Sunday, November 2, 2008

Μόνη ξανά θα σε αφήσω...





Δεν μιλάμε,
δεν μιλάμε πια,
δεν μιλάμε,φτάνει μια ματιά
και γυρνάμε,
πρόσωπο αλλού και πλάτη,
φταίει κάτι που...
Δεν μιλάμε...

***
Δεν μιλάμε,
στην κερκίδα αγώνα κοιτάμε
τόσο μόνοι,τι κι αν νικάμε
στο παιχνίδι αυτό μπήκε τέρμα
ψέμα θα σου πω.

Τι πράγμα ήταν πάλι κι αυτό σήμερα! Τι έγινε ρε παιδιά στο ΟΑΚΑ; Πώς το άρπαξε έτσι η ΑΕΚ; Τι μπινελίκι έριξε το τρένο στο δοκάρι του Τζιμπούρ-ι; Πώς το γύρισε μέσα σε 3 λεπτά η Ενωση στις καθυστερήσεις και μάλιστα με παίκτη λιγότερο; Πώς πανηγύρισε έτσι έξαλλα ο "ήρεμος Don"-ης; Πώς έβαλε μετά τα κλάματα αυτό το τέρας ψυχραιμίας; Πώς βγήκε ο Ντέμης και υπέβαλε παραίτηση; Μιλάμε τώρα αυτό δεν ήταν ματς. Ταινία ήταν! Και τι δεν είχε! Σασπένς, αγωνία, ανατροπές, αντίστροφη ροή (γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσεις το πανό των Οριτζιναλίστας που έγραφε "ζητείται πρόεδρος" πριν καν ο Ντέμης να σκεφτεί το ενδεχόμενο της παραίτησης; - τύφλα νάχει το Memento). Ασε τώρα το γέλιο, το κλάμα, το ξύλο, την περιπέτεια! Ταινία υπερπαραγωγή! Μπεν Χουρ! Και άγρια θηρία είχε (τίγρης) και μεταφυσικά στοιχεία είχε (Τροχανάς) και καταδιώξεις με τρένα είχε και ένα πιο ...primitive στοιχείο το διέθετε, έτσι και έβλεπες την αφάνα του Καρντόσο, γιατί μη μου πεις ότι μ΄ αυτό το μαλλί και με ένα πανί γύρω από τη μέση για να κρύβει τα απόκρυφα δεν είναι ίδιος με το πρωτοπαλίκαρο του φύλαρχου της φυλής Κούρου στον Αμαζόνιο; (καλά το τι έντομα πρέπει να κατοικούν εκεί μέσα ούτε θέλω να το σκέφτομαι...).


Ξεκινάει που λες το ματσάκι κι όσο βλέπεις την ΑΕΚ να δυσκολεύεται να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα τόσο σου έρχεται στο μυαλό η φράση του Δώνη: "Θέλω να κερδίσουμε, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο". Κι έρχεται μετά το γκολάκι του Μαρσελάο και αυτομάτως σου έρχεται άλλη σκέψη στο μυαλό: "Φουκαρά μου, τον τρόπο να κερδίσεις δεν τον ξέρεις, βρήκες όμως τον τρόπο να χάσεις!". Κι εκεί που είχανε τρελαθεί οι ΑΕΚτζήδες να αποδοκιμάζουνε νάσου και πετιέται ο Μαϊστόροβιτς. Καβαλάει τον Μπλάνκο όπως είχε καβαλήσει ο Βράνκοβιτς τον Κόρφα στο Παλέ ντε Μπερσί στο πρώτο ευρωπαϊκό για να κάνει την περιβόητη τάπα (καλά εκείνη την στιγμή είχα πει, πάει ο Τζον εδώ θα τον θάψουμε...) παίρνει την κεφαλιά και ισοφαρίζει. Κι από εκεί που περίμενε να του πούνε ένα μπράβο, να ρίξουν ένα χειροκρότημα ρε αδερφέ, τίποτα τα παλιόπαιδα. Γιούχα και πάλι γιούχα. Πώς τα κατάφερε μετά από τόση γιούχα να βάλει ο Τζιμπούρης και το δεύτερο ένας Θεός το ξέρει. Και το έκανε και θεαματικό μάλιστα. Ανάποδο ψαλιδάκι και τέζα ο Αμπάρης. Αλλά και πάλι αυτοί οι αγνώμονες οι οπαδοί συνέχισαν να γιουχάρουν. Οι μισοί πανηγύριζαν και οι άλλοι μισοί έβριζαν. Κι ο Δώνης στον πάγκο να χτυπιέται και να αγκαλιάζεται με τους συνεργάτες του. Να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Και να τρώει και την κάρτα του και να φεύγει για τα αποδυτήρια. Είχανε την τιμητική τους στην 8η αγωνιστική οι προπονητές. Ετσι κι εμάς μας αποβάλλανε τον τεντά μας. Που αν ρωτήσεις τώρα τους μισούς οπαδούς μας και τους μισούς δημοσιογράφους, θα σου πούνε τι κρίμα να μην ισχύει η αποβολή προπονητή και για το επόμενο ματς ώστε να μην κοουτσάρει με το γαύρο. Αλλο θέμα όμως αυτό, ξεφύγαμε.





Αυτά γίνανε που λες στο ΟΑΚΑ. Και όπως ο Ντέμης είναι συναισθηματικό παλικάρι δεν το άντεξε. Τον έπιασε το παράπονο. Και όπως ήτανε φουντωμένος υπέβαλε την παραίτησή του. Μόνο που άργησε κομμάτι λέω εγώ. Αυτή την παραίτηση έπρεπε να την είχε υποβάλλει πολύ νωρίτερα. Εκεί κάπου στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος. Πριν κλείσει νέο προπονητή, πριν πάρει παίκτες, πριν του φύγει ο Ριβάλντο, πριν κάνει την συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει την 9μηνη παραμονή του (ούτε μωρό να γεννιόταν) μέχρι τον επόμενο Μάιο (ζήσε Μάη μου...) πριν γίνει το νταραβέρι με τον Μελισσάν και μπουρδουκλωθούν περισσότερο τα πράγματα. Τώρα που έγινε δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί. Εκτός κι αν ο Ντέμης ξέρει κάτι παραπάνω περί πρόωρων εκλογών και παραιτήθηκε για να προωθήσει την πολιτική του καριέρα... Αν με ρωτήσεις τώρα εμένα προσωπικά, θα σου πω ότι θα μου λείψει ο Ντέμης. Και κάθε Ντέμης που αγαπάει το ποδόσφαιρο και την ομάδα του λείπει όταν φεύγει. Οσο λιγοστεύει το συναίσθημα και περισσεύουν οι χαρτογιακάδες, οι τεχνοκράτες ή οι επιχειρηματίες και οι "επιχειρηματίες", οι παράγοντες και οι "παράγοντες" χειρότερα είναι για το ποδόσφαιρο. Αλλά έτσι κι αλλιώς όπως είπε και ο Θανάσης (ένας είναι ο Θανάσης) "όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια".


Στο γαύρο τώρα ζούνε στον αστερισμό του Ντουντού. Ενας νέος μεγάλος έρωτας γεννήθηκε. Φίλησε ο Βραζιλιάνος τη φανέλα εκσπερμάτισαν οι γαύροι. Κατά τ΄ άλλα μια χαρά το καθάρισαν το ματσάκι. Εμ, τι μαλάκες σαν κι εμάς είναι να κάτσουν να χάσουν; Και ο Κουτσιανικούλης στον πάγκο. Αστον εκεί σου λέει μην τυχόν γίνει καμιά στραβή. Ηξεραν πότε έδωσαν το ...ελεύθερο να μπει. Οταν είχε "κλειδώσει" το ματσάκι. Οχι που θα είχαν πρόβλημα τώρα να πάρουν τη νίκη ακόμα κι αν ξεκλείδωνε, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.


Στον ΠΑΟΚ τώρα είχαμε άλλες ομορφιές. Τοπικό ντέρμπι με τις γριές που τα ΠΑΟΚια τις είχανε για ελαφρύ μενού, αλλά αυτές αποδειχτήκανε δυσκολοχώνευτες. Είχανε πάρει τα πάνω τους από το χηνάρι στο ΟΑΚΑ με τον γνωστό "πράσινο" χορηγό των ταπεινών και των καταφρονεμένων και μπήκανε με φόρα. Ωσπου να καταλάβει ο ΠΑΟΚ τι τον χτύπησε το είχε αρπάξει. Ανέβασε κι αυτός απόδοση για να ανταποδώσει αλλά είχε λογαριάσει και χωρίς τον Παπασταμάτη. Τώρα αυτουνού δεν του έχει μιλήσει κανείς; Δεν μπορώ να καταλάβω! Δεν ξέρει ότι στον ΠΑΟΚ δουλεύει ο Γκαγκατσογιός; Πώς τον έσφαξε έτσι με το μπαμπάκι; Κανονικό γκολ του ακύρωσε κι όχι τίποτα άλλο αλλά χάλασε και το ρεκόρ του Μπακαγιόκο. Γιατί ο παίχτουρας το παστέλωσε πάλι αλλά του το βγάλανε οφσάιντ. Και σα να μην έφτανε αυτό δεν του έδωσε και πέναλτι πάνω στο Μούσλι. Μετά από αυτά πάλι καλά που έβαλε το γκολάκι ο Μαλεζάς και δεν έσπασε και το αήττητο.


Γιατί αν γινότανε και αυτό δεν τελείωνε το ματσάκι. Κατασκήνωση το είχανε κάνει το γήπεδο τα ΠΑΟΚια και όχι στις εξέδρες ή απέξω. Οχι! Από μέσα. Περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου καθόντουσαν και όποτε γουστάρανε να ξεμουδιάσουνε έμπαιναν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και αρχίζανε τις διαπραγματεύσεις με τους παράγοντες και τους σεκιουριτάδες για ξαναβγούν έξω.



Γιατί να βγούνε όμως; Αφού ΠΑΟΚια και ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια. Και οι οικογένειες είναι ενωμένες. Και γιατί τώρα έγινε αυτό; Επειδή τους είπανε ότι δεν τους δίνουνε εισιτήρια. Ρε σεις πάτε καλά; Θα κρατήσει το ΠΑΟΚι έξω από το γήπεδο η έλλειψη εισιτηρίου; Πότε συνέβη αυτό για να συμβεί και τώρα;


Μπήκανε που λες κι αυτοί μέσα, παίξανε και το ξύλο τους με τα ΜΑΤ και στανιάρανε και οι δύο πλευρές. Πριν από αυτό βέβαια είχαμε και pre-game στην Καμάρα. Και τζάμια αυτοκινήτων έσπασαν και τα περιπτεράκια τους τα έκαψαν κι όλα ήταν μια χαρά. Γνωστές, ωραίες, ποδοσφαιρικές στιγμές...



Κατά τ΄ άλλα νίκησε η ξανθούλα μέσα στο Ηράκλειο και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Και οι ομιλίτες το χαβά τους. Φασαρίες και διαμαρτυρίες για να διώξουνε τον Βατσινά. Μόνο που μέχρι να τον διώξουνε θα έχει πέσει ο ΟΦΗ στη βου εθνική.


-------------------------------------------------------------


Μπορεί το τσιγάρο να με λαχανιάζει στο τρέξιμο,
αλλά στο πήδημα δεν με φτάνει κανείς!


Πόσο την κόντυνε την ομάδα ο κοντός!


Πού φτουράει ο Δανιήλ μπροστά στους Οριτζιναλίστας;
Εκατό χρόνια μπροστά είναι ο Χατζηχρήστος και τα παλικάρια του!


Scratch: Υπόθεση των δύο ψηλών (Πέκοβιτς - Μπατίστ) ήταν η νίκη επί του Πανιωνίου στο μπασκετάκι. Η ομάδα ήταν επηρρεασμένη από την ήττα στη Βαρκελώνη. Το μεγάλο στοίχημα του "Ζοτς" είναι να βάλει στο κλίμα της ομάδας τον Νίκολας...

Sctatch 1: Ολα τα λεφτά οι αψιμαχίες στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ. Ο Καφές είχε κοπανήσει τον Καρντόσο στον αγώνα, ο Aργεντίνος του το φύλαγε. Και μόλις σφύριξε ο κόραξ το τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέσανε κάτι ψιλές μεταξύ τους στο δρόμο προς τα αποδυτήρια αλλά μπήκαν και άλλοι στη μέση. Οσο παρακολουθούσε η κάμερα ήταν ψιλοσυγκρατημένοι. Μόλις μπήκαν μέσα βάζω και στοίχημα ότι έπεσαν μπουκέτα. Μου θύμισε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τορίνο το '85 τότε με τον "αλήτη Βοτρώ". Που έριξε κάτι ψιλές ένας παίκτης μας στον Κόμι (σκόρερ) και πήγε αυτός να διαμαρτυρηθεί. Εκεί δίπλα στη φυσούνα ήταν ο Λιβαθηνός. "Μην ανησυχείς" του έλεγε, εγώ θα σε προστατέψω! Κλαψούριζε ο ιταλιάνος και κόλλησε δίπλα του για να μη τις ξαναρπάξει. Τον κρατάει αγκαζέ ο Λιβαθηνός και μπαίνουν μέσα, εκεί που δεν φτάνει η κάμερα. Ε, λοιπόν είμαι σίγουρη ότι ήταν ο πρώτος που τον ματσακόνιασε!

