Wednesday, December 3, 2008

Παλιές καλές εποχές...



Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εντάξει, δεν ήταν στο 89΄ ήταν στο 87΄. Δεν ήταν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Δεν κρίνει πρόκριση (αν τα καταφέρει να αποκλειστεί τι να πω...), κρίνει θέση στον όμιλο και κατά συνέπεια αντίπαλο εύκολο ή δύσκολο στην κλήρωση. Το αποτέλεσμα όμως ήταν το ίδιο. Στο πρώτο ημίχρονο τον έπιασε τον γαύρο και θάλασσα και φουρτούνα και πυρετός και ό,τι άλλο μπορούσε να τον πιάσει. Αυτό το μέλος το λυπήθηκε η ψυχή μου. Γέρος άνθρωπος, που θέλει ένα τέταρτο να πέσει κι άλλη μισή ώρα να στρίψει, να πρέπει να τρέχει δεξιά κι αριστερά για να σώσει ό,τι μπορεί από τα τσαφ της άμυνάς του. Στο τελευταίο τέταρτο κάπως στρώσανε τα πράγματα. Στην επανάληψη βελτιώθηκε και απείλησε αλλά ο Ντιόγο έχασε το άχαστο. Ασε που το γήπεδο είχε "τυφλό σημείο". Σαν τη λακούβα του Βελτζ ένα πράγμα. Εκεί κάπου μπροστά από το τέρμα. Στο πρώτο ημίχρονο γλιστράγανε οι γαύροι στο δεύτερο γλιστράγανε οι Ουκρανοί. Ο Γκαλέτι κλασικά εξαφανισμένος (εδώ εξαφανίζεται στα εκτός έδρας στην Ελλάδα, δεν θα εξαφανιστεί στο Χάρκοβο;) ο Μπελούτσι στα ρηχά. Ωστόσο έλεγες ότι τόχει το παιχνίδι. Οτι το "χηνάρι" τουλάχιστον θα το πάρει. Και μετά έρχεται το μαρτυρικό τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτό που πρέπει να αιτηθεί στην ΟΥΕΦΑ να καταργηθεί από τα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αυτό στο οποίο έχει χάσει αγώνες και αγώνες, βαθμούς και βαθμούς. Τι κι αν δεν έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στο ΟΥΕΦΑ; Τι κι αν πέρσι έκανε την υπέρβασή του και πήρε δυο εκτός έδρας διπλά και προκρίθηκε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ; Παρένθεση ήταν και πέρασε...
Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...

Τόχασα το παστέλι...


Π.....κρυο!

Scratch: Τι έχασε ο Βραζιλιάνος μάγος;

Scratch1: Πάνε κι οι βαθμοί στη γενική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ...

Scratch 2: Δεν του έφτανε η ταλαιπωρία στο ταξίδι, τον ταλαιπώρησε κι η παλιο-ουκρανέζα.

Scratch 3: Είδε κι απόειδε το μέλος που τον σφυροκοπούσαν αλύπητα στο πρώτο ημίχρονο και βγήκε έξω από την περιοχή του για να δ ιώξει τη μπάλα προς το αντίπαλο τέρμα. Σου λέει "άει σιχτίρ να πάρω και καμιά ανάσα. Γέρο άνθρωπο με τρέχετε...".

Scratch 4: Πόρνη ΟΥΕΦΑ που στέλνεις παίκτες - τεχνίτες και ομαδάρες να παίζουν σε τέτοια χωράφια...

Scratch 5: Kι αυτός ο beep ο Σκοτσέζος όλα τα έδωσε! Και τα οφσάιντ και τις κίτρινες. Σα δεν ντρέπεται! Φέρτε τον καμιά βόλτα από την ΚΕΔ για κανα σεμινάριο τον άχρηστο! Οχι τίποτα άλλο, αλλά έχει ξεμάθει στην Ελλάδα τι είναι οφσάιντ ο φουκαράς ο γαύρος!

