Tuesday, May 29, 2007

΄Η στραβός είν΄ ο γυαλός...

...ή στραβά αρμενίζουμε... Ψωνίζει λέει ο Βέλιτς από την Πορτογαλία με την έγκριση του Πεσέιρο. Πλάκα κάνουμε ρε; Και ποιος είναι τελικά ο Πεσέιρο; Προπονητής είναι αυτός ή φάντασμα; Πεσέιρο ακούμε και Πεσέιρο δεν βλέπουμε. Ασε τώρα ο Βέλιτς. Πάνω που είπαμε δόξα τω Θεώ που απομακρύνθηκε ο Λιβαθηνός μας κατσικώθηκε ο Βέλιτς. Ούτε ο Ζάετς δεν είχε τέτοια προνόμια. Και πριν ακόμα πάρει παίχτες για την ενδεκάδα κάνει λέει και
επενδύσεις για το μέλλον. Ν΄ Ντιογέ από την Πορτογαλία. Τον παρακολουθούσε λέει μήνες.
Και είναι λέει ακατέργαστο διαμάντι. Μάλιστα. Και τον φέραμε στην ομάδα να τον κατεργαστεί. Εδώ δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη. Ρε φέρε εκεί πέρα καναν παίχτη της προκοπής που έχουμε ανάγκη σε τόσες θέσεις. Πλάγια μπακ θέλουμε, στόπερ θέλουμε και μάλιστα δύο, χαφ θέλουμε, σέντερ φορ θέλουμε και πήραμε τον Ν΄ Ντιογέ για το μέλλον; Αλλά ξέχασα. Ο Σενεγαλέζος λέει είναι πολυεργαλείο. Δηλαδή τι θα κάνει; Θα παίζει χαφ, θα παίζει μπακ και τον ελεύθερο χρόνο του θα του βάζουμε κι ένα πινέλο, ξέρεις πού, για να μπογιατίζει τα αποδυτήρια; Ασε τώρα το άλλο. Αμα ήτανε τόσο σπουδαίος παίχτης δεν θα τον είχανε ξετρυπώσει οι πορτογαλέζικες ομάδες; Τόσο μάγκας είναι ο Βέλιτς και το έκλεψε μέσα από τα χέρια τους το κελεπούρι; Κι εγώ τώρα δεν λέω. Μπορεί και να βγει το παλικάρι. Αλλά όσο νάναι άμα αυτή είναι η πρώτη κίνηση καταλαβαίνεις πού θα πάει το πράγμα. Τι παιχταράδες δηλαδή θα πάρει η ομάδα για να βουλώσει τις τρύπες. Σάμπως όμως δεν τα είπε κι ο Μουνιόθ καθαρά και ξάστερα; Το πλάνο λέει ήτανε λάθος από την αρχή. Κι εγώ ζήτησα ενίσχυση αλλά δεν έγινε τίποτα. Σα να λέει δηλαδή ζήτησα συγκεκριμένους παίχτες και πήγανε να τη βγάλουνε στη φτήνια με κατιμάδες. Κατιμάδες όμως είχαμε τι να τους κάνει ο Βίκτορας κι άλλους; Και δεν είπε μόνο αυτό. Στα πρώτα ματς λέει πήραμε αποτελέσματα γιατί αμυνόμασταν. Είδε ο Χριστιανός τι παίχτες έχει και έπαιξε σύστημα ταμπούρι. Με τους μικρούς όμως πώς να το παίξεις το σύστημα ταμπούρι; Αυτοί περιμένουνε από σένα να κάνεις επιθέσεις. Μιλάμε ότι φέτος γίνανε οι μικροί μεγάλοι και ο Παναθηναϊκός μικρός. Γι΄ αυτό πέσανε οι σφαλιάρες σαν το χαλάζι στο τέλος της χρονιάς. Και είπε και το άλλο ο Μουνιόθ. Δεν έχω λέει παράπονο από τους παίχτες. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους έκαναν το καλύτερο δυνατό. Για να το πούμε ελληνικά, "αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει". ΄Η αλλιώς, αυτά τα παλικάρια δεν μπορούν που έλεγε κι ο Αγγελάρας. Φταίω σου λέει κι εγώ. Γι΄αυτό φεύγω άλλωστε. Τώρα που ξέρω την ομάδα και τι χρειάζεται δεν έχω την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Γεια σου ρε Τζίγγερ μυρουδιά! Τα ίδια λάθη θα κάνεις κάθε χρόνο. Πάλι καλά που έχει τα χάλια του ο ΠΑΟΚ και δεν θα προλάβουμε να βγούμε τέταρτοι του χρόνου. Γιατί τρίτοι θα είμαστε σίγουρα.

Υ.Γ. Γιατί ρε γαμώτο διώχνετε τον Πέτρο; Καλύτερος δηλαδή είναι ο Γκαλίνοβιτς; Αλλά ξέχασα, είναι πιο κλασάτος ο Κροάτης από τον Αφρικανό. Είμαστε και ομάδα εστέτ (την τύφλα μας). Δεν μας έκανε ο Πέτρος γιατί προέρχεται από τη Χαλκηδόνα. Γι΄ αυτό πάμε να πάρουμε τον Ελβετό τον τερματζή από τον Εργοτέλη της Πορτογαλίας.

No comments: