Tuesday, December 30, 2008

Μεταγραφές και ζάλη




Mη μου το πεις
το σχέδιο του τίτλου ότι χάλασε

μη μου το πεις
το μπάτζετ που θα έδινες πως άλλαξε

Να μου το πεις πως δεν διστάζεις πάλι
να
μου το πεις μεταγραφές και ζάλη

Να μου το πεις πως δεν διστάζεις πάλι
να μου το πεις μεταγραφές και ζάλη

Μη μου το πεις τα σχέδια που είχες πως μαράθηκαν
Μη μου το πεις τα όνειρα που κάναμε πως χάθηκαν

Να μου το πεις η δόξα είναι ζάλη
να μου το πεις μεταγραφές και πάλι

Πώς το έλεγε ο Φωτόπουλος στην "Κάλπικη λίρα"; "Αόμματος! Κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω"...

Ε, λίγο θέλει να αρχίσουμε κι εμείς να λέμε "Απένταρος! (;) Μεταγραφές ακούω και μεταγραφές δεν βλέπω"!

Πού είναι οι παίκτες, οέο;
Τι θα γίνει κύριοι πολυμετοχικοί; Τόσο καιρό το λιβανίζετε και μπαίνουμε στον Γενάρη κι ακόμα όχι παίκτης, αλλά ούτε ποδοσφαιρικό ρουθούνι δεν έχει έρθει στην ομάδα. Τα καλά του Πεγεράνο θα έχουμε πάλι; Που κολλήσατε σε έναν στόπερ και από την στιγμή που δεν σας κάθισε, δεν είχατε plan B και μείναμε με Βυντροσαριέγκι; ΄Η μήπως έχετε επιλογές αλλά κολλάτε στα λεφτά; Γιατί απ΄ ό,τι θυμάμαι το μπάτζετ απ΄ ό,τι λέτε είναι το τελευταίο που σας ενδιαφέρει. Και λογικά δεν θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει εδώ που τα λέμε, από την στιγμή που όσα ξοδέψατε το καλοκαίρι, τα πήρατε πίσω στο ακέραιο, χάρη στην πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και αντ΄ αυτού τι έχουμε; Τρεις μεταγραφές που στην πορεία γίνονται δύο ή μάλλον μία και μία και στο τέλος μπορεί να γίνει και καμία και μόνο σίγουρο (αν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρος) τον αναπληρωματικό της Αϊντχόβεν. Οχι δηλαδή, αλλά άμα σκοπεύετε να φέρετε παίκτες ίδιους μ΄ αυτούς που έχουμε, καλύτερα να μην κάνετε τον κόπο.

Κι εσύ ρε Κωστάκη, που σε συμπαθούσα τόσο, πώς την είδες; Τα λεφτά του αφεντικού λυπάσαι; ΄Η μήπως νομίζεις ότι αν κάνεις κινήσεις και δεν σου βγουν θα επιβαρύνεις την θέση σου; Περισσότερο από όσο την έχεις επιβαρύνει, από τις μεταγραφές του καλοκαιριού, μάλλον δύσκολο το κόβω να τα καταφέρεις!