Scratch 6: Απίστευτη ερώτηση Ουκρανών δημοσιογράφων στο Βαλβίδα: "Θα παραιτηθείτε; Το λέω γιατί όποιος προπονητής χάνει από τη Μέταλιστ, φεύγει"!!!

Scratch 7: Κι ο Γ-αβραάμ άρχοντας! Ασε ο Τόρο!

Scratch 8: Κι είχα ψηθεί ρε γαμώτο ότι θα το πάρει το κύπελλο ΟΥΕΦΑ! Θα το σηκώσει τελικά ή δεν θα το σηκώσει; Μπερδεύτηκα τώρα!

Scratch 9: Ούτε ψύλλος στον κόρφο του, του Λεβαδειακού που θα πληρώσει το ...μάρμαρο!

Scratch 10: Ολα τα λεφτά οι οπαδοί της Μέταλιστ: Μιέταλιιιστ! Μιέταλιιιστ!

Scratch 11: Τι έγινε ρε παιδιά; Πάει κι ο Λεμονής; Καλά μόνο για τα παιχνίδια με τον Ηρακλή και τον γαύρο τον πήρανε τον σερ Τάκις στον Πανθηρώνιο;

***

Scratch 12: Θυμάστε που σας έλεγα χθες για τον Μπράις Μουν και το facebook; Οτι ο Νοτιοαφρικανός έχει αφήσει τον λογαριασμό του "μπάτε σκύλοι αλέστε" και ότι προσθέτει όποιον του ζητήσει να γίνει φίλος του και πως ανεβάζει κάθε μέρα τις προσωπικές του δραστηριότητες; Ε, επειδή εγώ από facebook δεν ξέρω, ρώτησα και έμαθα πως τις φωτογραφίες τουλάχιστον, δεν τις ανεβάζει ο ίδιος, αλλά η φίλη του. Ο πιτσιρικάς δεν έχει "κλειδώσει" τον λογαριασμό του κι εκείνη παίρνει τις φωτος και τις κάνει tag. Ετσι μετά τις φωτογραφίες στην Ακρόπολη, χθες είχαμε φωτογραφίες από το σπίτι του με τους Σιμάο και Ρουκάβινα. Προφανώς έχουν φτιάξει ωραίο παρεάκι οι τρεις τους. Ο Μουν απ΄ όσο ξέρω, έχει κρατήσει το σπίτι του Μόρις και μάλλον μαζεύονται εκεί όλοι οι ...τραυματίες και περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους. (Αύριο προβλέπω ότι θα προστεθεί στην παρέα και ο Γκάμπριελ...). Τι; Πότε θα παίξουν μπάλα; Δεν θέλω χαζά...








23 comments:

eforas said...

Και μέσα στην απίστευτη κ@λοφαρδία του, η Γαλατά ρίχνει το διπλό στο Βερολίνο, και τον φέρνει να θέλει τουλάχιστον Χ την τελευταία αγωνιστική, υποδεχόμενος τη Χέρτα, που πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη. Ε, ας πρόσεχε!

Υ.Σ. Μια χαρά τα βλέπω τα παλικάρια μας! Δεν πα να πάρει πρωτάθλημα όποιος θέλει! Μπράβο τους! (σοβαρά μιλάω)

Καλημέρα μας!

tzonakos said...

Βασικά αυτο για Χ πήγαινε, δε ξέρω, ο νόμος λένε του ποδοσφαίρου κλπ κλπ το φάγανε στο τέλος, δεν προλάβαιναν μετά να ισοφαρίσουν κριμα για τους βαθμούς για Ελλάδα.
Ο Antonis the melos ειναι για κλάμματα γενικώς.

Ο Λεμονής θα καταντήσει ανέκδοτο.
Οπως και το σύντομο ανέκδοτο "Ευρώπη-Ολυμπαικός" ( αν και τους εύχομαι να περάσουν ).

Χαχαχα, η λακκούβα του Βέλτζ !

gatti said...

