Tuesday, February 12, 2013

Πρώτος απ' όλους ο Αλέφαντος!



Σας έχει λείψει ο κοντομάνικος; Εδωσε νέο ρεσιτάλ σε εκπομπή του Ραπτόπουλου. Και τι δεν είπε το στόμα του!

Για τον Δώνη που έχει μεν δίκιο αλλά το χάνει με τις αντιδράσεις του και μ' αυτό το... τομάρι που φοράει (γι' αυτό έχεις μείνει με τα κοντομάνικα φουκαρά μου, πού να σου κάνει η Umbro κανα δώρο να ζεσταθεί το κοκκαλάκι σου...) και που δεν σηκώνεται να δώσει καμιά εντολή και να φωνάξει. Γιατί έτσι πρέπει να είναι ο προπονητής να δείχνει ότι σκίζεται ρε παιδί μου (δεν βλέπεις ο δικός μας ο Φάμπρι; Κώλο δεν βάζει κάτω...).

Και που έχει το στιλ του Βενγκέρ. «Τι τον κοιτάς τον Βενγκέρ, αυτός καλά την έχει. Εχει μείνει 20 χρόνια χωρίς τίτλο, θα μείνει άλλα 40 αλλά δεν τρέχει τίποτα», λέει ο «Αλέ» κι εδώ ένα δίκιο, όσο και να πεις, το έχει.

Και για τον Σάλπι που δεν πιάνει μία (ξανάγινε «τίποτας» κι αυτός, έχει περάσει βλέπεις τόσος καιρός από το «καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0») και για τον Ταχτσίδη που θέλει μισή ώρα να πάει... Καλλιθέα και για τον Κλάους που δεν τον ζητάει ούτε η Ναϊμέγκεν!

Κι όταν φτάνει η ώρα για να πει ποιον θεωρεί καλό προπονητή, είτε από τους εν ενεργεία, είτε απ' αυτούς που έχουν σταματήσει, δεν διστάζει καθόλου!

«Πρώτος απ' όλους ο Αλέφαντος», λέει ο μεγάλος. «Τι, επειδή μας φάγανε ο Δούρος και οι άλλοι;» συμπληρώνει.

Αυτός ο... αλήτης ο Δούρος το έχει καταστρέψει το ανθρωπάκι. Η ψυχή θα του βγαίνει και για τον Δούρο θα λέει (και δεν έχει και δίκιο αυτή είναι η πλάκα...). Α ρε «κόρακα» κι εσύ που δεν σηκώνεις το χέρι να πάρεις ένα τηλέφωνο!

Είναι ωραίος όμως! Συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του, τον συμπαθείς ή τον αντιπαθείς, ο Αλέφαντος έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο. Είναι πλέον μια εντελώς cult φυσιογνωμία!

5 comments:

mahler76 said...

είναι κατηγορία από μόνος του ο Αλέφας. Ρισπέκτ!

gatti said...

@mahler76: Eτσι!

The Bgt said...

Να περιμενουμε ποστ εμπνευσμενο απο την Παιανιαδα??

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/shkw-panw-re-mal.2125873.html

gatti said...

@The Bgt: Eμπνευσμένο μπορεί κατά το βραδάκι, τώρα ένα μικρό μόνο... ;-)

4minister said...

Με αφορμή το βίντεο, ένα ωραίο. Πριν 2-3 εβδομάδες βγήκε ρεπορτάζ για παίκτη του ΠΑΟΚ που ξενυχτά, μπεκρουλιάζει και ανεβαίνει στις μπάρες. Γράφει απίστευτο Παόκι στα σχόλια:

- Παιδιά ο Λόρενς είναι, το ξέρω σίγουρα. Αφού βγαίνουμε τα βράδια και δεν βρίσκουμε ξύδι να πιούμε. Τα έχει πιει όλα!