Στην ΑΕΚ τώρα ο πρίγκιψ παράτησε το αγαπημένο του ποδοβόλεϊ και το έριξε στο πινγκ πονγκ. Πετάει το μπαλάκι στην διοίκηση για τις μεταγραφές, του το ξαναπετάει πίσω ο Κιντής. Το ξαναρίχνει από την πλευρά του προέδρου ο Μπάγεβιτς του το ξαναπετάει πίσω αυτός. Εχουμε τώρα τρεις εβδομάδες που συνεχίζεται αυτό το βιολί. Ασε που του έχει ήδη κόψει έναν παίκτη που ήθελε να φέρει ο πρίγκιψ. Και όλοι περιμένουν να γίνει σήμερα η Γενική Συνέλευση για να δούνε τι ψάρια θα πιάσουνε. Τι ψάρια να πιάσουνε όμως; Ο Νοτιάς το ξέκοψε. Βάλτε λέει όσα έβαλα εγώ και μετά ξανασυζητάμε. Επομένως, άμα δεν βάζει αυτός το χέρι στην τσέπη, άμα δεν μπαίνει ακόμα ο τίγρης στο κόλπο και αφού οι άλλοι μέτοχοι είναι καβουρομάνες, τι περιμένεις εσύ να γίνει; Μια τρύπα στο νερό θα γίνει. Ρε πού έμπλεξε αυτός ο άνθρωπος. Για τον Μπάγεβιτς λέω. Ενα πράγμα πάντως δεν πρέπει να του αμφισβητήσει κανείς μετά τα τελευταία. Φραγκοφονιάς μπορεί να είναι. Αφού παράτησε την ομάδα του για τα μύρια του Χόχου. Προδότης μπορεί και να είναι. Για τον ίδιο λόγο. Και χίλια δυο άλλα πράγματα μπορεί να του προσάψει κανείς. Αλλά ότι δεν είναι ΑΕΚτζής, δεν μπορεί να το πει κανείς. Γιατί τέτοιο μαζοχισμό, καμιάς άλλης ομάδας οι οπαδοί δεν κουβαλάνε. Μόνο οι ΑΕΚτζήδες!

Ψιτ! Πού είστε; Για συγκεντρωθείτε εκεί στην ΑΕΚ, μη μου τον κάνετε τον πρίγκιπα να τα βροντήξει, γιατί δεν θα το αντέξω αυτό το πράγμα, να είναι ελεύθερος και ωραίος και άνεργος ξανά και να σεργιανάει στην πιάτσα! Καλά έχουμε ησυχάσει...


***

Scratch: Aρχισε ο "εμφύλιος" στις πρασινοφυλλάδες. Σπόντες πετάει σήμερα η "Πράσινη" με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Αντωνίου ότι θα γίνει μία ή το πολύ δύο μεταγραφές. Σου λέει ο Τεν Κάτε ζήτησε τρεις παίκτες και να είναι και οι τρεις αριστεροπόδαροι. Κι εσύ τώρα λες πως θα γίνουν ΤΟ ΠΟΛΥ δύο; Αρχίζουν και ζορίζουν τα πράγματα μου φαίνεται...

Scratch 1: H επόμενη μεγάλη "πράσινη" κόντρα θα είναι για τις εκλογές της ΕΠΟ. Πιλάβιος ή Μητρόπουλος; Από τη μια ο Τζίγγερ κι από την άλλη οι υπόλοιποι. Ε ρε, γλέντια...

Scratch 2: Τα πήρε λέει ο Βαλβίδας γιατί οι παίκτες του δεν είχαν όρεξη να εκτελέσουν τις ασκήσεις και τους έστειλε στα αποδυτήρια τελειώνοντας πρόωρα την προπόνηση. Καλά, πλάκα μας κάνεις Ισπανέ; Κοντά οκτώ μήνες έχεις στην Ελλάδα κι ακόμα δεν έχεις πάρει πρέφα τι γίνεται; Προχθές τα λέγαμε. Μεταξύ δύο εορτών και έχεις την απαίτηση να τρέχουν και να εκτελούν τις ασκήσεις με κέφι οι παίκτες σου; Πας καλά; Ευχαριστημένος να είσαι αν θα έχουν κέφι από Παρασκευή και μετά...

Scratch 3: Βασσάρας, λέει στο ντέρμπι. Μάλιστα. Το βλέπω να επαναλαμβάνεται το σκηνικό. Φαβορί ήμασταν και στον πρώτο γύρο, ο Βασσάρας πράσινος διαιτητής θεωρείται κι όμως και χάσαμε και πέτσινο πέναλτι εναντίον μας έδωσε. Κι όχι τίποτα άλλο. Εγινε και το χατήρι του κοντομάνικου. Του Αλέφαντου πα να πει. Που το είπε χθες στο "Φως". "Στο ντέρμπι, λέει, πρέπει να σφυρίξει ο Βασσάρας. Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι δεν θα ξεγελαστεί από βουτιές, ούτε από ``κραυγές΄΄για ρεβάνς για το πέναλτι του πρώτου γύρου".

