Saturday, December 13, 2008

Μπλόκο και Μπακαγιόκο

Τώρα δηλαδή εσύ περιμένεις να σου πω ότι επειδή σκόνταψε ο γαύρος στο Αλκαζάρ ανανεώθηκαν οι ελπίδες μας για το πρωτάθλημα; Σιγά μη στο πω! Το θέμα δεν είναι να γκελάρει ο γαύρος. Το θέμα είναι να ΜΗ γκελάρουμε εμείς. Γιατί η διαφορά δεν πήγε από τους -9 στους -7, ούτε θα πάει στους -4 αν τυχόν κερδίσουμε τον γαύρο στο μεταξύ μας ντέρμπι στον δεύτερο γύρο (θυμίζω για τους αισιόδοξους ότι στο δεύτερο γύρο παίζουμε στο τηγάνι), οπότε με δυο εκτός έδρας γκέλες του γαύρου (σε Τούμπα, ΟΑΚΑ, ή όπου αλλού) ερχόμαστε στα ίσια. Η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι στους -10 και ΑΝ κερδίσουμε αύριο τον Πανσερραϊκό θα πάει στους -7. Αυτά για να μην ξεθαρρεύουμε χωρίς λόγο και γινόμαστε γραφικοί.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα! Αυτός μπορεί να λέει ότι πλησίασε ξανά στο -4. Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ παίξει και έχει κερδίσει την Ξάνθη. Εμείς είμαστε στο -7 προς το παρόν μόνο μέσα στο μυαλό μας. Ας σταματήσουμε να πετάμε βαθμούς μέσα στο ΟΑΚΑ και μετά ξανασυζητάμε αν είναι εφικτό να ανατραπεί τέτοια διαφορά.


Oσο τώρα για τον Κάκο και την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) που έδειξε στον Σολάνο επειδή στους πανηγυρισμούς του για το γκολ, σήκωσε τη φανέλα του, η απόφασή του είναι σωστή. Ναι, είναι ένας ΗΛΙΘΙΟΣ κανονισμός, το είχα γράψει και τότε που έδιναν κάρτα στον Μπλάνκο για την μάσκα του Ζορρό, αλλά με βάση το γράμμα του κανονισμού ο κόρακας είναι σωστός. Τιμωρείσαι με κίτρινη κάρτα αν βγάλεις τη φανέλα ή την περάσεις πίσω από το κεφάλι σου ή αν καλύπτεις το πρόσωπό σου.

Επομένως, αδίκως ξεσηκώθηκαν οι Λαρισαίοι και διέκοψαν το ματς διαμαρτυρόμενοι για την κάρτα. Είναι κάρτα που δίνεται. Αυστηρή μεν (αν σκεφτείς πως και η πρώτη στο Σολάνο δόθηκε για διαμαρτυρία...) αλλά δίνεται και ο κόραξ είναι δικαιολογημένος που την έδειξε. Στη φάση του Σολάνο λοιπόν οι Λαρισαίοι δεν έχουν δίκιο. Εκεί που έχουν δίκιο είναι για το γεγονός ότι ο κόραξ επέμενε να διατηρεί με μία μόλις κίτρινη κάρτα μέσα στον αγώνα τον Ντομί που έκανε μετά δύο ακόμα φάουλ για κάρτα στον Σολάνο (μετά ξύπνησε ο Βαλβίδας και τον έβγαλε από το ματς...), ενώ δεν έδωσε καμία κάρτα στον Τοροσίδη που διαμαρτυρήθηκε 2 φορές σε διαφορετικές στιγμές του αγώνα και μάλιστα πολύ πιο έντονα απ΄ ό,τι στη φάση που ο Σολάνο δέχτηκε την πρώτη του κάρτα.

Οι γαύροι πάντως, παρόλο που το αποτέλεσμα εντελώς αντικειμενικά δεν είναι άσχημο για την ομάδα τους έχουν αρχίσει να τα ψέλνουν πάλι στον Βαλβίδα. Θεωρούν ότι το ματσάκι το έχασε το σπανιόλικο μυρμήγκι με τις επιλογές του (Ντομί, Οσκαρ) και έτσι και γίνει καμιά στραβή με τη Χέρτα, βλέπω να έχουμε ομορφιές στο Ρέντη. Ο γαύρος πάντως δεν την έχει με τίποτα τη Λάρισα. Από το 1987 έχει να κερδίσει στο Αλκαζάρ.



Ο ΠΑΟΚ, αντίθετα, τα πήγε μια χαρά. Βοήθησε σ΄ αυτό και η επιστροφή του Κοντρέρας, βοήθησε και το γεγονός ότι η Ξάνθη επιθετικά ήταν νεκρή στην Τούμπα. Ο μόνος που έπαιζε από τους Θρακιώτες ήταν ο Γκσπούρνινγκ. Ρολά είχε κατεβάσει ο τέρμας της ξανθούλας. (Είναι και που ψάχνει ο γαύρος για τερματοφύλακα και βάζει τα δυνατά του...). Ολα αυτά όμως μέχρι να μπει ο Μπακαγιόκο.


Στο 61ο λεπτό μπήκε ο παίκτουρας, στο 62 το έβαλε το γκολάκι. Εύκολα, γρήγορα και απλά. Ηταν το πρώτο εκτός έδρας γκολ που έφαγε η Ξάνθη στην πρώτη εκτός έδρας ήττα της (για όνομα!).

Στο τρίτο ματσάκι τώρα, η ρέντα του πατήρ Κωστένογλου σταμάτησε στην Τρίπολη. Πήρανε το διπλό οι γριές και ο Αστέρας γνώρισε την πρώτη ήττα μ΄ αυτόν στον πάγκο. Τι να το κάνεις τώρα να παίρνεις χηνάρια σε ΟΑΚΑ και Τούμπα και να χάνεις τα ματς στην έδρα σου! Ετσι δεν πάει μπροστά μια ομάδα (για ρώτα κι εμάς τους Παναθηναϊκούς...).


Και μέσα σ΄ όλα τώρα έχουμε και το γηπεδικό του Παναθηναϊκού. Στην αρχή ήτανε οι 130 οικολόγοι κάτοικοι του Βοτανικού (οι ποιοι; του ποιου;) που με μπροστάρη τον Τσίπρα (τον ποιον;), βγήκανε και φωνάζανε για τον βιότοπο και τους κορμοράνους που θα εξαφανιστούν με την κατασκευή του γηπέδου. Αυτοί λοιπόν πέτυχαν την προσωρινή αναστολή (μέχρι την οριστική απόφαση) των εργασιών του εμπορικού κέντρου που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με αυτόν που θα κατασκευαστεί το γήπεδο. Και μετά βγαίνει ο Βωβός και λέει ότι έτσι και δεν κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο, γήπεδο δεν γίνεται. Και μένεις τώρα εσύ μαλάκας και προσπαθείς να σκεφτείς τι παίζει;

Κι εντάξει οι 130 κάτοικοι που εμφανίστηκαν ξαφνικά ενώ τόσο καιρό δεν υπήρχαν πουθενά είναι σαφές ότι παρακινήθηκαν από αυτούς που δεν περίμεναν ότι το θέμα του γηπέδου θα προχωρήσει τόσο πολύ. Και τώρα που προχώρησε έβαλαν τα μεγάλα μέσα.

Το θέμα είναι: Ποιος δεν θέλει να γίνει το γήπεδο;

* Δεν θέλει ο γαύρος και μέσω του Χρυσικόπουλου που ήταν στο ΠΕΧΩΔΕ και ξέρει πρόσωπα, καταστάσεις, νόμους και κόλπα, πιέζει για να μείνει ο Παναθηναϊκός με τη ...μακέτα στο χέρι;
* Πιέζουν οι ανταγωνιστές του Βωβού που δεν θέλουν να φτιαχτεί εμπορικό κέντρο στην περιοχή και έτσι έβαλαν κι αυτοί τα μεγάλα μέσα;
*΄Η μήπως κάνει πίσω ο ίδιος ο Βωβός επειδή δεν είναι οι εποχές κατάλληλες για εμπορικά κέντρα και άλλες τέτοιες ιστορίες και βρήκε την αφορμή που ζητούσε (ή μήπως την κατασκεύασε κιόλας;).

Οποιος βρει άκρη ας μου γράψει. Πάντως να σας πω την αμαρτία μου, παρόλο που εμένα με βολεύει να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό γιατί είναι σχετικά κοντά μου, δεν τρελαίνομαι κιόλας. Εγώ σε δύο μέρη γούσταρα να γίνει το γήπεδο. Είτε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είτε στα Ιλίσσια. Στην τελική υπάρχει κι άλλη λύση όπως την είπε στο ραδιόφωνο ένας οπαδός του Παναθηναϊκού. Αφού λέει έχουμε τόσα πισωγυρίσματα και καθυστερήσεις ας πάει ο Βγενόπουλος να ...αγοράσει το ΟΑΚΑ να ξεμπερδεύουμε. Πιο φτηνά θα τους έρθει. (Μα να σου πω...).

***

Scratch: Κάκο, τα έμαθες τα νέα; Παραιτήθηκε ο Γκαγκάτσης! (Γιατί αν κρίνω από τις κάρτες που χάρισες στον Ντομί, φαίνεται δεν τα έμαθες...).

Scratch 1: Μα τι παιχταράς είναι αυτός ο Οσκαρ!

Scratch 2: Αβραάμ όπως Μπαρμπαγιώργος. Από τσαφ σε τσαφ...

Scratch 3: Αυτός ο Ντιόγο πού χάθηκε;

Scratch 4: Πλησιάζει λιμάνι ο Νέρι ή είναι η ιδέα μου;

Scratch 5: Θυμωμένος γαύρος: "Αν ο Βιλανόβας (ο Βαλβίδας είναι αυτός...) εισηγηθεί την ανανέωση του `Γάλλου Λάμπρου Κωνσταντάρα με σορτσάκι΄ του κυρίου `φυλάω τη θέση μου και αφήνω τις σέντρες να έρχονται από παντού΄ θα πάρω εκρηκτικά και θα του τη στήσω στου Ρέντη".

Ωπ, ωπ, ωπ!

Problema

Κακοσ-μία


Ομοιότητες...


12 comments:

squarelogic said...

XXLarga!!!

άντε και ξενυχτάμε για να ενημερωθούμε!Μέχρι και...Βαρούχα επιστράτευσες για να δικαιολογήσεις τον Κάκο!Τώρα,αν αυτός έχει τη φήμη φιλπαναθηναικού τι να λέμε...(είδαμε και πέρσι στα κρίσιμα τελευταία ματς...)
Για το γήπεδο τι να πω...τόσες φορές εχει κηρυχτεί "σίγουρο" και πάντα κάτι γίνεται...Ο Τσίπρας που τόσα είπε κι έκανε αυτές τις μερες για να καρπωθεί μερικούς ψήφους παραπάνω θα πρέπει να πάρει το μήνυμα οτι οι πράσινοι οπαδοί θα τον μαυρίσουν για τις μαμακίες που κάνει(άλλος Πανάθας κι αυτός!).Τελικά,μήπως μας κάνουν λιγότερη ζημιά οι αληθινοί γαύροι?
(και θα τριτώσει το κακό με τον Σοφ.Πιλάβιο?)

coachp said...

Εν τω μεταξύ, απο τους 130, μόλις οι 17 είναι κάτοικοι της περιοχής που θυμίζει εργοτάξιο...

Ο Κάκος παίζει για τον εαυτό του. Ειναι ομως Παναθηναϊκος. Ειναι ψωνισμένος και καριερίστας, αρα και το οτι ειναι Παναθηναϊκός δεν σας βοηθάει... Ατυχία.

Αααα. Παίξε αυριο το ματσάκι του Λεβαδειακού ασσο που ειναι χωρίς κάλυψη. Με 14 θα παιζει στο υπογράφω. εφαγε κατι σουβλάκια με κάτι γκομεναρες πριν απο λίγο ο Ζωγράφος που θα ζωγραφίζει αύριο...

molemou said...

LOIPON EMEIS TIN PIRAME TIN ISOPALIA POU STIN TELIKI DEN EINAI KAIASXIMA?ESIS TI THA KANETE?TIN KALIMERA MOU PAIDIA MIA KALI KIRGIAKI GIA OLOUS

gatti said...

@squarelogic: A, μη μου λες εμένα ότι επιστρατεύω τον Βαρούχα. Ετσι λέει ο κανονισμός, τι να κάνουμε! Δεν μπορεί να του πει κανείς κουβέντα του Κάκου για την κάρτα στον Σολάνο. Οτι πρόκειται περί ηλίθιου κανονισμού τα έχουμε πει. Δεν έπρεπε να υπάρχει. Αλλά αφού υπάρχει κανείς δεν μπορεί να τον ψέξει όταν τον εφαρμόζει. Για τα υπόλοιπα βεβαίως μπορεί και παρα-μπορεί. Οσο γι΄ αυτή την καραμέλα περί βάζελου τι να πω. Αν είναι έτσι οι φιλοπαναθηναϊκοί τύφλα νάχουν οι φιλογαύροι...

Ο Τσίπρας δεν ξέρει τι του γίνεται. Αγεται και φέρεται. Φυσικα και τα μάζεψε όταν κατάλαβε ότι θα φάει φούμο και τότε ήταν που ...ξεκαθάρισε "ναι στο γήπεδο, όχι στο εμπορικό κέντρο", αλλά ήταν πια αργά.

Οσο για το τελευταίο σου ερώτημα (αν και ήταν ρητορικό...), ΦΥΣΙΚΑ μας κάνουν λιγότερη ζημιά οι αληθινοί γαύροι. Γιατί είναι εκεί, απέναντι, τους βλέπεις δεν κρύβονται. Ξέρεις τι πρεσβεύουν και δεν το αλλάζουν. Τους άλλους να φοβάσαι!



@coachp: Ετσι είναι coach. Σιγά μην ήταν όλοι αυτοί κάτοικοι της περιοχής. Και σιγά αν ήταν κάτοικοι της περιοχής που θα προτιμούσαν να μείνει η περιοχή ένας σκουπιδότοπος, όπως είναι τώρα, παρά να αναβαθμιστεί. Στο μεταξύ, ο Τσίπρας ενδιαφέρεται να μην γίνει το εμπορικό κέντρο, αλλά δεν ενδιαφέρεται για τον κόσμο που δούλευε εκεί (στα έργα) και μένει άνεργος μέσα στις γιορτές.

Ο Λεβαδειακός έτσι κι αλλιώς τα καταφέρνει μια χαρά στην έδρα του. Τώρα που θα ...ζωγραφίσει κιόλας, φαντάζομαι τι έχει να γίνει!


@molemou: Kαθόλου άσχημη η ισοπαλία, αν σκεφτείς μάλιστα ότι ο γαύρος ήταν ένα μαύρο χάλι. Αμα παίρνει και ισοπαλίες εκτός έδρας στα χειρότερά του, πώς να το χάσει το πρωτάθλημα; Γι΄ αυτό λέω να μην ενθουσιάζονται μερικοί. Ας κοιτάξουν πρώτα να φτιάξουν ομάδα και να κερδίσουν τα δικά τους παιχνίδια και μετά να κοιτάνε τι κάνει ο γαύρος.
Καλή Κυριακή και σε σένα.

Darkcity said...