@eforas: Εντάξει, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα πρόκρισης. Την έχει χαλαρά τη Χέρτα εδώ. Απλώς χρειάζονται πότε πότε τέτοια αποτελέσματα, για να προσγειώνεται κατά καιρούς η σούπερ ομάδα που ...εξαφανίζει τη μπάλα (εντός των τειχών, γιατί εκτός...).
Στο μεταξύ, πάλι δεν έφεραν βαθμό για τη γενική βαθμολογία της Ελλάδας. Κατά τ΄ άλλα έλεγαν για τους βαθμούς που φέρναμε εμείς μέσω ΟΥΕΦΑ και μάλιστα τελευταία έλεγαν κιόλας ότι άλλος ο βαθμός δυσκολίας στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ότι εμείς μαζεύαμε τους βαθμούς γιατί τα παιχνίδια ήταν πιο εύκολα. Το είδαμε πόσο εύκολα είναι τα ματς στο ΟΥΕΦΑ. Αμα αρχίσουμε, μέχρι αύριο θα γράφουμε...

YΓ. Χωρίς πλάκα, κι εμένα μου άρεσε έτσι που τα είδα τα παιδιά μας. Μου δείχνουν υγεία αυτές οι εικόνες. Ενα ωραίο παρεάκι. Νάναι καλά...



@tzonakos: Για "Χ" πήγαινε, αλλά ποτέ μην υποτιμάς το μεγαλείο του τελευταίου δεκάλεπτου του γαύρου στην Ευρώπη. Το μέλος πραγματικά στην Ελλάδα έχει ύφος μάγκικο και αυτοκρατορικό, αλλά στην Ευρώπη έχει ύφος καρπαζοεισπράκτορα. Με μάτια φοβισμένα, με βλέμμα τρομοκρατημένο, φρίκη πραγματική! Καλύτερα να μη του κάνουν κοντινά γιατί θα χάσει όλες τις θαυμάστριες που έχει στην Ελλάδα!

Ο Λεμονής ήταν ...κομάντο αυτοκτονίας. Χτύπησε κι έφυγε!
Κρίμα στον Πανιώνιο που χάλασε μέσα σε δυο μήνες ό,τι πήγαινε να φτιάξει. Εδιωξε τον Γερμανό για να πάρει τον "Τάκη ψυχάρα Ολυμπιακάρα"...

Unknown said...

φανταζεσαι να κατσει καμια στραβη με χερτα και να μην περάσει ουεφα? χοχοχοχο

ps ο λεμονης εμεινε οσο χρειάστηκε στον πανιωνιο. επαιξε οσο ποιο ανοιχτα μπορουσε με το γαυρο και την εκανε

Ps2 πιτσιρικια ειναι, και ειδικα με την πειθαρχημενη ζωη που αναγκαζονται να κανουν, ακομα εφηβία περνάνε. τετοια παιδια βρίζουμε στην πρώτη στραβοκλοτσιά.

ps3 με σπράιτ τι βγάζουν?

ps4 o νινης δεν ειναι στην παρεα ειναι φάσιον άικον και πηδαει μονο μοντελες , τα κανονικα κοριτσια δεν τον του κάνουν.

ps5 λες να κάτσει με άλεξ? και να ρθει μόλις δει τον παρτενερ του στην αμυνα θα πάρει το πρωτο αεροπλανο και θα την κάνει.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.

gatti said...

@andy: Πλάκα θα είχε να κάτσει η στραβή, αλλά χλωμό το κόβω. Θα περάσει ο γαύρος. Και από τη στιγμή που δεν μπορεί να περάσει πρώτος από τον όμιλο, θα του κάτσει μια χαρά να περάσει τρίτος, γιατί θα έχει καλύτερη κλήρωση απ΄ ό,τι αν περνούσε δεύτερος.

