Sunday, December 14, 2008

Και η βρόχα έπεφτε right through


Η βροχή ήταν το σημείο αναφοράς της αγωνιστικής ή καλύτερα των ...πέντε όγδοων της αγωνιστικής που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής. Βροχή τα γκολ στο ΟΑΚΑ, στη Φυλή και στο Παγκρήτιο, βροχή τα πέναλτι στο ΟΑΚΑ (ασχέτως αν δόθηκε μόνο το ένα από αυτά - και πάλι καλά να λες...), βροχή τα πανό στις εξέδρες για τον δολοφονημένο Αλέξη, για τους μπάτσους και για τη ...μανούλα του Τσίπρα που δεν θέλει το γήπεδο στο Βοτανικό, βροχή οι ισοπαλίες του πρίγκηπος (εντάξει μία ήταν η σημερινή, αλλά τρεις συνολικά αυτές που έχει ως τώρα...), βροχή και τα στοιχήματα ότι το διπλό της Κρήτης του τυπικά φιλοξενούμενου ΟΦΗ θα είναι ένα διπλό από εδώ μέχρι το Ηράκλειο, όπως και έγινε...

Στο ΟΑΚΑ βέβαια ο τεντάς όπως το συνηθίζει, στο ξεκίνημα έπαιξε με τα νεύρα μας. Ξεκινάει τον Σιόντη δεξί μπακ, τον Μελίσση παρτενέρ του Γκούμα στο κέντρο της άμυνας και τρία αμυντικά χαφ εκ των οποίων το ένα ήταν ο Τζιόλης ο εύζωνας. Το θέαμα όπως ήταν αναμενόμενο στο πρώτο ημίχρονο ήταν να μασάς και να φτύνεις. Ζήσαμε ημέρες Πεσέιρο. Δεν έφτανε αυτό ο Κωνσταντινέας κατάπιε και το στραγάλι σε ένα πέναλτι. Το πράγμα μύριζε Ηρακλή, Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης. Κι εκεί που αρχίσανε όλοι να βρίζουν και να μουρμουράνε για τον μυρουδιά βοηθό, για τους άμπαλους παίκτες, για την Γκαγκατσοπαράγκα που όλο φεύγει και όλο εδώ είναι, έρχεται το πέναλτι στον Καραγκούνη. Πέναλτι μαρς ήτανε αλλά ποιος σου εγγυάται ότι θα το πάρεις; Μιλάμε τώρα ότι οι βάζελοι έχουν ξεχάσει πώς είναι το πέναλτι. Αφού το έδωσε ο Κωνσταντινέας και όλοι κοιτάζανε ο ένας τον άλλο. "Τι σφύριξε ο κύριος διαιτητής;" ρωτούσαν τον διπλανό τους. Μην είναι φάουλ επιθετικό; Μην είν΄ οφσάιντ; Μην είν΄οι κάμποι; Μην είναι τ΄ άσπαρτα ψηλά βουνά; Κι εκεί που τους είχε πιάσει ο ποιητικός τους οίστρος, συνειδητοποιούν ότι ο κόραξ έχει σφυρίξει μπενάλντι. Και τότε "αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν'. Μιλάμε τώρα ότι τέτοιο πανηγύρι ούτε στο φάουλ-γκολ του Σόουζα στον αγώνα με τη Γιουβέντους. Πιο πολύ πανηγυρίστηκε το σφύριγμα παρά το γκολ που έβαλε μετά ο Σάλπι. Λογικόν. Δεκατέσσερις ολόκληρες αγωνιστικές το περίμενε η ομάδα αυτό το πέναλτι.

Μπήκε που λες το γκολάκι και στην επανάληψη η ομάδα μπήκε μέσα άνετη. Τώρα θα μου πεις άνετος ο Παναθηναϊκός με ένα γκολάκι προβάδισμα στο ΟΑΚΑ δεν είναι. Γιατί η στραβή μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή. Κι όχι μόνο να ισοφαριστεί αλλά να μείνει και πίσω στο σκορ, να ισοφαρίσει και να φάει και τρίτο (you know Ergotelis?). Aλλά ο τεντάς είχε ήδη βάλει μέσα τον Κλέιτον, οπότε η ελπίδα άρχισε να ανθίζει.
Μπήκε που λες μέσα ο Βραζιλιάνος και η ομάδα άρχισε να κάνει δυο - τρεις φάσεις της προκοπής. Μπήκε και το δεύτερο γκολάκι και ηρεμήσανε εντελώς τα πράγματα. Τώρα θα μου πεις εντελώς τα πράγματα δεν ηρεμούν σ΄ αυτήν την ομάδα όταν είναι μέσα ο Τζιόλης. Ομως, ευτυχώς ο τεντάς προνόησε και τον έστειλε κάπου δεξιά να κοιμηθεί με την ησυχία του να μην ενοχλεί και τον κόσμο. Και μετά μπήκε μέσα και ο Ρουκάβινα, έβαλε και το τρίτο και τέζα ο καμπούρης. Τώρα θα μου πεις εσύ, γιατί τα κάνει αυτά τα πράγματα ο τεντάς; Γιατί δεν βάζει από την αρχή δυο παίκτες που ξέρουν καλά το τόπι για να μη μας βγαίνει η ψυχή μας;