Έκανα μια ανασκόπηση των μεταγραφών του Ολυμπιακού σε τερματοφύλακες. Έχουμε και λέμε:
2002 - Κατεργιαννάκης
2003 - Μπούτσεκ
2004 - Νικοπολίδης
2005 - Λέμενς (!)
2006 - Μπούτινα
2007 - Σηφάκης
2008 - Κόβατς
2009 - Γκσπούρνινγκ(;)

Σεζόν και τερματοφύλακα. Πάντως ο Αυστριακός είναι φοβερός, καμία σχέση με Μπούτσεκ ή Μάλαρτζ. Αναρωτιέμαι μόνο τι εξυπηρέτηση μπορεί να αναλάβει στον Πανόπουλο όποιος του τον αγοράσει. Ο Κόκκαλης
ήδη τον έχει πάρει συνεταιράκι του στη ΝΕΤ για του χρόνου.

ethanandthecity said...

Δεν μπορεί κάπου κάπως κάποτε η Πανάθα θα ανακύψει!

SniperAthens said...

December 14, 2008 1:41 AM

πάλι τα απομνημονεύματά σου έγραφες εν τω μέσω της νυκτός?


Πάντως ο γενίτσαρος ΣΟΥ-ΠΟΥ, ΔΕΝ εκλέγεται.

gatti said...

@Darkcity: Yπήρχε εποχή που ο γαύρος έπαιρνε όποιον τερματοφύλακα του είχε προηγουμένως ...κλείσει το σπίτι. Συμφωνώ ότι ο Αυστριακός είναι καλύτερος από πολλούς άλλους.

Για τις "εξυπηρετήσεις" θα περιμένω να δω αν θα αλλάξει το τοπίο μετά την παραίτηση Γκαγκάτση.



@ethanandthecity: E ναι! Θα γυρίσει κι ο τροχός...



@Sniper: Kαι πού το ξέρεις ότι δεν εκλέγεται ο ΣΟΥ-ΠΟΥ;

Stepas said...

Ωραίο ματσάκι στη Λάρ'σα. Πολλές φάσεις, καλός ρυθμός, ειδικα στο α ημίχρονο. Καλή η ΑΕΛ, αρχίζει και δένει. Χάλι ο γαύρος, περίμενε μόνο από ατομικές ενέργειες να κάνει κατι.

Εντελώς ηλίθιος αυτός ο κανονισμός για τους πανηγυρισμούς. Ειλικρινά δεν τον καταλαβαίνω. Κι αυτή η μόδα με τα λέιζερ έχει παραγίνει πλεον. Έλεος!

Εμείς παίξαμε πολύ καλά αλλά πέσαμε πάνω στον Αυστριακό και αντί για 3-0 φέραμε 1-0. Δεν πειράζει όμως, 3 βαθμους πήραμε και πάλι! Με το που επέστερεψε ο Κοντρέρας η ομάδα άλλαξε πρόσωπο. Έβλεπα το ματς και είχα τη σιγουριά ότι δεν θα φάμε γκολ με τίποτα! Μάλιστα η Ξάνθη δεν έκανε ούτε μία φάση άξια αναφοράς. Σε φόρμα και ο Βερόν που επίσης επέστρεψε από τιμωρία. Ωραίος μπαλαδόρος, κυκλοφορεί την μπαλα σωστά, μας έλειψε πολύ στο γκαντεμοματς με τον Αστέρα. Ο Μπακαγιόκο μού έχει βουλώσει το στόμα. Όταν τον είχαμε αποκτήσει το καλοκαίρι έβριζα τον Ζήση και τον Σάντος για την επιλογή τους. Τον είχα για ξοφλημένο, αλλά διαψεύστηκα. Και δεν είναι μόνο ότι σκοράρει σε καίρια σημεία. Είναι ότι γενικά παίζει πολύ καλά και κάνει πολλές δουλιές στο γήπεδο.

Διπλό ο Κατσαβάκης κατευθείαν!

Για το γήπεδο δεν ξέρω και πολλά και δεν θέλω να πάρω θέση. Το ότι ο Τσίπρας το μόνο που κάνει είναι να "κολακεύει" κοινωνικές ομάδες (νεολαία, δημόσιοι υπάλληλοι κτλ) για να τσιμπάει ψήφους είναι πασίγνωστο. Κι άμα δει τα σκούρα δεν έχει κανενα πρόβλημα να τα γυρίσει όλα τούμπα και να λέει τα αντίθετα από αυτά που ελεγε πριν μια μέρα. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ακόμη ελεύθερος χώρος στην Αθήνα να γίνει τσιφλίκι επιχειρηματιών. Τεσπα. Σταματάω γιατί όπως προείπα δεν το ξέρω καλά το θέμα.

tzonakos said...

Αν έχανε ο γάβρος τότε θα πίστευα πιο πολυ οτι θα τους πιάσουμε.
Κακές γλώσσες λένε οτι η διαιτησία δεν ωφέλησε τη Λάρ’σα...

Με το γήπεδο τη βλέπω τη δουλειά... σε κανα εφτάρι χρόνια και αν ...

Κάτω οι 130 λέμε.

gatti said...

@Stepas: H Λάρισα όντως στρώνει, ο γαύρος εκτός Καραϊσκάκη αποσυντονίζεται. Ομως, αν καταφέρνει ακόμα και όταν δεν παίζει μπάλα να παίρνει αποτελέσματα, δεν το χάνει με τίποτα το ...κατσαρόλι.

Για τον κανονισμό τα έχουμε πει. Είναι από τους πιο ηλίθιους που υπάρχουν, ενώ καλύτερα να μην χαρακτηρίσω αυτούς που κουβαλάνε τα λέιζερ.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε για άλλη μια φορά χαρακτήρα. Είναι απίστευτο πόση σιγουριά αποκτά με τον Κοντρέρας. Δεν νομίζω όμως να βγει ο δεύτερος γύρος μ΄ αυτό το ρόστερ. Θα πρέπει σίγουρα να γίνουν κάποιες μεταγραφές. Αλλά μεταγραφές σε ...αστακούς, όχι σε σαρδέλες! :))

Για τον Μπακαγιόκο είχα βάλει κι εγώ τα γέλια όταν άκουσα για τη μεταγραφή του. Θυμόμουν πόσα γκολ είχε χάσει με την ΑΕΛ και σκέφτηκα "πρόκοψε μ΄ αυτόν ο ΠΑΟΚ". Αλλά να που όντως έκλεισε στόματα ο παίχτουρας!

Για το γήπεδο ούτε κι εγώ ξέρω πολλά. Σήμερα έσκασε και νέο "παραμύθι" με το Μαρούσι του Βωβού. Οτι και καλά η βιωσιμότητα της ΚΑΕ εξαρτάται από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα έργα στο Βοτανικό. Αυτό πάλι πώς "αποκωδικοποιείται";



@tzonakos: Κακές γλώσσες είναι ό,τι θέλουν λένε! Καλό είναι να μην τρέφουμε και πολλές ελπίδες για να μην στενοχωρηθούμε αργότερα. Αν είναι νάρθει θε να ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει που λέει και ο ποιητής!

Σιγά μη δούμε γήπεδο! ΟΑΚΑ και πολύ μας είναι!

:)))

Anonymous said...

情色文學,成人光碟,美女,情色遊戲,維克斯論壇,85cc免費影片,成人影城,情色文學,hi5,色情遊戲,色情影片,sogo論壇,成人貼圖,080聊天室,色情網站,史萊姆,a片免費看,同志色教館,情色a片,維克斯論壇,色情小說,豆豆聊天室,AV女優,微風,色情遊戲,情趣用品,色遊戲,A片,麗的色遊戲,85cc免費影片,性愛,kk俱樂部,情色視訊,情趣,成人影城,色情網站,成人影城,愛情公寓,玩美女人,hilive,麗的色遊戲,成人漫畫,言情小說,A片下載,a片免費看,情色a片,史萊姆,080聊天室,遊戲口袋,情色視訊,色情小說,愛情公寓,視訊做愛,免費A片,伊莉論壇,成人圖片區,遊戲,免費視訊聊天