Ε ναι, ο Λεμονής έκανε αυτό που έπρεπε. Εχασε από τις γριές για να τις απαλλάξει από το άγχος εν όψει γαύρου (αγνώριστος ο Ηρακλής στο "καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του γαύρου") και μετά ...παραδόθηκε στην ομάδα της καρδιάς του. Ασόβαρος. Και να σκεφτείς ότι πίστευα πως πέρα από την ολυμπιακοφροσύνη του είναι καλός προπονητής.

Ps2. Μια χαρά είναι τα πιτσιρίκια μας. Από χθες που είδα τις φωτογραφίες τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ (τα συγκεκριμένα, γιατί με κάτι άλλα παιδιά μας, "βράζω").

Ps3. Ναι, με σπράιτ τη βγάζουν. Είναι καλά παιδιά βρε!

Ps4. Ετσι! Είναι fashion icon ο Σωτηράκης, σε σπίτι θα τη βγάλει με σπράιτ;

Ps5. Aυτό φοβάμαι κι εγώ ρε γαμώτο. Αντε και ήρθε, λεφτά τουλάχιστον έχουν να τον φέρουν. Αλλά άμα γυρίσει και δει τι έχει δίπλα του θα αρχίσει να τρέχει.
Από το καλοκαίρι το λέμε ότι θέλουμε δύο στόπερ! (τρία θέλουμε μπας και τραυματιστεί ο ένας από τους δύο που θέλουμε...).

:)

Ντεμης said...

Καλημέρα Gatti μου! Έκατσα και τον είδα όλον τον αγώνα (αφού η Αντέννα μάς έκοψαν για χάρι του "θρύλου" και τον Τότσικα και την Ανατομία της Γκρέης) για να ξέρω τι να σχολιάσω:
Οκ, δεν τους βρήκα κακούς, ειδικά για τον Ντιόγο στεναχωρέθηκα, είναι εκπληκτικός και εξελίσσεται σε πολύ μεγάλη μου συμπάθεια (φαντάσου, και γαύρος και Βραζιλιάνος....) αλλά αυτή η Μετάλιστ γαμώτο! Τι ομάδα! Γρηγοράδα, μπαλιές ακριβίας, επιθέσεις! Δεν μπορούσε νάταν κι η ΑΕΚ έτσι; Μπροστά τους μοιάζουμε με γηροκομείο.... Κατάθλιψη έπαθα!
Και τώρα θα ψέξω: δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η γενική υποτίμηση και ο χλευασμός προς ομάδες χωρών δήθεν υποδεεστέρων από το Ελλαδιστάν. Ποιοι νομίζουμε ότι είμαστε, καμμιά Αργεντινή οξά Αγγλία; Ή ότι εμείς έχουμε τις σούπερ υποδομές; Ναι, είναι Ουκρανοί, είναι φτωχοί, είναι χειμώνας κι έχει ομίχλη και πάγο στο χορτάρι. Έχουν περάσει και τόσα ως χώρα. Τι να κάνουμε δλδ; Σοβαρά τώρα τους κατηγορούμε που μας "αναγκάζουν" να πηγαίνουμε στη χώρα τους για ματς; Εμένα με προσβάλει αυτό! Σιγά μη μας ζητήσουν και συγγνώμη. Η Μέταλιστ που είδα ψες θα έκανε πρωταθλητισμό εδώ, οι δε μεγαλύτερες Ουκρανικές ομάδες θάταν ισόβια πρωταθλήτριες και σε κάτι ΑΕΚούλες θα΄ριχναν 10 γκολ. Εμείς ρωτήσαμε κάτι ομάδες από την κανονική Ευρώπη πώς νοιώθουν που έρχονται καλοκαίρι εδώ για ματς, στους 40 βαθμούς; Για να ξεκαβαλλήσουμε λίγο σας παρακαλώ. Τι θα πει "δεν δέχομαι ο πρωταθλητής Ελλάδος να δίνει αγώνες τον Αύγουστο με Κυπριακές ομάδες"; Θα το δεχθήτε και θα πείτε κι ένα τραγούδι. Ας κοιτάξουμε λίγο όλοι τα του οίκου μας κι ας πάψουμε να μειώνουμε έτσι. Αυτός για μένα είναι ο ρατσισμός στο ποδόσφαιρο, όχι να πεις τον Κονέ "αλβανό".

