Saturday, May 12, 2007

Ριβάλντο, φιέστα ή ...χέστα;

Μάλιστα. Εκλασαν μέντες στο γαύρο με το που ανακοίνωσε ο Ριβάλντο ότι θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου το Σάββατο το μεσημέρι. Ρε θες σου λέει να βγει ο μπραζιλέιρο και να πει τίποτα περίεργο που δεν τον φωνάζουμε για ανανέωση συμβολαίου και αντί για φιέστα να έχουμε ...χέστα; Να τα πάρουνε κρανίο οι γαύροι και να αρχίσουνε να κράζουνε στη φιέστα για μεταγραφές και τα τοιαύτα; Γι΄ αυτό τον φωνάξανε άρον άρον στα γραφεία τον Βραζιλιάνο μη τυχόν και κάνει καμιά αποκοτιά και τους χαλάσει τη μανέστρα. Εδώ μιλάμε ότι έχει κινητοποιηθεί το σύμπαν για να γίνει ο καλός χαμός στην φιέστα και να μην χαλάσουνε το κλίμα τα παλιόπαιδα. Τι Τζιοβάνι, τι Καρεμπέ, τι Ζε Ελίας, τι Ζέτερμπεργκ. Τον Ζάχοβιτς ρε δεν φωνάξατε. Και τον Μπάγεβιτς. ΄Η κάνουμε φιέστα για όλα τα πρωταθλήματα ή δεν κάνουμε. Κι άμα κάνουμε για όλα φωνάζουμε και όλο τον κόσμο που έχει συνεισφέρει. Οχι όποιον μας συμφέρει. Ενα καλό πάντως το κάνανε εκεί κάτω στο λιμάνι. Καλέσανε τον Κριστιάν και ήρθε μαζί και η Αντριάνα.

Κι άμα είναι έξυπνοι εκεί στο λιμάνι και θέλουνε να αποφύγουνε τα παρατράγουδα θα πρέπει να ανεβάσουνε την Αντριάνα να παραδώσει το κύπελλο. Οχι σαν πέρσι που τους είχε κατσικωθεί ο Κοντοβαζαινίτης και δεν άφηνε τον Μαραντόνα να κάνει την απονομή. Ανέβασε πάνω την Σκλεναρίκοβα να δεις τι χειροκρότημα έχει να πέσει! Ποιες μεταγραφές τώρα και ποια δυσαρέσκεια; Ολοι ευχαριστημένοι θα είναι. Η Αντριάνα με το κύπελλο στα χέρια και η εικόνα στα μάτριξ και να σου πω εγώ μετά αν θα φωνάξει κανείς στο Σωκράτη να κάνει μεταγραφές. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί και να φωνάξει: "Σωκράτη, Σωκράτη σε παρακαλώ (ξανα)φέρε την Αντριάνα στον Ολυμπιακό".

* Ο γαύρος κάνει φιέστες και η ΑΕΚ κάνει ταξίδια. Στη Νέα Υόρκη λέει θα πάει για να παίξει με τη Μπενφίκα. Κι έχουνε αρχίσει και κινητοποιούνε και τους ομογενείς για να πάνε να δούνε το παιχνίδι. Ποια ΑΕΚ όμως θα πάει; Εδώ σε θέλω. Μάνι μάνι οι διεθνείς θα είναι στη διάθεση του Ρεχάγκελ. Βάλε τώρα Λαγό, Χετεμάι,Γεωργέα, Δέλλα που είναι οφ από τραυματισμούς βάλε και κάτι Τσιρίλο, Ιβιτς που κουνάνε μαντήλι βλέπω να πηγαίνει επάνω η ΑΕΚ με Κονέ και Μπούρμπο.

* Αινιγματικό χαμόγελο λέει έσκασε ο Τζίγγερ όταν τον ρωτήσανε για τον Μπάγεβιτς. Ρε άσε εκεί πέρα τα χαμόγελα και κοίτα να κάνεις καμιά μεταγραφή. Κοίτα να φέρεις και κανα καλό προπονητή και καναν παίχτη που να μπορεί να αλλάξει μια μπαλιά στα δύο μέτρα. Προανήγγειλε λέει αλλαγές. Η καλύτερη αλλαγή που μπορεί να κάνει είναι του εαυτού του με κάποιον άλλο.

No comments: