Monday, November 9, 2009

Πενία τέχνας κατεργάζεται...


Ηρεμία... Τι ωραίο συναίσθημα να έχει έρθει η διακοπή του πρωταθλήματος να μην έχεις γκελάρει και να μην αναγκάζεσαι να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Πόσες φορές έχει να συμβεί αυτό τα προηγούμενα χρόνια; Τότε που λες και ...διάλεγε η ομάδα τις παραμονές της διακοπής του πρωταθλήματος για να πάει όσο πιο άσχημα μπορούσε; Και αντί να ξεπεράσει την γκέλα προετοιμαζόμενη για το επόμενο παιχνίδι, είχε την γκρίνια να σέρνεται για ένα 15νθήμερο! Τώρα όμως πάνε αυτά. Τα αφήσαμε πίσω μας. Διακοπή του πρωταθλήματος και η ομάδα είναι καβάλα στ' άλογο, συσπειρωμένη όσο ποτέ, με τα σαρκοβόρα ΜΜΕ να έχουν στρέψει την προσοχή τους αλλού και να ετοιμάζονται να ξεσκίσουν άλλες σάρκες. Εμάς μας έχουν αφήσει ήσυχους. Βέβαια 15 μέρες όλο και κάτι θα βρουν να πουν, ο Γκοτζίλα όλο και καναν παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας θα ξεθάψει να του πάρει συνέντευξη, αλλά αυτά είναι πταίσματα. Οι ΑΡΔ θα είναι stand by.

Ασε που είναι μπροστά και τα ματσάκια της Εθνικής με τους Ουκρανούς, οπότε έχει άλλος σειρά για ξέσκισμα. Ο μπαρμπα Οτο. Εγώ πάντως για την Εθνική την αμαρτία μου την έχω πει. Αν περάσει η ομάδα καλώς να περάσει, για να ζήσουνε κι αυτοί οι παίκτες την εμπειρία που είχαν ζήσει οι προηγούμενοι που πήγαν στο Μουντιάλ του 1994. Αλλά αν δεν περάσει, δεν καίγομαι κιόλας. Δεν θα χάσει δα το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αν δεν πάει στην Νότια Αφρική η Εθνική Ελλάδας. Κι άμα το δω καθαρά οπαδικά, παναθηναϊκά, θα κερδίσουμε κιόλας. Ειδικά άμα το κατσαρόλι βαφτεί φέτος πράσινο, η καλύτερή μας θα είναι. Χαλαρά, χωρίς πλέι οφ το Μάιο και χωρίς Μουντιάλ και με την πρόκριση απευθείας στους ομίλους εξασφαλισμένη, μια χαρά θα ξεκουραστούν οι παίκτες μας. Εκτός από τον Ζιλμπέρτο και αν το θέλει ο θεός (πρέπει να το θέλει πολύ όμως...) τον Σισέ.


Για την Εθνική όμως έχουμε καιρό να τα πούμε. Σήμερα έχουμε μόνο την κλήση του Μήτρογλου, που κάθε άλλο παρά άρεσε στους γαύρους. Επεσε μπινελίκι στον Ρεχάγκελ άλλο να σας λέω και άλλο να το βλέπετε στα ερυθρόλευκα φόρα. Μυστήριοι αυτοί οι οπαδοί ρε παιδί μου! Τόσο καιρό οι γαύροι είχαν λυσσάξει που δεν έπαιρνε ο βαψομαλλιάς παίκτες από την ομάδα τους. Τώρα που κάλεσε τον Μήτρογλου και όσο νάναι είναι μια δικαίωση για τον κάγκουρα, αντί να χαρούν, στραβώσανε. "Ασε κάτω ρε τον Μήτρογλου" φωνάζανε. "Ενας επιθετικός μας έμεινε θέλεις να μας τον πάρεις κι αυτόν;". Σου λέει ο Ντιόγο είναι off, o Aγγλος φοιτητής έγινε Αγγλος ασθενής, άμα πάρει τον Μήτρογλου και τον κουράσει και πάθει κι αυτός καμιά θλάση πώς θα τη βγάλουμε; Το δίκιο τους βουνό! Ετσι όπως πέφτουνε οι παίχτες τους σαν τα κοτόπουλα τα έχουν δει όλα τον τελευταίο καιρό. Σήμερα πάλι χάσανε τον Λεντέσμα. Τις προάλλες χάσανε τον Γκαλέτι. Ο Μαρέσκα πάει και δεν πάει. Ο Ντουντού έχει κάψει φλάντζα. Κι όπως δεν έχουν εναλλακτικές στο τέλος ο Ζίκο(ς) θα είναι μόνος του στον πάγκο. Θα κουνάει το χέρι να σηκωθεί παίκτης για να κάνει προθέρμανση και ο μόνος που θα βρίσκεται εκεί θα είναι ο γυμναστής ο Σαντάνα.

