Sunday, February 24, 2013

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα...




Ενα μήνα πριν, στις 24 Ιανουαρίου, ζητούσε την συνδρομή όσων είχαν λογαριασμό στο facebook, προκειμένου να συγκεντρώσει 1.000.000 likes, ώστε να πάει στο Wembley για να δει την αγαπημένη του  Βradford City να παίζει στον 53ο τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Για τον David Bowers,  οπαδό της ομάδας από τότε που θυμόταν τον εαυτό του, η τύχη τον έφερε να ζει  στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και η επιστροφή στην Αγγλία για να δει τον τελικό έγινε κάτι σαν «όνειρο ζωής».

«Διαβάζω τόσα σχόλια που μου λένε να γλιτώσω τα χρήματά μου, γιατί η Σουόνσι είναι αυτή που θα κερδίσει... Δεν είναι το θέμα να πάω στο Wembley για να δω τη Bradford City να κερδίζει, είναι περισσότερο το γεγονός ότι στα χρόνια που θα έρθουν θα μπορώ να κοιτάξω πίσω και να λέω ‘ήμουν εκεί όταν η Bradford City έπαιξε στον τελικό’ έγραφε χαρακτηριστικά.

Kαι μπορεί τελικά να μην συγκέντρωσε τα 1.000.000 likes (συγκέντρωσε λίγο λιγότερα από τα μισά), ωστόσο πήγε στο Wembley και θα μπορεί τελικά όταν περάσουν τα χρόνια να λέει «Ημουν εκεί! Οταν η ομάδα έπαιξε στον τελικό». Γιατί για κάποιους η παρουσία, η συμμετοχή στη γιορτή, εκεί που ακόμα είναι γιορτή το ποδόσφαιρο (κι όταν κάποια στιγμή σταμάτησε να είναι βρήκαν τους τρόπους να απομακρύνουν αυτούς που δεν την έβλεπαν ως τέτοια...) έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από τα – όποια -  τρόπαια...

1 comment:

Unknown said...

nice free content!
ωραία δωρεάν περιεχόμενο!