Sunday, December 21, 2008

Για την ηρεμία μας ρε γαμώτο...

Μια χαρά σε υποδέχτηκαν στο Ηράκλειο.
Να δω πώς θα σε ξεπροβοδίσουν...


Tελευταία αγωνιστική του 2008 αυτή που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο και έχει μεγάλη σημασία ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει για τους γνωστούς λόγους. Ποιοι είναι οι γνωστοί λόγοι; Νομίζω ότι είμαι το πιο κατάλληλο πρόσωπο να σου πω. Καθότι το έχω ζήσει άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια. Οπου διακοπή και γιορτή η Πανάθα μας άφηνε με μια μούρη μέχρι το πάτωμα. Ο,τι γκέλα και ό,τι ήττα είχε να κάνει (σιγά μη δεν έκανε και τον υπόλοιπο καιρό θα μου πεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) επέλεγε να την κάνει παραμονές διακοπών του πρωταθλήματος. Βρε διακοπή για αγώνα της Εθνικής είχαμε; Νάσου το στραβοπάτημα. Βρε διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα, ακόμα και διακοπές για εκλογές να είχαμε η γκέλα έκανε την εμφάνισή της. Και έμενε η γκρίνια και η μουρμούρα να συντηρείται κανα 15νθήμερο. Σάμπως σήμερα νομίζεις δεν ανησυχώ; Θα το κάνουμε το τρία στα τρία; Εύκολο λες; Δεν θα τόλεγα. Είναι κι αυτοί οι ΟΦΗτζήδες που παράρτημά μας τους ανεβάζουνε παράρτημά μας τους κατεβάζουνε, αλλά όταν μας αντιμετωπίζουν παίζουν λες και τους έχουν βάλει νέφτι. Και ειδικά φέτος τώρα που έχουνε και το μαύρο τους το χάλι και πάνε ολοταχώς για φούντο, χρειάζονται τους βαθμούς πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Οπότε το ματς θα είναι αίμα και άμμος. Ο Τεν Κάτε πάντως πάει προετοιμασμένος. Του σφυρίξανε για την περσινή τεσσάρα και θα προσπαθήσει να κρατήσει τα μπόσικα. Θα τα καταφέρει; Δεν θα τα καταφέρει; Κανείς δεν ξέρει. Η διοίκηση πάντως μαθαίνει. Βλέπει το γαύρο και μαθαίνει. Μπορεί να έμαθε κι από τον Τσακίρη, βέβαια. Πάντως, ο Μάλαρτζ και ο Δημούτσος δεν θα παίξουν βάσει συμφωνίας. Για να μη μας κάνουν τη ζημιά. Οπως ας πούμε έκανε ο γαύρος με τον Παππά, όπως έκανε και ο Τσακίρμαν που έκανε συμφωνία να μην παίζει ο Σπυρόπουλος όποτε τον έχουμε αντίπαλο.
Αλλά κι αυτή τη δουλειά μισή την έκανε η διοίκηση. Βρε είναι ο Μάλαρτζ απειλή; Η καλύτερή σας θα ήταν να είναι στο απέναντι τέρμα. Ασε τώρα που δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική έγινε συμφωνία για τον Δημούτσο. Βρε άσχετοι ο Δημούτσος δεν παίζει βασικός έτσι κι αλλιώς. Αλλά και να έπαιζε, φοβόσαστε μπας και σας κάνει τη ζημιά; Δηλαδή όσο καιρό ήταν στην Πανάθα πώς τον είχατε κόψει; Επικίνδυνο παίκτη; Ενώ εκείνος που είναι πραγματικά επικίνδυνος, ναι, καλά καταλάβατε, για τον Ν΄ Ντόι λέω, δεν κάνατε καμία συμφωνία να μην παίξει. Ηθελα νάξερα τόσο λίγο τον έχετε μετρήσει; Αλλά άμα ξέρατε από παίκτες, θα είχατε κάνει και καλύτερες μεταγραφές.


