Thursday, December 18, 2008

Γενικότητες...


Scratch: Υπήρχε περίπτωση σε μια περίοδο που την Ελλάδα συγκλονίζουν οι μάχες των ΜΑΤ με τους αντεξουσιαστές να μην διακριθεί κάποιος που το όνομά του είναι ΝΤΟΥ (και μάλιστα στο τετράγωνο;).

Scratch 1: Καλά ρε σεις, κάνει ΟΛΕ και ο γαύρος; (Ασε το άλλο... Γίνεται ΟΛΕ και στο ΟΥΕΦΑ;).

Scratch 2: Πώς φώναζαν έτσι οι γαύροι, στις αποφάσεις του Σουηδού; Ρε! Σε ευρωπαϊκή διοργάνωση παίζατε. Δεν έχει Γκαγκάτση εκεί!


Scratch 3: Εδώ που τα λέμε... Μήπως να το ξανασκεφτεί ο Γκαγκά και να αποδεχτεί την πρόταση του Μισέλ; Να φτιάξει ρε παιδί μου μια γαυροπαράγκα και στην Ευρώπη!

Scratch 4: Τι "ποδιά" ήταν αυτή που έκανε ο Παντούρου! Μετά βέβαια δεν το πίστευε πως το έκανε και έπεσε τ΄ ανάσκελα...


Scratch 5: Και ο Κακλαμάνης γουστάρει Τάσο Πάντο! (Ρε άσε τον Πάντο και κοίτα να μας φτιάξεις το γήπεδο!).


Scratch 6: Και ο γαύρος με κοντομάνικο; (και ο παπούς με το φανελάκι;)

Scratch 7: Eκανε και μια καλή πράξη. Ξανά στην 12η θέση η Ελλάδα.

Scratch 8: Kαι γλιτώνει και τη Μίλαν!

Scratch 9: Kαι η Σίτι δεν ΄ν κακή...

Επιτέλους σπίτι μου!


Scratch 10:
Καλά, τι έμπνευση ο γαύρος να βγάλει την ευχαριστήρια ανακοίνωση για Γκαγκάτση!

Scratch 11: "Oλα τα λεφτά" η ανακοίνωση Μπέου (Ολυμπιακού Βόλου) για την αποχώρηση του Γκαγκά. "...συμπάσχουμε για την αποχώρηση του κ. Γκαγκάτση και τρανή απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι ότι τα χαρτομάντιλα στην περιοχή της Μαγνησίας ...τελείωσαν! O δε πρόεδρός μας κήρυξε πενθήμερη απεργία πείνας λόγω της ...απρόσμενης κατάθλιψής του".

Scratch 12: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Scratch 13: Mετά από Αρη Πετρούπολης, ΑΕΚ, Κόρινθο, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννενα, Λαμία ήρθε η σειρά των Πατρινών να καταλάβουν τι εστί μοντελοπνίχτης. Βοήθειά τους...


Scratch 14: Ελα μια καλή κλήρωση αύριο!

Scratch 15: ΦΟΥΜΟ στους Συριζο-Τσιπρο-Αλαβάνους!

Scratch 16: Δεν την παλεύει ο Εxplorer, δεν την παλεύω κι εγώ που πρέπει να ανεβαίνω κάθε μέρα κέντρο και αισθάνομαι ότι παίζω βίντεο γκέιμ με πίστες δυσκολίας...


Κουίζ


24 comments:

Γιωργος Κεντρωτης said...

@ Guten Tag που λένε και στο Βερολίνο. Συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά.

Alexandros said...

Το πρώτο σου scratch απίθανο! Την καλημέρα μου!

gatti said...

@Γιώργος Κεντρωτης: Aλίμονο, ναι! Συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά! ;-)

Καλημέρα αγαπητέ!



@Alexandros: Mόνο το πρώτο; :(

Καλημέρα, Αλέξανδρε! :))))

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλημερούδια gatti μου!

Unknown said...

Πόσο κολόφαρδη μπορεί να είναι αυτή η ομάδα ρε συ?! Τους έπαιζε στα δίχτυα η Χέρτα και κέρδισαν 4-0!
Ήμαρτον..

gatti said...

@Pavlos: Kαλημερούδια Παύλο μου!



@_St_: Tι να πω βρε Στάθη μου, τι να πω; Εχει καμιά σημασία που στο πρώτο ημίχρονο είδαν το χάρο με τα μάτια τους; Η τεσσάρα δεν παύει να είναι τεσσάρα! Κι αυτό είναι που έγραψε...

Δεν τους είχα για να αποκλειστούν (βέβαια δεν τους είχα ούτε για να ρίξουν τεσσάρα).

Αναμενόμενη λοιπόν η πρόκριση. Εκείνο όμως που δεν αντέχεται είναι το πρήξιμο. Ηδη άρχισαν. Πάνε λέει για να πάρουνε την κούπα...

kakaskimos said...

Αψογα τα πολιτικά σου κριτήρια ...

gatti said...

@kakaskimos: Βρε συ! Η ομάδα σου έριξε τεσσάρα! Και εσύ ασχολείσαι με την προτροπή μου να μαυρίσουμε (εμείς οι βάζελοι) τον Τσίπρα;

kakaskimos said...

Θα χαιρόμουν αν έπαιζε μπάλα. Ενα 20λεπτο άντεξα να δω. Μετά το έκλεισα και συνέχισα το βιβλίο που διαβάζω.

gatti said...

@kakaskimos: Eίδες που βιάστηκες; Αμα περίμενες μέχρι το δεύτερο ημίχρονο, θα έβλεπες και μπαλίτσα!

(Ποιο βιβλίο διαβάζεις;)

kakaskimos said...

Δεν είμαι σίγουρος ότι στο δεύτερο έπαιξε μπάλα. Το ότι κέρδισε δεν σημαίνει ότι έπαιξε μπάλα.
Κι αν έπαιξε δεν θα πάει μακριά. Θα βρεθεί ομάδα που στα αντίστοιχα 20 λεπτά θα του ρίξει 2-3 γκολ.

Τελειωσα το Δαίμονα του Λαπλάς. Ενα τύπου DaVinci βιβλίο. Δηλαδή "περιπέτεια με ωραίο ρυθμό". Οι πραγματικές και φανταστικές "θεωρίες" έχουν σχέση με επιστημονικά θέματα (κυρίως πιθανότητες και κβαντομηχανική).
Εσύ διαβάζεις τίποτα?

gatti said...

@kakaskimos: Eχεις μάτι τελικά...

Ενδιαφέρον ακούγεται το βιβλίο. Αυτό τον καιρό δεν διαβάζω τίποτα. Εχω πήξει. Είχα ξεκινήσει το βιβλίο του Μαμαλούξ, "Η μοναξιά της ασφάλτου" (λίγες σελίδες μόνο πρόλαβα), αλλά από τότε λες και με έχουν μουντζώσει άρχισε ένα πρωτοφανές πήξιμο σε δουλειές και υποχρεώσεις και προκειμένου να το διαβάσω χωρίς να είμαι συγκεντρωμένη το άφησα στην άκρη. Ηρθαν και τα γεγονότα και με αποτελείωσαν. Είμαι ένα ράκος στο τέλος κάθε μέρας, αφού είναι μια περιπέτεια να πάω και να γυρίσω από το κέντρο. Πραγματική περιπέτεια στο ...άγνωστο αφού δεν ξέρω τι μπορεί να συναντήσω...

Από εβδομάδα όμως θα του δώσω να καταλάβει στο διάβασμα!

Γιώργος Τ. said...

Κακά τα ψέματα.. Αυτό μου αρέσει στον gay-ρο.. Έχει που έχει την τύχη με το μέρος του συνεχώς, αν βρει μια ομάδα σε χάλια (Χέρτα στο β') την διαλύει.. Δεν την σέβεται.. Μπορεί και να του βγει και σε κακό στο μέλλον.. Πάντως, αν νομίζουν ότι έχουν ομαδάρα (όπως γράφουν οι εφημερίδες) είναι καλό για μας, τους αλλόπιστους!
Αυτός ο Aβραάμ.. Γιατί να μην έρθει στην Πανάθα ρε γαμώτο??
*με εκνεύρισε τρελά χθες η περιγραφή του αγώνα.. Ήταν που ήταν γαύρος του κερατά, δεν ήξερε ούτε μπάλα, ούτε κανόνες.. (και δεν είναι και ο μόνος..)
*κανείς πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν θα με τρόμαζε..
*Θέλω Ατλέτικο!!!!
*ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο γεγονός την έχω αναφέρει παλιότερα στο μπλογκ και μάλιστα είχε προκύψει μεγάλη διαφωνία (και μεγάλος ...καβγάς): Αμα δεν σέβεσαι, δεν θα σε σεβαστούν αν βρεθείς σε δύσκολη στιγμή. Ειδικά αν το μέγεθός σου είναι μεγάλο μόνο εντός των συνόρων σου.

Καλό είναι να νομίζουν ότι έχουν ομαδάρα, όπως καλό είναι και που προκρίθηκαν και συνεχίζουν...