Unknown said...

gatti?

εκτος απο αλεξ να σου τυλιξω και εναν μαλουντά?

θα ζαλιστούμε απο τις φημες τις ερχομενες βδομαδες, αλλά το προτιμώ απο το να ζαλιζομαι απο τον αστερα.



βλέπω τον ιβ να βαφει τα μαλλια του μαύρα.

zouk said...

Ειδα χθες το παιχνιδι με 2 φιλους μου Γαυρους.
Απο την αρχη του δευτερου ημιχρονου εβλεπα τι εφταιγε στον Ολυμπιακο και τους το ελεγα.
Καλος ο Αντζας,καλος ο Παπαδοπουλος αλλα δεν εχετε ΜΠΑΜΠΑΓΚΟΪΕ.ΤΕΛΟΣ.
XAXAXAXAXA.

Τωρα για τον Μπραις Μουν που ηθελα να γραψω και στο αλλο ποστ αλλα δεν προλαβα,γραφω εδω.
Πρεπει να σκεφτουμε οτι και οι ποδοσφαιριστες σε τετοιες ηλικιες ειναι παιδια ακομα.Λογικο ειναι να παιξει στο ιντερνετ,να μαζευτει με τους φιλους του και να πιουνε σπραιτ.Να βγαλει φωτο στην Ακροπολη με το κοριτσι του.
Το πακετο θα ηταν να αρχιζε να ανεβαζει τιποτα φωτογραφιες απο νυχτερινες βραδιες εκτος σπιτιου με κανα μπουκαλι στο χερι.Εγω μια χαρα τον βρισκω για την ωρα.

gatti said...

@Nτέμης: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ντέμη μου! Ποιοι είμαστε που απαξιώνουμε το ΟΥΕΦΑ; Εχουμε ποτέ κατακτήσει το συγκεκριμένο κύπελλο; Εχουμε κάνει εξακολουθητικά τις μεγάλες πορείες σ΄ αυτό; Εχουμε τις ομαδάρες που διακρίνονται κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι το ΟΥΕΦΑ μας φαίνεται παρακατιανό;

Μια χαρά ομάδα είναι η Μέταλιστ. Και η κάθε Μέταλιστ. Και τι να κάνουμε τώρα που το γήπεδό της έχει πάγο και κάνει κρύο; Δηλαδή εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια γήπεδα; Δεν έχει ξαναδεί ή ξαναπαίξει η περήφανη μύτη μας σε τέτοια γήπεδα; Σε ποιον αγώνα ήταν που είχε πάει ο γαύρος και είχε παίξει για το κύπελλο σε ένα γήπεδο γεμάτο χιόνι, τώρα πρόσφατα; Στην Καστοριά; Κάπου εκεί νομίζω.

Τέλος πάντων. Χρειάζονται αυτά για να προσγειωνόμαστε ΟΛΟΙ και να ξεκαβαλήσουμε όπως λες κι εσύ...



@andy: To θέμα δεν είναι να μου τους τυλίξεις. Το θέμα είναι να έρθει κάποιος παίκτης να παίξει μπάλα. Θα γίνει; Ας γίνει και δεν πειράζει, ας μας πιάσει ζαλάδα από τις φήμες. Αναγκαίο κακό είναι και συνηθισμένο φαινόμενο σε προ-μεταγραφική περίοδο.

Ας τα βάψει ό,τι θέλει. Μπάλα μπορεί να παίξει; Αλλιώς ας πάει στην Αυστρία. Είναι ό,τι πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα άλλωστε...



