Friday, September 14, 2007

Αγριος καυγάς Κακαουνάκη - Κανέλλη


Της κακοκοίρας έγινε πάλι στα παράθυρα λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές. Και όπως και το προηγούμενο επεισόδιο έγινε στον Αλφα μεταξύ Κακαουνάκη και Παναγιωταρέα έτσι και το πρόσφατο έγινε πάλι στο ίδιο κανάλι μεταξύ Κακαουνάκη και Κανέλλη.
Μιλάμε τώρα ότι ο Κακαουνάκης είναι γνήσιο γκανιάν. Γι΄ αυτό άλλωστε το έχουνε το μαντρόσκυλο εκεί πέρα στην Κάντζα. Μπας και ανεβάσει κανα νούμερο. Μόνο που το τελευταίο επεισόδιο μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ γιατί μ΄ αυτά που ειπωθήκανε ίσαμε λέει που πάει ντουγρού για το ραδιοτηλεοπτικό.
Και το κακό είναι ότι τα περισσότερα δεν τα είδαμε ρε γαμώτο. Μοντάζ επί τόπου έγινε μπας και σώσει ό,τι μπορούσε το κανάλι.
Πήγε που λες η Κανέλλη προσκεκλημένη στα παράθυρα (άλλο ένα σίγουρο χαρτί για τζερτζελέ), ήτανε και ο Λιάπης από τη ΝΔ, ο Μπένος από το ΠΑΣΟΚ, ο Μαργαρίτης από τον Συνασπισμό μαζί με την Ζαχαρέα και τον Κύρτσο.
Ο Κακαουνάκης είχε πει ότι δεν θα βγει λόγω του γνωστού προβλήματος στη μέση του που τον πονούσε λέει φριχτά. Ομως, τρία λεπτά πριν να ξεκινήσουνε τα παράθυρα, έκανε λέει ένεση και βγήκε κι αυτός στην οθόνη για να πάρει μέρος στη συζήτηση.

"Ανοιχτά μέτωπα πριν από τις κάλπες" ήτανε το θέμα της συζήτησης και οι δύο δημοσιογράφοι είπανε να τον δικαιώσουνε. Ανάβει ο καυγάς και αρχίζουνε τα προσωπικά.
"Να πας να κάνεις κουμάντο στον 902" λέει μεταξύ άλλων ο Κακαουνάκης στην Κανέλλη και ενώ περιμένεις να του χώσει τα μύρια όσα αυτή μένει ακίνητη στο πλάνο. Τι έγινε ρε παιδιά σκέφτεσαι; Είναι δυνατόν να μην αντιδράει η Κανέλλη που είναι ηφαίστειο σκέτο;

Την ίδια ώρα σκηνοθέτης και διευθυντής ειδήσεων παθαίνουνε πέντε απανωτά εμφράγματα και δέκα εγκεφαλικά μαζί. Ξέρουνε ότι έτσι και βγούνε αυτά που λέγονται στον αέρα όχι ΕΣΡ δεν τους σώζει αλλά μπαίνει λουκέτο με τη μία στο κανάλι. Μοντάζ επί τόπου μπας και σώσουνε ό,τι μπορούνε να σώσουνε.
Τους κρατάς όμως αυτούς τους δύο;

Βγαίνει από το πλάνο ο Κακαουνάκης, προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ο Κύρτσος, επιχειρεί να κατεβάσει τους τόνους η "τι τραβάω για να ξεπληρώσω τα ακίνητά μου" Ζαχαρέα και οι άλλοι πανελίστες προσπαθούν να καταλάβουνε τι αστροπελέκι τους χτύπησε.

