/73 Μώμος Νικολάου Παναγούλης Γιώργος 1968 Παντελεάκης Κυριάκος 17/11/73 Παπαγεωργίου Παπαδόπουλος Παπαϊωάννου Δημήτρης 17/11/73 Πεσλής Βασίλης 21/4/67 Πετρόπουλος Βασίλης 26/3/73 Ρακιτζής Αλέξανδρος Ράμμος Βασίλειος Ρίζος Τάκης 13/10/67 Σαμούρης Γιώργος 17/11/73 Σαρμαλής Σίμος Γεώργιος 9/1/74 Σινόπουλος Πέτρος 21/6/73 Σπαρτίδης Σταυρέλης Γιάννης 12/12/73 Σταυρόπουλος Σχίζας Σωτηρόπουλος Ιωάννης Τζαβαλάς Καρούσος 3/1/69 Τζιάνος Λάμπρος 21/12/73 Τορίλ Τεκλέτ(Αίγυπτος) Τσαρούχας Γιώργος 1968 Τσιγκούνης Τσικουρής Τσιτσιρίγκος Φώτης 7/4/72 Φαμέλης Βασίλης 17/11/73 Φιλίνης Γιάννης Νοέμ. 73 Φραγκόπουλος Θεόφιλος Χαλκίδης Γιάννης Χαραλαμπίδης Γιώργος Χατζηβασιλείου.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο τρόπος δολοφονίας των παραπάνω πολιτών, είναι ίδιος και απαράλλακτος στις περισσότερες των περιπτώσεων.

1. Πυρά αντρών της φρουράς του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως
2. Έντονη ρίψη δακρυγόνων αερίων
3. Πυρά, ξυλοκόπημα μέχρι θανάτου (συνήθως με συμπαγείς μεταλλικές ράβδους) από άντρες της Αστυνομίας
4. Πυρά στρατιωτικής περιπόλου + Πεζοναυτών κ.α.

http://www.youtube.com/v/B28Pqv14IAc&rel=1

gatti said...

πανάθας: Με είχες ρωτήσει χθες αν θέλω να ξαναγράψεις εδώ.

Δεν φανταζόμουν ότι θα αναγκαστώ να σου απαντήσω τόσο σύντομα.

Δεν θέλω να ξαναγράψεις εδώ γιατί δεν σέβεσαι τις επιθυμίες μου.
Δεν θέλω να ξαναγράψεις εδώ γιατί είσαι off topic.
Δεν θέλω να ξαναγράψεις εδώ γιατί ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ θέλεις να περάσει το δικό σου.

Ανοιξε το μπλογκ σου ρε Πανάθα και γράψε ό,τι θέλεις.
Γιατί έκανες register; Για να πρήζεις τους υπόλοιπους;

ΥΓ. Το ενδεχόμενο να με πονάει για προσωπικούς λόγους το Πολυτεχνείο και γι΄ αυτό δεν θέλω να γράψω, ούτε που σου περνάει βέβαια από το μυαλό, έτσι;

ΥΓ1. Κρίμα που περνιέσαι και για αριστερός...

gatti said...

πανάθας: Και μη γράψεις τίποτα άλλο, γιατί θα το σβήσω...

Ντεμης said...

Μα βρε Gatti μου, έδειξε κι άλλους αγώνες η Αθλητική Κυριακή;! Εγώ από τις 22:10 που γύρισα σπίτι απ΄ το Anorthosis Athens Club (νικήσαμε την Αλκή!) ως τις 00:30 που κοιμήθηκα, δεν έδειξαν τίποτε άλλο. Γαύρος, γαύρος, γαύρος, βρώμισε το σαλόνι μου σαν ιχθυόσκαλα! Έλεος πια! (Άσε τα σημερινά πρωτοσέλιδα! Μα μιά ομάδα υπάρχει σ΄ αυτή τη χώρα;....)
Ούτε ο Ορφανός μού αρέσει! Μα εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην εκπομπή ο απαίσιος πρώην υπουργός με τον παλιο-νόμο του τον αντισυνταγματικό που πήγε να διαλύσει όλο το οπαδικό κίνημα; Πού είναι κάνας Μπορμπόκης, Τερζανίδης, Γούναρης, Σαράφης, Νέτο Γκουερίνο (άσχετο, αυτός μου άρεσε εμένα!), Παρίδης;
Καλή εβδομάδα!
ΥΓ: πάει ο Δώνης.... μόλις άκουσα και την ανακοίνωση του Αστέρος Τριπόλεως πως χάλασε η δουλειά με τον "Πρίγκηπα".... ν' αρχίσω ν' ανησυχώ;

gatti said...

