Saturday, February 23, 2013

Στης «Εκκλησιάς» (της Αλήθειας) την πόρτα



Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή! Από εκεί που πέντε χρόνια πριν θέλοντας να κάνω καζούρα στους γαύρους για τις... επιτυχίες τους στην Ευρώπη (καλά αυτό δεν άλλαξε, αλλά δεν είναι της παρούσης...) ανέβαζα στο μπλογκ μια ολόκληρη έκθεση από καναπέδες (που πλέον τους χρειαζόμαστε κι εμείς...) ήρθε η στιγμή για να ανεβάσω μια ολόκληρη έκθεση από... πόρτες...

Μάλιστα, πόρτες. Πόρτες, όχι ακριβώς ασφαλείας, ούτε διαμερισμάτων και σπιτιών, αλλά περισσότερο εξώπορτες και πόρτες κήπου.

Επιβάλλεται νομίζω, για να δώσουμε στον Αλ Αφούζ μια ιδέα από τα... μοντελάκια που κυκλοφορούν αφού όπως είπε και στους παίκτες σκοπεύει να τοποθετήσει μια πόρτα στον προπονητικό χώρο για να μην πηγαίνουν όποτε θέλουν τα... παλιόπαιδα τα ατίθασα και να διακόπτουν την προπόνηση των παικτών της «Εκκλησίας της Αλήθειας».

Του διαφεύγει θα μου πεις του προέδρου ότι τα παιδιά, δεν μπούκαραν με τη βία (ώστε να χρειαστεί να μπει κάποια πόρτα για να τα σταματήσει αν το επαναλάβουν, αλλά μπήκαν με τις ευλογίες της διοίκησης (της ποιας;).

Και από την άλλη, όταν στους μεν παίκτες λες «θα βάλω πόρτα για να σας προστατέψω ή έστω να δημιουργήσω τις συνθήκες για να κάνετε απρόσκοπτα την προπόνησή σας» πράγμα που σημαίνει ότι αναγνωρίζεις ότι κάποιος τους δημιούργησε πρόβλημα, θα περίμενε κανείς να καταδικάσεις το συμβάν. Αν δεν το κάνεις είτε δίγλωσσος είσαι, είτε άτολμος.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα και όπως λέει και το ρητό «μην αφήνεις μια λεπτομέρεια να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία...».

Γι' αυτό ας δούμε μερικά από τα... μοντελάκια που είναι ένα κι ένα. Οχι βέβαια ότι αν θέλει κανείς να μπουκάρει με τη βία θα τον εμποδίσει μια τέτοια πορτούλα, εδώ δεν εμπόδισε τον Κούγια να πηδήξει στο ΑLTER (άλλο που εκείνη ήταν ανοιχτή και ο μεγαλοδικηγόρος την καβαλίκεψε για... εφέ).













Scratch: Θα τα ξαναπούμε μετά το τέλος του... κομβικής σημασίας ματς, του πρώτου από τους οκτώ... τελικούς που έχει μπροστά της η Πανάθα για να καταφέρει να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο (να δω τι θα το κάνει... ΑΝ το πάρει και ΑΝ πάρει και την αδειοδότηση)



4 comments:

4minister said...

Το τελευταίο μοδέλο είναι χάλια, σίχαμα. Απορώ πως το έβαλες. Εκτός αν το κατασκευάζει κάνας ξάδερφός σου ...

Όχι πως έχει σημασία, αφού οι πόρτες είναι ένα ακόμα Αλαφουζοπυροτέχνημα. Σιγά μη μπήκε η Φιλαρμονική χωρίς άδεια στο προπονητικό. Δεν δοκιμάζει κανείς με διαρκείας (όχι τυχαίος) να μπει; Έχει ν' αρπάξει κλωτσές ...

Για το scratch. Από τον slo-gun.

Φάμπρι:«Μένουν 8 τελικοί».

Για τους παίκτες! Για τον ίδιο μπορεί να είναι και λιγότεροι…

4minister said...

Άλλο του slo-gun πολύ καλύτερο.

Μίτσελ: «Έχω το ίδιο όνειρο με τον κόσμο».

Να ξαναδεί τον Βαλβέρδε στον Θρύλο;

gatti said...

@4minister: Kαλά δεν το συζητάμε, τα περισσότερα χάλια είναι, αλλά δεν έβρισκα άλλα καλύτερα. Ο Αλαφούζος που θα την παραγγείλλει ας ψάξει να βρει καλύτερο μοντέλο.

Ε πες τα ντε! Σιγά μη μπήκαν χωρίς άδεια. Φταίω εγώ μετά που κάνω λόγο για διγλωσσία;

Ωραίο αυτό με τον... Φαμπρίνιο. Ετσι είναι.

Το δεύτερο δεν με αφορά αλλά δε νομίζω και να πολυ-ισχύει κιόλας. Στο θέμα Βαλβίδα ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι διχασμένος. Αλλοι τον λατρεύουν κι άλλοι δεν θέλουν να τον βλέπουν...

Unknown said...

nice free content!
ωραία δωρεάν περιεχόμενο!