Ζόρια που λες ο γαύρος. Οι παίχτες βγαίνουν τραυματίες ο ένας μετά τον άλλο, το ρόστερ είναι ελλειμματικό, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα την έβγαζε καθαρή. Και είχε βρει και φόρμουλα να κρατάει τους οπαδούς ζεστούς. Γιατί έτσι συμβαίνει πάντα. Οταν πρέπει να επιβιώσεις και δεν σου πάει τίποτα καλά, αναγκάζεσαι να ψάξεις να βρεις τρόπους. Πώς το λέει το ρητό; Πενία τέχνας κατεργάζεται. Οσο καιρό λοιπόν ο γαύρος ξεπερνούσε τις αντιξοότητες και την έβγαζε καθαρή υπήρχε τρόπος να βγάλει από το μυαλό των γαύρων την καλοκαιρινή τσιγγουνιά του Χόχου στις μεταγραφές. Ζούσαν όλοι στον αστερισμό των πιτσιρικάδων. Φετφατζίδης, ο Μέσι του λιμανιού. Κατσικογιάννης και Σοϊλέδης η νουβέλ βαγκ του θρύλου. Για τέτοιο πλασάρισμα μιλάμε. Σου λέει αν ο βάζελος έχει τον Νίνη, εμείς έχουμε τρεις! Και από πίσω έρχονται και ο Νικλητσιώτης με τον Σκούρτη.

Κι όταν πάλι έγινε η στραβή στη Λιέγη ρίξανε τα μεγάλα μέσα. Γιοβάνοβιτς και αγκαλιές και φιλιά και "είμαι gavro" και ψήνεται ο παικταράς να έρθει το Γενάρη και όλα τα σχετικά.

Εκατσε όμως η γκέλα με τις γριές και χάλασε το κλίμα. Γιατί εντάξει το γκολάκι του κάγκουρα που κακώς δεν μέτρησε, αλλά πόσο πια να παραμυθιαστούν οι γαύροι ότι το πρόβλημα της ομάδας ήταν το σημαιάκι του Γουργιώτη; Οσο και πρόβατα να είναι, έχουν μάτια και βλέπουνε. Πού πάμε σου λέει με μισή ομάδα; Γιατί καλοί, χρυσοί, οι πιτσιρικάδες αλλά βλέπεις ότι μόλις σφίγγουν τα γάλατα δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Γι΄ αυτό τους τάχωσε και το μέλος. Σου λέει εμείς σας φωνάζουμε να μείνετε κοντά κι εσείς παίρνετε τη μπάλα και πάτε να κάνετε τσαλίμια για να πάρετε το χειροκρότημα. Και να κάτι κενά σαν χαράδρες στα μετόπισθεν και έγινε η ζημιά από τον Βέλλιο. Γιατί όπως είπε και ο Χελάκης "έχουν κι άλλοι πιτσιρικάδες".


