Sunday, September 30, 2007

"El Zorro"

Λεβαδειακός - ΑΕΚ παίζουν σε λίγες ώρες. Και όλοι περιμένου να δουν τι θα σκαρφιστεί πάλι ο Μπλάνκο έτσι και πετύχει γκολάκι. Τι θα κάνει ο "Εl Zorro"; Θα ξαναφορέσει την μάσκα; Θα βγάλει καμιά μπέρτα; ΄Η θα φωνάξει τον Tornado, θα τον καβαλικέψει και θα αρχίσει να τρέχει στα λιβάδια της Βοιωτίας; Κι έχει μπόλικα λιβάδια εκεί. Μπορεί όμως να βρει και άλλα κόλπα. Ο άνθρωπος το είπε καθαρά: "Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πού πουλάνε μάσκες στην Αθήνα!".
Και το προχώρησε και παραπέρα. "
Θα μού άρεσε μόλις σκοράρω να ακούω τη μουσική του Ζορό από τα ηχεία. Θα ήταν ένα κινηματογραφικό σκηνικό και θα ένιωθα σαν να έπαιζα σε ταινία! Επίσης, θα ήταν καταπληκτικό να με ακολουθήσει και ο κόσμος και να φορέσει μάσκες! Θα ήταν απόδειξη ότι με αγαπάει και του αρέσει αυτό που κάνω στο γήπεδο".

Αντε να το δούμε κι αυτό. 40.000 ΑΕΚτζήδες με μάσκες και με μπέρτες στο γήπεδο να κάνουνε τον Ζορρό.

Ισμαήλ μου, έτσι όπως σε κόβω μόνο στην ΑΕΚ θα μπορούσες να παίζεις! Στην κατάλληλη ομάδα πήγες!

4 comments:

Alexandros said...

Παλικάρι απο τα λίγα ο Μπλάνκο. Βλέπει το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι. Έτσι πρέπει να είναι. Διασκέδαση. Στην χώρα όμως που το τόπι είναι ζωή ή θάνατος και οι ομάδες αποτελούν προέκταση του "εγώ" τον βλέπω να τρώει το κεφάλι του. Πήγε στην κατάλληλη ομάδα , ναι. Δεν πήγε όμως στην κατάλληλη χώρα...

omerta said...

Μπλάνκο Ελ Ζόρο και είναι και λευκός ΛΟΛ

s_pablo said...

Το έβαλε το γκολάκι ο ζορός. Πάντως αν δεν βρίσκει μάσκα ζορό, έχω εγώ μια μουτσούνα του μπόζο να φοράει και όποτε βάζει γκολ να παίζει μουσική από τσίρκο.

Αλήθεια, θυμάται κανείς τη μουσική του ζορό?

gatti said...

Aχ, αυτοί οι οπαδοί. Ο Λούα Λούα όταν κάνει τις κωλοτούμπες είναι μια χαρά παιδί, ο Μπλάνκο όταν φοράει τη μάσκα είναι για το τσίρκο όταν τον βλέπεις με κόκκινα γυαλιά.

Ο Μπλάνκο προσφέρει θέαμα και διασκέδαση γιατί έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο, ο Λούα Λούα είναι καραγκιόζης όταν τον βλέπεις με κιτρινόμαυρα γυαλιά.

Ρε και οι δύο για τα πανηγύρια είναι λέμε! (λέει αυτός που φοράει πράσινα γυαλιά)

:-P