@zouk: Aυτό που φταίει στο γαύρο είναι που η υπεροψία του δεν του επιτρέπει να δει ποια είναι η πραγματική του θέση/αξία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Επιτρέπεται τώρα να την πατάει τόσα χρόνια με τον ίδιο τρόπο στα τελευταία λεπτά; Οταν λέμε ότι αυτά που πληρώνει στην Ευρώπη είναι η δίκαιη ανταμοιβή για την ευνοϊκή μεταχείριση που έχει στην Ελλάδα μας λένε εκδικητικούς και ζηλόφθονες. Το έχω πει παλιά και θα το ξαναπώ. Ο Κόκκαλης είχε την ευκαιρία τον καιρό της παντοδυναμίας του να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να το κάνει περισσότερο ανταγωνιστικό και αξιόπιστο. Θα ήταν και για την ομάδα του καλό. Θα έκανε καλύτερες πορείες στην Ευρώπη γιατί θα έβλεπε τις πραγματικές της δυνατότητες και θα διόρθωνε τις αδυναμίες της. Αντ΄ αυτού προτίμησε να απολαμβάνει τα δισεκατομμύρια που του πρόσφεραν τα 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (μιλάμε για ΠΟΛΥΥΥ ΧΡΗΜΑ εγγυημένο, έτσι; Βάλε ένα κομπιουτεράκι και η σούμα θα σε εκπλήξει) και να χρυσώνει το χάπι στους οπαδούς του με το "σάρωμα" των εγχώριων τίτλων. Αν μπεις στα φόρουμ τους πάλι σήμερα θα πάθεις πλάκα. "Εντάξει, δεν τρέχει τίποτα, όλα θα φτιάξουν με ένα γ*** στον Λεβαδειακό". Αυτή είναι η φιλοσοφία τους. Οτι έχουν ομαδάρα που απλά είχε μια ατυχία. Πρόβατα στην πλειοψηφία τους (ευτυχώς όχι όλοι...).

Οσο για τον Μουν... Μην νομίζεις ότι κι εγώ ανέβασα τις φωτογραφίες για κράξιμο. Μπορώ να αντιληφθώ την ανάγκη του και να παίξει και να χαρεί και να βγει (ή να μαζευτεί σπίτι) με τα φιλαράκια του. Αλίμονο! Μικρό παιδί είναι ακόμα. Επειτα, ειδικά για τον Μουν υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Το facebook που τα ανεβάζει όλα αυτά δεν είναι μόνο ένας διαδικτυακός τόπος. Για τον ίδιο είναι και ένας τρόπος επικοινωνίας με την πατρίδα του που είναι πολλές χιλιάδες μίλια μακριά. Ανεβάζει φωτογραφίες, τις βλέπουν οι δικοί του, βλέπει κι εκείνος των συγγενών του, αναφέρει τις καθημερινές του δραστηριότητες και έτσι αισθάνεται πιο κοντά στο σπίτι του. Ανθρώπινο!

Crazy Tourists said...

Γαμώτο...Στο πρώτο τέταρτο με πήρε ο ύπνος!!!

Τρελοτουρίστρια

Crazy Tourists said...

Α! Ο αγωνιστικός χώρος λέει έφταιγε; Χαχα!!

Είδωλο said...

Τυλιξε μου το αγορι το λιγοτερο μελαχρινο. το μελαμψουλι ...

αχ

Αγιε μου Βασιλοgatti.

Sports Outing said...

Ρούκα, το πουλέν του παππού μου


(η Hrvatska που κουβαλάει μαζί του δε πιάνει μία μπροστά στη νοσοκόμα του παππού)

squarelogic said...

