Saturday, December 6, 2008

Στα δύσκολα σε θέλω






ΙΕΚ ΕΠΟ (Επιχείρηση Προώθησης Ολυμπιακού): Eιδικότης, η εκπαίδευση χειρουργών διαιτητών.

Μέθοδος:
Ορίζουμε έναν διαιτητή που θα εκτελέσει διατεταγμένη υπήρεσία. Βασικές εντολές:

α) δίνουμε μια αυστηρή ή ακόμα και άκυρη κίτρινη κάρτα σε μια ανύποπτη φάση (όπως Νέα Σμύρνη) και όταν έρθει το πραγματικό φάουλ που δεν επιδέχεται αντίρρησης για κάρτα, σηκώνουμε και την δεύτερη κίτρινη που είναι κόκκινη και αφήνουμε την ομάδα με 10 παίκτες (όπως Νέα Σμύρνη).

β) τηρούμε διαφορετικά μέτρα και σταθμά για τους δύο αντιπάλους, ήτοι εκεί που τον έναν τον φορτώνουμε με κάρτα, στον άλλο κάνουμε απλή επίπληξη

γ) σφυρίζουμε με τη βοήθεια των πλαϊνών ανύπαρκτα οφσάιντ προκειμένου να ανακόψουμε όποια επικίνδυνη επίθεση πραγματοποιεί η ομάδα που θέλουμε να φρενάρουμε


ΙΕΚ ΝΕΤ (Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση): Eιδικότης η επικοινωνιολογία.

Μέθοδος:
Γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη της (my ass) επικοινωνίας και πόσο σημαντικό είναι η ομάδα που σπρώχνουμε να παρουσιάζεται ως υπερομάδα και οι "εχθροί" της να παρουσιάζονται ως σαπάκια, τοποθετούμε στη μετάδοση του αγώνα έναν σπορτκάστερ που έχει πάρει διαζύγιο με την αντικειμενικότητα λέει διαφορετικά πράγματα από αυτά που βλέπει και κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει την εντύπωση ότι η μία ομάδα υστερεί συντριπτικά απέναντι στην άλλη, όταν αμύνεται ("ο Βύντρα διώχνει την μπάλα όπως - όπως"), υπάρχει πάντα πιθανότητα να έχει κάνει πέναλτι ("υπάρχει περίπτωση να κράτησε τον αντίπαλό του ο Σαριέγκι"), ενώ όταν επιτίθεται εννιά στις δέκα φορές οι παίκτες της βρίσκονται πιθανότατα σε θέση οφσάιντ. Αν μάλιστα ευνοήσουν οι περιστάσεις και η συγκεκριμένη ομάδα αρχίζει να μην παίζει καλά, τότε αρχίζουμε να εξυμνούμε την αντίπαλό της επιχειρώντας να πείσουμε τον τηλεθεατή πως πρόκειται για τη Μικτή Κόσμου.


Τα γράφω τώρα που κερδίσαμε, γιατί δεν θα είχε καμία αξία να τα γράψω αν χάναμε. Μετά από πολύ καιρό παρακολούθησα τον αγώνα με τηλεοπτική μετάδοση κάτι που για την ψυχική μου υγεία το αποφεύγω. Και ήταν ΕΜΕΤΙΚΗ. Αναρωτιέμαι, η ΝΕΤ δεν έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού; Εχει μόνο της Ξάνθης; Δεν έχω την απαίτηση να γίνεται η μετάδοση φιλοπαναθηναϊκή παρά το γεγονός ότι όταν πρόκειται για τον γαύρο είναι ΠΑΝΤΑ φιλοολυμπιακή. Αλλά έχω την απαίτηση να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.


Και είναι ΚΡΙΜΑ μια τέτοια αγωνιστική που o Παναθηναϊκός πέτυχε μια τόσο τσαμπουκαλίδικη νίκη κόντρα στην κατ΄ εξοχήν προσδεδεμένη στο άρμα της παράγκας ομάδα, σε μια έδρα όπου δεν είχε κερδίσει ποτέ κάθομαι και ασχολούμαι με την διαιτησία και την τηλεοπτική μετάδοση.

Η ομάδα μπήκε μέσα με τσαμπουκά ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε έναν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Ζιλμπέρτο Σίλβα έβαλε ένα ωραίο γκολ και έχασε ευκαιρίες να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, παρουσιάστηκε μία άλλη ομάδα. Εχασε το κέντρο, την έπιασε θάλασσα, η Ξάνθη βγήκε μπροστά κι εκεί βέβαια αποδείχτηκε ότι όχι με τρία αμυντικά χαφ να παίξεις αλλά 11 αμυντικούς να κατεβάσεις το γκολάκι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι με τη συγκεκριμένη άμυνα θα το αρπάξεις. Ο Κουκουλάκης όμως και η Ξάνθη έκαναν το μοιραίο λάθος. Ο μεν πρώτος απέβαλε τον Σαριέγκι (ο Bάσκος Mr Bean έκανε ένα ηλίθιο φάουλ, αλλά το έκανε) και η δεύτερη πίστεψε ότι μπορεί όχι απλώς να πάρει τη χηνάρι αλλά να ζήσει μέρες ...Ρατζίνσκι. Ο πρώτος ξύπνησε τον εγωισμό της ομάδας, η δεύτερη άφησε χώρους ανοιχτούς, που ήταν βούτυρο στο ψωμί του Κλέιτον. Ο Σαλπιγγίδης έκανε μαγική πάσα στον Βραζιλιάνο, αυτός έφυγε μπροστά μαζί με τον Ρουκάβινα, ο Κροάτης έβαλε ένα μαγικό γκολ και τέζα ο καμπούρης!



Scratch: Προπονητικό ρεσιτάλ από τον Τεν Κάτε στον πάγκο και φοβερές οι αλλαγές. Μήπως όπως τεντά μου να το ξανασκεφτείς κομμάτι το πράγμα; Θέλω να πω, αφού όσους αμυντικούς και να βάλεις θα το φάμε, μήπως να βάζουμε περισσότερους επιθετικούς μπας και καταφέρουμε να βάλουμε το ένα παραπάνω που χρειάζεται κάθε φορά;

Scratch1: Αόρατος ο Ζιλμπέρτο; Μ΄ αυτό το πλευρό να κοιμάστε ξυπνητζήδες μου!

Scratch 2: Δεύτερο παιχνίδι που κερδίζεται από μπαλιές του Κλέιτον.

Scratch 3: O Σαλπιγγίδης ξέχασε να πλασάρει. Τέλος! Ομως, ήταν συγκινητικός για άλλη μια φορά, έδωσε στον Κλέιτον τη μπαλιά που τον έβγαλε μπροστά και έκανε ένα απίστευτο σπριντ στη συνέχεια για να μπορέσει να βρεθεί σε θέση βολής.

Sctratch 4: Σε φοβερή φόρμα ο Σπυρόπουλος τελευταία. Χρόνια πολλά Νίκο μας!

Scratch 5: Τεντά, βάζε Ρουκάβινα, βάζε Ρουκάβινα, βάζε Ρουκάβινα!

Srcatch 6: Δεν ήταν κακός ο Νίνης...

Scratch 7: Πόσες φορές έδειξε τη φάση του γκολ του Ρουκάβινα η ΝΕΤ; Εψαχνε να βρει κάμερα που θα μπορούσε να το βγάλει οφσάιντ;

Scratch 8: Toν Σιμάο και τα μάτια σας!

Scratch 9: Tελικά είναι βέβαιο. Ο Σαριέγκι έχει χαμηλό IQ...


Scratch 10: Σαριέγκι (again): Σε μια φάση στην περιοχή μας σε μια προσπάθεια να αποκρούσει ο Γκαλίνοβιτς πέφτει κάτω, ο Σαριέγκι διώχνει τη μπάλα όπως όπως κόρνερ και ο Βύντρα του τα χώνει. Και γυρίζει ο Βάσκος και του λέει: "He is on the ground re malaka!".

Scratch 11: Αυτόν τον Πλυτά θέλουμε να αναλάβει τις ...εκδρομές των οργανωμένων του ποδοσφαίρου; Για συνέλθετε...

Scratch 12: ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ του πόλο τι αίσχη ήταν αυτά που κάνατε; Δείτε τι κύκλο ανοίξατε πάλι...