Ε, σόρι, αλλά Πυθία δεν είμαι. Εχω όμως καταλήξει σε τρεις εκδοχές.

* Η μία είναι να θέλει να μας κάνει πλάκα. Και αφού διασκεδάσει μετά σοβαρεύει και κάνει αυτό που πρέπει.

* Η δεύτερη είναι να φοβάται τόσο πολύ την άμυνά του που θέλει να έχει τα νώτα του καλυμμένα κι αν η εξέλιξη του παιχνιδιού το επιτρέψει ή δει τον αντίπαλο να είναι μισοπλέμονος (όπως καλή ώρα ο Πανσερραϊκός) να ανοίγεται και να αλλάζει το σχήμα σε περισσότερο επιθετικό. Αν ισχύει αυτό, μέχρι τις μεταγραφές έτσι θα το πάει το πράγμα.

* Και η τρίτη είναι να υπάρχει κάποιος που τον ξυπνάει στο ημίχρονο. Τώρα βέβαια για να τον ξυπνάει στο ημίχρονο δεν θα πρέπει να είναι κάποιος που κάθεται στον πάγκο. Οπως ξυπνούσε ας πούμε τον πρίγκιπα ο Περσίας. Θα είναι κάποιος που επικοινωνεί μαζί του στην ανάπαυλα. Τώρα ποιος είναι αυτός ο θεός κι η ψυχή του.

Μ΄ αυτά και με τ΄ άλλα πάντως καταφέραμε να κάνουμε τρεις νίκες κολλητές (Ξάνθη, Ανόρθωση, Πανσερραϊκό) και θα έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Κι άμα κερδίσουμε και την επόμενη αγωνιστική τον ΟΦΗ, θα περάσουμε και ήσυχα Χριστούγεννα καθώς μετά διακόπτεται το πρωτάθλημα.


Στο Χαριλάου τώρα το σύννεφο έφερε βροχή και η βροχή δεν έφερε μπόρα, αλλά έφερε ισοπαλία. Τέσσερα ματς ο πρίγκιψ στο τιμόνι της ΑΕΚ τα τρία είναι ισοπαλίες. Θα μου πεις θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Αλλά πόσο χειρότερα δηλαδή; Εκτός έδρας νίκη δεν έχει κάνει η ομάδα σε όλο τον πρώτο γύρο. Eφτά χηνάρια και μια ήττα έχει εκτός έδρας. Και ούτε προβλέπεται δηλαδή να κάνει νίκη, γιατί την άλλη αγωνιστική είναι η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και η ΑΕΚ παίζει εντός με τον Εργοτέλη. Ασε τώρα το άλλο. Δεν κέρδισε λέει, ούτε εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του γαύρου, αλλά τουλάχιστον διατήρησε την ίδια απόσταση από την κορυφή. Ρε πλάκα κάνουμε; Ποια απόσταση; Δώδεκα ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή είναι η ομάδα. Και 13 βαθμούς μακριά από τον Θρασύβουλα που είναι ουραγός. Και άλλους 10 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, πάνω δηλαδή από τον ΟΦΗ, την τρίτη ομάδα από το τέλος που θα έπεφτε αν τελείωνε αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα. Βάλτα τώρα αυτά τα τρία κάτω εσύ και πες μου: Πού βρίσκεται πιο κοντά η ΑΕΚ; Στην κορυφή ή στον πάτο; Και βγαίνει μετά και ο Μπασινάς και λέει "πρέπει να σε θέλει κι η τύχη". Πόσο περισσότερο να σε θέλει η τύχη δηλαδή; Μπιλιάρδο έπαιξε η μπάλα στο σουτ του Χαβίτο!