Ε σιγά μην στενοχωρηθώ που δεν ήρθε ο Αβραάμ. Αφού ήθελε να πάει στο γαύρο, καλώς πήγε. Το πρόβλημά μας δεν είναι που δεν πήραμε τον Αβραάμ. Είναι που δεν πήραμε στόπερ.

Ο εκφωνητής ήταν γελοίος. Αξίζει να σου πω ότι εκνεύρισε ακόμα και πολλούς από τους γαύρους.

Δεν με χαλάει η Ατλέτικο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

:))

ΥΓ. Επί τη ευκαιρία: Πόσο γελοίοι είναι όσοι ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ στα ραδιόφωνα μόλις μπει γκολ και μετά τα κάνουν σποτάκια; Είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποιοι που "φτιάχνονται" ακούγοντας αυτά τα σποτάκια; Αφού είναι φανερό πως είναι στημένα και καθόλου αυθόρμητα.

Ε, ρε τι φάμπρικα ξεκίνησε ο Χελάκης...

zouk said...

Δεν ειδα τον Ολυμπιακο χθες.Ειχα παει σε σπιτι που δεν ειχαμε βαλει τηλεοραση,αλλα ακουσα μετα το σκορ.Ειχα ακουσει στην αρχη λιγο απο το ραδιο,και σκεφτομουν οτι θα ηταν δυσκολα τα πραγματα για τον Γαυρο.
Ο Ολυμπιακος εχει δειξει ομως οτι το εχει αυτο.Αμα βαλει το πρωτο γκολ μετα μπορει να βαλει πολλα.Καλο θα ηταν οι Ολυμπιακοι να μην ξεχνανε οτι βγηκαν 3οι στον ομιλο.

Πεσαμε με Βιγιαρεαλ.Καλη κληρωση αρκει να ειμαστε σοβαροι.Μη την δουν οι παιχτες οτι εχουμε περασει σιγουρα και βρεθουν προ εκπληξεως.
Αυτος ηταν ο λογος που εγω ηθελα μια πιο μεγαλη ομαδα.Θα ηταν σιγουρα σοβαροι και αμα ερχοταν αποκλεισμος με καλες εμφανισεις,δεν θα μιλουσε κανεις,ενω σε προκριση θα ειχαμε παλι θριαμβους.Τωρα πρεπει να περασει οπως και να χει για να μην αρχισουν οι μουρμουρες.

Αυτο με τα επεισοδια ειναι πολυ πακετο.Χθες στην Λυκαβηττου και Σκουφα δεν μπορουσα να αναπνευσω απο τα δακρυγωνα.Μεχρι που θα παει αυτη η κατασταση.Ακομα και με μη σπασμενα μαγαζια,δεν μπορουμε να δουλεψουμε στο κεντρο,σε μια εποχη γιορτων που περιμεναμε για κατι καλυτερο λογω και της οικονομικης κρισης.

Καιρο εχω να γραψω μεγαλο ποστ.
Φιλια Γαττι και κουραγιο με ολα αυτα στο κεντρο.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Καμιά φορά συμβαίνουν εκτός απο αυτά ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Βασιλική Έπαυλις στον Άγιο Στέφανο, με θέα στη θάλασσα. Προλάβατε!

Γιώργος Τ. said...

Το ομολογώ!! Εγώ γουστάρω πολύ τα ηχητικά με τα γκολ.. Ίσως επειδή θεωρώ ότι τα περισσότερα δεν είναι στημένα.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κραυγή του Σπυρόπουλου (που μάλιστα απ' ότι ξέρω είναι γαύρος) στο 0-2 με την Σάλκε..
Βιγιαρεάλ λοιπόν.. Καλή, με προσοχή και τύχη κάτι γίνεται!!
Στο post σου γράφεις "Scratch 8: Kαι γλιτώνει και τη Μίλαν!"!!!! Χαχαχα!! Δεν τους χάλασε!!

Γιωργος Κεντρωτης said...

@ Γιώργος Τ.: Προς αποκατάσταση της αληθείας, συνονόματε: Ο Σπυρόπουλος είναι φόλα βάζελος. Γαύροι "είναι" οι Χριστοδουλόπουλος, Μάντζιος (αμφότεροι με θητεία στη Θ7) και Τζιώλης (πιο σοφτ). Σε εμάς βέρος γαύρος είναι μόνο ο Αβραάμ - οι άλλοι τείνουν να γίνουν, αλλά σιγά-σιγά. (Οι Πάντος και Στολτίδης έγιναν δια παντός...) Χαίρε.

zouk said...