Posted by ***** on December 6, 2008, 21:47:28, in reply to "plyta m***ano"

den xreiazetai na katevei se kanena papastrtateio. o eforos tou panathinaikou gyrizei spiti meta apo mia kourastikh hmera. kapoioi ton parakolouthoun. forane kranh. einai grhgoros sta podia alla oi alloi einai pio grhgoroi. ton prolavainoun sto katwfli ths portas.


Posted by ***** on December 6, 2008, 21:49:30, in reply to "Re: LAGOUDAKI..."

tetoia elege ki o mixalakhs
kai twra h aravwniastikia tou einai monh. ki einai kai wraia kopela.

Posted by *** on December 6, 2008, 22:38:49, in reply to "tetoia elege ki o mixalakhs"

Πολύ ατυχές μήνυμα ...

Posted by **** on December 6, 2008, 22:47:51, in reply to "Re: tetoia elege ki o mixalakhs"

ontws ksekolate me tis malakies kai afiste tous nekrous hsyxous

Ευτυχώς που υπάρχουν σκεπτόμενοι και από την άλλη πλευρά. Αλλά πάντα οι ανεγκέφαλοι κάνουν τη ζημιά...

21 comments:

Crazy Tourists said...

Δυστυχώς πολλοί ανεγκέφαλοι έχουν μαζευτεί τελευταία...
Δεν το είδα το ματς διότι δεν την παλεύω καθόλου με τις "αντικειμενικές" περιγραφές, αλλά πολύ το χάρηκα!
Φιλιά πολλά!!

Τρελοτουρίστρια

eforas said...

Άθλια όντως η μετάδοση. Προφανώς αναφέρεται σε τυφλούς ή χαζούς, γιατί δεν μπορεί να βλέπεις μέρα και να σου λένε νύχτα. Για το κοράκι: όπως και με τον Αστέρα Τρίπολης, ίσως η ομάδα είχε όντως κακό στήσιμο, αλλά όταν φτάνει η κρίσιμη φάση, η διαιτησία σε κόβει. Αυτό σε αναγκάζει να παράγεις περισσότερες κρίσιμες φάσεις, για να μπορέσεις να φτάσεις στο γκολ. (Αντίθετα με το γάβρο, που όχι μόνο δεν ανακόπτεται, αλλά σπρώχνεται κιόλας στις κρίσιμες φάσεις. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια καθορίζει τη λεγόμενη εύνοια της διαιτησίας. Πιο λιανά: Θα είχε ποτέ ο γάβρος διαιτησίες όπως η χτεσινή;). Κι εδώ χτες φάνηκε η ποιότητα προικισμένων παιχτών που συνήθως είναι πάγκο: Νίνης, Κλέιτον, Ρουκάβινα, ακόμα και Σαλπιγγίδης (μαζί με Ίβανσιτς και Λάζαρο). Για πλάκα μπορούν να φτιάξουν και να τελειώσουν φάσεις, ακόμα κι όταν οι συνθήκες φαίνονται δύσκολες. Έχουμε κουραστεί να ακούμε για την ποιότητα των λάτιν του θίασου, όταν πολύ απλά έχουμε κάτι -τουλάχιστον- ισάξιο. Αυτά. Πολύ καλημέρα μας.

island said...

To καλό με την χθεσινή μετάδοση είναι ότι ώρες ώρες πρόσφερε και γέλιο. Ειδικά στην φάση του β γκολ που για να φανεί οφασάιντ ο σκηνοθέτης σταματάει΄την εικόνα όταν η μπάλα έχει απομακρυνθεί από τα πόδια του παίχτη κατά 1 μέτρο!!! και έτσι ο άλλος έχει προχωρήσει και τότε φαίνεται οφσάιντ. Συγκινητική όμως η προσπάθεια μαζέματος της μετάδοσης από τους εκάστοτε ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες. Οι πουρουπουπούδες δεν πληρώνονται από εμάς σαν δημόσιοι υπάλληλοι και οφείλουν να βγάζουν τα κόκκινα γυαλιά όταν μεταδίδουν; Γιατί μας γαμάνε έτσι κάθε φορά; Γιατί η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν στέλνει σκληρή επιστολή διαμαρτυρίας; Όπως είχε κάνει στο σούπερ σπορ παλιά και είχαν συμμορφωθεί.