@ντέμης: Είναι αλήθεια ότι το παράκαναν με το γαύρο. Γι΄ αυτό έβαλα και αυτό το link που μιλάει για την Ντιογομάνα. Και η πλάκα είναι ότι ο Ντιόγο δεν μου είναι αντιπαθής. Είναι συμπαθητικός και είναι και πολύ καλός παίκτης. Αλλά τέτοιο λιβανιστήρι, φτάνεις στο σημείο να τον σιχαθείς.

Ασε που έχουν δίκιο οι ΠΑΟΚτσήδες να φωνάζουν ότι όλοι έμειναν στη μπουνιά του Γκαρσία και κανείς δεν ασχολήθηκε με την αγκωνιά του Βραζιλιάνου που προηγήθηκε. Αυτή δεν σήκωνε κάρτα;

Ε, τώρα τα πρωτοσέλιδα, αναγκαίο κακό. Χρωματίζονται ανάλογα με τα γεγονότα. Το δυσάρεστο είναι πως όταν κοκκινίζουν έχει κερδίσει ο γαύρος. Ενώ εμείς και εσείς πρωταγωνιστούμε σε απολύσεις προπονητών, ήττες, χάλια κ.λπ.

Δεν ήταν ο Γιώργος Ορφανός ο υπουργός, βρε Ντέμη μου. Ηταν ο Κώστας Ορφανός, ο ποδοσφαιριστής που τον επέλεξαν γιατί έχει παίξει και στις δύο ομάδες. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο εκπροσωπεί όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, αφού πολλοί δεν του συγχωρούν ότι έπαιξε στο γαύρο. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει μονίμως στο πάνελ εκπρόσωπος της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο όταν έχει ντέρμπι με μία από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Που ούτε κι αυτό δεν συνέβαινε, απλά επειδή είναι στη συγκεκριμένη βαθμολογική θέση ο ΠΑΟΚ το σκέφτηκαν να γίνουν περισσότερο ...δημοκρατικοί.
Αν όμως δυσανασχετείς εσύ φαντάσου τι γίνεται με την επαρχία. Που περιμένει να πάει 1 η ώρα για να δει δυο φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες. Και από ποιον; Από την ΕΡΤ που ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ως κρατική τηλεόραση να προβάλλει όλη την Ελλάδα. Σε μια φάση κοιτάζω το ρολόι και ήταν 2.46 και έδειχνε αγώνες Β΄ Εθνικής. Δηλαδή ο άλλος θα ξενυχτήσει για να δει δυο φάσεις; Είναι απαράδεκτοι!!!

YΓ. Δεν ξέρω αν ανησυχείς εσύ που χαλάει του βάτραχου στον Αστέρα. Το σίγουρο είναι ότι εξακολουθώ να ανησυχώ εγώ όσο καιρό είναι άνεργος...

xaroylita said...

Ηρθα να πανηγυρίσω!!!!!!!!!

Δεν είδα το παιχνίδι.. Διάβασα και ενημερώθηκα απο σ'ένα... Το βράδυ που παρακολούθησα όμως, κάποια αθλητική εκπομπή, στην οποία σχολίαζαν τον αγώνα.. "Πολύ ξύλο"... λέμε..

Gattaki μου!!! Φιλάκια και καλή σου μέρα..

island said...

Πλλλλάκα μα κάνεις ρε γατί; Που δεν είναι σίγουρο το πρωτάθλημα; Ούτε ο Κοέλιο μπορεί να το σταματήσει αυτό. Βέβαια στον β γύρο δεν ξέρεις πως θα βρίσκονται οι ομάδες. Πάντως στα σίγουρα ο πολυμετοχικός δεν παίρνει πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του ΠΑΟ. Στα σίγουρα δεν παίρνει και δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Στα μπασκετάκι δεν φοβάμαι (αν και η ομάδα δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη προηγούμενων ετών). Είναι να δέσουν και οι καινούριοι. Και άμα δέσουν τότε θα έχουμε γλέντια. Δεν είναι και κανένας τυχαίος ο Γκαστόνε που τους διάλεξε. Απλά θέλουνε χρόνο. Και πιο πολύ από όσο θέλουν οι παίχτες στο ποδόσφαιρο γιατί μιλάμε για πολυπλοκα συστήματα στο μπάσκετ. Και όχι διάταξη σε ρόμβο. Μιλάμε για σκάκι μέσα και έξω από το γήπεδο.