Scratch 4: Παμπορίδης στο ματς του γαύρου στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ενα ματς λέει έχει σφυρίξει μόνο τον γαύρο φέτος, στο Χαριλάου. Δεν ΄ν κακό...

Scratch 5: "Tρύπα" 14 εκατομμύρια ευρώπουλα στην ΑΕΚ; Ντέμηηηη (κοπιράιτ Ζαραλίκος).

Scratch 6: Αν δεν παίξουν ξύλο στο τέλος Κιντής με Μπάγεβιτς, ευτύχημα θα είναι...

Scratch 7: Oταν πήγαιναν οι υπόλοιποι, ο Ζαγοράκης γύριζε. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσα στις γιορτές που τα ΠΑΟΚια δεν είχαν μόνο διάθεση (γιατί διαθεση έχουν πάντα) αλλά και χρήματα (δώρο γαρ) και δυο μεταγραφές στα γρήγορα! Αυτός είναι πρόεδρος!

Scratch 8 (άσχετο): Eσείς, οι εμπνευστές της διαφήμισης του 11880 με αυτόν τον βλάκα που παριστάνει τον Ξανθόπουλο, το σκεφτήκατε πολύ; Κι αυτοί που σας ζήτησαν να τους φτιάξετε σποτάκι, ήθελα να ήξερα, ενθουσιάστηκαν με την ιδέα, σας έδωσαν έγκριση να προχωρήσετε και σας πλήρωσαν κι από πάνω; Οχι τίποτα άλλο, αλλά στο τσακ γλίτωσε η τηλεόραση όταν έβλεπα τις παλιές σας διαφημίσεις με τη γριά. Δεν λέει να την σπάσω τώρα που δεν είναι και εποχές για να αγοράζω καινούργια...

EXTRA: Οι περισσότεροι θα το έχετε δει, αλλά για όσους το έχασαν, το νέο τεύχος του περιοδικού "Ο Κήπος".

13 comments:

island said...

Πού είναι οι μεταγραφές οέο; Μας δουλεύουν. Τα έλεγα και πιο παλιά γατάκι. Δεύτερα θα μας φέρουν και χρυσοπληρωμένα ώστε να βγάλει και κάτι τις ο Αντωνίου. Και όχι τίποτα άλλο. Θα ζητήσουν και το γήπεδο γεμάτο σε κάθε αγώνα.

Άστα τώρα αυτά. Για μετά τα δύσκολα. Τώρα σου εύχομαι να έχεις καλές γιορτές με ανθρώπους που αγαπάς. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη ευχή για τώρα. Άντε και πρωταθλητές!!!

Φιλί στο μάγουλο

xaroylita said...

Gattouli μου.. Χρόνια Πολλά εύχομαι. Το νέο έτος να σου φέρει ότι ποθείς.. Αμέτρητες ευχές σε σένα και την οικογένεια σου..

Θα τα πούμε την νέα χρονιά.. Φιλιά πολλά..

gatti said...

@island: Aν μας δουλεύουν λέει! Ψιλό γαζί, Νησάκι!

Ο καιρός περνάει και ο πολυπόθητος στόπερ δεν έρχεται. Ούτε και κανας άλλος εδώ που τα λέμε.

Δεν ξέρω αν θα βγάλει κάτι ο Αντωνίου. Αλλά ότι φοβάται μην ξοδέψει παραπάνω λεφτά είναι βέβαιο.

Εκαναν νέα αρχή με πρωτάρη τεχνικό διευθυντή. Ας πρόσεχαν(με)....

Καλές γιορτές να περάσεις κι εσύ!

Καλά να μπει και καλά να συνεχίσει η νέα χρονιά!

Φιλιά!!!



@xaroylita: Χρόνια Πολλά Χαρά μου!

Ο,τι επιθυμείς, εύχομαι να στο φέρει η νέα Χρονιά!!!

Πολλές πολλές ευχές και άλλα τόσα φιλιά!

squarelogic said...