Στην Κρήτη πάλι κέρδισε επιτέλους ο ΟΦΗ. Εχει βέβαια τη σημασία του το γεγονός ότι κέρδισε ως φιλοξενούμενος. Πάντως κέρδισε. Κι ας ξεκίνησε ανάποδα κι ας προηγήθηκε ο Εργοτέλης. Δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, δεύτερη εκτός έδρας (κι ας έπαιζε στο Παγκρήτιο). Τι κι αν έβρεχε; Ο ΟΦΗ δεν κόλλησε στη βροχή. Κι όχι μόνο δεν κόλλησε, αλλά ξεκόλλησε κιόλας από την τελευταία θέση (τώρα για να πω την αμαρτία μου στην Κρήτη δεν ξέρω αν έβρεξε, αλλά μου κολλούσε καλύτερα το κείμενο...).


Εκεί που σίγουρα έβρεξε και μάλιστα έπεσε η βροχή τουλούμι ήταν στη Φυλή. Και δεν έβρεξε μόνο νερό. Εβρεξε και γκολ. Καλύτερος ήταν ο Πανιώνιος και πήρε δίκαια τη νίκη. Κι ας ισοφαρίστηκε προσωρινά. Κι ας έχασε και τον τερματοφύλακά του με διάσειση και χρειάστηκε να τον αντικαταστήσει. Κι ο Θρασύβουλας έμεινε χωρίς νίκη στην έδρα του, σε όλο τον πρώτο γύρο. Μια ισοπαλία έχει μόνο στη Φυλή και όλες οι άλλες είναι ήττες. Και με ποιον αντίπαλο έχει την ισοπαλία; Εδώ σε θέλω! Με την ΑΕΚ!

Για το Σουβλακιακό τώρα τι να λέμε; Λίρα εκατό στην έδρα του, τον καθάρισε σαν αβγό τον Πανθρακικό που το ζέσταμα για το παιχνίδι το έκανε στο δρόμο και όχι μέσα στο γήπεδο. Ας πρόσεχε!

***

Scratch: Δεξί μπακ ο Τζιόλης, δεξί μπακ και ο Μπασινάς. Και καλά ο τεντάς μας έχει συνηθίσει στα κουλά. Ο πρίγκιψ όμως, τι μετάλλαξη είναι αυτή; Και επιτυχημένες αλλαγές; Wow!

Scratch 1: Τι αμαρτίες πληρώνει αυτός ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για να έχει μερικούς τόσο άμπαλους συμπαίκτες;

Scratch 2: Ο Γκαγκάτσης φεύγει το πέναλτι έρχεται (το ένα από τα τρία, για να μην παίρνουμε και θάρρητα...).

Scratch 3: Ρε σεις, σκόραρε ο Σάλπι!

Scratch 4: EΠΙΤΕΛΟΥΣ μίλησε για 3 μεταγραφές ο τεντάς!

Scratch 5: Αυτός ο Τζιόλης ρε παιδί μου. Ατσαλάκωτος και πεντακάθαρος βγήκε από το παιχνίδι. Αμα είσαι τζέντλεμαν...

Scratch 6: Ο κόσμος πάντως σταθερός στους 9.000. Βρε δε πα να έχεις κερδίσει την Ιντερ, δε πα να έχεις προκριθεί πρώτος από τον όμιλό σου στους "16" του Τσαμπιολί, έτσι και βρέχει κι έχει κακό καιρό ο βάζελος δεν ξεκουβαλάει για το ΟΑΚΑ!

Scratch 7: Πώς το είπε ο Καραγεωργίου; "Δεν λερώσαμε το σορτσάκι;". Βρες και πες κάτι άλλο χριστιανέ μου. Γιατί το λερωμένο σορτσάκι δημιουργεί άλλους συνειρμούς. Σχετικούς με την τουαλέτα και όχι με την προσπάθεια...

Scratch 8: Στην κίνηση λέει έμπλεξε ο Πανθρακικός που είχε τη φαεινή ιδέα να καταλύσει στην Αράχωβα. Κι έφτασε στη Λιβαδειά είκοσι λεπτά πριν το ματς. Καλά ρε σεις, δεν ξέρατε δεν ρωτάγατε; Τι περιμένατε δηλαδή; Οτι λόγω οικονομικής κρίσης και των επεισοδίων δεν θα είχε διάθεση κανείς να ανεβεί στην Αράχωβα; Πηγαίνετε τώρα σημειωτόν πίσω από τα SUV για να μάθετε!

***


H βροχή



...και ο πρίγκιπάς της
(της ισοπαλίας είναι ο πρίγκιψ αλλά ας μη το κάνουμε θέμα)


***


Το πέναλτι




Ετσι όπως πέφτει πώς να μη τον λένε βουτηχτή;


***

Η λίμνη των κύκνων...


Ι' m grumping in the rain...


Ρε απάτη Μάριο, τι φωτογραφία είναι αυτή που δίνεις στα παιδάκια;
Ετσι τρομακτικός μόνο στις φωτογραφίες και στον ύπνο σου είσαι!


ΛΟΤΤΟ


12 comments:

irene said...

το Scratch 8 είναι όλα τα λεφτά!
καλή εβδομάδα!

Γιώργος Τ. said...

Ναι!! Επιτέλους πέναλτι! Επιβεβαιώνω τον μεγαλύτερο πανηγυρισμό όταν το κερδίσαμε, παρά όταν σκόραρε ο Σάλπι.. Πάντως, εγώ θα έλεγα ότι ήταν καμιά 20.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ.. Έτσι μου φάνηκε, μπορεί να κάνω και λάθος.. Σχετικά με τον Τεν Κάτε τώρα, από την αρχή της χρονιάς προσπαθώ να μπω στο μυαλό του, να καταλάβω τι σκέφτεται.. Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.. Θα προσθέσω όμως και μια τέταρτη εκδοχή: έχει καταλήξει σε ένα σύστημα και θέλει να παίζει με αυτό. 4-3-3, με 3 αμυντικά χαφ και 2 ακραίους μεσοεπιθετικούς (σαν 4-5-1 δηλαδή, αλλά δεν το λέμε γιατί ακούγεται μίζερο - ενώ το 4-3-3 είναι πιο φαντεζί!!). Όπως έπαιζε και η Τσέλσι. Το θέμα όμως είναι ότι η Τσέλσι είχε αμυντικά χαφ που κάναν και παιχνίδι, ενώ στον Παναθηναϊκό ο μόνος που την ψιλοπαλεύει είναι ο Ζιλμπέρτο. Θα ήθελα βάση αυτής της λογικής να δω στα αμυντικά χαφ να παίζει ο Καραγκούνης...

gatti said...

@irene: Ε, μα πήγαν κι αυτοί στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Είσαι ποδοσφαιρική ομάδα και πας και μένεις Αράχωβα το weekend; Δεν το ξέρεις ότι θα έχει ...τράφικ;

Καλημέρα Ειρήνη μου. Καλή εβδομάδα και σε σένα!



@Γιώργος Τ.: Mπορεί και να ήταν 20.000. Κι εμένα λίγα μου φάνηκαν τα 9.000. Προφανώς δεν υπολογίζουν τα διαρκείας. Ωστόσο και πάλι λίγοι μου φαίνονται.

Μα το 4-5-1 είναι 4-3-3 όταν μια ομάδα επιτίθεται, αρκεί να διαθέτει τους κατάλληλους παίκτες.

Πάντως, ευτυχώς ζήτησε να του πάρουν δημιουργικό χαφ, το βλέπει κι ο ίδιος ότι εκεί υπάρχει πρόβλημα. Οσο για τον Ζιλμπέρτο, με πιο ποιοτικούς συμπαίκτες θα ήταν ακόμα καλύτερος. Τώρα, απλά προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα...

Γιώργος Τ. said...

Φέτος μόνο 2 φορές μας έχουν "χτυπήσει" τα διαρκείας, με τον Πανθρακικό και με την Ανόρθωση.. Οπότε, δεν ξέρω πώς μπορεί ο καθένας να υπολογίζει τον κόσμο.. Πάντως, χθες ήταν περισσότεροι απ' όσους περίμενα, δεδομένου και του κακού καιρού.. Και εκτιμήσαμε και επιτέλους και το στέγαστρο του Καλατράβα!!
Το 4-3-3 για μένα είναι επιθετικό σύστημα, όχι επιθετικό στην επίθεση και μετατρεπόμενο στην άμυνα σε 4-5-1 (το οποίο είναι αμυντικότατο σύστημα). Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δουλεύει ο Τεν Κάτε και ότι με τις απαραίτητες προσθήκες θα αρχίσει να λειτουργεί.. Ο καιρός θα το δείξει!

