Tuesday, December 9, 2008

Σύλλογος μεγάλος



Υπό άλλες συνθήκες το σημερινό παιχνίδι θα με έκανε να πετάω στα σύννεφα. Οταν μια ομάδα που ξεκινά σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με μόλις ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια καταφέρνει όχι μόνο να ανατρέψει τις εις βάρος της καταστάσεις, όχι μόνο να πάρει δύο απίστευτες εκτός έδρας νίκες σε δύσκολες έδρες, αλλά να προκριθεί πανηγυρικά ως πρώτη από τον όμιλό της, σημαίνει ότι έχει σθένος, έχει ψυχή, έχει χαρακτήρα, έχει αξία. Αρα εσύ που την υποστηρίζεις μόνο περηφάνεια μπορείς να αισθάνεσαι. Είναι ένα επίτευγμα από αυτά που σε ανεβάζουν, που σε βγάζουν στους δρόμους να πανηγυρίζεις.

Πώς όμως να πανηγυρίσεις; Πού να πανηγυρίσεις; Σε μια Ομόνοια όπου ακόμα τα κατεστραμμένα καταστήματα αχνίζουν από τη φωτιά; Σε μια πόλη που θρηνεί έναν 15χρονο νεκρό και ένα σωρό άλλους "ζωντανούς - νεκρούς" που σκέφτονται με απελπισία την επόμενη μέρα; Εχω την αίσθηση ότι ακόμα και μετά από χρόνια όταν θα φέρνω στο νου μου τη συγκεκριμένη επιτυχία, θα την θυμάμαι ως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ που προκάλεσε τη μικρότερη δυνατή χαρά...


Εστω κι έτσι, η χαρά είναι δεδομένη. Αυτή η επιτυχία πρόσφερε χαμόγελο, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στις κρίσιμες μέρες που περνάμε. Γιατί το ποδόσφαιρο ΕΙΝΑΙ χαρά, όταν το τοποθετούμε στην σωστή του διάσταση στη ζωή μας. Οταν παύουμε να το βλέπουμε σαν πόλεμο, όταν το βλέπουμε σαν διασκέδαση, σαν ευκαιρία συναναστροφής με τους φίλους και τους κολλητούς, σαν μια στιγμή που μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα με τους άγνωστους διπλανούς μας στη φάση του γκολ.

Το αποψινό βράδυ λοιπόν είναι βράδυ χαράς. Το έχουμε ανάγκη αυτό. Κι ας μετριάζεται αυτή η χαρά όχι μόνο από τα γεγονότα, αλλά και από τον αποκλεισμό της Ανόρθωσης. Το ιδανικό θα ήταν να συνεχίσουν και οι δύο ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Για την Ανό όμως το όνειρο τελείωσε εδώ. Οπως παρουσιάστηκε απόψε ούτε το χηνάρι δεν θα μπορούσε να πάρει. Δεν απείλησε παρά μόνο σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Κι η τύχη που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια την εγκατέλειψε, ειδικά στη φάση του γκολ που έφαγε ο Νάγκι.




Για το παιχνίδι τώρα δεν έχω να πω πολλά. Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος, μετά κάθισε κι όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0 βρισκόταν στην πρίζα. Σταδιακά ηρέμησε, ειδικά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο όταν συνειδητοποίησε πως η Ανόρθωση δεν είναι καθόλου απειλητική. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό, είχαμε κατοχή μπάλας κάναμε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν έμπαινε. Ο Κλέιτον έκανε δυο καλές μπαλιές, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν φλύαρος, οπότε σωστά αντικαταστάθηκε. Ο Μάντζιος ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά τι να το κάνεις... Ο Ζιλμπέρτο δεν έπιασε τα στάνταρντς άλλων εμφανίσεων, αλλά αυτό που έπιασε ήταν υπεραρκετό. Ο Τζιόλης ήταν αρκετά καλός. Ο Σπυρόπουλος έκανε λάθη αλλά δεν στοίχισαν γιατί η Ανό δεν φαινόταν ικανή να τα εκμεταλλευτεί. Και εκεί κάπου στο 69΄ που τείνει να γίνει το ...αγαπημένο λεπτό της ομάδας για να τινάζει το πλεχτό, ήρθε το γκολ του Καραγκούνη στον Νάγκι. Κι άντε τώρα να του πεις κουβέντα του Κάρα που και ο καλύτερος παίκτης ήταν και το γκολάκι έβαλε. Θα κάνουμε πάλι την κωλοτούμπα μας και θα πούμε τι μεγάλος παίκτης είναι.