Scratch 2: Περίεργο συναίσθημα να παίζουν οι άλλοι και εσύ απλώς να παρακολουθείς. Αντε να δούμε τι θα γίνει την Τρίτη στη Βρέμη. Πέντε λέει έριξε η Βέρντερ το Σάββατο στη Χέρτα! Ευτυχώς ξεμπούκωσε!!!

15 comments:

Laplace said...

οι μπουγατσαδες παλι καναν τις αηδιες τους..
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..απορω γιατι τους δινουν εκτος εδρας εισητηρια..

οι ακετζηδες ειναι η προσωποποιηση της αχαριστιας..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα στον ντεμη(που δεν τον συμπαθω αλλα το σωστο το γραφω)που τους εσωσε απο Δ εθνικη κ για να ερθει ο μελισσανιδης εκαναν ολα αντα..

ο κουτσιανικουλης δεν επαιξε..τελικα ειχαν δικιο οσοι ελεγαν οτι ο γαβνρος τον αγορασε 1 εκατομμυριο ευρω κ δωρο 2 ματς..

ΜΟΝΟ ΠΑΟ...
2 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ GAYΡΟΥΣ K EIMASTE MIA XAΡA..

ΠΑΥΛΟΣ said...

Φίλησε ο Βραζιλιάνος τη φανέλα εκσπερμάτισαν οι γαύροι!!!

χαχαχα έγραψες!!!

υγ το τραγούδι του Τερζή λατρεμένο

Ντεμης said...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με laplace78, απαράδεκτοι οι μπαογκτζήδες και η γελοία συμπεριφορά και νοοτροπία τους. Απορώ πώς τους δικαιολογείς, έστω και στ΄ αστεία;... 40 χρόνια πίσω είναι, ό,τι κι αν προσπαθεί ο Ζαγοράκης. Μαντρώστε τα κάπου τα ζώα να ησυχάσουμε!!!
Οι μόνοι πιο απαράδεκτοι είμαστε εμείς, η κάποτε μεγάλη και "διαφορετική" αεκ. Όσο υπάρχει ο αλήτης ο Χατζηχρήστος και τα πρεζόνια της ορίτζιναλ, δεν θα πάει μπροστά αυτή η ομάδα, Gatti μου. Εγώ από σήμερα παύω να ασχολούμαι μ'αυτή τη γελοία ομαδίτσα, έστω και ιστολογικώς.
Καλημέρα.

gatti said...

@laplace78: Ηταν πραγματικά απαράδεκτα τα επεισόδια που έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες.

Μα δεν κατάλαβες; Τα επεισόδια έγιναν επειδή ΔΕΝ τους έδωσαν εισιτήρια!

Συμφωνώ για Ντέμη. Είναι αχάριστοι. Εχουν μυριστεί τώρα χρήμα από τον Μελισσανίδη και δεν κρατιούνται. Τον ίδιο που έδωσε την ομάδα στον Τροχανά και άρχισε η ομάδα να παίρνει την κάτω βόλτα.
Αλλά αν είχαν οι Ελληνες μνήμη...

Δεν νομίζω να έχανε ο γαύρος ακόμα και με τον Κουτσιανικούλη μέσα. Μια χαρά τα μοίρασε ο Εργοτέλειος. Με εμάς δεν έπαιξε ο Ογκουνσότο, με το γαύρο ο πιτσιρικάς (μπήκε στο τέλος για να χειροκροτηθεί...).

Και εντάξει, αλίμονο αν δεν μπορεί ο γαύρος στο Καραϊσκάκη να κερδίσει τον Εργοτέλη και χρειάζεται να στήσει αυτό το ματς. Μην κοιτάς εμείς που την πατήσαμε. Εμείς ήμασταν κορόιδα!



@pavlos: Aφού έτσι είναι Παύλο μου! Είναι στα μέλια με τον Ντουντού οι γαύροι αυτή την εποχή...