Δεν είναι όμως μόνο οι μικροί που την είδαν κάπως. Είναι και ο Ζίκο(ς) που βρίσκεται στην κοσμάρα του. Ολο μεταγραφές ζητάει και μάλιστα πρωτοκλασάτων παικτών. Αλλά άμα ήταν να σκάσει χρήμα ο Χόχος να πάρει παίκτες, εσένα τι να σε κάνει φουκαρά μου; Θα χρειαζόταν προπονητή μετά; Μόνος του θα την κοουτσάριζε την ομάδα. Οπως έκανε τόσα χρόνια πα να πει. Ασε τώρα το άλλο που είπε ο Βραζιλιάνος που αυτό κι αν δεν δείχνει πως είναι αλλού γι΄ αλλού. Τον βραβεύσανε στο Ούντινε και πήγε και είπε ότι δεν γουστάρει να είναι προπονητής στην Ιταλία ή την Βραζιλία γιατί οι προπονητές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Ενώ στην Ελλάδα ε; Αμα δεν κλείσει πενταετία δεν τον αλλάζουνε με τίποτα τον προπονητή! Τρία πουλάκια κάθονταν στου γομαριού τον τσιόκο που λένε κι οι φίλοι μου στα Γιάννενα. Και δεν τα λέω τυχαία τα Γιάννενα. Γιατί εκεί πάει μετά την διακοπή ο γαύρος. Κι άμα κάτσει καμιά στραβή τον βλέπω τον Ζίκο να απολύεται τηλεφωνικώς πριν ακόμα αναχωρήσει από τους Ζωσιμάδες. Οπως έχει αρχίσει να έχει απαιτήσεις να βάλει ο Σώκος βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πάρει παίκτες κι όπως η ομάδα θα έχει μπροστά το κομβικό ματς με την μικρή Ολλανδέζα, τον βλέπω να έχει την τύχη του Τιμούρη...



Και πάμε τώρα στην ΑΕΚ. Που μπορεί να ξαναγίνει ΑΕΚ το the (κοπιράιτ Μαρκάκης) αν την πάρει ο μπάρμπα Μπομπ ο Κοζώνης. Εκεί κι αν ισχύει το "πενία τέχνας κατεργάζεται". Βιβλίο ολόκληρο γράφεις με τα έργα και τις ημέρες της ΑΕΚ.

Τόσο καιρό τώρα έχουνε κολλήσει στη ρημάδα την εγγυητική. Τόσοι μέτοχοι στην ομάδα και δεν μπορούνε να μαζέψουνε τα 5 μύρια ευρώπουλα που ζητάει ο θείος από το Σικάγο για να πάρει την ομάδα. Και δεν είναι ότι δεν τα έχουνε. Τα έχουνε και τα παραέχουνε. Αλλά δεν τα διαθέτουνε. Δεκάρα δεν θέλουν να ξοδέψουν ξανά για την ΑΕΚ. Γιατί προφανώς γνωρίζουν ότι ο Αμερικάνος θα τα βρει κομμάτι διαφορετικά από ό,τι του έλεγαν τα πράγματα στον έλεγχο. Και σου λέει άμα χαλάσει το deal γιατί εμείς να δώσουμε τα ωραία μας λεφτάκια; Για τέτοια αγάπη μιλάμε.

Αλλά ποια αγάπη τώρα; Για χαζούς τους πέρασες; Επειδή δηλαδή ο Θανόπουλος είναι αγγλοθρεμμένος και ο Νοτιάς ζει χρόνια στην Νιου Γιορκ νομίζεις ότι έχουν ξεχάσει τις ελληνικές τους καταβολές; Νομίζεις ότι δεν ξέρουν την παροιμία "του φεύγα η μάνα ποτέ δεν κλαίει;". Σου βάζω και στοίχημα ότι την ξέρουν κι οι δύο καλά. Κι αν ο Νοτιάς τώρα έχει και την ασφάλεια της απόστασης, ο Θανόπουλος δεν την έχει ούτε κι αυτή. Κι ήρθανε και τα συνθήματα που γράψανε οι οπαδοί εναντίον του στα γραφεία της ΠΑΕ και θέλει να την κάνει όσο μπορεί γρηγορότερα. Ο σώζων εαυτώ σωθήτω. Κι ο άλλος ο Κιντής που είναι γάτος το είπε καθαρά: "Δώστε την ΑΕΚ ΤΩΡΑ!". Γιατί κι αυτός στην πιάτσα είναι και ξέρει. Το "σκάρτο" εμπόρευμα το δίνεις γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά. Κι όχι τώρα ότι είναι "σκάρτο εμπόρευμα" η ΑΕΚ. Μαγαζί γωνία είναι. Αλλά έτσι καταχρεωμένο που είναι, σαν "σκάρτο εμπόρευμα" μοιάζει.

Επειδή όμως το καταλάβανε ότι οι οπαδοί δεν αστειεύονται και όσο το πράγμα τραβάει κι αν τυχόν χαλάσει δεν το γλιτώνουν το ξύλο, σήμερα το αλλάξανε λίγο το τροπάριο. Βγαίνει αυτός ο Παππάς και το διαπράττει. Γιατί λέει να δώσουμε εμείς εγγυητική στον Μπομπ και να μην δώσει ο Μπομπ σε μας. Πού το ξέρουμε πως έχει την οικονομική επιφάνεια που υποστηρίζει πως έχει; Πού θα το δώσουμε σου λέει το κοριτσάκι μας; (κοριτσάκι τρόπος του λέγειν...). Επειδή ο γαμπρός μας πλασάρεται για λεφτάς; Κι αν κακοπέσει η ΑΕΚ; Κι αν κακοπεράσει μαζί του; Δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα την προσέξει; Αυτός μάλιστα! Αυτός είναι ΑΕΚτζής με τα όλα του. Αυτός την αγαπάει την ομάδα.

Και καθώς είτε έτσι είτε αλλιώς βρωμάει μπαρούτι, στο γήπεδο σήμερα δεν πάτησε κανείς. Εξαφανισμένοι ήταν όλοι οι μέτοχοι. Με το κυάλι έψαχνες να τους βρεις αλλά πού... Είπαμε: "Του φεύγα η μάνα, ποτέ δεν κλαίει"...


Scratch: Νίκησε η ΑΕΚ, αλλά τα δοκάρια - δοκάρια!

Scratch 1: Με email o Θανόπουλος στους μετόχους, με email o Παππάς στις εφημερίδες, με sms o Kιντής στον Καραλή, στα δάχτυλα την παίζουν την τεχνολογία στην ΑΕΚ.

Scratch 2: Στα χνάρια της ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΚΑΕ. Ψάχνει λέει να βρει τρόπο να υπαχθεί στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Είχαμε το άρθρο 44, τώρα θα έχουμε και το 99. Ωραία πράγματα! Αντε με το καλό και το βόλεϊ στο 55 και το χάντμπολ στο 88.


***


Δυο καρδιές απόψε μ' αγκαλιάζουνε
δυο αγάπες, δυο φωτιές
Πυρκαγιές ανάβουν να με κάψουνε
δυο παράπονα, δυο ματιές


Συνάδελφοι...


16 comments:

pensierix said...

Αν θυμάμαι καλά, όταν πρωτοβγήκε το αστεράκι μας στο προσκήνιο, η απάντηση του γάβρου δεν άργησε και άκουγε στο όνομα Λεοζίνιο που τώρα παίζει στις Σέρρες...Η κάψα τους να δουν την γάβρικη εκδοχή του Νίνη είναι ανάλογη των Αργεντίνων με τον διάδοχο του Ντιέγκο. Βρήκαν και οι δύο τον Μέσι τους και ησύχασαν...

Οι δηλώσεις Ζίκο δικαιολογούνται. Προετοιμασία δεν έκανε με το που ήρθε; Ε, νομίζει ότι είναι στο λιμάνι από το καλοκαίρι κι έχει διαδεχτεί τον Βαλβέρδε...

Με αυτά που έχουν τραβήξει οι ΑΕΚτζήδες, σε λίγο θα ζητάνε εγγυητική επιστολή από ψυχίατρο που θα αναγράφει ότι ακόμα δεν έχουν σαλτάρει...

eforas said...

Τι να πω πια; Είσαι απίστευτη με αυτά που γράφεις! Μπράβο! ΜΠΡΑΒΟ! Θα σε παρακαλούσα μόνο να αναφέρεσαι στο Ζίκο ως "ο λευκός Πελέ". Λίγες μέρες του έμειναν του καημένου ακόμη, δεν τον λυπάσαι; Πολύ καλημέρα μας!

Scratch: Είδες ότι συγκρατήθηκα και δεν είπα καθόλου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

gatti said...

@pensierix: Eίναι γεγονός ότι οι γαύροι δεν πρόκειται να ησυχάσουν αν δεν βγάλουν κι αυτοί έναν Νίνη. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Μακάρι να βγάλουν νέα ταλέντα, επί τη ευκαιρία μάλιστα πρέπει να πω πως οι οπαδοί του γαύρου στην πλειοψηφία τους και προς τιμήν τους τον έχουν αντιμετωπίσει σωστά τον Νίνη μας,
χωρίς το γνωστό μένος που συνήθως υπάρχει ένθεν και ένθεν για παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ισως κάπου λειτουργούν και υγιή αντανακλαστικά στους κόλπους των οπαδών και τους αρέσει να βλέπουν να αναδεικνύονται νέα ταλέντα κι αυτό είναι παρήγορο. Το θέμα είναι πως η ανάδειξη ταλέντων δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι, γιατί τότε φορτώνονται ευθύνες πάνω στις πλάτες των παιδιών αυτών που δεν μπορούν να τις σηκώσουν.

Καλά, τι νομίζει ο Ζίκο άστο καλύτερα. Το θέμα είναι ότι θα φύγει νύχτα κι αυτός και κάπου μου κακοφαίνεται μια (ακόμα) τέτοια συμπεριφορά σε προπονητή που δουλεύει στην Ελλάδα.

Tι άλλο να πω για την ΑΕΚ, σταματάει πια η λογική. Φοβάμαι ότι τελικά θα πέσει πολύ ξύλο εκεί...

gatti said...

@eforas: Σε λίγο με αυτά που μου γράφεις θα καβαλήσω κανα καλάμι και θα με ψάχνετε! :ppp

Koίταξε, στον Ζίκο είχα μεγάλη συμπάθεια όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, γιατί είχα λατρέψει συνολικά την Βραζιλία του España 82 (όποιος δεν την έζησε δεν μπορεί να καταλάβει τι μπαλάρα έπαιξε...) κι αυτό ήταν υπέρβαση για μένα ως αργεντινόφιλη.


Scratch: Το είδα, το είδα! ;))))))

Elpis Cameraman said...

Αναθεμα τι λεει ο Ανατολακης στην Κανελλη...
Που πανε τα λεφτα μας ρε γμτ!

gatti said...

@Elpis Cameraman: Μπορεί να της εξηγεί πώς τον έπεισε ο Καρατζαφέρης να πει το "ναι"...

:)))

Ο μπαρμπα Γιώργος εθνοπατέρας... τι να πεις...

Cybergoulion said...

Με τόσους τραυματίες θα αλλάξουμε το όνομα από Ολυμπιακός σε Παραολυμπιακός. Με όλα αυτά, τη δεδομένη κατάσταση της ομάδας και τον κενό πάγκο, πάλι καλά είμαστε. Μη νομίζεις ότι μασάμε πάντα τα κόλπα του θείου, αν μη τι άλλο τόσα χρόνια γνωριζόμαστε. Αλλά αυτή τη στιγμή το να φαγωθούμε με τα ρούχα μας και τα ρούχα του προέδρου, δε βοηθάει, οπότε κάνουμε το κορόιδο μέχρι να έρθει η ώρα να αλλάζει κάτι με φωνές (π.χ. το Γενάρη). Όχι ότι θα πιάσουν και πολύ! Ο Μήτρογλου δε μασάει, είναι ανθεκτικός (ελπίζω!). Για τους πιτσιρικάδες καλά που τους έχουμε κι αυτούς. Μπορεί να μην έχουν εμπειρία, αλλά έχουν όρεξη. Όσο για το Ζίκο, αν έχει την τύχη να προλάβει να προπονήσει κάποτε τον Ολυμπιακό, θα σου πώ τη γνώμη μου! Στα μερεμέτια μέχρι στιγμής καλούτσικα πάει...

squarelogic said...

"Με τόσους τραυματίες θα αλλάξουμε το όνομα από Ολυμπιακός σε Παραολυμπιακός"

Καταπληκτικό!

Γκάττι,άλλη μια φορά η ανάρτησή σου βάζει τα γυαλιά στους επ'αμοιβή αθλητικογράφους!Εξαιρετική ανάλυση και μάλιστα όχι της δικής σου ομάδος αλλά των τρίτων,που σημαίνει οτι δεν σου διαφεύγει τίποτε.Πολύ χαίρομαι που προς στιγμήν είμαστε εξω απ το στόχαστρο των ΑΡΔ.
Αν ο Γκοτζίλας ή κανας αλλος ομοιοπαθής ξεθάψει κάποιον αλλον γκρινιάρη για να κάνει ανω κάτω την ομάδα θα πρέπει να του απαγορευτεί ξανά η είσοδος στο γήπεδο.Κατι σαν το μηνυμα προς τον Θανόπουλο ένα πράγμα...

fl@neur said...

@gatti
Να προσθέσω κι εγώ ότι το blog σου είναι ξεχωριστό, για δύο λόγους: πρώτον γιατί έχει και πνεύμα και λογική (πώς λέμε, "πνεύμα και ηθική";) και δεύτερον, διότι γράφουν κι άλλοι μη Παναθηναϊκοί, άρα έχει πλουραλισμό και όχι φανατισμό.
Πιστεύω, πως ο "Χο-χο-χο" ουσιαστικά έχει καταστρέψει τον Ολυμπιακό (με την "ψύχωση", που δεν κατανοούσε ο Κάτανετς), διότι ναι μεν ρίχνει στο καναβάτσο τον βασικό αντίπαλο (ο οποίος ώρες-ώρες νομίζεις ότι βρίσκεται σε άλλον ποδοσφαιρικό πλανήτη κι άλλες φορές πέφτει στην παγίδα του "Χο-χο-χο" ή βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό του, χάρις σε διάφορους καλοθελητές), όμως ούτε ανταγωνιστική ομάδα έχει στην Ευρώπη (που θέλει όμως τις επιδοτήσεις της σαν μοναχοφάης) και δεν έχει αφήσει τουλάχιστον μια τρίτη ομάδα να δει άσπρη μέρα. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει, εκτός των άλλων, και ποδοσφαιρικά κεκτημένα!!!
Και μία διαπίστωση: αν ο Κούπερ ερχόταν στον gavros ή σε μάς, οι φυλλάδες θα μάς είχαν ταράξει στα πρωτοσέλιδα, τώρα είναι στον Άρη, και όλες θυμήθηκαν το αγγλικό understatement. Τελικά, έχουν άδικο οι Σαλλλονικιοί με τους "χαμουτζήδες";
Οι φωτό (κυρίως Κανέλλη-Μπαρμπα Γιώργος) είναι τα μισά λεφτά.
Κeep scratching! (πονάν τα παλλικάρια;)

pensierix said...

Eγώ πιστεύω, για να συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο fl@neur, ότι το μπλογκ είναι ξεχωριστό και γιατί οι Παναθηναϊκοί που συχνάζουν εδώ, είναι τα καλύτερα παιδιά...Καλή, χρυσή η οικοδέσποινα αλλά, η ψυχή του μπλογκ είμαστε εμείς: Οι αγνοί, οι πνευματώδεις, οι χιουμορίστες, οι φτωχοί πλην τίμιοι οπαδοί της Πανάθας...Είμαστε τα αμυντικά χαφ, κάνουμε την αθόρυβη δουλειά ως άλλοι Ζιλμπέρτοι, κι έρχεται η gatti να στείλει τη μπάλα στο παραθυράκι, παίρνοντας τη δόξα και τα πρωτοσέλιδα...Δύσκολοι καιροί για μας τα "παλτά"...

gatti said...

@Cybergoulion: Aν και με πρόλαβε ο square:

Με τόσους τραυματίες θα αλλάξουμε το όνομα από Ολυμπιακός σε Παραολυμπιακός.

T-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!

To ξέρω ότι δεν μασάτε (όλοι) τα κόλπα του θείου, το έγραψα κιόλας. Αλλά το Γενάρη πάλι θα σας τουμπάρει. Θα κάνει εκεί πέρα μια - δυο μεταγραφές (χωρίς πολλά λεφτά) και εσείς θα ακολουθήσετε την ...Γιαννάκεια συμβουλή: Υπομονή!

Για τον Μήτρογλου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όχι επειδή είναι ανθεκτικός, αλλά επειδή η κλήση του στην Εθνική δεν σημαίνει ότι θα παίξει κιόλας. Ρεχάγκελ είναι αυτός!

Δεν τον βλέπω να την έχει την τύχη ο Ζίκο(ς) να προπονήσει τον Ολυμπιακό. Με τον Παραολυμπιακό ήρθε με τον Παραολυμπιακό θα φύγει.

ΥΓ. Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού! Δεν μπορώ να έχω εδώ μέσα πνευματώδεις γαύρους! Χαλάτε την πιάτσα! :ppppp

gatti said...

@squarelogic: Tα γυαλιά μπορεί να τους τα βάζει, την ...αμοιβή τους όμως ούτε στα όνειρά μου δεν την βλέπω!

Εγώ να δεις πώς χαίρομαι που δεν είμαστε στο στόχαστρο των ΑΡΔ!

Κι άλλο ...μήνυμα να πάρει ο Γκοτζίλας; Αφού το έχει πάρει ήδη... :))

gatti said...

@fl@neur: Aυτοί οι μη Παναθηναϊκοί να ήξερες πόσο με ζορίζουν κάποιες φορές! Για να μη σου πω για τους Παναθηναϊκούς! Εκεί να δεις ζόρια!

Για τον Κόκκαλη το έχω ξαναγράψει. Η μεγαλύτερη ευθύνη του είναι ότι ενώ είχε την δυνατότητα την εποχή της παντοδυναμίας του να οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο προς μια υγιή κατεύθυνση, αντί να το κάνει παρουσιάστηκε τόσο εμμονικός με τους τίτλους όσο κανένας "παραγκάρχης" στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πριν από αυτόν.

Για τον Κούπερ έχεις μεγάλο δίκιο. Είναι ο κορυφαίος (;) ίσως προπονητής που ήρθε στην Ελλάδα, αλλά επειδή πήγε στον Αρη και δεν ήρθε σε κάποιον από τους δύο "αιώνιους" δεν έχει την προβολή που του άξιζε. Αν είχε ήρθε στην Αθήνα θα είχε βουήξει ο τόπος.

gatti said...

@pensierix: Tι να κάνουμε καλέ μου, οι επιθετικοί είναι πάντα αυτοί που τυγχάνουν προβολής και κάνουν τα καλύτερα συμβόλαια! :))))

YΓ. Και καλά να την στείλει η gatti τη μπάλα στο παραθυράκι. Αν όμως τη στείλει στο δοκάρι ή πετύχει καμιά μπεκάτσα που περνάει, έχει να ακούσει... Ενώ εσείς; Στο απυρόβλητο! :ppp

ΥΓ. Στο επόμενο ποστ θα το χαμηλώσω λίγο το επίπεδο (στα τάρταρα θα το ρίξω) για να έρθω στα ίσια μου!

fl@neur said...

@pensierix
Βεβαίως και θα συμφωνήσω, από εκεί που άφησες το σχόλιο που άφησα το σχόλιο και πάει λέγοντας: όποιος ξέρει από μπάλλα, ξέρει πως το αμυντικό χαφ είναι ο "χαμάλης" και ο αφανής ήρωας (οι περισσότεροι ψάχνουν το
10άρι, το "σεντραφόρ", το εξτρέμ), ένας τέτοιος ήταν και ο αείμνηστος Μήτσος Δημητρίου (με το 8), πρόωρα χαμένος κι αυτός.
Καλή η οικοδέσποινα, άρα έχει και ακλούς μουσαφιραίους.
@gatti
Καλά, οι Παναθηναϊκοί ούτως ή άλλως είναι εξ ορισμού άπαιχτοι (αρκεί να μη τους πιάσει η μίρλα)

gatti said...

@fl@neur: Ετσι! Είναι οι καλύτεροι, αλλά άμα τους πιάσει μίρλα γίνονται οι χειρότεροι!