Tuesday, November 24, 2009

Beau Michel


* Η Λίβερπουλ εκτός, η Ιντερ αμφίβολη, ο γαύρος με το ενάμιση πόδι στους "16" και η Σταντάρ να καιροφυλακτεί για να του κλέψει τη θέση. Γεια σου ρε Μισέλ με τα ωραία σου, με τις εμπνεύσεις σου και με τη Λίγκα των πρωταθλητών σου. Εχεις κάνει το Τσαμπιολί μπουρδέλο και να μη σου πω πού να την βάλεις τη Λίγκα σου mon amour!

* Γεια σας κι εσάς ΑΡΔ που παρουσιάζετε το χηνάρι του γαύρου σαν την κατάκτηση του κουραδόκαστρου και άμα ήταν στη θέση του Ζίκου ο τεντάς θα τον είχατε στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα!

* Αυτός ο Σωτηρακόπουλος εκστασιάστηκε πάλι με τον γαύρο!

* Τέτοια "άνοιωθη" ομάδα σαν την Αλκμααρ έχω χρόνια να δω στο Τσαμπιολί. Αλλά τι να περιμένεις από ομάδα που προπονεί ο Κούμαν! "Παίζει" να είναι ο χειρότερος προπονητής στην Ευρώπη.

* Είναι επιτυχία του γαύρου το "Χ"; Ναι, αντικειμενικά είναι. Γι΄ αυτό πήγαινε, το πήρε, κρατάει την τύχη του στα χέρια του, δεν πλήρωσε τις ελλείψεις του.

* Γκολ πάντως από οργανωμένη επίθεση δεν βάζει ούτε με αίτηση.

* Τι φάρδος είναι αυτό με το μέλος; Ούτε ο αέρας δεν τον άγγιξε!

Tι είδε ο Σουριναμέζος


* Ελπίζω να έβγαλε ωραία συμπεράσματα ο τεντάς για την Κυριακή.


* Ελα να δω στα πρωτοσέλιδα ότι ανέκαμψε ο γαύρος λέμε!


- Analyse this


- Ι am a coach (assistant) not an analyst.



- Πού πάει;
- Είμαι ο άσπρος σίφουνας!

***


Barca, Barca, Barca!



Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες;



Πονάνε ω ρε Ζοσέ τα παλικάρια;


Κρίμα τους κόπους μου και τις θυσίες μου...


και όσα τράβηξα τόσο καιρό για σένα...


Scratch: Paoad, το καλό που σου θέλω να αργήσει να έρθει η σύνδεσή σου. Καλά που δεν παίζω στοίχημα γιατί θα με είχες στείλει στον κουβά. Σε όλα μέσα έπεσες στον όμιλο από την αρχή μέχρι το τέλος!


Scratch 1: Δροσερό ΠΑΟΚτσήδικο συνθηματάκι από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: Eκτορ Κούπερ, το κλαρίνο ήταν Σούπερ!


Scratch 2: Σε σαμπανιέρα σκεπασμένη με πετσέτα πρόσφερε ο Big Mac στους παίκτες της Καβάλας το πριμ για τη νίκη επί της ΑΕΚ.


Scratch 3 (άσχετο): Πόσο λιγούρηδες είναι αυτοί στη Σούπερ Μπάλα του Mega με τη Σμαράγδα Καρύδη! Αυτός ο Μένιος σηκώθηκε να την φιλήσει πριν φύγει, μπας και χάσει την ευκαιρία. Πάλι καλά που δεν την χούφτωσε κιόλας!

32 comments:

pensierix said...

Το να εξακολουθεί να δουλεύει κάποιος τον paoad για την ομαδάρα του την Αλκμααρ θα ήταν σα να παραβίαζε ανοικτές θύρες πλέον...Αν και είδα μόνο τις φάσεις(προτίμησα το σεμινάριο ποδοσφαίρου της Μπάρτσα στους αρχάριους της Ιντερ), τα σκουπίδια που έπαιρνε ο αέρας ήταν πλήρως εναρμονισμένα με την ποιότητα ποδοσφαίρου(;) που φαντάζομαι οτι παίχτηκε...

Με τη πολιτική Πλατινί δεν διαφωνώ, αν και με είχε εκνευρίσει να βλέπω τον Αύγουστο ζευγάρι Ατλέτικο-ΠΑΟ απ΄τη μια και Ανω Παναγιά-Κάτω Ραχούλα απ'την άλλη...Στη λογική του "όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και στα φράγκα", θα υπάρχουν και ομάδες που δεν γεμίζουν το μάτι. Διαφορετικά, αν το μόνο κριτήριο ήταν η ποιότητα και το όνομα μιας ομάδας, οι θέσεις θα ήταν κλεισμένες από τις ομάδες των 4-5 πιο δυνατών πρωταθλημάτων...Ας σκεφτούμε μόνο τι θέση θα καταλάμβαναν οι δικοί μας σε αυτά τα πρωταθλήματα...

Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ανεξάρτητα από το αν θα πετύχει ο Τεν Κάτε ή όχι. Θα μου λείψει πολύ όταν φύγει...Πρέπει να είναι κανείς τελείως κολλημένος για να μη δει ότι το στυλ του Ολλανδού ταιριάζει γάντι στον Παναθηναϊκό. Κι αυτοί οι μυρουδιάδες οι Ολλανδοι, του παίρνουν και συνέντευξη...Δεν ξέρω αν έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως την προσωπικότητα που έχουμε την τύχη να βλέπουμε στο πάγκο της ομάδας...

pensierix said...

Περίμενα ότι σήμερα οι εφημερίδες θα είχαν τα γνωστά, υπερβολικά πρωτοσέλιδα για το έπος του γάβρου που σκότωσε το θηρίο αλλά, διαψεύστηκα πανηγυρικά! Είχαμε είδηση! Σύμφωνα με εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, ο "δαφνοστεφανωμένος" τη μασάει...τη δάφνη! Και το όνομα αυτού: Αννούλα!

http://www.youtube.com/watch?v=WGaB1lW7k8I&feature=related

:ppppppp

koutavaki said...

Γατί μη στενοχωριέσαι.Του χρόνου που θα επιστρέψουμε δριμύτεροι και ο γαύρος θα επιστρέψει εκεί που ανήκει(στα αζήτητα ελπίζω)θα αποκατασταθεί η τάξη.Φέτος όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι έπαθαν ένα πολιτισμικό σοκ.Τους ήρθε απότομο.Άιντε ο κάθε τυχάρπαστος Τσάμπιονς Λιγκ?Αλλά για να είμαστε εντάξει μας υποδέχθηκε το Ουέφα φέτος με τα καλά του:να ύμνοι,να σεντόνια,να πέντε επόπται...μεγαλεία.
Υ.Γ.:Το άκουσες το κορυφαίο?"Και γιατί να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός την Άρσεναλ?"Μαυρογενίδης said.Η πλάκα είναι ότι τα λένε και τα πιστεύουν.

Alpha said...

Καλημέρα gatti, σε διαβάζω κάθε μέρα και πραγματικά είσαι εξαιρετική αλλά κόψε αυτό το τεντάς ρε παιδί μου ήμαρτον!!

fl@neur said...

@gatti
Ακόμα μια φορά ξέμπλεξες το κουβάρι (προφανώς, λόγω gattiστικης ιδιότητας!), το CL έχει γίνει ολίγον "περάστε κόσμε" ή "βάλτε τώρα που γυρίζει" κι ο γαβ-ρος έπεσε σε καλή χρονιά και την καλύτερη κλήρωση που είχε ποτέ ελληνική ομάδα αυτά τα χρονια.
Το χτεσινό παιγνίδι δεν ήταν ούτε επιπέδου ελληνικής Β' Εθνικής (θα το' λεγα, αν ήταν κι ο ΠΑΟ σ' αυτή τη θέση), κι οι γαβ-ροι πανηγυρίζουν (πρόωρα;), αλλά και παρακαλούν στο βάθος την Άρσεναλ.
Ο Σωτηρακό, ως συνήθως, σε άλλο παιγνίδι, είναι κρίμα, γιατί είναι καλός δημοσιογράφος (έχει γράψει κι ένα ενδιαφέρον βιβλίο), αλλά στην πριγραφή (είτε με σύλλογο είτε με Εθνική) είναι μεταεξεταστέος με τόνο! Να θυμίσω μόνο δύο "γκέλες", το απ' ευθείας γκολ του Πάουλο Σόουζα, με τη Γιούβε, από φάουλ, όταν ο Σωτηρακό έλεγε "άπό μακρινή απόσταση, θα πάει για σέντρα", κι ή μπάλλα ήταν κι όλας μέσα, και στο Λίβερπουλ-Μίλαν, όταν το σκορ ήταν 0-3, μάς έλεγε ότι το παιγνίδι τελείωσε, δεν μπορεί να γυρίσει. Κρίμα, γιατί ήταν και "μαθητής" του Διακογιάννη!
Ο γάβ-ρος, είπαμε, έχει το νου του μόνο στα λεφτά (για να πουλήσει στο "λαό" καμιά μεταγραφή το Γενάρη) και σε μάς,καθότι το "κόμπλεξ του Γουέμπλεϋ" δε λέει να θεραπευτεί.
Το "Τσαμπιολί", που λες κι εσύ, αποκτά ενδιαφέρον ουσιαστικά στους 16 και σ' ορισμένους αγώνες στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
ΥΓ. Οι τέντες έχουν και το καλό τους: σε προστατεύουν από τον ήλιο, αλλά κι από τη βροχή :-)

fl@neur said...