Φιλιά!

ΥΓ. Κι εγώ το λατρεύω, όπως και τα περισσότερα του Τερζή.



@ντέμης: Βρε Ντέμη μου, πού είδες να τους δικαιολογώ; ΚΑΝΕΝΑΝ δεν δικαιολογώ όταν κάνει επεισόδια. Το γεγονός καταγράφω.
Συμφωνώ ότι τζάμπα προσπαθεί ο Ζαγοράκης. Ο,τι και να κάνει υπάρχουν κάφροι που τα καφριλίκια τους θα τα συνεχίζουν και θα καταστρέψουν κάθε καλή προσπάθεια της ομάδας. Δυστυχώς!

Οσο για σας, αποτελείτε πραγματικά φαινόμενο προς διερεύνηση. Τόσος διχασμός, τόσοι εμφύλιοι, τόση αγνωμοσύνη. Εκανε λάθη ο Ντέμης. Πολλά. Αλλά αγαπάει την ομάδα, την έβαλε στο άρθρο 44 όταν τα πράγματα έκαιγαν και κανείς δεν έβαζε το χέρι του στη φωτιά. Πού ήταν όλοι αυτοί οι "σωτήρες" όταν η ομάδα βρισκόταν ένα βήμα πριν τον γκρεμό; Εξαφανισμένοι! Αλλά τώρα που ήρθε ο "φορτωμένος" ο Μελισσανίδης όλα ξεχνιούνται. Τι να πεις... Δεν τα ξέρω και καλά τα εσωτερικά σας, μπορεί να έχει κάνει ο Ντέμης πράγματα που δεν τα γνωρίζω, αλλά και μόνο ότι ο Μελισσανίδης ήταν αυτός που σας έστειλε στην περιπέτεια, για μένα θα ήταν λόγος ικανός για να μην θέλω να τον ξαναδώ στην ομάδα.
Αλλά προφανώς θα "φάνε" πολλοί άμα επιστρέψει ο "τίγρης"...
Δεν είδες τις εφημερίδες; Ολες τα χώνουν στον Ντέμη. Ούτε έναν δεν έχει δικό του...

subir said...

Είχε τελικό στο τέννις κορασίδων χθες,στην Ακτή του Ελεφαντοστού.Εκεί να δεις σασπένς!Ουπς.σορρυ.Σε λάθος blog μπήκα μάλλον.Εσείς καλή μου κυρία δεν είναι που ασχολείστε και με τις "συνταγές μαγειρικής"?

Τι να πω και γω βρε gatti ο άμπαλος?Να πω.

Εδώ παρόλο την απίστευτη ασχετοσύνη μου με το άθλημα, βλέπω ομάδες δισεκατομμυρίων να τα ρουφάνε τα τόπια από μικροβιοτεχνίες.Η παραίτηση του Ντέμη ομολογώ μου άρεσε πάντως.Κάνει στροφή η Δέσποινα στο τραγούδι,το στρίβειν αλά Ιταλικά και ο Ντεμίνιο.Κοκοκοκοκοκοκο......

duendes said...

Ντροπή να κατηγορείς τους μπαοκτσήδες.. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έφταιγε, που δεν τους έδωσε όλα τα εισιτήρια του αγώνα, τις σουίτες καθώς και εισιτήρια για το Ιβανώφειο, λίγο πιο δίπλα!

(Σχόλιο για την ευθύνη ΚΑΙ της αστυνομίας, που ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ, δεν τους επιτρέπει να μπούνε μέσα για να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους, έχω κάνει ήδη στο blog..) :)

pensierix said...

Ήταν η εβδομάδα του χειροκροτήματος στον Κουτσιανικούλη. Ο ήχος ίδιος και στα δυο γήπεδα, ίσως πιο έντονος στο Καραισκάκη λόγω καλύτερης ακουστικής. Ίδιος ήχος, μα τόσο διαφορετικό το νόημά του...

gatti said...

@subir: Kαι στη Φόρμουλα Ενα να δεις σασπένς subir μου, αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί δεν τον πάω τον Χάμιλτον. Συνταγές μαγειρικής εδώ πάντως δεν θα βρεις καθότι δεν ξέρω να μαγειρεύω (ούτε και σκοπεύω να μάθω...).

