Sunday, September 30, 2007

Σχολές διαιτησίας "Γιώργος Ζολώτας"

Μια χαρά τα πήγανε πάλι τα κοράκια. Τρεις σφύριζαν το Σάββατο οι δύο τα έκαναν μαντάρα. Ωραίο ποσοστό ρε, συγχαρητήρια.

Ο Τέρορ τα σκάτωσε στον δικό μας αγώνα και μετά επιδόθηκε στους γνωστούς διαιτητικούς συμψηφισμούς. Κάνω μια πατατιά και την διορθώνω με μια δεύτερη. Δεν έδωσε το πέναλτι του Βύντρα (φτου σου, μη σε ματιάσω πουλάκι μου) που κατέβασε ...τσαμπουκά τη μπάλα με το χέρι και μετά ...ισοφάρισε κάνοντας τα στραβά μάτια όταν ο Κνολ έκανε τον τροχονόμο με το χέρι στην έκταση σε σέντρα του Ρομέρο. Και σαν κερασάκι στην τούρτα ακυρώνει και κανονικό γκολ του Δημούτσου. Αξιος! Αξιος!
Και μην πει κανείς ότι έτσι όπως τα γράφω φαίνεται να αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός, γιατί θα το πω κι ας είναι η ομάδα μου. Αλλο να είσαι πίσω στο σκορ στο 31΄ και να κυνηγάς και άλλο να μη σου δίνει πέναλτι όταν έχεις ήδη πάρει το προβάδισμα στο σκορ και σε κυνηγάει ο αντίπαλος.


Δεν φτουράει όμως μία ο Τέρορ μπροστά στον Γιώργο Ζολώτα. Μιλάμε τώρα ότι ο άνθρωπος πρέπει να ανοίξει δική του σχολή διαιτησίας. Πρέπει να συγγράψει τους νέους κανονισμούς. Πρέπει να τον καλούν να διδάσκει σε σεμινάρια. Ποια Ρεπούση τώρα και ποιο βιβλίο ιστορίας; Ζολώτας κύριοι. Ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρου της διαιτησίας. Ποιος είπε ότι ο παίχτης δεν μπορεί να παίξει μόνος του τη μπάλα μετά από κόρνερ ή από φάουλ; Τον Ζολώτα τον ρωτήσανε; Μπορεί και παραμπορεί θα σου απαντήσει ο κόραξ. Γι΄ αυτό και θεώρησε κανονικό το γκολ του Λουτσιάνο. Τι έκανε ο Βραζιλιάνος; Πήρε τη μπάλα και έφυγε μόνος του!
Και μετά ισχυρίστηκε κιόλας ότι έκανε κομπίνα με τον συμπαίκτη του τον Σίριο. Τι κομπίνα όμως ήτανε αυτή που την είδε μόνο ο ίδιος;
Και θύμωσε κιόλας μετά και είπε την μεγάλη ατάκα! "Αμα έκαναν την κομπίνα ο Ροναλντίνιο και ο Μέσι όλοι θα έλεγαν τι κομπίνα έκαναν οι παιχταράδες!". Ελα ρε μεγάλε! Πες μας τώρα και ποιος από τους δύο είσαι; Ο Ρόνι ή ο Λιονέλ;

Και για του λόγου το αληθές, ιδού το βιντεάκι. Κι άμα δείτε εσείς τον Σίριο να ακουμπάει τη μπάλα, γράψτε μου!

6 comments:

squarelogic said...

Γιατι,το παλληκαρι που δεν εβλεπε την περασμενη Κυριακη τα σπρωξιματα στον Ν Ντοι μπροστα στα ματια του,τον Κακκο,τον ειδες σημερα που εδωσε κιτρινη στον παικτη της ΑΕΚ που σπρωχτηκε...