Και στα της διαιτησίας αυτά που γίναν χθες γίνονται σε συνάρτηση με τις προ ημερών απαντήσεις Ψυχομάνη. Δεν είναι τυχαίο. Το θέμα πάντως παραμένει η αντίδρασή μας.

Οι πουρουπουπούδες μήπως ακόμα βλέπουν αόρατο τοίχο; Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουν σε συμπαγές μπετόν ή δεν πάει στην ιδιοσυγκρασία τους;

Μπράβο στους παίχτες μας. Τα βάλαν με την διαιτησία και την ατυχία και βγήκαν νικητές. Το μόνο που μένει να κάνουν τώρα είναι να προχωρήσουν στην Ευρώπη για να βγάλουν τον σκασμό οι διάφορες αντικειμενικές και τα διάφορα μουνόπανα πουρουπουπούδες.

island said...

Και το σημαντικότερο:

Γειά σου ρε γατάκι!!!

squarelogic said...

Πολύ καλά κάνεις και βγάζεις εμπεριστατωμένη την ένσταση σου(μας) για την απαράδεκτη μετάδοση και την ακόμα πιο προκλητική διαιτησία.
Κι επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση,είναι καιρός η Διοίκηση να πάρει τ'όπλο της.Και μια και δεν θέλει ή δεν μπορεί να ασχοληθεί με το παρασκήνιο ας βγει στο προσκήνιο.Ας βγει πχ.ο Πατέρας και ας πει οτι στην επόμενη παρόμοια διαιτησία θα δώσει τα πλήρη στοχεία του διαιτητή(διεύθυνση κατοικίας/εργασίας κλπ)στην δημοσιότητα(στο στυλ "ο διαιτητης Κακουλάκης του συνδ.Ηρακλείου,κατοικος τάδε-αρ.δείνα..)και τότε να δούμε πόσο άνετα θα αισθάνονται τα κοράκια να υπηρετούν το μεγαλο αφεντικό.
Κι αν φαίνεται "προχωρημένη"η τακτική,σκεφτείτε οτι στην ουσία πρόκειται για μάχη,και ο υποτίθεται αμερόληπτος κριτής τάσσεται-ως μη ώφειλε-ξεκάθαρα στο πλευρό της μιας αντιμαχόμενης πλευράς,οπότε καθίσταται νόμιμος στόχος.
Για την δε άθλια μετάδοση της ΕΡΤσε πρώτη φάση πρέπει να κατακλυστεί απο επιστολές διαμαρτυρίας,κοινοποιούμενες και σε άλλα ΜΜΕ,κι επειδη ώς κρατικό μονοπώλιο δεν θα ιδρώσει το αυτάκι τους,θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τακτικές Μελίνας,δηλ.μαζική άρνηση πληρωμης τέλους της ΕΡΤ,με κατάθεση του υπολοιπου λογαριασμού της ΔΕΗ στο Παρακαταθηκών και Δανείων...Εκεί θα ιδρώσουν αυτάκια...
Αλλά τι λέμε για αντικειμενικότητα,όταν χθες το βραδυ και σήμερα η Αθηνα καίγεται με το θανατο του 16χρονου,και η ΕΡΤ δεν εχει παρει μυρωδιά,και μιλά για τις παροχές Καραμανλή...

SniperAthens said...

απορώ γιατί απορείτε...


μετάδοση:
η ΝΕΤ είναι gay-ρικη


ΕΠΟ:
επίσης


ΠΑΕ ΠΑΟ:
και επί Τζίγγερ και επί πολυμετοχικών, η είτε πλειστάκις εκπεφρασμένη (πχ Βγενό: "δεν ασχολούμαστε με τα θεσμικά όργανα") είτε σιωπηρή αποχή από το ανακάτεμα με/σε θεσμικά όργανα, πάντα μας διαφοροποιούσε από τους άλλους.


Δάκρυ(α): Λύπης από Γιόσου για το πανό, χαράς από παππού για Ρούκα (Ρούκα, Ρούκα, τρέλλανες τον παππούκα!!!)


Νίνης: παχιός-παχιός, αλλά ΆΞΙΑ η πάσα του.


QUIZ για όλους:
Γιατί η ΠΑΕ Ξάνθη "τα ανοίγει" στο gay και λυσσάει με τους άλλους?

(Τεκμηριωμένα ξέρει κανείς??)

zouk said...

Τελειο το ποστ γαττακι.Με καλυπτει απολυτα.

Αντε και με την νικη την Τριτη.Εκει τουλαχιστον θα εχουμε καποιον σοβαρο διαιτητη.Και σιγουρα καλυτερη μεταδοση.

Alexandros said...

Αυτός ο ανεκδιήγητος παράγοντας του ΠΑΟ ονόματι Πλυτάς πρέπει να πάρει πόδι το συντομότερο δυνατό. Όσο και να θέλεις να υπερασπιστείς τα συμφέροντα της ομάδας σου, τέτοιες δηλώσεις είναι χειρότερες ακόμα και από τα επεισόδια αυτά καθαυτά. Άκου εκεί "προκλήθηκαν"... Δηλαδή οι οπαδοί γνώριζαν ότι θα προκληθούν και είχαν πάρει μαζί τους για καλό και για κακό, τα πολεμοφόδια τους; Θα ήθελα να τον έχω αυτόν τον τύπο μπροστά μου να του δώσω μια μπουνιά. θα με έκανε να νοιώσω καλύτερα.

gatti said...

@Crazy Tourists: Κι εγώ το χάρηκα τρελοτουρίστι μου!
Αλλά η μετάδοση ήταν όντως ΑΘΛΙΑ!!!



@eforas: H διαιτησία έχει γίνει επιστημονική. Δυστυχώς όταν χάνεις ή όταν έχεις παίξει άσχημα, η επικρατούσα άποψη είναι ότι δεν "δικαιούσαι" να μιλάς, γιατί τα επιχειρήματά σου αδυνατίζουν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η μεροληπτική διαιτησία δεν υφίσταται. Αυτό φωνάζουμε τόσο καιρό και κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφικοί. Οταν ο άλλος με γκολ οφσάιντ προηγείται νωρίς νωρίς του φεύγει το άγχος. Οταν βάζει και δεύτερο από θέση οφσάιντ νοιώθει ακόμα πιο άνετα. Οταν ξέρει πως ό,τι τζαρτζάρισμα κι αν γίνει στην περιοχή του, αποκλείεται να σφυρίξουν εις βάρος του πέναλτι, πώς να χάσει;
Κι όμως ξέρεις τελικά δεν μου αρέσει να ασχολούμαι μ΄ αυτά. Δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε μ΄ αυτά.
Αλλά τελικά αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία (και μήπως τελικά είναι;).



@island: H μετάδοση ήταν αλλού γι΄ αλλού. Ποιος ήταν αυτός ο κατάπτυστος τύπος; Μόνο που δεν έκλαψε στη φάση του γκολ του Ρούκα. Ασε τώρα οι εκατό λήψεις από κάθε γωνία για να φανεί ότι το γκολ προήλθε από θέση οφσάιντ. Δεν τους έκατσε, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν βρουν καμιά κάμερα που να δείχνει το γκολ οφσάιντ και δράσουν το βράδυ οι διάφοροι Βαρούχες. Η διοίκηση έχει ευθύνες. Είναι ξεκάθαρο. Για όλα. Από το γεγονός ότι δεν βγάζει μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας και επιτρέπει κάθε εβδομάδα αυτό το χάλι, μέχρι το γεγονός ότι έχει ως "εκπρόσωπο" της "φωνής του Παναθηναϊκού" στο πάνελ της "Αθλητικής Κυριακής" τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Καλός χρυσός ο Κωνσταντίνου αλλά επικοινωνιακά δεν "τα λέει".
Κι αν η παράγκα είναι δύσκολο να γκρεμιστεί, επικοινωνιακά τουλάχιστον θα μπορούσε να κάνει κινήσεις και να πάρει μέτρα. Κι όχι να ευαισθητοποιείται και να σπεύδει μόνο σε περιπτώσεις ...δηλώσεων Σαριέγκι.