Η Κανέλλη όμως ακάθεκτη: "Μην παίρνουμε πολύτιμο χρόνο από το δελτίο για να ασχολούμαστε με τον Κακαουνάκη. Κάποια στιγμή η Ενωση Συντακτών με ρώτησε αν είχα κάποια ιδέα ποινής για εκείνον και δεν είπα τίποτα. Μου αρκεί που είναι αυτό που είναι", λέει σε μια φάση και μόλις το ακούει αυτός αρχίζει να φωνάζει από μέσα χωρίς να φαίνεται στο παράθυρο: "Mην τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Κακαουνάκη". Τον ξαναβγάζουνε στο παραθύρι γιατί δεν γινότανε αλλιώς και αρχίζει και δεύτερος γύρος.
"Λυπάμαι τους νεκρούς αριστερούς που έδωσαν τόσα χρόνια το αίμα τους για να βγαίνεις τώρα εσύ και να τους εκπροσωπείς", λέει ο Κακαουνάκης και ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε.
"Εγώ δεν καπηλεύομαι νεκρούς. Σταμάτα πια. Οσο περισσότερο βγαίνεις στην τηλεόραση τόσο περισσότερο κακό κάνεις στο ΠΑΣΟΚ", του απαντάει εκείνη.

Λίγο αργότερα και αφού είχε αποχωρήσει οριστικά ο Κακαουνάκης λέει στον αέρα: "Aνευ του ντόμπερμαν θα μιλήσω πάλι".

Οταν κλείσανε οι κάμερες είχαμε και τρίτο γύρο. Εξαλλη η Κανέλλη ωρυόταν στα γραφεία της Κάντζας και προχώρησε ολοταχώς προς το γραφείο του Κακαουνάκη φωνάζοντας: "Δεν είναι megalicious και δεν θα μας αλφα-διάσει ο Κακαουνάκης".
Φτάνει έξω από το γραφείο του που βρίσκονται δυο - τρεις σεκιουριτάδες. Σιγά όμως μη της κλείσουνε το δρόμο (αν και θα έπρεπε γιατί είναι γνωστό ότι οπλοφορεί και με το νόμο η Λιάνα).

Μπαίνει μέσα στο γραφείο του Κακαουνάκη και αρχίζει να τον λούζει από πάνω μέχρι κάτω. "Δούλος ήσουνα πάντα και δούλος θα μείνεις. Κι εμένα μην ξανατολμήσεις να μου μιλήσεις μ΄ αυτόν τον τρόπο. Εγώ δεν είμαι σαν τα κοριτσάκια που αγοράζεις. Γέρασες και παρέμεινες δούλος".
Ο Κακαουνάκης περιέργως δεν της απάντησε. Είχε ηρεμήσει, εκτός αν γενικά είναι ήρεμος και το παίζει μαντρόσκυλο μόνο για τις ανάγκες της τηλεθέασης (που δεν το πιστεύω, αλλά λέμε τώρα). Μπορεί να φοβήθηκε μη τις αρπάξει κιόλας από την Κανέλλη. Πονεμένος άνθρωπος πώς να τα βγάλει πέρα;

Γυρίζει μετά η Κανέλλη και προς τους υπόλοιπους και τους ρίχνει και ένα μπινελίκι, βγάζει και το παράπονό της. "Τόσοι άνδρες ήσασταν και κανείς σας δεν με υπερασπίστηκε. Αντισταθείτε επιτέλους".

Αυτό το "αντισταθείτε" το απηύθυνε σε όλους όσοι βρίσκονταν στα γραφεία, δηλαδή όχι μόνο στους πανελίστες αλλά και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που λέγεται ότι πήραν το δικό της μέρος (αλλά στα μουλωχτά).

Πλάκα κάνουμε όμως τώρα; Ποιος να την υπερασπιστεί την Λιάνα; Λύνει και δένει ο Κακαουνάκης εκεί πέρα. Ποιος τολμάει να του πάει κόντρα.
Ασε τώρα το άλλο. Εχει ανάγκη η Κανέλλη να την υπερασπιστεί κανείς; Δεν είναι σαφές ότι καθαρίζει μια χαρά μόνη της για την πάρτη της;

Κι έπειτα ποιος περίμενε να την υπερασπιστεί; Ο Κύρτσος ή ο Λιάπης; Μια χαψιά θα τους έκανε ο Κρητικός.