Ο Βασιλάκης είναι ακόμα κρύος. Πολύ κρύος. Αλλά δεν φταίει αυτή του η κρυάδα για την ήττα. Αν είναι δυνατόν να θέλουμε μάχημους όλους τους παίχτες για να νικήσουμε τον Πανελλήνιο. Απλά μπήκαν στον αγώνα υπέρ του δέοντος χαλλλλαρά και τους πήρε η κάτω βόλτα σε λέω αφού.

Καλύτερα έτσι πάντως για να ξεψαρώσουν τα ψάρια και να έρθουν με μία χαλαρή διάθεση ότι είναι καλύτεροι και το έχουν σίγουρο το ματσάκι. Και τότε θα δεις μαύρο φίδι που θα τους φάει.

Φιλάκια γατάκι

Νικόλαος Παπουτσής said...

Η αθλητική επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με τον παναθηναϊκό.
Αυτο το πρωτάθλημα ,έστω κι αν τα κοράκια ειναι για πολλές κλοτσιές και
με αδικούν σχεδόν σε κάθε αγωνιστική,
νομιζω οτι ο ολυμπιακός το δικαιούται
σε σχέση με τις άλλες ομάδες και αυτα που δείχνουν στο χόρτο,ωσ τωρα τουλάχιστον

Οσο για τον Τεν...δεν λεω τιποτα


τσιου!!!

zouk said...

Ουτε μια χαρα αυτο το Σαββατοκυριακο.
Ποδοσφαιρο ισοπαλια,μπασκετ ηττα και ηττα του ΠΑΟΚ,γιατι εγω θα χαιρομουν να νικουσε και να ηταν πρωτος.Τετοια χρειαζομαστε γενικα και ειδικα οποιος και αν κερδιζει τον Ολυμπιακο ειναι χαρα.χαχαχα.

Ντεμης said...

Αχ βρε Gatti, τελικά όλο πελλάρες λαλώ, εε; Άλλος Ορφανός είν΄ αυτός; Μα αφού μοιάζουν! Εγώ έλεγα πως απλά "άσπρισε" λιγάκι από πρόπερσι. Ωφού-ωφού, ντρέπομαι τώρα....
ΥΓ: ωραίο το Ατρόμητος-Ιωνικός, Χορεύοντας στη Βροχή. Μείνατε και με 9 παίκτες στο τέλος κι όμως το κρατήσατε στο 0-0. Ό,τι πρέπει για ένα βροχερό βραδάκι Δευτέρας.

gatti said...

@xaroylita: Kαλώς την!

Και γιατί να μην πανηγυρίσεις; Ολοταχώς για το πρωτάθλημα πηγαίνεις! Ας προσέχαμε εμείς οι "μάγοι με τα δώρα". :))

Eπεσε ξύλο είναι γεγονός. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι για ...άντρες! Ετσι δεν λένε; :pp

Πολλά πολλά φιλιά! :***



@island: Tίποτα δεν είναι σίγουρο, αν δεν έχει κριθεί και μαθηματικά.
Καλά για τον Κοέλιο τα είπαμε. Μέγας Καραγκιόζης! Ποιο Σύμπαν συνωμοτεί; Εδώ όλος ο κόσμος χθες ήθελε να χάσει ο γαύρος! Εγινε; Δεν έγινε. Οπότε μη μου μιλάς για δαύτον! :p

Tώρα, να επαναλάβω την περιβόητη ρήση του Τζέραρντ για το τι μπορεί να έχει κριθεί από τις πρώτες αγωνιστικές και τι όχι, είναι περιττό. Αληθινό μεν, αλλά πολυφορεμένο.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πουλάει παιχνίδια. Δεν επιστρέφει αν θες τα δώρα που του κάνουν. Και από αυτό και μόνο το γεγονός είναι φαβορί. Κι ας είναι άθλιος εκτός έδρας κι ας μην πείθει ακόμα ότι είναι για μεγάλα πράγματα. Τα αποτελέσματα που πρέπει να πάρει, τα παίρνει. Οπότε...

