Monday, September 24, 2007

Πω, πω, τι ομαδάρες έχουμε!

Καλά ε! Μιλάμε ότι έσκισε χθες το ...ΠΟΚ στο πρωτάθλημα. Τριάρα ο ένας, εξάρα ο άλλος, δυο γκολ στο τσακ μπαμ η τρίτη. Μη κοιτάς που τα έβαλε στο τέλος. Το έκανε για να υπάρχει σασπένς. Αμ πώς! Ρε τι ομαδάρες έχουμε ρε και δεν το ξέραμε; Πέφτανε τα γκολ σαν το χαλάζι. Πριν προλάβεις να δεις το ένα έμπαινε το άλλο.
Κι οι αλήτες ρουφιάνοι σήμερα στα πρωτοσέλιδα δώσανε ρέστα.
Σ-έξι θρύλος ο ένας, Τ-ρομερο-ς ο άλλος, killer ο τρίτος.
Καλού κακού κρατήστε τα τα πρωτοσέλιδα για να δούμε πόσο γρήγορα θα αλλάξουνε, πότε ο σέξι θρύλος θα γίνει σ-έξι θίασος, ο τ-ρομερο-ς θα γίνει β-ρομερο-ς και πότε θα τον ...σβήσουνε με Μπλάνκο τον killer.


Εβαλε κι ο Λούα Λούα τα δυο του γκολάκια, έριξε και τις τούμπες του, καβάλησε και το σημαιάκι (προσοχή παλικάρι μου με το σημαιάκι, εκτός αν γουστάρεις οπότε πάω πάσο) έβαλε κι άλλα δύο ο Κοβάσεβιτς και ξαφνικά έγινε εγγύηση ο ...γέρος και τα βάλανε με τον Μιχαλάκη που δεν κατάφερε να ρίξει άλλα δυο.


Κι επειδή ο γαύρος έχει μάθει να τρώγεται με τα ρούχα του, αφού δεν είχανε τίποτα να πούνε για τον αγώνα αρχίσανε να αλληλοβρίζονται για τον Κυργιάκο.
Ανέκαθεν είχε σουξέ ο Σότις στο λιμάνι. Πήγανε να τον βρίσουνε οι μισοί και τους κάνει νόημα η θύρα 7 (Η ΠΟΙΑ;) να σωπάσουνε. Κι επειδή καταλάβανε ότι αυτό σημαίνει πως ο παίχτης έχει ήδη πιάσει λιμάνι (καλά τώρα το καταλάβανε ότι η 7 έχει γίνει το "τσιράκι" του Σωκράτη;) αρχίσανε τα γιούχα.



Το ΑΕΚάκι τώρα όσο το πάλευε με Μαντούκα δεν έβλεπε προκοπή. Μόλις ανέλαβε ο Ισμαήλ είδε φως. Τρεις φάσεις έκανε, οι δυο μπήκαν γκολ και η άλλη βρήκε δοκάρι. Αυτά είναι!
Αμ το έχω πει εγώ, οι Βραζιλιάνοι είναι όλο φρου φρου κι αρώματα, οι Αργεντίνοι είναι που έχουνε την ουσία, αλλά δεν μ΄ ακούνε. ΄Η μάλλον με άκουσε ο γαύρος και αργεντινοποιήθηκε φέτος και μου έχει χαλάσει τελείως την ψυχολογία. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα έχω παίχτη να μισώ. Πώς να τον μισήσεις τον Γκαλέτι; (Καλά πλάκα κάνω, από αχώνευτους έχει μπόλικους).

Οσο για μας; Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Ρομέρο ήταν αυτός που είδαμε χθες ή κανας κλώνος του; Πότε πήραμε τέτοιον παίχτη και δεν το καταλάβαμε; Εγώ τέτοιο Ρομέρο μόνο στα βιντεάκια του youtube είχα δει όταν ψάχναμε να βρούμε ποιον παίχτη πήραμε. Και να κολπάκια ο Τσιρόλα και να δυο γκολάκια ο Τσιρόλα και εσύ να τρίβεις τα μάτια σου από την έκπληξη.
Ο Κάκος όμως άρχοντας! Γκρεμίζανε τον Ν΄ Ντόι κι αυτός κοιτούσε αλλού. Θέλω να δω πώς θα τον σφυρίζουνε φέτος τον Ν΄ Ντόι όταν θα παίρνει παραμάζωμα όλους τους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Θα κάνουνε τον Κινέζο ή θα του δίνουν επιθετικό; Κατά τ΄ άλλα χωρίς Κάρα και Παπ η ομάδα μια χαρά τα πάει. Καλύτερα να συνεχίσει έτσι.


ΥΓ. Κι αυτός ο ΟΦΗ πάντως... Τι πράγμα είναι αυτό; Πώς τα τρώει ρε σαν στραγάλια τα γκολ από το γαύρο; Ρε μπας και νόμιζε ότι παίζει με μας και είχε ανοίξει απ΄ όλες τις μπάντες; Χου ρα που θα ξανατολμήσετε να μας πείτε ότι ο ΟΦΗ είναι πράσινο παράρτημα. Φαντάσου να είχε παίξει έτσι με μας τι θα λέγανε και τι θα γράφανε! Κι αυτός ο Μάουρερ τι όνειρο είχε δει το βράδυ και την κατέβασε έτσι την ομάδα; Δεν το είχες δει άνθρωπε το ματς της Πανάθας στο Καμπ Νου, για να πάρεις μια ιδέα τι γίνεται άμα ανεβαίνει η άμυνα
ψηλά; Κι ο άλλος ο (Ν)ταραλίδης είχε λυσσάξει όλη την εβδομάδα. Να μη μας υποτιμήσουνε στον Ολυμπιακό έλεγε κι αυτοί τον πήρανε στα σοβαρά.

10 comments:

The Torch said...

Καλά εσύ είσαι πολύ βαθιά στο θέμα Ποδόσφαιρο. Έχεις και ένα στιλάκι στη γραφή πολύ ποδοσφαιράτο. Αναρωτιέμαι αν σου έρχεται σε διακόπτες. Θέση Α Λογοτεχνία - Μουσική. Θέση Β Κοινωνία - Media. Θέση Γ Ποδόσφαιρο - Καντήλια. Θέση Δ Σχέσεις - Ρούχα - Μακιγιάζ. Κάτι σαν πολυκατάστημα με ορόφους.
Ωραίο μ' αρέσει.

gatti said...

Ε, από 5 χρόνων με τραβολογούσε ο μπαμπάς μου στα γήπεδα. Μετά βέβαια κατάλαβε τι ...κακό έκανε και πήγε να μου απαγορεύσει ακόμα και να το παρακολουθώ στην τηλεόραση. Ηταν όμως αργά, το μικρόβιο το είχα κολλήσει. Τώρα έχει συνθηκολογήσει και έρχεται σε μένα για να μάθει ό,τι θέλει και να του εξηγήσω ό,τι δεν καταλαβαίνει.

Τι να σου πω τώρα για το ...πολυκατάστημα. Οταν ξεκίνησα να γράφω στο blog δεν ήξερα με τι να πρωτοασχοληθώ, οπότε ασχολήθηκα με ...όλα.

ΥΓ. Καντήλια; Τι εννοείς καντήλια; Βρίζω εγώ καλέ;

s_pablo said...

Και γιατί να βρίζεις? Αμα βάζει γκολ μέχρι και ο Ρομέρο, ποιος ο λόγος?

Πάντως ο Γκαλέτι είναι και ωραίο αγόρι, προβλέπω ότι το Φως θα ξεκινήσει αφιερώματα τύπου Ζιοβάνι (αυτό το δύστυχο το παιδί ο Μονιάκης, τι πίκρα έφαγε? Μου θύμισε το σούπερ νινί που το έκανε άλογο πέρυσι ο Καστίγιο).

Σοβαρά τώρα, βάζελο και ΑΕΚ δεν μπόρεσα να δω, λόγω εργασίας. Ο γαύρος ήτο σούπερ. Όποιος κάνει το σφάλμα να πιέσει ψηλά θα φεύγει με 2 τεμάχια για πλάκα.

Το μόνο ερώτημα είναι πόσα θα τρώμε πίσω μέχρι να έρθει ο Sotis - ποιότης. Αν και φοβάμαι ότι κι αυτόν θα τον χαλάσουμε...

The Torch said...

Δεν είπα ότι βρίζεις, αλλά Ποδόσφαιρο και Καντήλια πάνε μαζί. Και έρχονται και αυτά με διακόπτη. Τη μία στιγμή (αν για παράδειγμα είσαι ο αρχισυντάκτης του Πρωταθλητή) βάζεις τον Λούα - Λούα να "εξπερματώνει" πάνω από το σημαιάκι και στο επόμενο παιχνίδι (που ενδέχεται να μην μπορεί να πάρει τα πόδι του) γράφεις να βάλει το σημαιάκι στον κώλο του.

gatti said...

@s_pablo: Κάτσε να τον ξαναδούμε τον Ρομέρο, γιατί μια φορά δεν σημαίνει τίποτα. Και πέρσι με φόρα είχε ξεκινήσει και είδες μετά τι έγινε.

Ο Γκαλέτι είναι μεγάλος παίκτης, χαίρεσαι να τον βλέπεις. Τι κρίμα που παίζει στον ακατονόμαστο. Ελα τώρα με τον Καστίγιο... Οι μόνοι που τον θεωρούν παιχταρά είναι οι γαύροι και ο πρόεδρος της Σαχτιόρ.

Καλός ήταν ο γαύρος, αλλά μην ξεχνάς και ποιον είχε απέναντι. Μην περιμένεις να είναι όλοι τόσο βλάκες σαν τον Μάουρερ και να πιέσουν τόσο ψηλά. Πάντως και τότε επί Λεμονή είχατε ρίξει 6-2 στη Λεβερκούζεν και μετά ...καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0 από την ομάδα του Σουμ.

Αντε να έρθει ο Sotis να δούμε εμφύλιο ανάλογο των ΑΕΚτζήδων επί Μπάγεβιτς.



@torch: Καλά από κωλοτούμπες του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, βιβλίο γράφεις. Στον "Πρωταθλητή" μια που το αναφέρεις, είχαμε επέμβαση εισαγγελέα για το πρωτοσέλιδο με τον Loua Loua που πήγε και καβάλησε το σημαιάκι και τον τίτλο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ...ομάδα. Εξάλλου, υπάρχει και η περιβόητη σκηνή από την ταινία "Η Ρένα είναι οφσάιντ": "Ελα παιχταρά μου, έλα ήρωα, ου να μου χαθείς κρέας!".

Το χειρότερο είναι πως το έχω κάνει κι εγώ... Σε κάνει χούλιγκαν το ποδόσφαιρο, θες δεν θες...

Υ.Γ. Κι όμως βρίζω, βρίζω...

squarelogic said...

το ΟΣΚΑΡ σκηνοθεσιας απονεμεται στον κ.Μαουρερ για την ξεκαρδιστικη κωμωδια που κατεβασε στο στ.Καραισκακη!
(αμυνα παρατεταγμενη στη σεντρα με αντιπαλους Λουα-Λουα,Γκαλετι+Τζολε-
παγκοσμια πρωτη!)

Στον κ.Κακο απονεμεται δωρεαν οφθαλμολογικη εξεταση για να διαπιστωθει η αιτια της αριστερης ημιανοψιας του,που δεν του επετρεψε να δει τον Ν'Ντοι να γκρεμιζεται δις.

Στον κ.Λεμονη απονεμεται φυλαχτο που θα του χρειαστει μετα τις καταρες που θα δεχθει μετα το 1ο εκτος εδρας ευρωπ.παιχνιδι του θρυλου.

greekgaylolita said...

Εχω μια αισθηση πως θα μυηθω εδω μεσα, δε θα τη γλυτωσω;-)

gatti said...

@squarelogic: Δεν θα του έδινα το όσκαρ σκηνοθεσίας, αλλά το όσκαρ ηλιθιότητας. Αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις...

Καλά, ο Κάκος και εγχείριση να
να κάνει στα μάτια πάλι τα ίδια θα σφυρίζει.

Οσο για τον Λεμονή, έχει να φάει πολύ μπινελίκι το βράδυ της επόμενης Τετάρτης. (Τώρα που το λες θυμάμαι πριν χρόνια που είχε τρακάρει μετά από μια από τις γνωστές ...επιτυχίες του γαύρου στην Ευρώπη).


@greek-gaylolita: Και γιατί θέλεις να την γλιτώσεις; Μια χαρά παιδιά είμαστε εμείς του ...αθλητικού!


..

squarelogic said...

gatti περιμενω ποστ με τη γυναικεια ματιά γυρω απ το παθος των Γιαννακοπουλων.Τι πιστευεις εσυ οτι ειναι αυτο που τους κανει να υπερβαινουν τους εαυτους τους?

Ενδιαφερον homework,δε μπορεις να πεις...

gatti said...

@squarelogic: Η επιθυμία σου, διαταγή!