Κάπως έτσι με συνοπτικές διαδικασίες τελείωσε το ματσάκι με την απώλεια του Βαγγελάκη που τον χάσαμε με θλάση. Με θλάση έφυγε κι ο Δέλλας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο δεν μπήκε ούτε ο Μπεκιάι. Κοίτα να δεις ρε παιδί μου που έχει η Πανάθα παράγκα στην Ευρώπη, ανάλογη μ΄ αυτή του γαύρου στην Ελλάδα! Γιατί ούτε και ο Σόσιν έπαιξε και το επισήμανε και ο κόουτς Χελάκης αυτό μετά το τέλος του αγώνα. Πού ήταν ο Σόσιν οέο;

Οσο για τον Τεν Κάτε το πήρε το δωράκι γενεθλίων που ζητούσε. Δεν πρέπει να έχει παράπονο. Αλλά δεν έχουμε ούτε εμείς παράπονο τεντά μου. Εμείς δηλαδή. Οι περισσότεροι. Οι ...άλλοι οι ξινοί, που βοηθό σε ανεβάζουνε, βοηθό σε κατεβάζουνε δεν ξέρω.

Και μιας και είπα για ξινούς... Ο Μουρίνιο λέει έκανε δηλώσεις μετά την dapipa από τη Βέρντερ. "Τυχερή - λέει - όποια 2η ομάδα κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό..."
Τώρα, από την τσαντίλα του το είπε, επειδή ήθελε να ειρωνευτεί τους παίκτες του (γιατί κι αυτό παίζει...) το είπε, κανείς δεν ξέρει. Οπως δεν ξέρει γιατί μετά το ματς στο Μιλάνο κάθισε να συγχαρεί έναν έναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Από ανωτερότητα ή για να αυτοτιμωρηθεί; Αν πάντως το έκανε από την τσαντίλα του, δεν πειράζει... Ξυδάκι TOP!

Επί της ουσίας τώρα υπάρχουν ομάδες για τις οποίες μια χαρά κελεπούρι μπορεί να είμαστε εμείς στην κλήρωση (ναι, καλά, έτσι νόμιζε και η Ιντερ). Αλλά υπάρχουν κι άλλες που μια χαρά θα μας κάτσουν εμάς. Προς το παρόν πάντως ξέρουμε μόνο τις τρεις από τις υποψήφιες. Που είναι η Τσέλσι, η Ατλέτικο και η Σπόρτινγκ. Τις άλλες θα τις μάθουμε αύριο...

***

Scratch: Κι αυτή η Ανόρθωση όμως πείσμα! Να θέλει σώνει και καλά να μείνει εκτός Ευρώπης! Να βγάζει Δέλλα και Μπεκιάι, να μην βάζει Σόσιν. Δεν της έφτανε ρε παιδί μου το χηνάρι. Ηθελε σώνει και καλά να κερδίσει ο Παναθηναϊκός!

Scratch 1: Δεν κρατιόταν ο Δέλλας. Νωρίς νωρίς την έκανε για να πάει στο μαιευτήριο κοντά στην κοράκλα του και τη Γωγώ. (Και μιας και είπα Γωγώ. Πώς το κάνατε αυτό κυρία Μαστροκώστα μου; Που πήγατε και γεννήσατε εν μέσω εθνικής κρίσης; Τις πρωινατζούδες και τα μεσημεράδικα δεν τα λυπηθήκατε; Επανορθώστε παρακαλώ την Παρασκευή που θα βγείτε από το μαιευτήριο...).


Scratch 2: Κομμάτι βαρύ τον είδα τον Αλέξανδρο τον ευθυτενή στα όλε, ή ήταν η ιδέα μου;

Scratch 3: Αντε πάλι ήρωας ο Γκούνης... (μέχρι το επόμενο παιχνίδι - χτικιό).