Επίσης κι εγώ πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα πάρει δύο στόπερ παρόλο που τους χρειάζεται (για μένα τόσο που έχουμε "καεί" θα έπρεπε να πάρει τρεις, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια). Επομένως, ας μην περιμένουμε μεγάλα πράγματα ούτε και στο δεύτερο γύρο... Δυστυχώς...

Τώρα, για το μπασκετάκι... Ούτε εγώ φοβάμαι. Οπως γράφω και στο ...δίπλα μαγαζί, πέρσι είχα την αίσθηση πως λείπουν κάποια κομμάτια του παζλ. Φέτος η αίσθησή μου είναι ότι απλώς δεν έχουν προλάβει να τοποθετηθούν στην κατάλληλη θέση. Ωστόσο, το θέμα των Σπανούλη - Σάρας εξακολουθεί να με προβληματίζει.

Πιστεύεις αλήθεια ότι ο Γιαννάκης θα αφήσει τα ψάρια να χαλαρώσουν; Ο κόσμος του γαύρου μπορεί να έχει χαλαρώσει. Ο Γιαννάκης και οι παίκτες του όχι...

Φιλιά, Νησάκι!



@karaflokotsifas: Oντως, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Και πράγματι με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα ο γαύρος δικαιούται το πρωτάθλημα, όσο κι αν μας πικραίνει αυτό.
Βέβαια, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι νωρίς. Υπάρχει πολύς καιρός ακόμα. Και για να γίνει η ανατροπή, αλλά και για να γνωρίσουμε μεγαλύτερες ξεφτίλες. Θα δείξει τι από τα δύο θα συμβεί.

Τι να πεις για τον Τεν Κάτε. Εχουν πει τόσοι πολλοί, τόσα πολλά...

Φιλιά, κοτσύφι μου!



@zouk: Μεγάλη πίκρα το Σαββατοκύριακο zouk μου. Πίκρα στο Αλκαζάρ, πίκρα στην Κυψέλη. Για το τηγάνι τώρα τι να πω. Αν στενοχωρήθηκες εσύ για την ήττα του ΠΑΟΚ φαντάσου εγώ που είμαι και φιλοΠΑΟΚτσού!

Θα γυρίσει βρε ο τροχός που θα πάει! (Εμείς μπορεί να μην τον προλάβουμε βέβαια, αλλά θα τον προλάβουν τα παιδιά και τα εγγόνια ΣΟΥ). :))



@ντέμης: Σε έχει βαρέσει η στενοχώρια για την ομάδα Ντέμη μου, γι΄ αυτό!
Δεν μοιάζουν βρε! Ο Γιώργος είναι πιο όμορφος. Ο Κώστας έχει το χαρακτηριστικό στόμα της οικογένειας Ντακ (Ντάφι, Ντόναλντ κ.λπ.). Ωστόσο, εμένα μου είναι περισσότερο συμπαθής απο τον πολιτικάντη.

ΥΓ. Μας "σφάξανε" Ντέμη μου, εμάς τα ...πιτσούνια! Ακου με 9 παίκτες! Θέλουν να μας κρατήσουν στη Βήτα Εθνική! Θα πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά! Είδες τι έκανε ο Μπέος; Θα πάει στα δικαστήρια τον Ψυχομάνη ο Ολυμπιακός Βόλου για τις επαναλαμβανόμενες μεροληπτικές διαιτησίες! Δείχνει το δρόμο ο Αχιλλέας!

zouk said...

Πως σας φανηκε η ανακοινωση των οργανομενων?

Πολυ αγριεμενα ειναι τα παιδια.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?article_id=81586

gatti said...

@zouk: H ανακοίνωση και άγρια είναι και εύστοχη και θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Το θέμα είναι αν όντως γίνονται έτσι τα πράγματα στις εκδρομές και αν πράγματι αντιμετωπίζουν τέτοιες συμπεριφορές.
Δεν έχω σφαιρική γνώση του θέματος, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά...

island said...

Ποιό είναι το δίπλα μαγαζί;

zouk said...

Σιγουρα σε πολλες φορες γινονται διαφορα στα εκτος εδρας.Καθ εκδρομη ομως μπορει να ειναι και μια διαφορετικη περιπτωση.