Τον έχω ψυχολογήσει από καιρό τον Αντωνίου οτι φοβάται μην του πουν οτι ξόδεψε παραπάνω απ'οτι ενδεχομένως δείξει οτι αξίζει ο παίκτης.
Όμως "η φτήνια τρώει τον παρά"...
Σόουζα+Μελίσσι+΄Λάζαρος=8 εκατομ!

Όπως είπε κι ο Γιαννακό "και μεις ησυχάσαμε όταν βρήκαμε τον Ομπράντοβιτς και τον εμπιστευτήκαμε τυφλά".Ο Αντωνίου θεωρητικά συγκέντρωνε επιθυμητά χαρακτηριστικά(πράσινος,μορφωμένος,εικόνα ηθικού παιδιού..),πλην όμως δεν είχε ξανακάνει τη δουλειά και δεν είχε ευρωπαικές παραστάσεις(θητεία στο εξωτερικό).
Αυτή είναι και η διαφορά του απ τους άλλους νεόκοπους τεχνικούς δ/ντές(Βρύζας ή Ιβιτς).
Γνώμη μου εκπεφρασμένη είναι ότι (όπως λες και σΎ) χειρότερες εντυπώσεις απ'οτι άφησαν οι καλοκαιρινες του κινήσεις δύσκολο να πετύχει,οπότε ας αφήσει τις τσιγκουνιές κι ας κινηθεί(-θούν) για 2 παικταράδες ετοιμους να κάνουν την διαφορά.
Καλή χρονιά,με υγεία,μικρές χαρές αντίδοτο στην επερχόμενη μιζέρια και παναθηναικές ανατάσεις!

"ζαχαρούλα.." said...

σου εύχομαι μία χρονιά πολύ όμορφη,πολύ ζεστή,πολύ φωτεινή,ονειρεμένη, και ταξιδιάρικη,γεμάτη υγεία κι γέλιο!!!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Εμείς πάντως στο ματς με τον Θρασύβουλο το φωνάξαμε ωραία: "Είναι τρελός ο κηπουρός..." Καλή χρονιά

paoad said...

Χρόνια πολλά σε όλους. Τελικά όλα αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν.

Κάθε χρόνο ακούμε ότι θα μπαλωθούν οι παπαριές του καλοκαιριού το Γενάρη κ κάθε χρόνο το χάβουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί και περιμένουμε εφησυχασμένοι μέχρι το Γενάρη.

Κ να σου πάλι, καλή ώρα, ο Νικολογιάννης ότι ο ΠΑΟ θα πάει για μια το πολύ 2 μεταγραφές αν βρει κάτι το εξαιρετικό*... εντάξει αν είναι να μου φέρεις τον Αλεξ της Τσελσι να το καταλάβω, αλλά όχι και τον αναπληρωματικό της Σατουρν και να μου τον πασάρεις ως τον καλύτερο στόπερ των Βαλκανίων, με 11 συμμετοχές τη χρονιά που πέρασε. Έλεος….

Ερχομαι και στο άλλο θέμα, που πάει να με τρελάνει.. Έχει εισηγηθεί, λέει, ο Τεν για Ζονεφελτ- αριστερό χαφ-μπακ. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. Ενίσχυση θέλει ομάδα, όχι προσθήκες. Εδώ και δύο χρόνια κάνει κρα η τρύπα στην άμυνα και κάθε μεταγραφική περίοδο ακούμε του κόσμου τις παπαριές-δικαιολογίες, τάχα ότι είναι θέμα αμυντικής λειτουργίας, ότι ανεβαίνει ο Βύντρα, ότι παίζει και ο Σιμαο στόπερ , ότι, ότι….

Σορυ παιδιά για τη μιζέρια αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Άκουσα πάλι σήμερα το ρεπορταζ και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Ε ρε κράξιμο που τους χρειάζεται.

Τέλος, πραγματικά πιστεύω ότι, αν η ομάδα ενισχυθεί όπως και όπου πρέπει όλα είναι πιθανά. Θυμηθείτε μόνο τι ώθηση έδωσε στην ομάδα μια μεταγραφή του Γενάρη 2004 όπου ήρθε ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση. Από την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ βεβαίως, βεβαίως.