Scratch 4: Πώς τον ζει έτσι τον αγώνα ο Τζόρβας;

Scratch 5: Μα τι σεξουλιάρικη ομάδα η Πανάθα! Ολο στο 69 το γκολάκι!

Scratch 6: Tον μάτιασα τον Σπυρό που είπα πως είναι σε φόρμα στο ματς με Ξάνθη.

Scratch 7: Την νίκη την αφιέρωσαν στον Αλέξη. Το βαζελάκι δεν πρόλαβε να την δει. Ισως όμως να την βλέπει από εκεί ψηλά...


Η βράβευση του Μπορέλι


Τα πανό






* To πανό ήταν κανονικό, η λογοκρισία έγινε από μένα.
Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Ο μοντελοπνίχτης μοιράζει παντού εξώδικα.

(και για όσους δεν κατάλαβαν ανέλαβε συνήγορος του αστυνομικού)

***

Και τα καθιερωμένα σχόλια από γαυροφόρουμ...
Απόψε:
* Ο Κετσπάγια άλλαξε στο ημίχρονο Δέλλα και Μπεκιάι και η Ανόρθωση τρώει γκολ από λάθος του αναπληρωματικού τερματοφύλακα. Τι λες ρε παιδί μου...
* Σε παρακαλώ, σταμάτα, όλα αυτά είναι απλές συμπτώσεις...
* Δεν έβαλε τον καλύτερό τους παίκτη τον Σόσιν, βγάζει Δέλλα γιατί και καλά τραυματίστηκε, βγάζει τον Μπεκιάι κι εγώ δεν ξέρω για ποιο λόγο ...τραυματίστηκε στα αποδυτήρια μάλλον.

Χθες:
* Kατανοώντας το μέγεθος της καταστροφής, πλέον είναι σίγουρο: Kερδίζει ο βάζελος αύριο.
* ...και βγαίνει πρώτος στον όμιλο!

15 comments:

Crazy Tourists said...

Τι να πούνε μωρέ και οι δόλιοι οι γάβροι!!
Μια χαρά η ομάδα..αλλά αυτός ο Καραγκούνης...Δεν τον μπορώ ρε γαμώτο!!
Φιλιά!

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

Τον μπορείς δεν τον μπορείς, είπαμε! Είναι η εβδομάδα που κάνουμε κωλοτούμπα και τουμπεκί.

(Hρέμησε κι εσύ... Λες και δεν θα μας δώσει νέες ευκαιρίες...)

Φιλιά!

molemou said...

telika exete kali omada.bravo paidia pada tetoia.

squarelogic said...

Σωστή στην περιγραφή των δυσανάλογα φειδωλών συναισθημάτων (λόγω περιρέουσας ατμόσφαιρας)που προκάλεσε μια επική ανατροπή.
Κρίμα,και για τη χαρά που στερηθήκαμε
(αν και αυτονόητα αυτό έρχεται σε τρίτη μοιρα).

Περί του ματς,ανησύχησα λίγο μόνο μετά το 15,όταν η Ανό "προειδοποίησε" 2-3 φορές.Ευτυχώς πήραμε το μήνυμα και αναλάβαμε ξανά κατοχή μπάλας και έκτοτε δεν απειληθήκαμε ξανά.
Ο Κλέιτον ότι και να πεις,έχει αυτον τον διαφορετικό τρόπο των βραζιλιάνων στον τρόπο με τον οποίον τσιμπά την μπάλα και τρέχει με αυτήν γλυκά "βιδωμένη" στο πόδι του ή στα ανάποδα φάλτσα που βαζει στη σέντρα του ώστε να πάει αυτή συστημένη.Αν έτρεχε πιο γρήγορα και μερικά μέτρα παραπάνω...
Ο Βαγγελάκης σοβαρός,μαχητής,πάντα με πλάτη στο αντίπαλο τέρμα,αλλά σ'αυτό το επίπεδο θες φορ που όταν γυρίζει δεν συγχωρεί και όχι καποιον που είναι ευχαριστημένος με το "παραλίγο".That said,στην παρούσα φόρμα του είναι απώλεια...
Εχοντας δει το Ναγκι στο παιχνίδι με την Βέρντερ πανηγύρισα όταν τον είδα να μπαίνει στο Β.
Της σχολής Γκαφίνοβιτς κι αυτός...
Ε,όχι και πιασμάν η Ανόρθωση...
Τι ζήλεια κι αυτή...ή μήπως έκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια?(Καρακώστας αντί του ήρωα στο ματς με την ΑΕΚ Μπλάζιτς)

squarelogic said...