Νομιζω πως η αναφορα στον Σπυροπουλο,ηταν για τον Δημοσιογραφο και οχι τον ποδοσφαιριστη.

Γιώργος Τ. said...

Ακριβώς.. Στον Σπυρόπουλο τον δημοσιογράφο αναφερόμουν...
Αναφέρεις ένα καλό στον γαύρο.. Οι παίκτες εκεί, ότι ομάδα και να ήταν, γίνονται γαύροι (μεγάλο παράδειγμα ο Γιαννακόπουλος). Σε μας, όσοι έρχονται, όταν φεύγουν δεν έχουν να θυμούνται κάτι καλό.. Περίεργο? Μάλλον όχι.. Μάλλον έφταιγε η "οικογένεια".. Ελπίζω να αλλάξει στο μέλλον..

island said...

Στο τελευταίο κουίζ να βάλω Κούγιας ή θα φάω μήνυση;

gatti said...

@zouk: Aυτό που λες ισχύει. Αν βάλει το πρώτο γκολ ο γαύρος, μετά όλα έρχονται εύκολα. Κάτι που θέλω να επισημάνω είναι πως τις μισές νίκες του τις χρωστάει στο μέλος. Μπορεί να αρρωσταίνω και μόνο που τον βλέπω, αλλά ρε παιδί μου δεν μπορώ να μη το παραδεχτώ. Εχει πολύ καλές τοποθετήσεις. Σβήνει το ρεύμα στους αντίπαλους φορ. Η Χέρτα θα μπορούσε να κερδίζει 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και το ότι δεν τα κατάφερε δεν οφείλεται μόνο στην αμπαλοσύνη της, αλλά και στον Νικοπολίδη.

Και δεν είναι μόνο που σώζει την ομάδα αλλά της δίνει και ηθικό. Γιατί όταν τον βλέπουν πως αυτός είναι εκεί για να γλιτώσει τα λάθη τους, παίρνουν άλλο αέρα. Δυστυχώς, πληρώσαμε ακριβά (και ακόμα πληρώνουμε) την αλαζονεία του Τζίγγερ.

Η Βιγιαρεάλ είναι καλή κλήρωση γιατί δεν θα μας επιτρέψει να εφησυχάσουμε.

Μη μου λες για τα επεισόδια στο κέντρο γιατί έχω λαλήσει πραγματικά! Εχω την ατυχία να ανεβαίνω μεσημέρι και είναι πολύ δύσκολο. Κάθε μέρα ψάχνω τον τρόπο για να φτάσω στη δουλειά μου. Τουλάχιστον οι πρωινοί ταλαιπωρούνται μόνο όταν είναι να φύγουν. Εγώ ταλαιπωρούμαι και στο "πήγαινε" και στο "έλα". Ασε που αρκετές φορές βρίσκομαι ανάμεσα πυρά...

Και βέβαια και μόνο που περπατάω δίπλα στα καμένα είναι αρκετό για να με πιάσει κατάθλιψη. Τα Χριστούγεννα δυστυχώς φέτος δεν θα έρθουν....

Κουράγιο και σε σένα, είμαστε ομοιοπαθείς!

Φιλιά!



@Γιωργος Κεντρωτης: Πολλά συμβαίνουν αλλά με ποιο να πρωτο-ασχοληθείς...



@Γιώργος Τ.: Δεν αναφέρομαι στα πρώτα, τα αυθόρμητα σποτάκια. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι πλέον έχουν γίνει φάμπρικα σε κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ αγώνα ενώ είναι φανερό ότι είναι τόσο ψεύτικα. Οταν φωνάζουν οι Λατινοαμερικάνοι ή οι Ιταλοί το βλέπεις ότι αυτό το τραγουδιστό στιλ υπάρχει σε όλη την περιγραφή τους. Δεν γίνεται επί τούτου στο γκολ. Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές. Καλό είναι που σου αρέσουν, γιατί έτσι δεν χαλιέσαι όπως εγώ. Είναι σημαντικό αυτό!

Ε, εντάξει, δεν την γλίτωσε τη Μίλαν, αλλά θα περάσει κι ένα γύρο ρε παιδί μου! Κάτι είναι κι αυτό!



@island: Φιρί φιρί το πας με τον μοντελοπνίχτη! :)))

Alexandros said...

Και τα υπόλοιπα ήταν καλά , αλλά το πρώτο απίθανο! Καλό Σ/Κ!

gatti said...

@Alexandros: Eίδες! Αμα ...παραπονιέμαι, παίρνω κι ένα κομπλιμέντο παραπάνω! :)))

Kαλό απόγευμα, Αλέξανδρε!