Μπράβο στους παίκτες, μπράβο και στον Τεν Κάτε. Τον είδες πώς χτυπιόταν στον πάγκο; Τα έχει δει όλα εδώ που ήρθε!

Γεια σου ρε Νησάκι!



@squarelogic: Καιρός είναι να πάρει μέτρα η διοίκηση, αλλά πούντη; Τόσο καιρό μας στερούν σφυρίγματα που δικαιούμαστε και δεν τρέχει τίποτα. Κι όχι μόνο αυτό αλλά με τον τρόπο που γίνεται η διαμαρτυρία μας, φαινόμαστε σαν κλαψιάρηδες.

Εγώ πάντως φοβάμαι το χειρότερο. Και το χειρότερο θα είναι κάποιο στήσιμο, δηλαδή κάποια εξόφθαλμη εύνοια σε κάποιο παιχνίδι (π.χ. κάποιο πέναλτι που δεν είναι...) προκειμένου να ακυρώσουν με τη μία όλες τις διαμαρτυρίες μας. Γιατί να μη το κάνουν; Για να μην πλησιάσουμε το γαύρο; Αφού έχουμε τον ...τρόπο να ξαναχάσουμε στο ΟΑΚΑ όσους βαθμούς μαζέψουμε εκτός.

Οσο για την ΕΡΤ, με δεδομένο ότι από του χρόνου θα έχει μόνο τα τηλεοπτικά του γαύρου και της ξανθούλας μπορείς να πεις ότι έσπευσε να υποστηρίξει τα συμφέρονται της ομάδας που θα βρίσκεται και του χρόνου στους κόλπους της. Εμείς, αποχωρούμε οπότε... Η υποστήριξη των "πράσινων" συμφερόντων (όπως τα εννοούσαν εν πάση περιπτώσει) ...εξαντλήθηκε στην "εξαφάνιση" ενός συλλαλητηρίου 25.000 ανθρώπων. Οι άνθρωποι στο κρατικό κανάλι είναι απλά ΓΕΛΟΙΟΙ.



@Sniper: Δεν απορούμε. Αλλά όπως και να το κάνεις, κάθε φορά εξοργίζεσαι. Και είναι φυσιολογικό αυτό.

ΠΑΕ ΠΑΟ: Αλλο το παίζω "υπεράνω" και δεν ασχολούμαι κι άλλο είμαι κορόιδο του θείου. Θα πρέπει να αναθεωρήσουν...

Δεν ξέρω τους ακριβείς λόγους και τη σχέση διαπλοκής ξανθούλας - γαύρου. Ξέρω μόνο αυτό που βλέπω...

ΥΓ. ΑΞΙΑ, ΑΞΙΑ, η πάσα του μικρού (Μ΄ αρέσει που δεν μένεις στα δημοσιεύματα της "Εσπρέσο"!)...



@zouk: Tα είπες όλα! Στην Ευρώπη έχουμε σοβαρούς διαιτητές. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά!



@Alexandros: Για τον Πλυτά τα έγραψα στο ποστ, Αλέξανδρε. Εμένα τέτοιοι παράγοντες, δεν με εκφράζουν. Δεν έχει ανάγκη η ομάδα μου Θεοδωρίδηδες και Ποϊλες...
Αυτοί οι παράγοντες πρέπει να εκλείψουν από τον αθλητισμό. Κι όχι να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις την καφρίλα με την καφρίλα...

zouk said...

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα καταλαβει για αυτον τον Πλυτα τι ακριβως γραφεις.Τωρα που πηρα χαμπαρι ξενερωσα.Οντως δεν θελουμε τετοια ατομα.Τρελενομαι με τον Θεοδωριδη.Δεν θελω να εχω και εγω τετοιον.

Ακριβως αυτο με τους διαιτητες στο Τσαμπιονς λιγκ.Ειναι σοβαροι.Μπορει να κανουν καποιο λαθος αλλα ξερεις οτι προσπαθουν να κανουν καλα παιχνιδια για να παρουν και αλλους αγωνες στα ποδια τους.Ειδικα οι πιο καινουργιοι.

zouk said...

http://www.sport-fm.gr/article/157125

Τον μαζεψαν τον Πλυττα και καλα εκαναν.

Rizobreaker said...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με όσα λες gatti!!
Παρατηρήσεις:
1) Διαιτησία άθλια!
2) Μετάδοση της ΝΕΤ ανέκδοτο!
3) Μην περιμένεις αντικειμενικότητα!!
4) Ο Ζιλμπέρτο δείχνει και στους εξυπνατζήδες ότι είναι παιχταράς.
5) Ο Νίνης έπαιξε μπάλα χτες. Ο πρώτος αγώνας φέτος που θύμησε τον παλιό καλό Νίνη.
6) Ο Σπυρόπουλος με έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει καριέρα (αρκετά χρόνια) στην ομάδα.
7) Ο Σαλπιγγίδης νομίζω εδώ και 1,5 μήνα είναι ντεφορμέ (ειδικά στα τελειώματα του). Πλέον όποτε βγαίνει μόνος τετ-α-τετ λέω κατά 99.9% το 'χασε...
8) Ρουκάβινα και τα μυαλά στα κάγκελα!!

Και επειδή υπάρχουν σοβαρότερα θέματα στη ζωή:
http://rizobreaker.blogspot.com/2008/12/blog-post_07.html

pensierix said...

Η Αθήνα φλέγεται, σουτ του Λέτο στα πουλιά "με γλυκό πόδι". "Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο θρύλος."

Η ΝΕΤ καλύπτει τα γεγονότα, 800 κάμερες για το οφσάιντ του Ρουκάβινα.

Οι παρακάμερες που έμειναν στην Αθήνα και μία κάμερα που πρόλαβε να γυρίσει από την Ξάνθη δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο μικρός ήταν οφσάιντ, το επιβεβαιώνει και ο Βαρούχας.

Σημείωση: Ο μικρός δεν είναι ο Ρουκάβινα...

coachp said...

Ρε παιδιά κάνετε ενα μεγάλο λάθος.
Ο Σπικερ του αγώνα είναι Παναθηναϊκος. Απλά είναι και ασχετος.... Δεν υπάρχει γραμμή. Απλά δεν θέλει να δειχνει οτι ειναι πολυ παναθηναϊκός ο συγκεκριμένος. Τον ξέρω και ξέρω την περιπτωσή του για αυτό σας το λέω.

Κατα τα άλλα, ο Πατέρας ειναι μπούφος. Ο γκαγκάτσης φεύγει και το τζόνι γουόκερ ερχεται... Διαιτησία τραγική.

Οσο για το πόλο, πραγματικά τωρα, ειναι ολοι για τον πουτσο.
Παιχτες Ολυμπιακού = υπευθυνοι.

Διοικηση Παναθηναϊκού = Δεν εκανε τιποτα για να αποτρέψει την κατάσταση.

Οπαδοί Παναθηναϊκού = ψευτόμαγκες, οταν 100 ατομα τα βάζουν με 15 αθλητές...

Δηλωση Ερασιτέχνη Ολυμπιακού = Απαράδεκτη και εμπριστική. Σαν να ζητάει βοήθεια απο ολους τους Ολυμπιακούς για να κοψουν κανα εισιτηριο.

Σε αυτούς τους μαλάκες δεν αξιζει κανείς να πηγαίνει....

gatti said...

@zouk: Kαιρός ήταν να τον μαζέψουν. Και μου αρέσει που βλέπω πως ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει η εμπλοκή του με δικαιοσύνη, θα τιμωρηθεί και από τον επίσημο Παναθηναϊκό.

Αυτό έλειπε να γίνουμε γαύροι και να αποκτήσουμε πρωτοπαλίκαρα τσαμπουκάδες! Εδώ κοιτάμε πώς θα φύγουν όλα αυτά τα μιάσματα από τον αθλητισμό!



@Rizobreaker: Δεν περιμένω αντικειμενικότητα, αλλά δεν μπορώ και να μην το αναφέρω καν!

Ο Σαλπιγγίδης έχει ξεχάσει πώς πλασάρουν! Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Κι εγώ μόλις τον βλέπω να βγαίνει τετ-α-τετ ξέρω ότι θα το χάσει. To έχουμε ξαναδεί το έργο.