...πως γουστάρω να πέσει ο Κουγιας στα χέρια "κουκουλοφόρων"!

άντε με το κάθαρμα....

Γιώργος Τ. said...

Πολύ καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλει δυνατά άκρα.. Ο τρόπος που παίζει το επιβάλλει.. Γιατί όλα πάνε καλά, η κυκλοφορία που έχει είναι εκπληκτική, μέχρι το σημείο που πρέπει να βγει η σέντρα..

Συγκλονιστικά επίσης τα λεπτά από την είσοδο των ομάδων μέχρι και την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, όπου σχεδόν όλο το γήπεδο σιώπησε... Δεν το πήραν χαμπάρι, δυστυχώς, οι άψογοι Κύπριοι οπαδοί και φώναζαν.. Δεν ξέρω πώς φάνηκε στην τηλεόραση, στο γήπεδο όμως ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ..

Κλείνω με το σύνθημα που ακούστηκε προς το τέλος του αγώνα: "Τριφυλλάρα στους 16, για την πάρτυ σου Αλέξη"!!

eforas said...

Τρομερός στο 2ο γύρο με 3 νίκες και 0 παθητικό, ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και βγήκε 1ος! Η θέση δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αγωνιστικά, γιατί οι 2ες δεν είναι εύκολες, αλλά κυρίως ψυχολογικά και για λόγους εντυπωσιασμού. Ήταν μια βραδιά που τη χρειαζόμασταν όλοι, μετά τα προχτεσινά. Κρίμα μόνο για την Ανόρθωση, που έμεινε 4η. Κι έτσι όμως, έκανε μια μεγάλη υπέρβαση για το κυπριακό ποδόσφαιρο, και για μένα, με τον αποκλεισμό του γάβρου, θα είναι πάντα στην καρδιά μου! Καλημέρα μας!

Darkcity said...

O Παναθηναϊκός δεν καταλαβαίνει από καταστροφές. Ανήμερα της 11/9 είχε καθαρίσει τη Σάλκε στη Γερμανία, την τελευταία χρονιά που πήγε στους 16.
Απόρησα που δε φόρεσαν οι παίκτες μαύρα περιβραχιόνια.

duendes said...

Είχε εξηγήσει κανείς στους Τζύπριους, ότι χρειαζόταν διπλό για να προκριθούν; :)

pensierix said...

Χαμογέλασε λίγο το χειλάκι μας αλλά μέχρι εκεί. Στο μέλλον θα εκτιμήσουμε περισσότερο εμείς οι βάζελοι την επιτυχία, τώρα είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα. Δεν συμφώνησα με τις περισσότερες αναλύσεις μετά το παιχνίδι. Οσο ο ΠΑΟ έκανε τσαλιμάκια και δεν έβαζε γκολ, όλα ήταν ανοιχτά. Μια αντεπίθεση καλή της Ανόρθωσης και τρεχάτε ποδαράκια μου μετά...Θα σταθώ κυρίως:
1) Στην άψογη έως συγκινητική στάση του κόσμου. Η ισορροπία ήταν πολύ λεπτή κι ευτυχώς κρατήθηκε διότι μπορεί να μιλούσαμε για τραγωδία σήμερα.
2) Στο μούδιασμα του κόσμου στα ραδιόφωνα που φαινόταν ότι ήθελε να πανηγυρίσει αλλά δεν του 'βγαινε. Υγιές.
3) Στη στάση των Κυπρίων φιλάθλων. Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί δεν τήρησαν τη σιγή στην αρχή του αγώνα και φώναζαν συνθήματα. Μάλλον δεν έχουμε το μονοπώλειο της καφρίλας.

Crazy Tourists said...

Τέλος πάντων! Με έπεισες! Δε θα γκρινιάξω για τον Καραγκούνη ούτε λίγο αυτή τη βδομάδα!! :)

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@molemou: Σε ευχαριστούμε!