Αυτό είναι το μαγικό στο ποδόσφαιρο. Οτι οι πλούσιοι και δυνατοί μπορούν να χάσουν από τους φτωχούς και αδύναμους. Πού αλλού μπορείς να το δεις αυτό; Πολλοί χάρηκαν από την παραίτηση του Ντέμη. Τι να κάνουμε... Κανείς δεν αρέσει σε όλους.



@duendes: E κι αυτές οι "γριές" πια! Να μην δίνουν εισιτήρια σε τέτοια μπουμπούκια!!!

(θα έρθω κι από εκεί!)

:)))



@pensierix: Eμείς χειροκροτήσαμε την αξία του, οι γαύροι χειροκρότηασν τον μελλοντικό τους παίκτη. Απλά πράγματα!

:))

eforas said...

Από όλο το εξαιρετικό και πληρέστατο ποστ σου, ξεχώρισα το μεταφυσικό στοιχείο (Τροχανάς). Πολύ καλό!
Γενικά, ήταν μια αγωνιστική που χαμογέλασαν οι περισσότεροι: γάβροι, βάζελοι, χανούμια (και για τη νίκη και για την παραίτηση ντέμη - δεν ξέρω γιατί δεν τον θέλουν, μέγιστη αχαριστία για μένα), ξάνθη, ακόμα και στον οφη (για να μπορούν να βρίζουν ευκολότερα το βατσινά). Μόνο ο πανιώνιος ψιλοξέφυγε, άντε και ο θρασύβουλος (ο οποίος μάλλον δεν πολυπιστεύει στην παραμονή). Τα καλά πάντως είναι αύριο! Εκεί θα κριθούν τα πάντα, στο ματς ζωής και θανάτου της βρέμης (βαρυσήμαντη δήλωση για να δώσω έμφαση - δε θεωρώ ζήτημα ζωής και θανάτου τη μπάλα). Πάμε για το διπλό!

Πολύ καλημέρα μας!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

για δυο ματς θα μιλήσω αυτά που είδα.
Η ΑΕΚ είναι η πιο κολοφαρδη ομάδα στη Λίγκα! Απο το πουθενά πήρε το τρίποντο αλλά δεν φταίει κανείς ο Αστέρας φταίει που στο 80 φεύγα όταν έβγαινε στην κόντρα 3 με 3 γυρνούσε την μπάλα πίσω λες και θα έκανε καθυστερήσεις! Επιθετικό στον Αμπάρη το δεύτερο γκολ αλλά ας πρόσεχαν!
Ο Ντέμης... τα ποντικιά εγκαταλείπουν νωρις το πλοιο οταν βυθίζεται λένε......

Οσο για μας ντρέπομαι για τα μπερδεμένα παιδάκια που τα κάναν γυαλιά καρφια χθες στο καυταντζόγλειο. ειλικρινά ντρέπομαι. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά. Φταίει και ο Ρέμος που ενώ ήθελε να μας δώσει 8 χιλιάδες εισητηρια όπως περσι για να τα κονομησει ακούσε τις γριες που τον κραξανε και εδωσε μόνο 1500. Μερικοί λεν ότι δωσανε αλλά 4000 κάτω από το τραπεζι, εγω δεν ημαν δεν ξερω. Η δίνεις ή δεν δίνεις.. Κάπως έτσι δυναμιτίστηκε το κλιμα..

Στα αγωνιστικά... έτσι όπως μπηκαμε μου ξαναρθε ο περσινος εφιάλτης αλλά παλι καλα το ισοροπησαμε. Γκίνια και ο μαλάκας ο Παπασταματης δεν το θελαν όμως το διπλο! Τι να κάνεις..
Αντε να δουμε και τον Κινεζο στο ναό

gatti said...

@eforas: Xαίρομαι πολύ που εστίασες στον ...Μισέλ! :)))

Για μας και τον γαύρο ήταν καλή η αγωνιστική, στην ΑΕΚ δεν νομίζω να χάρηκαν την νίκη. Χάρηκαν βέβαια κάποιοι (πολλοί...) την αποχώρηση του Ντέμη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως γι΄ αυτό δεν είχαν χαρεί με τη νίκη. Πίστευαν ότι μετά τη νίκη θα τους ...κατσικωθεί κι άλλο ο Ντέμης και αυτοί ήθελαν να φύγει.

Είναι ο Μελισσάν στην ...πόλη τώρα δεν κρατιούνται...