EDIT: Πριν από λίγο ανακοίνωσαν ότι ο Ν΄ Ντόι είναι εκτός αποστολής. Ο δημοσιογράφος από την Κρήτη είπε, μάλιστα, ότι ο παίκτης έχει ...αδιαθεσία. (Ναι, κουράστηκε από το πολύ... άντε μη πω...). Βγαίνει μετά ο Κοντός και λέει ότι είχε γίνει συμφωνία από την πρώτη στιγμή της μεταγραφής πως για τον πρώτο χρόνο (λες και θα υπάρξει και δεύτερος αλλά λέμε τώρα) δεν θα παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό όπως ισχύει και για τους Μάλαρτζ - Δημούτσο. Μαϊστα. Αντε τώρα εσύ να κάνεις έρευνα να βρεις ποιος από τους δύο λέει αλήθεια. Οταν εγώ κύριοι της ΠΑΕ λέω ότι επικοινωνιακά είστε 100 χρόνια πίσω από το γαύρο, ξέρω τι λέω. Δηλαδή τι έγινε τώρα; Και κερατάδες και δαρμένοι. Γιατί έτσι και είχατε κάνει όντως συμφωνία να μην παίξει ο Νταμέ, τότε πώς ακούγατε όλη την εβδομάδα ότι θα παίξει ο παίκτουρας και δεν αντιδράσατε; Εδώ είχε κάνει μέχρι και δηλώσεις για το πώς βλέπει το συγκεκριμένο ματς. Αν πάλι δεν είναι αλήθεια, που για μένα είναι και χειρότερο, τότε μην παραπονιέστε όταν λένε για σχέσεις με τον ΟΦΗ και για άνωθεν εντολές. Γιατί αν δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, να μην παίξει, τότε είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται και δικαιολογημένα θα φάτε κράξιμο. Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγα ότι είναι ξεφτίλα γενικά για μια μεγάλη ομάδα (αν θέλεις να θεωρείσαι τέτοια) να ζητά από έναν μικρότερο αντίπαλο να μην χρησιμοποιήσει παίκτη που του έχει δώσει. Αλλά επειδή το κάνει και ο γαύρος κατ΄ εξακολούθησιν είπα "ας πάει και το παλιάμπελο", δεν γίνεται να πηγαίνεις μόνο εσύ με το σταυρό στο χέρι. Αλλά το θέμα είναι να ξέρεις και πώς το κάνεις. Σωστή και ντόμπρα ξήγα και αδιαπραγμάτευτη από την πρώτη στιγμή. Διαφορετικά, άστο καλύτερα!


Τέλος πάντων, εμείς παίζουμε σήμερα αλλά χθες είχαμε τρία ματσάκια. Και σε ένα από τα τρία έπαιζε ο ΠΑΟΚ. Που είχε δεν είχε κατάφερε να την πάθει τη ζημιά. Εμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και έτσι και κερδίσει ο γαύρος (που σιγά μη δεν κερδίσει τον Θρασύβουλα, εδώ κερδίζει άλλους κι άλλους, ο ουραγός θα του ξεφύγει) η ψαλίδα θα ανοίξει.
Τώρα πώς την πάτησε ο ΠΑΟΚ ακόμα αναρωτιούνται όλοι. Υποτίμησε τον Πανσερραϊκό και μετά το γκολάκι νόμιζε ότι είναι του χεριού του, έχουν ήδη το μυαλό τους στις διακοπές οι παίκτες του και βρίσκονταν ήδη αλλού, έτυχε όλοι μαζί οι παίκτες του να βρεθούν σε κακή μέρα; Κανείς δεν ξέρει. Ακόμα και ο Σάντος ψάχνεται.