Ναι η αστυνομια κανει πολλες φορες δυσκολη την ζωη των οπαδων.Πολυ ξυλο.
Ψυχολογικη βια.Ξερω περιπτωση που εχουν βαλει να κατεβασουν τα παντελονια για να δουν αν κρυβουν κατι στην εθνικη οδο με τα αμαξια που περνουν να τους κοιταζουν.

Απ την αλλη ομως οι οπαδοι κανουν αλλα διαφορα.Εκτος οτι σπανε και πλακωνουν.Οταν σταματουσαν σε μαγαζια για την αναγκη τους,επερναν οτι ηθελαν με τον τσαμπουκα της μαζας.Χωρις να μπορουν οι μαγαζατορες τιποτα μην τους σπασουν το μαγαζι.

Οποτε για εμενα κανεις δεν μπορει να μιλαει γενικα.

Στην Λαρισα θελουν να μου που οτι ηταν τελειως αθωοι?Αμφιβαλω.Σιγουρα ομως για καποια πραγματα θα εχουν δικιο.

tzonakos said...

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει καλά, δεν θα τον επηρρεάσει η ήττα απο τον Τηγανιακό.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα και χαρακτήρα παρά πρόσωπα - φωτοβολίδες.

Και μη μου θυμίζεις την "Αθλητική Κυριακά"
Εγω τα βλέπω πλέον στον ΣΚΑΪ.

Συμφωνω για το conflict Σάρας-Σπαν.

gatti said...

@island: To sportsquall Νησάκι μου!

Καλημέρα: :))



@zouk: Γι΄ αυτό πιστεύω κι εγώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ξέρω από γνωστό μου αστυνομικό πόσο τους νευριάζουν οι εκδρομές και πόσο τους ξεβολεύουν, γι αυτό βγάζουν το άχτι τους στους οπαδούς και κάνουν ό,τι μπορούν να τους αποθαρρύνουν από νέα ...εξόρμηση.

Από την άλλη έχω ακούσει (αυτό δεν το ξέρω από πρώτο χέρι) ότι πολλοί οπαδοί παίρνουν "τσαμπουκά" πράγματα από μαγαζιά χωρίς να πληρώσουν και πολλές φορές καταστρέφουν ότι βρεθεί στο διάβα τους.

Η ουσία είναι πως τα καινούρια επεισόδια στη Λάρισα αποτελούν "βούτυρο στο ψωμί" αυτών που θέλουν να σταματήσουν μια και καλή οι εκδρομές. Και μάλλον προς εκεί πάει το πράγμα...

Ισως όμως να είναι και για καλό...



@tzonakos: Το ελπίζω να μην επηρρεαστεί. Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη δυναμική φέτος, το ζήτημα είναι να το αποδείξει και στην πράξη.

Η σταθερότητα έρχεται μέσα από το χρόνο και την ομοιογένεια που την παρούσα στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει. Ηδη το Γενάρη (καλώς εχόντων των πραγμάτων...) πας για νέα αλλαγή προσώπων τουλάχιστον στην άμυνα (λογικά και στην επίθεση). Εννοείται ότι δεν μπορεί να έρθει μέσα από πρόσωπα - φωτοβολίδες.

Να μη στη θυμίζω την "Αθλητική Κυριακή", αλλά για το σύνολο της Ελλάδας είναι η μόνη που υπάρχει. Και οφείλει να το σκεφτεί πρώτα η ΕΡΤ αυτό. Ο Σκάι δεν ξέρω αν εκπέμπει παντού...

Ο Γιασικεβίτσιους ήταν ένας από τους παίκτες που θαύμαζα, πριν ακόμα έρθει στον Παναθηναϊκό. Οσο όμως περνάει ο καιρός, σκέφτομαι αν μας ήταν τόσο αναγκαίος ή μήπως τελικά τον πήραμε για να μην πάει στο γαύρο. Ισως δεν είναι τυχαίο που η "χημεία" της ομάδας χάλασε από τότε που ήρθε. Και τι κάνεις τελικά, αν αποδειχτεί ότι μαζί με Σπανούλη δεν μπορεί να συνυπάρξει; "Θυσιάζεις" το Βασίλη (γιατί κι αυτό έχει ακουστεί...) ή σκέφτεσαι ότι ο "Σάρας" είναι περαστικός και στηρίζεις τον V-Span; Πρόβλημα!