@squarelogic: Eίναι αλήθεια, ανάμικτα τα συναισθήματα... Δεν το χαρήκαμε όσο θα έπρεπε είναι γεγονός. Αλλά και πώς θα μπορούσαμε να το χαρούμε;

Κι εγώ ανησύχησα στο πρώτο 20λεπτο που έχασε την ευκαιρία ο Ιρανός. Στην συνέχεια, είναι γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν προξένησε φόβο. Βέβαια, όσο το αποτέλεσμα είναι στο 0-0 πάντα είσαι στην πρίζα, αλλά σταδιακά η ομάδα ανέβηκε και έτσι ηρέμησε και η ίδια και εμείς. Ο Κλέιτον έχει αυτή την έκρηξη, έκανε δυο πολύ καλές φάσεις αλλά από εκεί και πέρα του έλειπε η ουσία. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ο Κλέιτον είναι πολύ καλός για το πρωτάθλημα, αλλά για την Ευρώπη χρειάζεται να έχει το "κάτι παραπάνω" που μάλλον δεν το έχει. Θα μου πεις όλα αυτά είναι σχετικά αν σκεφτείς πως και πάλι με την περυσινή ομάδα παίξαμε και ουσιαστικά μ΄ αυτήν φτάσαμε στους "16" και πρώτοι στον όμιλο. Αλήθεια, αυτό προσμετράται καθόλου στα υπέρ του "μυρουδιά" βοηθού ή όχι;

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτηκα για τους γαύρους. Πως έκριναν εξ ιδίων. Μπεκιάι όπως Μπλάζιτς, Καρακώστας όπως Νάγκι. Γι΄ αυτό έγραψα ότι η δική μας ...παράγκα είναι στην Ευρώπη...

ΥΓ. Δεν ξέρω αν θα πέσει ο μοντελοπνίχτης στα χέρια των "κουκουλοφόρων" αλλά το βρομόξυλο δεν νομίζω να το γλιτώσει τώρα που ανέλαβε να υπερασπιστεί τους δύο ειδικούς φρουρούς. Aπ΄ ό,τι άκουσα επιχειρεί ήδη να κάνει σύνδεση του μικρού Αλέξη με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έκαναν επεισόδια στο πόλο. Ναι, έδειρε το 15χρονο, κοτζάμ πολίστες! Ο άνθρωπος στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής που ορίζει, είναι ικανός για τα πάντα.



@Γιώργος Τ.: Kαι δυνατά άκρα θέλει και φορ θέλει και στόπερ (ΔΥΟ) θέλει. Ας ελπίσουμε πως τώρα το Γενάρη θα διορθώσουν τα λάθη του καλοκαιριού.

Αυτό με τους Κύπριους δεν ξέρω γιατί έγινε. Μήπως δεν αντιλήφθηκαν την ενός λεπτού σιγή; Είναι δυνατό να το αντιλήφθηκαν και να φώναζαν; Σχεδόν το αποκλείω, αν λάβεις υπόψιν ότι οι περισσότεροι είναι Κύπριοι που ζουν στην Ελλάδα, άρα βίωσαν από πρώτο χέρι τα γεγονότα. Ισως να μπορεί να μας το διευκρινίσει ο Ντέμης αν διαβάσει το ποστ.

Το σύνθημα για τον Αλέξη ήταν συγκλονιστικό...



@eforas: Σαφώς και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η θέση. Αλλωστε σε μερικούς ομίλους οι δεύτερες είναι πιο δύσκολες και πολύ μεγαλύτερες ομάδες από τις πρώτες. (Αν ρωτήσεις εξάλλου τον Σιχα-Μουρίνιο την ίδια γνώμη θα έχει! :ppp). Oμως, όπως λες κι εσύ ήταν σημαντική για την ψυχολογία αλλά και για την εντύπωση που κάνει και πάλι το όνομα της ομάδας στην Ευρώπη.

Κι εγώ στενοχωρήθηκα για την Ανόρθωση. Κρίμα που δεν προχώρησε! Ηθελα να ξανακληρωθεί με τον γαύρο!!! Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι στον γενικό της απολογισμό πρέπει να είναι ευχαριστημένη από την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία. Εκανε την υπέρβασή της, έγραψε ιστορία, μακάρι να βρει το δρόμο της και στον διοικητικό της τομέα όπου όπως δείχνουν τα πράγματα υστέρησε έναντι του αγωνιστικού.