Εγώ όμως θα σου πω τι έγινε. Εχω άποψη. Τη ζημιά την έκαναν οι γιορτές και τα πανηγύρια. Το φοβήθηκε το ματσάκι ο Ζαγόρ. Της κακομοίρας είχε γίνει το καλοκαίρι σε ένα φιλικό στις Σέρρες. Ξύλο και των γονέων είχε πέσει. Θες σου λέει να γίνει κανα σκηνικό ανάλογο και να φάμε καμιά τιμωρία; Και τους έπιασε όλη την εβδομάδα στο ψηστήρι τους οργανωμένους. Να είστε τύποι και υπογραμμοί. Να μην κάνετε φασαρίες. Να προστατέψετε την ομάδα μας γιατί μας έχουνε στη μπούκα. Τι να κάνουν και τα ΠΑΟΚια, μασήσανε. Για το καλό της ομάδας ρε γαμώτο.

Και μπαίνουνε στο γήπεδο κι αντί να αρχίσουνε τα μπινελίκια, αρχίσανε τις φιλοφρονήσεις. Και σα να μην έφτανε αυτό είχαμε κι άλλα ...καραγκιοζολίκια. Οπαδοί του ΠΑΟΚ στη μέση του γηπέδου παρέα με τους οπαδούς του Πανσερραϊκού με ανθοδέσμες στα χέρια. Μόνο παραδοσιακούς χορούς δεν χόρεψαν.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; Σώνει και καλά να αλλάξετε εσείς το DNA του ΠΑΟΚτσή; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Ο ΠΑΟΚτσής τα μόνα μπουκέτα που ξέρει είναι αυτά που ρίχνει στον αντίπαλο. Κι εσείς του βάλατε στα χέρια λουλούδια και στο στόμα γλυκόλογα; Ε λογικό ήταν να χαθούν οι βαθμοί με τέτοια ...ξενέρωτη εξέδρα...

Κι έπειτα είναι και το άλλο. Δεν πρέπει να υποτιμάς και τη χρονική στιγμή που γίνεται ένα ματς. Εννιά στις δέκα φορές μια ομάδα που αλλάζει προπονητή είναι στα πάνω της. Κι ο Πανσερραϊκός έχει από χθες νέο προπονητή, αυτόν τον Ούγκο Μπρος (Μπρος όχι Μπος μη μπερδευτείτε οι fashionistas).


Κι από ό,τι διάβασα (δεν ξέρω αν ισχύει, όρκο δεν παίρνω) ο Μπρος δεν είναι καθόλου τυχαίος προπονητής. Τουλάχιστον 6 - 7 πρωταθλήματα έχει πάρει στο Βέλγιο. Ο Μπάγεβιτς του Βελγίου θεωρείται. Και ήταν το "κόλπο γκρόσο" του Πέτρου Θεοδωρίδη μπας και καταφέρει τελικά να σώσει τον Πανσερραϊκό.


Στο Καυταντζόγλειο τώρα η Ξανθούλα έφαγε δεύτερη σερί σφαλιάρα. Δεν την σηκώνει η Σαλονίκη την κυρία, την μία την περιέλαβε ο ΠΑΟΚ τώρα την αποτέλειωσε ο Ηρακλής. Και με ποιον την αποτέλειωσε; Εδώ σε θέλω. Με τον Μιχάλη τον Κωνσταντίνου. Σκόραρε ο παίκτουρας το πρώτο του γκολ από τις 9 Σεπτεμβρίου 2006 (για όνομα!) και ήταν γκολ χρυσάφι, αφού έδωσε τη νίκη στις γριές.


