Friday, February 22, 2013

«Ανοιξε σου λέω!»



Υπάρχουν οι γάτες που ικετεύουν και οι γάτες που απαιτούν. Στην ιδιοσυγκρασία τους ταιριάζει μάλλον το δεύτερο. Οπως στην «ποντικί» γάτα του παραπάνω βίντεο που έχει κλειστεί έξω από το σπίτι (από το δωμάτιο μάλλον...) και ΑΠΑΙΤΕΙ να της ανοίξουν την πόρτα.

Ούτε νιαουρίζει, ούτε τρεμοπαίζει την ουρά όπως η άλλη γατούλα δίπλα της. Είναι μάλλον τσαντισμένη και χτυπάει την πόρτα για να της ανοίξουν. Εχει θυμώσει μάλιστα που έχουν ήδη αργήσει να το κάνουν...

Ετσι είναι. Σου λέει ή έχεις γάτα κύριε ή δεν έχεις. Δεν είμαι αδέσποτη, είμαι σπιτική. Βγήκα για τη βόλτα μου, αλλά το σπίτι πρέπει να είναι ανοιχτό για όποτε γουστάρω να μπω. Δεν γουστάρω να πάρω... κλειδιά. Θέλω να είναι τα πάντα ανοιχτά. Κι αν δεν είναι ανοιχτά να έχω έναν πρόθυμο πορτιέρη! Αμ πως!


9 comments:

Crazy Tourists said...

Πόσο θεά!!!

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@Crazy Tourists: Μα είναι τέλεια, δεν είναι;

;-)

The Bgt said...

Τι Τσ***α θεε μου!! :D
αυτο το πραμα με τα γατια που μολις δουν να τους κλεινεις την πορτα παθαινουν ταρακουλο ειναι φοβερο. Ουτε στην τουαλετα χα χα

Efh said...

@The Bgt: Πραγματικά! ΤΡΕΛΑΊΝΟΝΤΑΙ άμα δουν κλειστή πόρτα!

Κι οι δικές μου χαλάνε τον κόσμο άμα τις κλείσεις απ' έξω...

(Βέβαια χαλάνε το κόσμο ΚΑΙ για να βγουν έξω... Αλλά μετά... διαμαρτύρονται...)

KANTHAR0S said...

Σατανάς!

gatti said...

@KANTHAR0S: Κανονικός! ;-)

Nick Triantos said...

Ωραιο το βιντεακι και αλληγορικο θα προσθετα γιατι τον ρολο της γατας που χτυπαει την πορτα θα μπορουσαν να τον υποδυθουν και ορισμενοι "καλοκαιρινοι σωτηρες" που χτυπανε πορτες.... Να τους ανοιξε καμμια μεγαλη λες..?

gatti said...

@Nick Triantos: Aφού το ξέρεις! Και ότι χτύπησε πόρτες και ότι κάποιος του άνοιξε! ;-)

Unknown said...

nice free content!
ωραία δωρεάν περιεχόμενο!