*Αυτό το εξαιρετικό 20 Δεκέμβρη περιμένουν να το ΨΑΨΟΥΝΕ. Το υποτιθέμενο τμήμα scouting του ΠΑΟ λειτουργεί μόνο στις μεταγραφικές περιόδους??? Κ μετά σου λέει πως καταλήξαμε να έχουμε τον Σοουζα και τον Μπόκολη…

paoad said...

Ξεχασα το σημαντικότερο.

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.

Unknown said...

Βασικά το όλο σχέδιο της πολυμετοχικότητας κάπου χάνει. Και χάνει στο τιμ.
Νομίζω ότι αρχικά έχει μεγάλες ευθύνες ο Αντωνίου γιατι σκόρπισε (κυριολεκτικά) 28 εκ γιουρο και τώρα πάλι καλά βρέθηκε και η Κορινθιανς να δώσετε και έναν. Αν δώσατε 2 εκ για τον Μελισση τότε πόσα θα πρέπει κάποιος να δώσει για τον Κοτσιανικούλη? Για τον οικοδόμο δεν το συζητάω..

ΜΕ αυτες τις κινήσεις, πως περιμένεις να κάνεις μεταγραφές το Γενάρη? Μπορεί ο Τεντας να θέλει 3 αριστεροποδαρους αλλά όσοι κάηκανε από τον Αντωνίου, φυσάνε κα ιτο γιαούρτι..

ΥΓ Δώσε 5 χαρτιά και πάρε τον Κοντρέρας. Θα βρεις καλύτερο σεντερ μπακ τα Χριστούγεννα?

Καλη Χρονιά Γάτα να έχεις!
Υγεία και Ευτυχία!
Πολλά Φιλιά

squarelogic said...

-ST

Καλομάθατε,ε,και περιμένετε πάλι τον Αγιο Βασίλη-Βγενόπουλο για να σας κάνει...Τσέλση!Τόγραψε κάποιος εκεί πάνω και το αναπαράγετε μήπως και τσιμπήσει το ψάρι...5εκ.για κάποιον που 4 μήνες πριν τον φέρατε με 500χιλ,και δεν έχει αξία μεταπώλησης...Ελπίζω στον ΠΑΟ να έμαθαν το μαθημα τους και να μην ξανακάνουν την ίδια βλακεία.Οχι οτι είναι κακός παίκτης,αλλά η μαγκιά ήταν να τον έφερναν το καλοκαίρι με τα λίγα,οχι να τον χρυσώσουν τώρα.
Αν είναι να δώσουν 5εκ,πρέπει να τα δώσουν για καποιον με μεγαλες προοπτικες εξέλιξης και μεταπώλησης.
Αλλά απ τον Αη Βασίλη ζητά κανείς οτι θέλει...το πολύ-πολύ να τη βγάλει με ενα ελαφάκι,σαν τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη!
Καλή χρονιά!

molemou said...

Τις ευχές μου για ότι καλύτερο σε σένα και την οικογένεια σου

Γιώργος Τ. said...

Ως εκ φύσης θετικός και αισιόδοξος (??) άνθρωπος, πιστεύω ότι κάτι καλό θα γίνει τον Ιανουάριο.. Εύχομαι να μην διαψευστώ..
Για τα της Κυριακής, πολύ φοβάμαι ότι θα τον στήσουν τον Παναθηναϊκό και σε αυτό τον γύρο.. Γκαγκάτσης power.. Σε αυτό εύχομαι να διαψευστώ πανηγυρικά.. Θα τα δω και από κοντά (άντε και μου έλειψε το γήπεδο!!)
Καλή χρονιά να έχεις και εύχομαι ότι καλύτερο για εσένα και όσους αγαπάς... Και τον Παναθηναϊκό (εννοείται!!!)

gatti said...

@squarelogic: Κι εγώ το ίδιο πιστεύω για τον Αντωνίου. Ανακάλυψε ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να διαχειρίζεσαι τεράστια ποσά απ΄ ό,τι να κάνεις κριτική από το τραπέζι ενός τηλεοπτικού πάνελ και διστάζει να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Βεβαίως όπως λες κι εσύ σε τέτοιες περιπτώσεις "η φτήνια τρώει τον παρά".