Μιλάμε τώρα ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές όλο και πιο πολλές ομορφιές έχουμε.
Ποια ριάλιτυ τώρα ποιοι Ολλανδοί και πια Endemol; Που φτουράνε όλοι αυτοί μπροστά στα παραθύρια της ελληνικής τηλεόρασης;
Δώστε κι άλλα στο λαό ρε! Αφού δεν μπορείτε να του δώσετε τίποτα της προκοπής, δώστε του τουλάχιστον θέμα για χαβαλέ...


ΥΓ. Κάποια λέει εφημερίδα προσπαθεί να πάρει το επεισόδιο (αμοντάριστο) και να το δώσει δώρο DVD. Kαναν Θέμο υποψιάζομαι. Οποιος όμως κι αν είναι, έτσι και το καταφέρει ξεπούλησε με τη μία!
Mόνο να βάλει και επισήμανση: "Ολες οι τολμηρές σκηνές, χωρίς περικοπές". Σαν τις τσόντες!

8 comments:

JustAnotherGoneOff said...

Απορίες:

1. Η Κανέλλη κουβαλά το όπλο της και μέσα στη Βουλή;

2. Πριν λίγα χρόνια είχε γίνει θέμα με έναν κουμπουροφόρο βουλευτή της ΝΔ, νομίζω ο Κατσίκης ήταν. Γιατί δεν γίνεται το ίδιο και με την βουλευτίνα (να τιμήσουμε τα ελληνικά μας) του ΚΚΕ;

3. Τελικά, πόσοι δημοσιογράφοι (το χούι της Κανέλλης...) οπλοφορούν;

4. Με τρελόχαρτο από τον στρατό, ο Μάκης μπορεί να οπλοφορεί. Να φανταστούμε με τους υπόλοιπους τι γίνεται;

5. Αυτός ο Κακαουνάκης πια. Γιατί δεν λέει κανείς για την τεράστια κτηματική περιουσία του στην Κρήτη και ασχολούμαστε με τα ακίνητα της Μάρας; Hint: στην προπέρσινη απεργία των ναυτικών (επί ΝΔ να μην ξεχνιόμαστε), ο πολλά βαρύς κρητικάτσι ήταν αναφανδόν υπέρ της επιστράτευσης. Οι λόγοι τώρα είναι ευνόητοι, πώς φτιαχνόταν με τσικουδιές κάθε πρωί στο πλατό με τον Καμπουράκη;

ΥΓ Εκεί στην Κάντζα, κανείς δεν θα πάθει εγκεφάλικο. Θα φύγουν πρώτα από κίρρωση και απόφραξη αρτηριών, συμπεριλαμβανομένης και της κανονιέρισσας βουλευτίνας (αχ, άτιμα ελληνικά...)

JustAnotherGoneOff said...

Btw, η Κανέλλη έκοψε το κάπνισμα και τους "καφέδες" ή είναι ιδέα μου;

gatti said...

1 - 2. Δεν νομίζω ότι έχει δικαίωμα να κουβαλήσει όπλο στη Βουλή, ούτε εκείνη ούτε κανείς άλλος. Αλλο όμως η Βουλή, άλλο το κανάλι.

3. Πρέπει να είναι πολλοί που δεν ξέρουμε. Οποιοσδήποτε θεωρεί πως κινδυνεύει (και μπορεί να το ...αποδείξει) παίρνει όπλο.

4. Νομίζω ότι και η φαντασία ωχριά...

5. Υποθέτω πως αυτό συμβαίνει επειδή το ΠΑΣΟΚ έχει μεγαλύτερο και καλύτερο έλεγχο στα ΜΜΕ.

ΥΓ. Τώρα που το λες, σαν να έχω καιρό να τη δω να ...ντουμανιάζει τα πάνελ.

s_pablo said...

Σε οποιαδήποτε κόντρα Κανέλλη ή Παναγιωταρέα με άγνωστο Χ, παίρνω το μέρος του άγνωστου Χ.

Σε οποιαδήποτε κόντρα Κακαουνάκη με άγνωστο Χ, παίρνω το μέρος του άγνωστου Χ.