Στη Νέα Σμύρνη πάλι είχαμε χαρές και πανηγύρια. Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του πέτυχε ο Πανιώνιος κόντρα στον Αστέρα και άρχισε να γλυκοκοιτάζει τα πλέι οφ. (Και άμα δεν γυρίσει ο ανακατωσούρας ο Χούτος, στα αποδυτήρια, θα καταφέρει κιόλας να καπαρώσει μια θέση σ΄ αυτά). Προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του πάτερ Κωστένογλου αλλά στο δεύτερο έπεσε πανηγυρικά. Κι αυτός ο Αστέρας ρε παιδί μου. Μόνο από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ήξερε να κόψει βαθμούς. Στο τέλος έπεσαν και κάτι γαλλικά και κάτι μπουκέτα στη φυσούνα ανάμεσα στον Μανιάτι και τον Φιλομένο κι έτσι έκλεισε το ματσάκι μετά ...μουσικής.


Είχαμε και μπασκετάκι χθες. Εγιναν τα έξι από τα εφτά παιχνίδια. Επεσαν και τρεις κατοστάρες. Τη μία τη βάλαμε εμείς, την άλλη ο γαύρος και την τρίτη το Μαρούσι. Και έκλεισε μια χαρά η χρονιά γιατί οι μπασκετικοί αποφάσισαν να αναβληθεί η αγωνιστική της 28ης Δεκέμβρη. Επιτέλους. Ολος ο κόσμος γιόρτασε και διακόπευε και οι ...αντίχριστοι είχαν αγώνες. Φέτος όμως τα κανόνισε μια χαρά ο Αλβέρτης. Θα μου κόψετε σου λέει εμένα το κυνήγι και θα με φέρετε στο παρκέ να κάνω προπόνηση (λέμε τώρα ότι κάνει προπόνηση ο αρχηγός, μπας και το πιστέψουμε...); Κι έτσι και η σπυριάρα η μπάλα απο Γενάρη πάλι. Εμείς τώρα μια χαρά παίξαμε αν σκεφτείς την κατοστάρα, στην επίθεση αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για την άμυνα. 97 πόντους μας έριξε στο κεφάλι ο ΠΑΟΚ κι ο Ομπράντοβιτς δεν άντεξε και την πέταξε την μπηχτή του. "Πρέπει, λέει, να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί δεν δεχτήκαμε 100 πόντους κι αυτό είναι σημαντικό".

Και βέβαια είχαμε κι άλλα χθες. Κατ΄ αρχήν είχαμε γεννητούρια στη Θεσσαλονίκη. Ο Κίκε Ερνάντεθ έγινε μπαμπάς. Απέκτησε γιο. Από την αρχή της σεζόν για σφουγγάρισμα τον ετοιμάζανε όλο ότι θα τον διώξει ο Σκόρδας συζητούσαν κι αυτός όχι μόνο είναι ακόμα εδώ, αλλά έκανε και γιο δημότη Θεσσαλονίκης.



Η ΑΕΚ πάλι είχε κοινωνικές υποχρεώσεις χθες. Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Puma βρέθηκαν παίκτες της και μοίρασαν αυτόγραφα και δώρα. Και ο Μπλάνκο ήταν εκεί και ο Σκόκο και ο Σάχα και ο Μαντούκα.

Και όχι πείτε μου τώρα εσείς. Αυτός ο Μαντούκα δεν είναι φτυστός ο Μάκης Δελαπόρτας; Η Puma πάντως ντυμένη στα κατακκόκινα. Ε, αγάπες είναι αυτές, πώς να το κάνουμε; Λίγο το πάλεψε όταν πήγε ο Ρίμπο στην ΑΕΚ, αλλά τώρα που έφυγε, δεν κρατάει πια ούτε τα προσχήματα...


Δες τώρα εσύ σε τι σκηνικό πήγανε οι παίκτες της ΑΕΚ να υπογράψουν αυτόγραφα. Αχ, έφυγε ο Ντέμης και ρήμαξαν όλα. Κανείς πια δεν προσέχει ούτε τις λεπτομέρειες...

***

Scratch: Και βέβαια η γνωστή πειραιώτικη καφρίλα χτύπησε πάλι χθες έξω από το σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά, όταν κατέβηκαν κάτω οπαδοί του Παναθηναϊκού για να πάνε στο λιμάνι. Οπως είχε γίνει με τους οπαδούς της ΑΕΚ, όπως είχε γίνει και με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δηλαδή πώς την έχετε δει ρε παλικάρια; Δεν θα μπορούμε να κατεβούμε στον Πειραιά;
Θα χωρίσουμε όλη τη χώρα σε σφαίρες επιρροής;

Scratch 1: Για το μέλος - κηπουρό δεν θα πω τίποτα άλλο παρά μόνο ότι είναι μεγάλη ξεφτίλα να παίρνεις τόσο χρήμα και παρόλα αυτά να ετοιμάζεις τα χαρτιά σου για να μπεις στο Δημόσιο. Το καταλαβαίνω για τους αθλητές των μικρών αθλημάτων και όλους όσοι δεν έχουν πόρους και λεφτά. Αλλά το μέλος αν είχε λίγη τσίπα θα έπρεπε να αποποιηθεί του συγκεκριμένου δικαιώματος που δίνει το κράτος.

Scratch 2: Πιο μεγάλη ξεφτίλα τώρα ήταν η ανακοίνωση της ΓΓΑ. Οτι και καλά ο νόμος με τον οποίο θεσπίζονται προνόμια για τους αθλητές είναι νόμος του ΠΑΣΟΚ. Εχει καμιά σημασία ρε σεις ποιανού νόμος είναι; Αφού τα ίδια σκατά είστε έτσι κι αλλιώς.

Scratch 3: Ανεκδοτάκι σχετικό (πολυφερεμένο ήδη αλλά για όσους δεν το άκουσαν ακόμα): Τι κοινό έχουν ο Ολυμπιακός και ο Πανσερραϊκός; Και οι δύο έχουν τερματοφύλακα Κηπουρό!

Scratch 4: Και για το τέλος βιντεάκι που δεν ξέρω ποιος το έφτιαξε αλλά να αγιάσουν τα χέρια του. Αναφέρεται στη γνωστή διαφήμιση με αυτήν την ΒΛΑΜΜΕΝΗ που μας ζητά να αποκτήσουμε φορολογική συνείδηση. Τόσα λεφτά πεταμένα για να παίζει κάθε τρεις και λίγο μια διαφήμιση που ζητά να αποκτήσουν οι φτωχοί φορολογική συνείδηση για να μπορούν οι πλούσιοι να φοροδιαφεύγουν με την άνεσή τους ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

12 comments:

Laplace said...

χαχαχα ναι αλλα για ρωτα τους που τους τρεξαμε..
μεχρι τον ΓΡΗΓΟΡΗ τους φτασαμε..χαχαχαχα

αλλη φορα ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,και ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ειναι ΠΡΑΣΙΝΟΣ

καλες γιορτες

gatti said...

Τους τρέξατε; Γι΄ αυτό δεν γράφουν τίποτα για το θέμα στα δικά τους φόρα;

Καλές γιορτές ρομποτάκι μου! :))

Γιωργος Κεντρωτης said...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ! Στο σκρατς υπ' αριθμ. 4 κάνατε λάθος μέγα φιλτάτη, έγκλημα! Ημών ο κήπερ είναι ΔΕΝΔΡΟκηπουρός, των Σερραίων είναι σκέτος γκάρντινερ. Μην τα ισοπεδώνεις όλα μέσα στο αντιολυμπιακό σου μένος!

Σοβαρά τώρα: Και τα 4 σκρατς σου εύστοχα. Το γελοιότερο όλων πάντως ήταν η ανακοίνωση της ΓΓΑ: άκου "νόμος του ΠΑΣΟΚ". Οι νόμοι ΚΑΙ του ΠΑΣΟΚ είναι νόμοι του ελληνικού ΚΩΛΟκράτους, φευ!