Το παιχνίδι με την Βέρντερ είναι παιχνίδι - κλειδί. Οχι μόνο επειδή το αποτέλεσμά του θα κρίνει το μέλλον μας στην Ευρώπη, αλλά και επειδή θα επηρρεάσει την ψυχολογία της ομάδας εν όψει ντέρμπι. Ιδωμεν...


@_st_: Aστην βρε την ομαδούλα να κερδίσει κανα παιχνίδι! Τι θα καταλάβαινες δηλαδή αν έχανε;

Ο Ντέμης όντως έφυγε την πιο ακατάλληλη στιγμή...

Δεν μου τα λες καλά για τον ΠΑΟΚ. Το ξέρεις (πια) ότι τον αγαπάω πολύ. Αλλά τους οπαδούς του που κάνουν επεισόδια, καθόλου! Μη μου λες ότι επειδή δεν έδωσε ο Ρέμος τα εισιτήρια έγιναν τα επεισόδια. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Οτι τα ΠΑΟΚια δεν δέχονται το όχι για απάντηση και αν τους αρνηθούν κάτι θα πρέπει να καίνε και να ρημάζουν τα πάντα; Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά και θα πρέπει να βάλουν μυαλό. Εχετε πληρώσει ακριβά τα επεισόδια χρόνια ολόκληρα. Ας σταματήσει κάπου εδώ το πράγμα.

Θέλεις να δεις τον Κινέζο στον ναό; Εγώ πάλι τον βλέπω πολύ "αχνό" τον άσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι...

fpboy said...

Άδικο για τον Ντέμη αυτό που γίνεται.
Η αχαριστία των αεκ44 είναι απίστευτη!

Alexandros said...

Καλησπέρα gatti μου!

_ST_ said...
Η ΑΕΚ είναι η πιο κολοφαρδη ομάδα στη Λίγκα!

--------------------

Μία τυχερή ομάδα δεν δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις από την Λάρισα (που δεν είχε κάνει στο 2ο ημίχρονο ούτε σουτ!) ούτε δέχεται γκολ σαν αυτό του Μαρσελάο κόντρα στη ροή του αγώνα. Υποθέτω ότι είδες μόνο τα στιγμιότυπα για να κάνεις τέτοια κρίση. Η ΑΕΚ δεν είναι ούτε τυχερή ούτε άτυχη. Είναι κακή.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

@ gatti
Εννοείτε ότι οι πρώτοι που φταίνε είναι οι μπερδεμένοι! Αυτό δεν το συζητάω. Ενας ξαδερφος - βαμμένη γρια- της γυναικας μου ειχε προσκληση για τα επίσημα και με είχε πρήξει να πάμε αλλά δεν ήθελα επ'ουδενί γιατι η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από την προηγούμενη δευτέρα. Αυτό που λέω για τον Ρεμο είναι το εξης:
Ηθελε να δώσει εισητηρια και πολλα εισητηρια. Την Δευτερα ομως τα πήραν οι φανατικοί του Ηρακλή και του είπαν θα δώσεις μόνο 1500, βγηκαν οι δικοί μας και αρχίσαν τις μαλακίες ενω οι "γριες" κατηγορούν τον Ρεμο ότι εδωσε εισητηρια κάτω από το τραπέζι.
Κάπως έτσι άρχισε μια πρωτοφανης φαγωμάρα στα ραδια..... Αισχος απλά και μόνο...

@alexandros
είναί και κακή αλλά και κολόφαρδη. Με μας έβαλε ενα γκολ σε μια φάση που οι 3 από τους 4 αμυντικούς μας κάναν απίστευτη στραβοκλωτσιά! Με την Λάρισσα δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία...

gatti said...

@fpboy: Eίναι όντως άδικο Εχει κάνει λάθη ο Ντέμης (ποιος είναι αλάνθαστος;). Αλλά οι ΑΕΚτζήδες είναι σίγουρα αγνώμονες απέναντί του. Λησμονούν ότι χάρη στις δικές του ενέργειες σώθηκε η ομάδα.



@alexandros: Kαλημέρα, Αλέξανδρε!



@_st_: Μα δεν αμφισβητώ ότι έτσι έγινε. Απλά θεωρώ πως μια άρνηση, ακόμα κι αν είναι αθέτηση συμφωνίας, δεν είναι λόγος για να κάνεις γυαλιά - καρφιά μια πόλη , τις περιουσίες του κόσμου και ένα γήπεδο...