@Darkcity: Yπό τις παραπάνω συνθήκες θα πρέπει να ευχηθούμε όπως είπε και η bgt να μην κληρωθούμε με καμιά Μπάγερν...

Για τα μαύρα περιβραχιόνια δεν ξέρω... Eνδεχομένως δεν συνιστά λόγο πένθους η δολοφονία ενός πιτσιρικά από τους μπάτσους και η λεηλασία κάποιων καταστημάτων.



@duendes: Τι να τους εξηγήσει; Αφού ήταν ...πιασμάν λέμε! Με μια δεύτερη ανάγνωση του αγώνα, ο Δέλλας κι ο Μπεκάι γι΄ αυτό έφυγαν. Ετρεξαν να ...πληρωθούν πρώτοι απ΄ όλους. :pp



@pensierix: Ανοιχτά ήταν τα πράγματα όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0, αλλά δεν έδωσε την εντύπωση η Ανόρθωση ότι μπορεί να απειλήσει, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά. Οταν βγήκε και ο Δέλλας αποδυναμώθηκε πλήρως.

1) Ο κόσμος ήταν πράγματι συγκινητικός και στάθηκε στο ύψος του. Το φοβόμουν το παιχνίδι για έκτροπα αλλά τελικά δεν άνοιξε μύτη (αν εξαιρέσεις εκείνο τον αστυνομικό που τον πλάκωσαν στο ξύλο και κατέληξε στο νοσοκομείο - αλλά αυτό δεν έγινε στο γήπεδο, έγινε μακριά απ΄ αυτό).

2) Σαφώς και ήταν υγιές που δεν έκανε καρδιά στον κόσμο να πανηγυρίσει. Θα ήταν αναίσθητος διαφορετικά...

3) Κάποιο μπέρδεμα πρέπει να έγινε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι είναι τόσο κάφροι.



@Crazy Tourists: Ετσι! Θα έχεις κι άλλες (πολλές) ευκαιρίες να γκρινιάξεις για τον Κάρα!

Φιλιά! :))

island said...

Ας κάτσει στον άξονα τώρα ο Μουρίνιο και ας μην μιλάει.

Ξεκινήσαν οι γαύροι τα περι γκαντεμιάς; Γραφικοί καταντάνε.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...το καλύτερο σύνθημα έβερ μετά από σιγή 5 λεπτών. Αφού νόμιζα πως απλά πήγαν να καθήσουν ήσυχα να δουν το ματς.

coachp said...

Ο Μουρίνιο το είπε αυτό για τρεις λόγους. Αλλα με μια πρόταση. 3 σε 1, σαν το ουλτρεξ ενα πράμα. Το ειπε λοιπόν γιατί:
α)επειδή είναι αλήθεια
β)επειδή γουστάρει να δημιουργεί κόντρες
γ)επειδή δεν μπορεί να βγαινει δεύτερος ουτε απο μαγαζί. Μονο πρωτιά υπάρχει για αυτόν και τον ετσουξε πολύ, οπότε εβγαλε χολή.

Και επειδή ειναι πανεξυπνος, με μια ατάκα πέρασε αυτά που ακριβώς ηθελε. Γιατί τον γουστάρω αυτόν τον τύπο? Οπως και τον Μπάγεβιτς? Ρε λες να'μαι μαλάκας?

gatti said...

@island: O Moυρίνιο είναι εγωιστής και κατά την προσωπική μου γνώμη υπερτιμημένος. Η υπεροψία του είναι μεγαλύτερη από την αξία του.

Οι γαύροι τα ίδια λένε πάντα. Δεν πειράζει. Το γέλιο ομορφαίνει τη ζωή.

Οι μπάτσοι έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες. Αλλο πάντως να το ακούς από μερικές χιλιάδες διαδηλωτές αυτό το σύνθημα κι άλλο από 70.000 κόσμο!



@coachp: Ωρες, ώρες θα έλεγε κανείς ότι πας γυρεύοντας! :))))