ΑΣΟΒΑΡΑ εκ νέου: Καλή επιτυχία απόψε εναντίον των Μαντζουράκη και Ταραλίδη. Άλλοι αντίπαλοί σας δεν θα υπάρξουν. Οπότε εσείς νικάτε το φίδι, αυτό μένει στον πάτο, και εμείς το στέλνουμε σε λίγες μέρες στη Β΄ εθνική, έτσι "για να λάβουν εκδίκηση τα όνειρα". Μετά ο Μπαρκαουάν μπορεί να μεταγραφεί άνετα στη Χετάφε ή στη Λα Κορούνια, και πιο ύστερα να κάνει το μεγάλο άλμα για να πάει στη Μπάρτσα.

Καλό απόγευμα.

squarelogic said...

ωραίο το βιντεάκι!εμ,είναι και προκλητικότατοι οι αλητήριοι...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Πράγματι, μεγίστη παράλειψις, αγαπητέ! Μα πώς είναι δυνατόν να απαλείψω τον ...τίτλο τιμής του μέλους; Δενδροκηπουρός και όχι απλώς κηπουρός είναι ο αθλητής βεβαίως βεβαίως! Είμαι απαράδεκτη, το ομολογώ!

Ναι, είδες, οι νόμοι της προηγούμενης κυβέρνησης δεν είναι νόμοι. Ρε δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ... Ολοι φούμο χρειάζονται για να μάθουν!

Ο (Ν)ταραλίδης θα είναι όντως δύσκολος αντίπαλος. Αλλά και οι υπόλοιποι δύσκολοι θα είναι, μην ανησυχείς. Ακουσα ότι θα παίξει και ο Μπαρκαουάν. Λες να γυρίσουμε κι εμείς πίσω και να μετράμε χέρια πόδια και κεφάλια; :pp

Kαλό απόγευμα!



@squarelogic: Mια χαρά ήταν το βιντεάκι και όντως είναι προκλητικότατοι οι τύποι. Οποτε βλέπω την συγκεκριμένη διαφήμιση μου έρχεται να πετάξω κάτι στην τηλεόραση!

zouk said...

Ηρεμα θα ειναι τα χριστουγεννα τελικα.Ακομα καλυτερα θα ηταν αμα ερχοταν και η ισοπαλια στο τηγανι.

gatti said...

@zouk: Hρεμα, αλλά και μελαγχολικά. Γιατί θα θυμάσαι πώς ΔΕΝ ήρθε η ισοπαλία στο τηγάνι και θα πιάνει μια στενοχώρια...

Unknown said...

Άσε ρε συ το χειρότερο μας παιχνίδι βρήκαμε να κάνουμε με τις Σέρρες! Πήραμε και γκολ δώρο - όχι σαν το χθεσινο πεναλτι στο 93 βεβαια- στο 7 και απο εκεί και μετά μια ευκαιρία δεν κάναμε! Τι να πεις αν ο Μπαλάφας είναι ο καλύτερος σου παίκτης...
Αντε μας φτάσατε και εσεις!

ΥΓ Καλά τα είπε ο Χλωρός

gatti said...

@_ST_: Tι να σας κάνω κι εσάς, έτσι που παίξατε; Μεγάλο χάλι! Δεν ξέρω πώς το είδατε το ματς. Οτι θα το πάρετε εύκολα; Ανεξήγητο. (Αν κι εγώ έδωσα την εξήγησή μου όπως είδες!).

Σας φτάσαμε, σας φτάσαμε! :))

Mια χαρά τα είπε ο Χλωρός. Ξέρει γιατί τα φοράει τα παντελόνια.
Οχι σαν την ΚΟΤΑΡΑ τον Σάκη Τσιώλη...

Stepas said...

Χάλι μαύρο ο ΠΑΟΚ. Τόσα λάθη στην άμυνα δεν δικαιολογούνται. Γενικά έπιασες όλους τους παράγοντες που οδήγησαν στην απώλεια των βαθμών (διακοπές κοντά, κακή μέρα πολλών βασικών, χαλαρό κλίμα) εκτός από έναν:τα λάθη και την ατολμία Σάντος. Το κόλλημα του Σάντος να αφήνει έξω τον φορμαρισμένο Μπακαγιόκο. Και δεν φτάνει που τον άφησε έξω. Τον έβαλε νωρίς στο β' ημίχρονο κάνοντας όμως το εγκληματικό λάθος να τον αφήσει μόνο του μπροστά βγάζοντας τον Αναστασάκο. Ήμαρτον! Ψάχνανε τον Μπακαγιόκο με γιόμες! Αν είναι δυνατόν!

Rizobreaker said...

Πως με σκλαβώνεις όταν βλέπω τέτοια scratch!! :p
Και τα 5 φοβερά!! ;-)
1) Σφαίρες επιρροής όπως ακριβώς το λες!
2) Καλά οι δηλώσεις που βγήκε και έκανε ο Αντωνάκης ήταν ακόμα πιο ξεφτίλα!! Του δίνει λέει η Πολιτεία το δικαίωμα και θα απαντήσει μέσα στους 2 μήνες όταν αυτός κρίνει!! Δηλαδή δεν έχει δεχτεί, αλλά το σκέφτεται!! Ξεφτιλίκι...
3) Τι να σχολιάσω, ξέρεις τη γνώμη μου για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! :p
4) Το ανέκδοτο τα σπάει!
5) Συμφωνώ και επαυξάνω!! Φορολογική συνείδηση οι φτωχοί, φοροαπαλλαχτική οι πλούσιοι!!

gatti said...

@Stepas: Nαι, έχεις δίκιο. Δεν αναφέρθηκα στην ατολμία του Σάντος. Αυτό όμως έγινε συνειδητά. Οι υπόλοιποι παράγοντες ήταν απρόσμενοι. Ο συντηρητισμός του Πορτογάλου αντίθετα, είναι κάτι δεδομένο. Και δεν νομίζω ότι θα πάψει να επανέρχεται στο προσκήνιο σε κάθε δύσκολη στιγμή, αφού όσο καλές μεταγραφές κι αν κάνει ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται ο ίδιος να αποκτήσει σιγουριά. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας.



@Rizobreaker: Γι΄ αυτό το κάνω! Για να σε ...σκλαβώσω! :p

1) Ε, μα έτσι είναι βρε Rizo μου! Στον Πειραιά έχω κάνει μερικά από τα καλύτερα γλέντια μου. Με δύο κολλητές Πειραιώτισσες είναι λογικό. Και έρχονται τώρα αυτά τα τυπάκια και ουσιαστικά μας λένε ότι δεν θα πρέπει να κατεβαίνουν στον Πειραιά οπαδοί άλλων ομάδων; Πάμε καλά;

2) Ε μα είναι μέγιστος ξεφτίλας, τι να λέμε! Και τώρα βγήκε και είπε ότι δεν θα δεχτεί μόνο και μόνο επειδή τον ανακαλύψανε. Αν δεν είχε γίνει φασαρία θα είχε αποδεχτεί τη θέση.

3) Αν την ξέρω λέει! :))

4) Mια χαρά είναι το ανέκδοτο. Υπάρχει κι άλλο που λέει ότι πήγε πρώτη μέρα στη δουλειά στο δήμο Κηφισιάς παρέα με τον Αβραάμ. Και τον ρωτάνε στο δήμο, τι τον θέλει μαζί του τον Αβραάμ; Και λέει: "Ε, κηπουρός είμαι, πώς θα έρθω χωρίς κλαδευτήρι;".

5) Ασε με, με την ηλίθια διαφήμιση. Εχουν πληρώσει του κόσμου τα λεφτά για να παίζει κάθε τρεις και λίγο μια διαφήμιση που δεν μας αφορά! Γιατί εμείς δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Κι αυτοι που κρύβουν, δεν τους ενοχλεί κανείς και τους φοροαπαλλάσσει κι από πάνω!