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Kι εγώ επειδή δεν "χτυπάνε" τα διαρκείας, θεωρώ πως αυτές οι 9.000 είναι κατ΄ εκτίμηση κι όχι ο ακριβής αριθμός των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ακόμα κι έτσι πάντως είναι λίγοι όπως ήταν λίγοι και μετά το ματς με την Ιντερ. Δηλαδή μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας να πήγαιναν σε κάθε ματς θα είχες για πλάκα γύρω στις 26.000 κόσμο. Αρα;

Tώρα για τα συστήματα τι να σου πω. Οι προπονητές ξέρουν καλύτερα και τα μετατρέπουν ανάλογα με τις συνθήκες.

Κι εγώ πιστεύω ότι κάτι δουλεύει ο Τεν Κάτε μακάρι να του βγει και μακάρι να βρει τους κατάλληλους παίκτες για να παίξει η ομάδα όπως την έχει φανταστεί.

molemou said...

EGO BLEPO MONO TA 5 NOUMERA TO 6 GIATI DEN MAS TO LES ?TO KRATAS GIA SENA RE MPAGASA?

gatti said...

@molemou: Δεν έχεις δίκιο! Πρώτο πρώτο στο έχω το ...κρυμμένο νούμερο. Το "14" είναι. Στην πρώτη κιόλας φωτογραφία της ανάρτησης το έχω βάλει εγώ ο ...μπαγάσας! ;-)

Stepas said...

Χα χα χα χα χα!!! Άκου ΛΟΤΤΟ! Καλά βρε gatti, εισαι απίστευτη. Δεν παίζεσαι! Πού το σκέφτηκες;

Λοιπόν. Το ματσάκι το δικό σας δεν το είδα. Είδα μόνο τις φάσεις και τα γκολ. Έβαλε βασικούς Σιόντη-Μελίσση; Αν είναι δυνατόν! Από την άλλη όμως γιατί να μην τους βάλει; Έπαιζες με αντίπαλο μία ομάδα πεθαμένη, χωρίς καμία ψυχολογία. Αλλά υπάρχει κι άλλη εξήγηση. Μπορεί ο τεντάς να είναι πιο ενημερωμένος απ'ό,τι νομίζουμε και να ήξερε οτι ο Μελίσσης έπαιζε κάποτε στον Πανσερραϊκό. Οπότε σου λέει κάτσε να τον βάλω κόντρα στην παλιά του ομάδα μήπως παίξει καλά :-)

Μου άρεσαν οι δηλώσεις του τεντά. Μου αρεσε που είπε καθαρά και ξάστερα πόσους παίκτες θέλει και σε ποιές θέσεις. Μάλιστα είπε defender και ο μεταφραστής μετάφρασε "στόπερ" και ο τεντάς τον διόρθωσε. Τώρα τι εννοεί defender και μαλιστα αριστεροπόδαρο κανείς δεν ξέρει.

Ο Ρούλης ήταν καλός, άξιζε τη νίκη. Και ο βάτραχος όμως με εντυπωσίασε με τις σωστές αλλαγές του. Τι σερί κι αυτό με τις ισοπαλίες ε; Αδιανόητο! Πάντως η ΑΕΚ πάσχει στα πλάγια, τόσο στα μπακ, όσο και στα χαφ.

Σταθερή αξία εντός έδρας τα σουβλάκια. Θα σωθούν πάλι φέτος απ'ό,τι φαίνεται.

Τον Λεονάρντο του Σουβλακιακού τον βλέπω να "παίζει" για τις μεγάλες ομάδες το καλοκαίρι...Για να μην πω τον Γενάρη.

Ο Θρασύβουλας κατά τη γνώμη μου έχει υποβιβαστεί ήδη. Αν και δεν συνηθίζω να προτρέχω τόσο πολύ στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι αυτό το χάλι στη Φυλή δεν τουμπάρει με τίποτα. Κι εδώ που τα λέμε γιατί να παραμείνει μια ομάδα χωρίς κόσμο, χωρίς ανθρώπινο γήπεδο και χωρίς καλούς παίκτες; Χίλιες φορές να ήταν ο ΠΑΣ στην θέση του που έχει και κόσμο τουλάχιστον.

Αυτά προς το παρόν, άμα μου ρθει τπτ άλλο θα επανέλθω.

tzonakos said...

Πολλλλή βρόχα !

Κι έφυγε ο Γκαγκά... ήρθε το πέναλτι !!! Πωπω ρε μάνα μου, επιτέλους έφυγε !