ΥΓ. Δίπλα ήρθα ήδη...



@pensierix: O μικρός δεν ήταν οφσάιντ ούτε κατά το Βαρούχα ...ευαγγέλιο, αλλά ένα πεναλτάκι μας το χάρισε ο κόραξ! Χαχαχα! Το έκανε λέει ο Βύντρα στον Αγκάλι. Και το άφησε τελευταίο μάλιστα για να μείνουν οι εντυπώσεις! Ρε είναι επιστήμονες οι άνθρωποι λέμε! Αυτοί έχουν PhD κι εμείς παλεύουμε με το απολυτήριο από τα ΤΕΙ...

ΥΓ. Ναι, έπαιξε όσο χρειαζόταν ο γαύρος....



@coachp: Nαι, εντάξει κόουτς. Είναι Παναθηναϊκός που δεν θέλει να το δείχνει. Γιατί; Μήπως του κόψει το μισθό ο θείος; Ασε μας με τον κάθε περίεργο! (Εσύ τώρα λέγοντάς τον άσχετο, προσπάθησες να τον δικαιολογήσεις ε; :-p).

Oλο φεύγει και φεύγει ο Γκαγκά αλλά όλο εδώ είναι.
Λίγα για τον Φάδερ μη τσακωθούμε!

Για το πόλο, ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε ομάδα λέω εγώ κι ας αφήσουμε τα νταηλίκια...
Που δεν μας πάνε κιόλας...

coachp said...

Οχι ειναι ασχετος. Και ειναι θέμα συζήτησης μεταξύ των δημοσιογράφων που ειναι σχετικοί.

Σε λιγο καιρο θα δεις που θα συμφωνήσουμε για τον Πατέρα! Θα δεις...

pensierix said...

@gatti

Το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό αλλά μάλλον δεν έγινα 100% κατανοητός. (ήταν όντως ολίγον μπερδεμένο ως σχόλιο).

Οταν γράφω για τον "μικρό", αναφέρομαι στον νεκρό, καταδικάζοντας την στάση της κρατικής τηλεόρασης.

gatti said...

@coachp: Eλπίζω να μην συμφωνήσουμε για τον Πατέρα!

:))


@pensierix: Συμπάθα με, δεν το έπιασα το ύφος του σχολίου...

Δεν ήταν μπερδεμένο το σχόλιο, εγώ ήμουν μπερδεμένη. Ηταν δύσκολη μέρα χθες...

Τι περίμενες από την κρατική τηλεόραση; Λες και χάθηκε ...γατάκι αντέδρασε...

Γιώργος Τ. said...

Φίλε μου, όπως συνηθίζω να λέω:
(Σω)κρατική τηλεόραση και (αη)διαιτησία. Φέτος όλα μοιάζουν να λειτουργούν "οργανωμένα".. Ο καιρός θα δείξει.. Ας αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα Θεούς και δαίμονες.. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αυτά.. Και όλοι βλέπουν την γυμνή αλήθεια..

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Kαλώς όρισες. Δεν λειτουργούν φέτος μόνο οργανωμένα. Λειτουργούν εδώ και χρόνια οργανωμένα. Απλώς φέτος λόγω πολυμετοχικότητας και της δημιουργίας οράματος, άρχισε να μας ενοχλεί περισσότερο...

Anonymous said...

色情網站,視訊聊天室,成人,色情,成人光碟,AV女優,色情遊戲,免費遊戲,臺灣情色網,情色視訊,色情遊戲,色情網站,hi5,小遊戲區,伊莉討論區,色情小說,hi5,小遊戲,成人文章,080苗栗人聊天室,成人光碟,後宮電影,一葉情貼圖片區,色色網,色情漫畫,h漫,成人遊戲,色情影片,免費遊戲,h漫,plus,plus,色情漫畫,史萊姆,080視訊聊天室,6k聊天室,痴漢論壇,情趣用品,成人遊戲,a片免費看,成人小說,成人光碟,免費視訊,同志色教館,成人圖片,色情遊戲,85cc免費影城,色情影片,遊戲區,情色論壇,18成人,85cc成人片,史萊姆,情色小說,手機遊戲,情色論壇,aio交友愛情館,成人漫畫