Τον Bryce δεν κατάλαβα γιατί θέλουν να τον δώσουν με 1,5-2 εκ....20χρονών είναι,αν δουλευτεί κατάλληλα με την ταχύτητα που έχει θ'αφήσει εποχή αν έχει και μυαλό!
Οχι 2,πάνω από 10 θα κοστίζει με καλες παρουσίες και στα επόμενα Τσ.Ληγκ..."Πιάνει θέση ξένου" το επιχείρημα...
1.το ξέρατε οταν τον υπογράφατε
2.είδαμε και τι φέρανε στις άλλες θέσεις ξένων(Σόουζα)
Για τον Γαύρο και μενα η αίσθηση μου είναι οτι αισθανόταν πως ελέγχει το ματς για την ισοπαλία,αλλά την πάτησε...Συμβαίνουν αυτά...Καλό για τους υπόλοιπους οτι αυξάνεται ξανά η πίεση σε παίκτες και Βαλβέρδε πάνω που είχαν βρεθεί στο απυρόβλητο.
Το Μέλος χτες τον έσωσε αρκετες φορές,γιατί λέτε οτι ήταν για λύπηση?

gatti said...

@Crazy tourists: Kαλά στο πρώτο τέταρτο σε πήρε ο ύπνος; Εδώ λέμε ότι στο πρώτο τέταρτο στην περιοχή του γαύρου είχε τρικυμία! Πώς κατάφερες να κοιμηθείς; :))

E ναι, οι μεγάλες ομάδες δεν μπορούν να αποδώσουν σε χωράφια..



@x-oyranoy: Σου άρεσε το μελανουράκι Ουρανούλη μου; Ευτυχώς δεν θα τσακωθείς με έναν άλλο φίλο μου που του αρέσει ο Ρούκα!

:)))



@τετράκις τρισέγγονος: Γιατί είσαι ...undercover;

Και πού το ξέρεις ότι είναι Κροάτισσα αυτή που κουβαλάει μαζί του;



@squarelogic: Eλα ντε! Μια χαρά παίκτης είναι! Αφού κι εγώ που ήμουν προκατειλημμένη λόγω κοινής εθνικότητας με τον Νασίφ έχω αλλάξει γνώμη. Είναι πολύ καλός και έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

Την πάτησε ο γαύρος δεν χωράει αμφιβολία. Θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και με νίκη. Είχε τις προϋποθέσεις. Αλλά τελικά υπέκυψε στη ...ρουτίνα του.
Μπα! Ποια πίεση; Αισθάνονται πως δεν τρέχει τίποτα. Διόλου δεν προβληματίζονται! Το έχουν πάρει τελείως χαλαρά.

Μα δεν είπαμε ότι δεν έσωσε γκολ το μέλος. Αφού γράφω ότι προσπαθούσε να σώσει ό,τι μπορεί. Η εικόνα του ήταν για λύπηση. Του βγαίνει ένας πανικός στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

The Bgt said...

Καλα οταν ειδα τις εικονες απο το γηπεδο και τους οπαδους αρχισα να σιγοτραγουδω τον υμνο της ΕΣΣΔ, σαν να γυρισα 25 χρονια πισω ενα πραμα.

Οι φωτογραφιες των Μουν & ΣΙΑ, υπεροχες, αληθινες, ανθρωπινες βρε παιδι μου. Που φορανε οι ποδοσφαιριστες τις στολες τους και σαν να μεταμορφωνονται στα μυαλα των αλλων οσαν πολεμιστες. Τετοιες πρεπει να βλεπουν οι καθε λογης καφροι μπας και καταλαβουν τιποτε. Ελπιζω ο Μουν να μεινει.

gatti said...

@the Bgt: Ξέρεις τον ύμνο της ΕΣΣΔ; Για δες! Για στείλε κι από εδώ τα λόγια, πάντα μου άρεσε να τον ακούω. Κι αν δεν τον έχω ακούσει, τόσο αθλητισμό που έχω παρακολουθήσει.

Γιατί η παρέλαση τι σου λέει; Τρελάθηκα που τους είδα.

Τη μεγάλη πλάκα πάντως την έπαθαν οι δημοσιογράφοι. Σου λέει χαλάλι η ταλαιπωρία, αφού θα δούμε και κανα δίμετρο μωρό. Αλλά από γυναίκες γιοκ στο Χάρκοβο. Είναι η πόλη που φτιάχνονται τα άρματα μάχης και είναι πήχτρα στους εργάτες και τους φαντάρους. Οπότε το μόνο που κατάφεραν να δουν (αν το κατάφεραν κι αυτό) ήταν δίμετρα ...βλήματα!

Οι φωτογραφίες του Μουν και των υπόλοιπων είναι πραγματικά πολύ ωραίες. Χαρούμενα μουτράκια, παρεούλα, εμένα αυτές είναι που με γύρισαν πίσω.

Πόσο δίκιο έχεις! Μακάρι να τις έβλεπαν οι κάφροι, μπας και έβαζαν μυαλό. Οπως είπε κι ο andy ίσως έτσι να καταλάβουν ποιους βρίζουν στην πρώτη στραβοκλοτσιά...

mahler76 said...

Αν καταφέρει να αποκλειστεί θα κεράσω σουβλάκια, με διπλή πίτα.

The Bgt said...

Ε καλα δε ξερω και τους στιχους, τη μελωδια ξερω η οποια ειναι η ιδια με της τωρινης Ρωσιας (απλα αλλαξανε τους στιχους).

Ξερω απεξω εδω και χρονια τον υμνο της ΕΣΣΔ και της Ανατολικης Γερμανιας. Παιδακι με ειχε παει ο πατερας μου στο ΟΑΚΑ στους Πανευρωπαικους στιβου, τις 2 τελευταιες μερες που ηταν ολοι οι τελικοι και τους κερδιζαν συνεχεια Σοβιετικοι και ΑνατολικοΓερμανοι. Γυρισα σπιτι τη 2η μερα και ειχα μαθει απεξω τους δυο υμνους!

Παντως ντοπε-ξεντοπε ειδα την τεραστια Μαριτα Κοχ να κανει παγκοσμιο στα 4x400. 26 χρονια μετα ακομη θυμαμαι πως ετρεχε.
Απιστευτη αθλητρια.
Και φοβερες κοντρες με την Κρατοσβιλοβα. Την? οκ... αν αυτο σας μοιαζει για γυναικα δηλαδη
http://www.toucan-athletic-club.com/img/kratochvilova.jpg

gatti said...

@mahler76: E όχι! Οχι να αποκλειστεί από τώρα! Να περάσει πρέπει τουλάχιστον τους "32". Εχεις δει τι μπορεί να του κάτσει στην κλήρωση;

Μάντσεστερ Σίτι, Σταντάρ Λιέγης, Ουντινέζε, ΜΙΛΑΝ, Αστον Βίλα, Σεντ Ετιέν (ή Βαλένθια), ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ασε να δούμε λίγο θέαμα!

Και μετά κέρασε τα πιτόγυρα! :)))



@The bgt: Σωστό. Και της Ανατολικής Γερμανίας ο ύμνος ήταν οικείος. Ησουν κι εσύ στους Πανευρωπαϊκούς; Τι μεγάλες στιγμές! Και η Κοχ φοβερή αθλήτρια. Αλλά και η Γιαρμίλα είχε τον ...τύπο της. Μπορεί να έτρεχε σαν ...οικοδόμος αλλά αυτό που έπρεπε το έκανε. Πω πω τι μου θυμίζεις! Σπουδαίες κι οι δύο!

Εμένα μου άρεσε πολύ και η Πολωνή, η Ιρίνα Σεβίνσκα (τι Πολωνή, Ρωσίδα ήταν, Κιρζενστάιν το όνομά της). ΠΟΛΥ μεγάλη αθλήτρια.

Sports Outing said...

ξέρω πολλά, λέω ελάχιστα και είμαι καθαρός σαν ουρανός

mahler76 said...

άντε να περάσει μπας και χορτάσει γκόλ ο Νικοπολίδης χαχαχαχα

gatti said...

@τετράκις τρισέγγονος: Ενδιαφέρων αυτοπροσδιορισμός.



@mahler76: E, φαντάζομαι πως τόσα χρόνια έχει χορτάσει ήδη... :)))