Δεν το φοβήθηκα το ματσάκι, ημουν σίγουρος για 3¬0 απ την αρχή.

Ο Τεντάς άη λάϊκ χιμ λέμε. Κατι πειράματα που κάνει ε ...

gatti said...

@Stepas: Κάθε φορά κάνω ένα "ξεσκαρτάρισμα" στις φωτογραφίες κι αν σε κάποιες μου έρθει στο μυαλό μια λεζάντα τις ξεχωρίζω από τις υπόλοιπες. Σ΄ αυτήν μου ήρθε αυτομάτως στο μυαλό το ΛΟΤΤΟ γι΄ αυτό και το έγραψα.

Καλά, εγώ σηκώνω τα χέρια πια με τις ενδεκάδες που κατεβάζει ο τεντάς. Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο και από το να κερδίσεις το Λόττο, το να πετύχεις την 11άδα που θα κατεβάσει.

Οι δηλώσεις του κι εμένα μου άρεσαν. Ναι, το πρόσεξα αυτό για το defender. Δεν μου λες: Defender θα μπορούσε να θεωρείται ο ...τερματοφύλακας; Γιατί μπορεί αυτό να εννοεί ο άνθρωπος ότι ζήτησε! (Αυτό το αριστεροπόδαρος με μπερδεύει λίγο...) :pp

O πρίγκιψ κάτι έχει πάθει. Εκανε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο! Ο παλιός έκανε μετά το 75ο λεπτό. Και έκανε και αλλαγές που του έπιασαν! Μέχρι τώρα φημιζόταν μόνο για τις 11άδες του. Αν κάτι στράβωνε του ήταν αδύνατο να το αλλάξει. Λες να έχει πάρει ...GPS; Εκτός αν είναι κανας κλώνος του. Οτι πάσχει η ΑΕΚ σε πολλές θέσεις είναι γεγονός!

Τον Λεονάρντο τον βλέπω κι εγώ να αναχωρεί το καλοκαίρι. Οσο για τον Λεβαδειακό είναι απίστευτα δυνατός στην έδρα του. Πιστεύω ότι ανεξαρτήτως παράγκας, γιατί είναι από τους ευνοημένους λόγω Κομπότη, έχει πια "ψηθεί" στις μάχες παραμονής και δύσκολα θα πέσει.

Μακάρι να ανέβει ο ΠΑΣ στην Σούπερ Λίγκα (μετά από το πιτσούνι βέβαια - πώς την πατήσαμε και βρεθήκαμε από κάτω...). Είναι ομάδα με δυναμική και πολύ κόσμο στο πλευρό του. Ο Θρασύβουλος όντως δεν την παλεύει. Εκείνον πάντως που βρίσκω ΑΧΤΥΠΗΤΟ είναι ο ύμνος του!!!



@tzonakos: Πολλή βρόχα δεν θα πει τίποτα. Ο Γκαγκά έφυγε, το πέναλτι ήρθε, αλλά ο Πιλάβιος που τον άκουσα σήμερα σα να μη μας τα λέει πολύ καλά...

Περιέργως κι εγώ για το συγκεκριμένο ματς δεν ένοιωσα το φόβο που είχα νοιώσει για τον Αστέρα.

Είναι ωραίος ο τεντάς ΛΕΜΕ! :)))

exMrsAbramovich said...

Πάντως ο Γκάλι είναι πολύ πιο τρομακτικός απο τον Μάτος, πρέπει να του το αναγνωρίσεις αυτό.Χαχά, και στην τελευταία με το ΛΟΤΤΟ, τους φαντάζομαι να ακούγεται κάθε φορά ένας ήχος απο φλιπεράκι και να περνάνε ένας ένας απο την οθόνη.

gatti said...

@exMrsAbramovich: Aσύγκριτα πιο τρομακτικός δεν το συζητάμε. Αλλά ο φουκαράς ο Μάτος δεν καλείται να προστατέψει δίχτυα. Δεν θα σκεφτόσουν να τον βάλεις πορτιέρη σε κανένα μαγαζί. Ενώ ο Μάριο έχει μεν τη ...θωριά αλλά δεν έχει το τσαγανό!

Κι εγώ έτσι τους φαντάστηκα! Να ακούγεται ο ήχος και να πέφτει ένα νούμερο. Πλάκα πλάκα έπρεπε να τους παίξω εκείνη την εβδομάδα στο Λόττο τους συγκεκριμένους αριθμούς...

Καλημέρα! :))
.