Δεν μου άρεσε που ενώ ο Τεν Κάτε μίλησε για τρεις μεταγραφές, ο ίδιος φρόντισε να τον "διορθώσει" λίγες μέρες αργότερα. Δυστυχώς δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, αφού με το πρόσχημα πως δεν υπάρχουν καλοί παίκτες το χειμώνα, μάλλον θα μεταθέσουν τις μεγάλες μεταγραφές για το καλοκαίρι.

Τελικά η έλλειψη εμπειριών του Αντωνίου ενδέχεται να αποβεί καταλυτική. Θα έπρεπε να επιλέξουν έναν έμπειρο μάνατζερ, δεν το έκαναν και προφανώς το πληρώνουμε.

Καλή χρονιά και σε σένα και ας ελπίσουμε να πέφτουμε και οι δύο έξω σχετικά με τις μεταγραφές της ομάδας.



@"ζαχαρούλα..": Καλή Χρονιά Ζαχαρένια μου με πολλή αγάπη και ευτυχία και υπέροχες συνταγές!".

Πολλά φιλιά!
:***



@Γιωργος Κεντρωτης: Nαι, το πληροφορήθηκα πως το φωνάξατε. :))

Kαλή χρονιά!



@paoad: Συμφωνώ απόλυτα. Η ομάδα δεν θέλει προσθήκες, θέλει ενίσχυση. Ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και όταν ισχυρίζεσαι πως τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, οφείλεις να το αποδείξεις και στην πράξη. Μόνο έτσι θα αλλάξει πραγματικά η ομάδα επίπεδο. Αλλιώς θα παίρνει πρωτάθλημα το καλοκαίρι στις μεταγραφές και το Μάιο θα πανηγυρίζουν άλλοι.

Καλή χρονιά σου εύχομαι και ό,τι καλύτερο στη ζωή σου και στην Πανάθα!




@_ST_: Στάθη μου όσον αφορά το υστερόγραφο με πρόλαβε ο square. Καλόμαθε η ...γριά στα σύκα! Κι άλλα λεφτά να σκάσουμε βρε; Ο Κοντρέρας είναι όντως πολύ καλός παίκτης, αλλά 5 χαρτιά; 5; Ελεος!!! Τώρα βέβαια αν έπρεπε να κάνουμε μια συνεργασία θα έπρεπε να είναι σε επίπεδο σκάουτινγκ. Γιατί απ΄ ό,τι φαίνεται εκεί τα καταφέρνετε πολύ καλύτερα από εμάς.

Κατά τ΄ άλλα έχεις απόλυτο δίκιο. Η ομάδα σκόρπισε λεφτά και τελικά παίζει ουσιαστικά η περυσινή ενδεκάδα. Κακώς, κάκιστα, γιατί ο πραγματικά μεγάλος παίκτης φαίνεται, όπως συμβαίνει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αν λοιπόν είχε άλλους δύο τέτοιους παίκτες, στις άλλες δύο γραμμές τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Δεν περιμένω να γίνουν μεταγραφές μέσα στο Γενάρη. Μάλλον πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι.


Καλή Χρονιά και σε σένα!
Υγεία, ευτυχία, χαρά και ευημερία.

Φιλιά!!!



@molemou: Kαλή Χρονιά και σε σένα! Τις καλύτερες ευχές μου!



@Γιώργος Τ.: Προσωπικά προτιμώ να μην περιμένω πολλά, ώστε να μην απογοητευτώ αν δεν γίνει κάτι και να ευχαριστηθώ περισσότερο αν τελικά συμβεί.

Το ματς της Κυριακής το φοβάμαι κι εγώ ακριβώς επειδή υπάρχει η ίδια αισιοδοξία που υπήρχε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Και τότε ήμασταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και είδες πώς κατέληξε το πράγμα... (Εννοείται ότι κι εγώ εύχομαι να διαψευστώ!).

Καλή Χρονιά και ό,τι καλύτερο για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους!