Wednesday, September 5, 2007

Εφυγε η Στάη, στα κόκκινα η Ζαχαρέα

Για ένα μήνα τις υπολογίζανε να αντέξουνε μαζί, στις δεκαέξι μέρες τα χωρίσανε τα τσανάκια τους. Κουράστηκε λέει η Στάη και λόγω φόρτου εργασίας και υπερκόπωσης αποφάσισε να απέχει από το δελτίο ειδήσεων και να κρατήσει μόνο την εκπομπή της. Και το δελτίο λέει θα το παρουσιάζει μόνη της η Μάρα Ζαχαρέα. Και το βράδυ της Τρίτης, όσοι περιμένανε να την δούνε στο δελτίο δεν την είδανε. Επαθε λέει ...γαστρεντερίτιδα. Ρε πλάκα κάνουμε; Αφού το ίδιο βράδυ ήτανε στην εκπομπή της. Τι, δεν ήτανε live η εκπομπή; Γιατί αν ήτανε live και είχε γαστρεντερίτιδα θα πήγαινε το τσιρλιπιπί σύννεφο. Πώς θα μπορούσε να κάνει εκπομπή; Θα είχε λακίσει όλο το πάνελ!

Δεν ήταν λοιπόν θέμα υπερκόπωσης. Θέμα εκτίμησης ήταν. Τι νομίζεις; Καμιά χθεσινή είναι η Στάη να μείνει στο δελτίο; Αφού το βλέπει ότι δεν τραβάει το δίδυμο με τη Μάρα και κάθε μέρα οι τηλεθεάσεις του θυμίζουνε θερμοκρασίες Νευροκοπίου, τι να κάτσει να κάνει; Κι έπειτα είναι και το άλλο. Δεν συμφωνεί λέει με την πολιτική και τη συνολική εικόνα του δελτίου ειδήσεων και προκειμένου να χρεωθεί καμιά μεγάλη ήττα αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Κάτσε να αποστασιοποιηθώ σου λέει μην πάθω καμιά ανεπανόρθωτη ζημιά τώρα στα γεράματα (κακία!).

Πώς έρχονται όμως τα πράγματα! Από εκεί που νόμιζα ότι θα την καταπιεί αμάσητη την Ζαχαρέα και δεν θα προλαβαίνει η Σύζυγος να αρθρώσει λέξη, τελικά την έκανε η Στάη.
Κόσμος πάει κι έρχεται στο κανάλι, αλλά η Μάρα εκεί! Ακλόνητη. Πώς όμως να φύγει;
Να μην τιμήσει το στεφάνι της; Αφού για το σπίτι της δουλεύει. Για τα σπίτια της μάλλον.
Από τη δουλειά της πρέπει να πληρώσει τόσα δάνεια. Για έλα και στη θέση της! Ο,τι και να της πούνε, ό,τι και να της κάνουνε εκεί θα μείνει η καημένη να υπομένει πίκρες και εξευτελισμούς. Για τη βιλάρα ρε γαμώτο. Ισως γι΄ αυτό έχει η φουκαριάρα μόνιμα αυτό το κλαψομ...ικο ύφος. Ζει καθημερινά ένα δράμα!

Πάντως, ένα πράγμα είναι που μου έκανε εντύπωση. Που δεν περίμενε να περάσει μία μέρα που έμεινε μόνη της στο δελτίο και φόρεσε τα κόκκινα. Μα καλά, τέτοια χαρά πια;

2 comments:

Wrong Guy said...

MOU ARESE TO

η Σύζυγος


me KEFALEA!

gatti said...

ε, αφού Σύζυγος είναι...