Thursday, November 12, 2009

Πενία τέχνας κατεργάζεται Νο 2


Υπάρχει ένας αλάνθαστος τρόπος για να καταλάβεις αν το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι ήρεμο. Ανοίγεις πρωί πρωί το κομπιούτερ και διαβάζεις τα πρωτοσέλιδα (εναλλακτικά, αν δεν έχεις Ιντερνετ παρακολουθείς τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που είναι κρεμασμένες στο περίπτερο). Αν λοιπόν αφήνοντας έξω τις δύο οπαδικές του "τριφυλλιού" που έχουν χρώμα πράσινο σε κάθε περίπτωση, τις άλλες δύο της ΑΕΚ που έχουν χρώμα κιτρινόμαυρο (επίσης σε κάθε περίπτωση) και του γαύρου που έχουν κόκκινο, δεις ότι το χρώμα που κυριαρχεί στις "αντικειμενικές" είναι ο,τιδήποτε άλλο εκτός από πράσινο, βγάζεις έναν αναστεναγμό ανακούφισης, και λες "ουφ, τη γλιτώσαμε και σήμερα".
Α ναι, υπάρχει και η ψωρόΓατα (θου Κύριε, που αυτή η απάτη έχει όνομα που θυμίζει το blog μου...) αλλά αυτή απλά δεν πιάνεται για εφημερίδα.

Η σημερινή (χθεσινή τώρα πια...) που λες, ήταν μια από αυτές τις μέρες. Το πρασινάκι είχε εξοριστεί είτε πάνω δεξιά, είτε κάτω αριστερά, εν πάση περιπτώσει έπιανε ένα μικρό χώρο στα πρωτοσέλιδα των "αντικειμενικών". Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά θα μου πεις; Με τη μισή ομάδα να λείπει από την Παιανία, με τα αφιερώματα για τα γκολ του Σισέ και την αποτελεσματικότητα της "πράσινης" επίθεσης να έχουν εξαντληθεί από τις προηγούμενες μέρες, τι να βάλεις για τον Παναθηναϊκό στο πρωτοσέλιδο; Το ταξίδι του Αντωνίου στην Ισπανία για να ξεφορτωθεί τον Chivas Κλέιτον και τον Αλέξανδρο τον ευθυτενή;

Τι απέμενε λοιπόν; Αν σκεφτείς ότι η Θεσσαλονίκη για να δει δικό της πρωτοσέλιδο στις "αντικειμενικές" θα πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ ή ο Αρης το κύπελλο Ελλάδας ή να αποκλείσουν καμιά Αρσεναλ ή καμιά Σαραγόσα και πως η Εθνική δεν πουλάει (θα έχει για σένα μερίδιο στην πίτα μπαρμπα Οτο από την Κυριακή και μετά, μην ανησυχείς...), καταλήγουμε στους συνήθεις ύποπτους: Στον γαύρο και στην ΑΕΚ.

Για τον γαύρο τώρα τι να γράψουν; Για την διαιτησία τα είπαν μια, τα είπαν δυο, τα είπαν τρεις, ε σταμάτησε να βγάζει γέλιο η μόνιμη επωδός των γαύρων ότι αδικούνται. Επεσε και σύρμα ότι πρέπει να σταματήσουν να σκούζουν γιατί φαίνονται αδύναμοι στα μάτια των πολλών, το θέμα των τραυματισμών δεν είναι από αυτά που θέλει να διαβάσει ο οπαδός, οπότε τι μένει; Το αγαπημένο θέμα των απανταχού οπαδών της ομάδας του λιμανιού. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! Kαι να τα 10άρια που γουστάρει ο Ζίκο(ς) και να η παρέλαση των επιθετικών από τους οποίους θα διαλέξει ο γαύρος και να ο Ντιέγκο Σόουζα που στέλνουν οι Βραζιλιάνοι στο λιμάνι. Αυτά στις "αντικειμενικές". Το "Φως" πάλι τραβάει το δικό του μοναχικό δρόμο. Φάνης Γκέκας κύριοι. Γιατί το "Φως" δεν παραμυθιάζει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Του λέει την αλήθεια. Και επομένως γράφει για τις "λογικές" μεταγραφές. Εκείνος όμως που έβαλε τα γυαλιά στις "αντικειμενικές" στα θέματα του γαύρου ήταν ο "Πρωταθλητής". Πώς τα κατάφερε και τα χώρεσε όλα στο πρωτοσέλιδο! Και να ο Αντριάνο που ψήνεται για το λιμάνι και να ο Ροναλντίνιο που δεν το αποκλείει (και πώς να το αποκλείσει; Σου λέει άμα πάω Ελλάδα θα αναστενάξει η αθηναϊκή νύχτα! Κάθε βράδυ στα μπουζούκια θα είμαι).


Εκεί που τα χάλασαν λίγο ήταν με τον Μίλαν. Τον Γιοβάνοβιτς ντε. Που πάει λέει για χειρουργείο. Και άμα πάει για χειρουργείο όσο νάναι θα αλλάξουν λέει τα δεδομένα. Πώς να γίνει η μεταγραφή το Γενάρη; Ασε που μένει λέει και τρεις εβδομάδες έξω. Μιλάμε τώρα τέτοια σημασία στη λεπτομέρεια, σα να ήταν ήδη παίκτης του γαύρου. Μέχρι που κάνανε πλάκα οι δικοί μας στα παναθηναϊκά φόρα και έγραψε ένας: "Δηλαδή χάνει και το ντέρμπι με μας;"



Και πάμε τώρα στην ΑΕΚ. Εδώ είναι τα καλά, μέρες τώρα. Εχουνε κιτρινίσει όλα τα πρωτοσέλιδα. Εχουνε κιτρινίσει εννοώ από το χρώμα της ΑΕΚ, μην πείτε ότι το πάω αλλού. Μίλησε που λες ο Θανόπουλος, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας τα έχωσε στον Ντέμη, απάντησε ο Νικολαϊδης, μπήκε σφήνα ο Χατζηχρήστος και μίλησε για τον Μπάγεβιτς ("ας παίρνει τα πρωταθλήματα κι ας τον λέω βάτραχο"), της κακομοίρας έγινε. Επί της ουσίας τώρα δεν είπε και τίποτα καινούργιο ο Θανόπουλος. Είπε αυτά που όλοι ήξεραν αλλά κανείς δεν παραδεχόταν. Οτι οι μέτοχοι κοιτάνε πώς να την κάνουνε με ελαφρά πηδηματάκια από την ομάδα, ότι ο Ντέμης έκανε κακή διαχείριση και έριξε 150 μύρια ευρώπουλα στη ...λίμνη της ΑΕΚ, ότι ο Κοζώνης θέλει την ομάδα αλλά ανάθεμα κι αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει πραγματικά αν έχει λεφτά, ή αν είναι "βιτρίνα" κάποιου άλλου, δηλαδή καμιά φούσκα σαν τον Αλεχάντρο Σκλαβενίτη.


Και μόλις τέλειωσε αρχίσανε οι ερωτήσεις. Εκεί τώρα τους πήρε όλων το σκαλπ ο Μιλτιάδης ο Παναγιωτόπουλος. Μπορεί η ΕΡΤ να είχε απεργία, αλλά ο Μίλτος το έβγαλε το ψωμί του. "Κύριε Θανόπουλε, του λέει, με συγκλόνισε η συνέντευξή σας, αλλά έχω μια απορία. Γιατί βγαίνετε και τα λέτε τώρα και δεν τα λέγατε πριν;" Μιλάμε τώρα για ΤΗΝ ερώτηση. Αφού ΤΩΡΑ φεύγει ο άνθρωπος. Γι΄ αυτό τα λέει. Πριν πώς να τα πει; Ασε τώρα ο άλλος ο νταλγκάς του Μίλτου. Σώνει και καλά να εξυμνήσει τον ρόλο του πρίγκιπα στην ομάδα. Που είναι ήρωας που μένει και περνάει όσα περνάει και που δεν επέμενε αυτός για κάποιους παίκτες και όλα τα σχετικά.

Γιατί στην ΑΕΚ δεν είναι ένα και δύο τα μέτωπα. Εχουμε το ντεμοτεχνείο, έχουμε και τους αντι-ντεμικούς. Εχουμε τους μπαγεβιτσικούς, έχουμε και τους αντι-μπαγεβιτσικούς. Και μέχρι τώρα τουλάχιστον ήξερες ότι ένας αντι-ντεμικός μπορούσε να είναι μπαγεβιτσικός (μπορούσε και να μην είναι βέβαια). Το ντεμοτεχνείο όμως αποκλειόταν να υποστηρίζει Μπάγεβιτς. Ε λοιπόν χθες άλλαξε κι αυτό. Αποδείχτηκε πως και το ντεμοτεχνείο μπορεί να στηρίζει πρίγκιπα. Και ποιος είναι αυτός που τον στηρίζει; Εδώ σε θέλω! Ο ίδιος ο Ντέμης κύριοι! Που αγαπάει λέει και στηρίζει τον Μπάγεβιτς από την στιγμή που δουλεύει για την ΑΕΚ. Αυτό κι αν δεν είναι ανατροπή! Μετά έχουμε παράπονα εμείς στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή οι οπαδοί της ΑΕΚ τι πρέπει να κάνουν μ΄ αυτά που βλέπουν και ακούνε; Να αρχίσουνε να βαράνε ενέσεις;

Κι ενώ δεν έχουν ξεμπερδέψει με τους μέτοχους, τους α-μέτοχους, με Θανόπουλους, Νοτιάδες, βοριάδες, Ντέμηδες, Κιντήδες, Κανελλόπουλους, Χατζηχρήστους και σία, έχουνε και τους "αντικειμενικούς" που τρώγονται μεταξύ τους. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα που λένε.

Δεν είναι που λες μόνο οι μέτοχοι που έχει σηκώσει ο καθένας το δικό του το μπαϊράκι. Είναι και οι φυλλάδες που έχουνε τις προτιμήσεις τους. Βγαίνει ο dear all και λέει αυτά που λέει, "δικαιωθήκαμε" να φωνάζουν οι του "Σέντρα". Τους διάβαζες την άλλη μέρα στο "Goal" να δεις πώς αξιολογούν την συνέντευξη Θανόπουλου και τα 2/3 των σχολίων τους δεν ήταν για τη συνέντευξη αλλά για τη δικαίωσή τους. Και πρόσεξε τώρα. Πριν από λίγο καιρό που ο Θανόπουλος δεν έλεγε αυτά που ήθελαν να πει ήταν ασόβαρος, ήταν ευθυνόφοβος ήταν ψεύτης (μπορεί και ...απατεώνας). Γενεές δεκατέσσερις τον περνούσαν ο Ασημακόπουλος με τον Βέργη. Τώρα όμως που ο dear all τα είπε όπως ήθελαν να τα πει, ουσιαστικά δηλαδή τα έχωσε στον Ντέμη (γιατί εκεί είναι το ζουμί...) έγινε σοβαρός, ειλικρινής, αληθινός και όλα τα σχετικά. Ενας μόνο δεν συμφώνησε μαζί τους. Ο Καζαντζόγλου που κάνει ρεπορτάζ ΑΕΚ στο σταθμό και την εφημερίδα. "Ξεκατινιάστηκε" λέει ο Θανόπουλος. Επειδή τους "έδωσε" όλους πα να πει.


Οι άλλοι τώρα απέναντι στον "Σπορ FM" έκαναν ρελάνς. Γιατί αν ο Θανόπουλος μίλησε σε ...εθνικό δίκτυο ο Ντέμης μίλησε "στο αγαπημένο του ραδιόφωνο" όπως είπε την άλλη μέρα ο Βέργης πικαρισμένος που ο Νικολαϊδης έδωσε συνέντευξη στον Σωτηρακόπουλο. Kι όσο νάναι ο Ντέμης "πουλάει" παραπάνω από τον Θανόπουλο. Και μίλησε και μετά από αυτόν. Τζίφος όμως τα όσα είπε. Γιατί τα όσα είπε τα ξέραμε. Και τα λάθη του που παραδέχτηκε τα έχει ξαναπαραδεχτεί και δεν τρέχει μία και με την ομάδα δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά. Τελειωμένη ιστορία λοιπόν κι ο Ντέμης.

Και αφού οι μέτοχοι θέλουν να την κάνουν και ο Ντέμης έγινε συναυλιάρχης, μία μόνο λύση μένει. Κοζώνης ή χάος κύριοι! ΄Η αυτός ή ξανά στην περιπέτεια. Κι εδώ τώρα έχουμε άλλη κόντρα. Τι εστί Κοζώνης; Γιατί το "Γκολ" είναι συγκρατημένα αισιόδοξο και η "Sportday" έχει κηρύξει ανένδοτο. Πέντε σπίτια λέει ο Θανόπουλος ότι έχει ο μπαρμπα Μπομπ στην Αμερική,
σπίτι υποθηκευμένο για 650 χιλιάρικα ευρώπουλα επιμένει ο Α-strap-PAN (o Πανούτσος είναι αυτός) ότι έχει ο Αμερικάνος.

Και στο καπάκι ρίχνει και μια θεωρία συνωμοσίας ο Α-χαλί-νωτος (ο Κάρπετ είναι αυτός): Μου ήρθε λέει μια ιδέα. Σα να λέμε άναψε μια λάμπα στο μυαλό του Κάρπετ. Μήπως λέει υπάρχει ένα παρεάκι από τους οργανωμένους που ξέρει ότι οι μέτοχοι θέλουν σαν τρελοί να την κάνουν και έψαξε και βρήκε έναν μπροστινό που έχει πέντε δεκάρες (αλλά μόνο πέντε...) για να πάρουν την ομάδα τζάμπα και να διαχειρίζονται έσοδα; Και αν υπάρχει, ποιο είναι αυτό το παρεάκι; (Ελα μου ντε!).

Ποια πλευρά από τις δύο έχει δίκιο δεν ξέρω. Εκείνο που φαίνεται όμως είναι ότι έτσι και στραβώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το πράγμα με τον Κοζώνη, κάποιος ή κάποιοι αυτή τη φορά θα φάνε τόσο ξύλο που θα βάλουν και στις τσέπες...

21 comments:

paoad said...

Για την ΑΕΚ, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Περιμένω να δω που θα καταλήξει το θέμα. Έχω χάσει και κάμποσα επεισόδια οπότε...

2)Δεν μπορώ να καταλάβω τι παιχνίδι παίζει Γιοβάνοβιτς; Είναι περίεργες οι δηλώσεις του. Δεν γίνεται, το καλοκαίρι να απορρίπτεις πρόταση με τόσα μηδενικά που δεν πρόκειται να ξαναδείς ούτε στα όνειρα σου και το χειμώνα να δηλώνεις gavro. Κάτι δεν μου πάει καλά.. Νομίζω ότι όλα αυτά τα κάνει για να "ταρακουνήσει" τον Παναθηναϊκό και να προχωρήσει σε νέα παρόμοια πρόταση. Δεν μπορώ να βρώ άλλη λογική εξήγηση.

3)Αλέξανδρος ο ευθυτενής. Πεθαίνω!!!!

:))

gatti said...

@paoad: Δεν νομίζω ότι θέλει να ταρακουνήσει κανέναν ο Γιοβάνοβιτς. Θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος για να έρθει στην Ελλάδα. Να μην βρίσκει ομάδα σε προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή να μην βρίσκει τα λεφτά που θέλει.

Τώρα γιατί λέει αυτά που λέει; Σέρβος είναι, έξυπνος είναι, κάνει το παιχνίδι του...

KitsosMitsos said...

Άρα καλό να μην ασχολούνται μαζί σου...
Καλημέρα

X-myalismenos said...

Εγώ νομίζω πως όλοι δίκιο έχουν γιά τον Μπομπ τον Κοζώνη.
Και δεν έχει λεφτά (που πρέπει να φαίνονται) και δεν ξέρει τί έχει (που πρέπει να μην φαίνονται).
10 πόντους από κάθε νυχτερομάγαζο του Σικάγου είναι καλά;
Τώρα αν κάποιοι ρομαντικοί νομίζουν πως έχει κι αυτός στο μπράτσο χτυπημένο κανένα δικέφαλο, κακό του κεφαλιού τους.
Σύντομα θα ανακαλύψουν πως έχει κι ένα μεγάλο πλυντήριο γιά να πλένει τα άπλυτά του.
Οσο γιά το τί παιχνίδι παίζει ο Γιοβάνοβιτς, νομίζω πως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.
Βρήκε δύο που τον θέλουν σαν τρελλοί, θα του ανεβάσουν την τιμούλα στα ύψη και μετά θα πάει σε καμιά ισπανική με λίγο λιγότερα απ τα περισσότερα που θα του δώσουμε οι εν Ελλάδι.
Εσείς πώς τον κόβετε;
Είναι παίκτης γιά Ελλάδα τώρα αυτός;
Εγώ νομίζω πως το όνειρό του είναι να γίνει Στάνκοβιτς, όχι Τζόρτζεβιτς ...

paoad said...

Ο Γιοβανοβιτς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά Στανκοβιτς δεν θα γίνει ποτε.

X-myalismenos said...

Δεν είπα τί θα γίνει
Είπα τί θα ήθελε να γίνει ;)

gatti said...

@KitsosMitsos: Eννοείται, πως είναι το καλύτερο να μην ασχολούνται με την ομάδα μας. No news good news που λένε!

Καλημέρα! :))))

gatti said...

@EXARCHIOTIS: Eχουν δεν έχουν δίκιο για τον Κοζώνη, έτσι όπως τα κατάφεραν είναι η μοναδική τους επιλογή. Η επόμενη είναι λύση Πρωτοδικείου με τον Χατζηχρήστο πρόεδρο! :)))

Συμφωνώ για τον Γιοβάνοβιτς και το έγραψα και παραπάνω. Να ανεβάσει το κασέ του θέλει και τον συμφέρει να υπάρχουν στην Ελλάδα δύο ομάδες που κόβουν φλέβα για πάρτη του.

gatti said...

@paoad: Mπορεί να μην γίνει ποτέ Στάνκοβιτς, αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το να θέλει να γίνει Τζόρτζεβιτς...

paoad said...

@exatchioti

Κατάλαβα τι είπες. Ίσως ήμουν λίγο απότομος...

Εννοώ ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε πρωταθλήματα 2ης ταχύτητας πχ Βέλγιο, Ελλάντα, Σερβία και στη καλύτερη Γερμανία. Γιατί νομίζεις ότι έχει φτάσει 30 ετών και παραμένει στη Σταντάρ;

paoad said...

@exatchioti

Κατάλαβα τι είπες. Ίσως ήμουν λίγο απότομος...

Εννοώ ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε πρωταθλήματα 2ης ταχύτητας πχ Βέλγιο, Ελλάντα, Σερβία και στη καλύτερη Γερμανία. Γιατί νομίζεις ότι έχει φτάσει 30 ετών και παραμένει στη Σταντάρ;

paoad said...

Απο την άλλη βλέπεις κ τον Μποκανί και σκέφτεσαι ότι αυτός ο παίκτης είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει η Αρσεναλ.

Ο θεέ μου συγχώρα με, στα χέρια του Βενγκερ, μπορεί να κάνει τον Αντεμπαγιορ να φαίνεται σα παικτάκι της σειράς.

Alexandros said...

Αυτός ο Βέργης πρέπει να έχει στο γραφείο του τον Ντέμη σε αφίσα. Όχι επειδή τον θαυμάζει αλλά για να πετάει τα βελάκια. Αστεία περίπτωση ο τύπος. Για τον Θανόπουλο είχε γράψει ένα κείμενο-βόθρο πριν από μήνες. Ώστε τώρα τον περνάει για σοβαρό και ειλικρινή;
Εν τω μεταξύ, ο Σέντρα διαφημίζεται, διαφημίζεται αλλά σταθερός στο 2,5% σε ακροαματικότητα. Σε αντίθεση με τον Σωτηρακόπουλο που χτυπάει 8%. Όσο ναναι τους πονάει. Και τον Βέργη και τον Μπραουδάκη. Για αυτό αν προσέξεις τα περισσότερα κείμενα τους είναι αυτοαναφορικά. "Είχαμε πει αυτο..." , τότε που είχαμε προβλέψει το άλλο..." , "όταν βγάλαμε την αποκλειστική είδηση..." κ.ο.κ....

Υ.Γ. Έχω και εγώ τα κολήμματα μου όπως καταλαβαίνεις.. Και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το Goal. Δεν τους μπορώ καθόλου λέμε.

gatti said...

@Alexandros: Εχουν ένα θέμα εκεί με τον Ντέμη, είναι γεγονός. Λογικό αφού τους έχει γραμμένους και πάει είτε στον Spor FM, είτε στον φίλο του τον Σαμπράκο.

Το γεγονός ότι τα κείμενά τους είναι αυτοαναφορικά είναι που με ενόχλησε χθες. Οχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι. Κι αυτοί στην πρώτη ευκαιρία αναφέρουν ότι "όπως πρώτος μετέδωσε ο σταθμός μας, όπως πρώτο έγραψε το site μας κ.λπ.", αλλά το χθεσινό στο "Goal" παραήταν. Να θέλεις να διαβάσεις τη γνώμη τους για τα γεγονότα και να διαβάζεις μισή σελίδα για την δικαίωσή τους. Βasta, παλικάρια!

Ενα άλλο που με ενοχλεί είναι που λένε τα ίδια στην εφημερίδα και στο σταθμό (τώρα πια και σε blog). Παίρνει ύφος α λα Τράγκα ο Βέργης και λέει ό,τι γράφει και στην στήλη του. Ασε ο άλλος ο Ασημακόπουλος. Κάνει κάθε μέρα πρόλογο στην εκπομπή, διαβάζοντας με στόμφο όσα έχει γράψει στη στήλη του στην "Ελευθεροτυπία".

Αλήθεια, ένα μισθό παίρνουν και για τα δύο ή πληρώνονται ξεχωριστά για το ίδιο κείμενο; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο (που ισχύει, εννοείται...) είναι μάγκες!

ΥΓ. Και ποιος δεν έχει κολλήματα! Εγώ πάντως το διαβάζω το Goal, γιατί υπάρχουν εκεί
δύο δημοσιογράφοι που εκτιμώ. Ο ένας είναι ο Μαρκάκης και ο άλλος ο Δημάτος (αν και τελευταία προσπαθούν να τον χαλάσουν αυτόν...).

pensierix said...

Aν δεν είσαι ΑΕΚτζης, έχει και τη πλάκα του αυτό το ξεκατίνιασμα των ΑΡΔ, οι μπηχτές κτλ με αφορμή την ΑΕΚ. Στην Ενωση μέσα σε όλα τα άλλα , συμβαίνει το εξής παράδοξο: Ενώ είναι αδύναμη, έχει ισχυρούς opinion leaders(Καραλής, Μπραουδάκης κτλ κτλ) κι έχει ΑΕΚτζήδες σε καίρια πόστα στις "αντικειμενικές" εφημερίδες. Ο γάβρος δεν στηρίζεται τόσο στα πρόσωπα όσο στο μηχανισμό που περνάει γραμμή. Ο ΠΑΟ δεν διαθέτει ούτε μηχανισμό ούτε πρόσωπα!

Αν κάτι δεν με κάνει αισιόδοξο όσον αφορά στον Κοζώνη , δεν είναι τόσο η οικονομική επιφάνεια και η εντιμότητά του (που δεν γνωρίζω) όσο το γεγονός ότι θα είναι μεν ιδιοκτήτης αλλά θα αναθέσει σε άλλους να "τρέξουν" την ομάδα.(δεν πιστεύω ότι θα γυρίσει στην
Ελλάδα για την ΑΕΚ). Αυτός ο τρόπος διοίκησης, στο ανώμαλο ελληνικό περιβάλλον που οι ιδιοκτήτες είναι πρόεδροι που πρέπει να τους "νοιώθουν" οι ποδοσφαιριστές και τα θεσμικά όργανα, δεν έχει αξιόλογα δείγματα γραφής...Είμαι περίεργος να δω τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα ΑΕΚ...


Αν ήμουν ΑΕΚτζης, θα έβαζα Ντέμηδες, Κανελλόπουλους, Νοτιάδες, Χατζηχρήστους, Θανόπουλος και ΣΙΑ στη θεση του Σάββα στο παιχνιδάκι και θα τους άλλαζα τα φώτα...Να εκτονωθώ κι εγώ, να γλιτώσουν το ξύλο κι αυτοί...

koutavaki said...

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι...

pensierix said...
This comment has been removed by the author.
gatti said...

@pensierix: Πράγματι, πολλοί ΑΕΚτζήδες δημοσιογράφοι κατέχουν σημαντικές θέσεις και έτσι η φωνή της AEK ακούγεται. Οχι ότι την βοήθησε αυτό να πετύχει κάτι πάντως. Γιατί είναι πολλές και οι διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν στην ομάδα. Τι, μόνο οι δικοί μας θα τρώγονται; Η ΑΕΚ έχει ...ντοκτορά στο διχασμό!
Εμείς δεν διαθέτουμε ούτε μηχανισμό ούτε πρόσωπα...

Κι όμως το ότι θα γυρίσει ο Κοζώνης στην Ελλάδα είναι κάτι που προβλήθηκε πολύ από τους μετόχους όλο αυτό το διάστημα. Αλλά το κατά πόσο μπορεί να "τρέξει" μια ομάδα κάποιος άνθρωπος που δεν έχει την παραμικρή εμπειρία από διοίκηση ποδοσφαιρικού συλλόγου είναι και δική μου απορία.

Εγώ πιστεύω πως είτε είναι βιτρίνα για να πάρει κάποιος άλλος την ομάδα, είτε έχει μια κάποια ικανοποιητική περιουσία και κάποιος τον έχει παραμυθιάσει με το γήπεδο και το προπονητικό και μιας και ασχολείται με κατασκευαστικές εταιρίες "είδε φως και μπήκε".

Από την άλλη, το γεγονός ότι το deal προχωράει κανονικά παρόλο που οι μέτοχοι αρνήθηκαν να δώσουν την εγγυητική, δημιουργεί ερωτηματικά.

Κι εγώ έχω περιέργεια ποιοι θα στελεχώσουν την νέα ΑΕΚ.

Ποιον να πρωτοβάλεις από αυτούς στη θέση του Σάββα; Δεν θα ξέρεις ποιον να διαλέξεις!

gatti said...

@koutavaki: Eλπίζω να το λες μόνο για την ΑΕΚ, γιατί ένα ψιλοπροβληματάκι το είχαμε κι εμείς (και ίσως το έχουμε ακόμη...).

:))

Nick Triantos said...

Pisteyw oti , h mia metagrafh tou Olympiakou Qa einai o Gkekas.

Osov afora ton Diego Souza...H Qesh pou psaxvoun gia paikth (10ari) dev einai idia me ayth pou paizei o Souza. O Souza einai perissotero kevtriko xaf para dekari pou paizei pisw ap' to sevter-for. O Clayton Xavier ths idias omadas einai paikths me kalyterh poiothta ap' ton Souza kai kalyteros xarakthras. San value gia ta xrhmata pou Qa dwseis o Cleyton Xavier einai kalyterh priptwsh.

gatti said...

@Nick Triantos: Kι εγώ το πιστεύω ότι ο ένας θα είναι ο Γκέκας. Γι΄ αυτό έγραψα ότι το "Φως" ασχολείται με τις "λογικές" μεταγραφές.

Τώρα για τον Ντιέγκο Σόουζα... Πιστεύεις στ΄ αλήθεια ότι ξέρουν αυτοί που ασχολούνται με τα μεταγραφικά στον γαύρο έστω και τα μισά από αυτά που ξέρεις εσύ; Την τύφλα τους δεν ξέρουν! Αρα, μην το αποκλείεις να πάρουν κάποιον παίκτη που να μην παίζει ακριβώς στη θέση για την οποία τον χρειάζονται, όπως επίσης και να ακριβοπληρώσουν κάποιον που δεν αξίζει τα λεφτά του.

Αυτό ισχύει και για τους δικούς μας βέβαια, αλλά νομίζω πια σε μικρότερο βαθμό. Ο Αντωνίου έχει βάλει μυαλό. Ενώ στον γαύρο με τον ...μάνατζερ προγονό του θείου, Δημήτρη Θεοδωρίδη στα κόλπα και τον άσχετο Χρυσικόπουλο μάλλον είναι χειρότερα τα πράγματα.