Τι να πει κανεις,και να σκεφτεις οτι παιζονται χοντρα χρηματα στο Στοιχημα...δεν αφηνουν τις αποφασεις στον...Βαρουχα απ το βιντεο,καλυτερα?

gatti said...

Kαι πού ξέρεις τι το είχε παίξει στο στοίχημα ο Ζολώτας;

Το 1-0 ήταν εύθραυστο και η Λάρισα έπαιζε καλά απ΄ ό,τι διάβασα. Αρα, κάπως έπρεπε να το σιγουρέψει το ματσάκι.

SniperAthens said...

Ήταν δεδομένη το σφάξιμο, ήταν "αβαβά" η δουλειά.

Ο Ζολώτας της είχε χρεωστούμενα της ΑΕΛ από πέρσι. Μάλλον το ξεχνάτε...

houli_v said...

Το κακό με το φίλο μου το Λουκά είναι ότι δε μπορεί να του κακιώσεις . Δε φταίει αυτός που κάθε που θα κάνει μια καλή ενέργεια πριν προλάβεις να αναρωτηθείς μην και είχαν δίκιο οι Γερμανοί , θα κάνει κάποια γκάφα για να ρθούμε στα ίσα μας . Προσπαθεί το παλικάρι όσο μπορεί αλλά δεν ….

Υ/Γ1 Ο Λουκάς πρέπει να έχει τα πιο φοβισμένα μάτια που έχουν υπάρξει σε ποδοσφαιριστή που παίζει σε τέτοιο επίπεδο (Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει ότι αν κάποτε ξεπερνούσε τα ψυχολογικά του ίσως να έβγαζε μάτια . Μέχρι τότε βγάζουμε τα δικά μας …. )

Υ/Γ2 Τον τελείωσα το φίλο σου τον Πορτογάλο . Εν τέλει πάρα πολύ καλός . (Αν και έπρεπε μάλλον να διαβάσω πρώτα τα περί τυφλότητας και μετά τα περί φωτίσεως γιατί συνδέεται το ένα βιβλίο με το άλλο ) . Α πειράζει . Ας τα διαβάσω ανάποδα .

Καλησπέρες :)

gatti said...

@sniper: Οι γέροι ξεχνάνε όπως ξέρεις. Για θύμισέ μας τα χρεωστούμενα, γιατί δεν θυμάμαι τίποτα.

@houli_v: Φίλος σου είναι ο Λουκάς; Το έχει ακόμα το Hummer; Σφήνωσε πάλι σε καναν δρόμο στο Κολωνάκι ή τη σκαπούλαρε;

Φοβισμένα μάτια έχει; Το βλέμμα της αγελάδας έχει (πω πω κακία...).
Το θέμα είναι ότι οι σχέσεις του με τους οπαδούς της Πανάθας έχουν διαταραχθεί ανεπανόρθωτα, οπότε το καλύτερο για όλους θα είναι να πάει στο καλό...

ΥΓ. Ωστε ήταν καλό το "περί φωτίσεως; Και είναι συνέχεια του "περί τυφλότητας"; Με έφτιαξες τώρα!!! Θα το αρχίσω αμέσως!
(Είδες που σου έλεγα για τον Σαραμάγκου;)

houli_v said...

Λες ότι η ματιά του Λουκ δεν έχει φόβο αλλά το 'που βρίσκομαι τώρα' . Ίσως . Σίγουρα όμως αυτή τη ματιά δεν την έχει άλλος ποδοσφαιριστής .

Συνεπώς από μια άποψη ο Λουκάς είναι συλλέκτικό είδος και ίσως μόνο γι αυτό να αξίζει πολλά χρήματα (τι άλλη εξήγηση να δώσω για τους Γερμανούς και στην άρνηση μας να τον δώσουμε)

Υ/Γ το περί φωτίσεως όσο προχωρούσαν οι σελίδες τόσο καλύτερο γίνονταν μέχρι που προς το τέλος με συνεπήρε . Καλή ανάγνωση ...