Δίλημμα? Μπά. Σε αυτές τις κόντρες ευελπιστώ στην αλληλοεξόντωση.

Πάντως για την προπέρσινη απεργία των ναυτεργατών κι εγώ ήμουν υπέρ της επιστράτευσης κι ας μην έχω περιουσία. Καλές οι απεργίες αλλά όχι εις βάρος των άλλων παραγωγικών δυνάμεων.

gatti said...

Eδώ και χρόνια δεν παίρνω το μέρος κανενός τηλεαστέρα. Απλά "απολαμβάνω" τους καυγάδες...


Για τους ναυτεργάτες δεν έχω γνώμη γιατί δεν ασχολήθηκα με το θέμα.
Με ελλιπή στοιχεία τι θέση να πάρω;


ΥΓ Θα μου πεις για όλα τα άλλα που δεν έχεις στοιχεία πώς γίνεται και έχεις γνώμη; Ε, αυτός ο Κλιντ Ιστγουντ (επιθεωρητής Κάλαχαν) είχε πολύ δίκιο τελικά...

JustAnotherGoneOff said...

Αγαπητέ Πάμπλο

Να σε διαφωτίσω σε ένα σημείο: υπήρξα για χρόνια ναυτικός, χώρια που είμαι και Κρητικός, οπότε καταλαβαίνεις ότι η ευαισθησία μου είναι κομματάκι τσιμπημένη. Δεν θα πω άλλα προς το παρόν, γιατί είμαι λίγο φορτωμένος, θα σας απαντήσω άλλη στιγμή για το γεγονός ότι η επιστράτευση ήταν παντελώς άδικη. Μόνο ένα θα σας πω, η ομάδα που έχει τα λιγότερα πολιτικά δικαιώματα (λόγω της ιδιότυπης φύσης της εργασίας της) επειδή δεν μπορεί να ψηφίσει, είναι οι ναυτικοί. Ευνόητο γιατί.

s_pablo said...

@teleologikos

Καταλαβαίνω τον προβληματισμο και στο 90% των περιπτώσεων είμαι υπέρ του απεργού. Όταν όμως βλέπεις τα φρούτα και τα λαχανικά να σαπίζουν λες ότι κάτι δεν γίνεται σωστά.

Θα μπορούσαν ας πούμε να επιτρέψουν τη μεταφορά ευπαθών υλικών. Αμέσως όλοι θα ήταν στο πλευρό τους. Όμως αυτό που τελικά έγινε ήταν να εναντιωθούν οι αγρότες και οι έμποροι στην απεργία με αποτέλεσμα να χάσει αυτή τα κοινωνικά της ερείσματα.

Έτσι το είδα εγώ τουλάχιστον. Ευελπιστώ ότι αν κάνω λάθος θα με βάλετε στη θέση μου.

The Torch said...

Αυτό που θα γράψω εδώ τελικά θα είναι άσχετο με το post, το οποίο όμως παρεμπιπτόντως το ρούφηξα, καθώς έχω εργαστεί στον Alpha.
Πρέπει λοιπόν να πω ότι ο Κακαούνας πρέπει σιγουρα να έχει πάθει εγκεφαλική βλάβη. Και το λέω και το εννοώ. Εκτός αυτού πρέπει επίσης να ζαλίζεται κι από την μυρωδιά που βγάζουν τα ρούχα του. Κι αυτό το λέω αλλά δεν το εννοώ, τουλάχιστον όσον αφορά αν ζαλίζει η μυρωδιά ή όχι.

Τώρα και στο άλλο θέμα το άσχετο. Το BASEBALL
Αγαπητή gatti θα ξεκινήσω λέγοντάς σου ότι σήμερα (Σαββατο) στο Eurosport2 θα μεταδόσω δύο αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που γίνεται στην Ισπανία. Στις 2,5 ώρες που διαρκεί το κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσω να μεταφέρω τί γίνεται σε αυτό το άθλημα και πως παίζεται.
Βρες μία Nova και μετά θα περιμένω και τα σχόλιά σου, για να δω αν έλυσα κάποιες απορίες σου.