@gatti
ΥΓ. Όλα τα λεφτά πάλι, ο τίτλος του post, Beau Michel, να υποθέσω κατά το Beau Brummel? Εσύ, παιδί μου, στο ξαναλέω, χαραμίζεσαι, έπρεπε να είσαι αρχισυντάκτρια στο παλιό, καλό Sportime!

gatti said...

@pensierix: Tι να πω... Τι να πω... Το ξέρω ότι είναι σα να κλέβεις εκκλησία έτσι και πειράζεις τον paoad για την Αλκμααρ, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό.

Δεν λέω ότι δεν πρέπει να έχουν οι "μικροί" ευκαιρία να προχωρήσουν παραπάνω στο θεσμό, αλλά όχι να φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πάντα η Λίγκα
των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, όχι η Λίγκα των Πρωταθλητών και ας υποδηλώνει αυτό το όνομά της. Η πολλή δημοκρατία βλάπτει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Στο χέρι
του είναι να βρει τον τρόπο ώστε και οι "μικροί" να έχουν δικαίωμα στο όνειρο, αλλά και οι παραδοσιακά "μεγάλοι" να μην μένουν απέξω...

Κι εμένα θα μου λείψει ο Τεν Κάτε αν φύγει, το ξέρεις άλλωστε πόσο πολύ τον συμπαθώ. Τον θεωρώ μεγάλο προπονητή, αλλά όχι τόσο καλό διαχειριστή προσωπικοτήτων. Οταν όμως μιλάει για το ποδόσφαιρο χαίρεσαι να τον ακούς. Πάντα έχεις κάτι να μάθεις. Αλλά δεν είναι καλός δημοσιοσχεσίτης βλέπεις... Χαλάει την πιάτσα. Και μας βλέπει και αφ' υψηλού. Πώς τολμάει;

Δεν σέβεται τους εν Ελλάδι συναδέλφους του! Ακουγα χθες σε μια στιγμή στον Spor FM να λέει ο συντονιστής στον Χελάκη: "O συνάδελφός σου (sic) δεν έκανε ούτε μία αλλαγή στη διάρκεια του αγώνα"(ο Πάντος στο 90φεύγα λογικά δεν πιάνεται...).
Ο "συνάδελφος" ήταν ο Ζίκο βεβαίως. (Εκτός αν με το "συνάδελφος" εννοεί "μυρουδιάς", οπότε συμφωνώ...)

ΥΓ. Ε, κάτι πρέπει να μασήσει κι ο δαφνοστεφανωμένος... :)))))
(To γελάς, αλλά ξέρεις τι δύσκολο είναι να φτιάξεις πρωτοσέλιδο κάθε μέρα; Εδώ εγώ και ζορίζομαι με έναν απλό τιτλάκι στο blog!).

gatti said...

@koutavaki: Mα δεν στενοχωριέμαι για τον γαύρο. Η κλασική πλάκα που κάνουμε είναι αυτή. Το πίστευα από την κλήρωση ακόμα ότι θα περάσει, οπότε δεν έχω πρόβλημα (κάτι άλλοι paoad θα έχουν που τα έβλεπαν αλλιώς...). Για τη Λίβερπουλ είναι που στενοχωρήθηκα.

Αν τα πράγματα ήταν καλά στα προκριματικά ακόμα και ομάδες σαν την Αλκμααρ μπορούσαν να μην έχουν μπει στους ομίλους. Αλλά βλέπεις όλοι οι πρωταθλητές είχαν κληρώσεις της πλάκας και όλοι οι μη πρωταθλητές αλληλοεξουδετερώθηκαν.

ΥΓ. Σου φαίνεται περίεργο; Κι όμως μπορεί να την κερδίσει την Αρσεναλ. Μην ξεχνάς ότι θα έρθει με τα δεύτερα και χωρίς ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Αν και καμιά φορά τα δεύτερα είναι χειρότερα από τα πρώτα, γιατί θέλουν να αποδείξουν πράγματα.

gatti said...

@savio: Kαλώς ήρθες. Σε ευχαριστώ πολύ.

Μου βγαίνει αυθόρμητα το "τεντάς". Δεν το λέω υποτιμητικά όπως αυτοί που τον μισούν. To δικό μου το "τεντάς" είναι ...τρυφερό! :)))

(Θα προσπαθήσω πάντως!).

gatti said...

@fl@neur: O γαύρος είχε όντως πολύ καλή κλήρωση. Προτείνω κάθε καλοκαίρι να προσλαμβάνει τον Κετσπάγια και μόλις γίνει η κλήρωση να τον απολύει. Ο,τι και να πεις ήταν γουρλής ο Τιμούρης!

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν σούπα. Βέβαια ήταν και άσχημες οι καιρικές συνθήκες. Ο,τι ήθελες πετούσε τριγύρω. Εστηναν τη μπάλα και την έπαιρνε ο αέρας.

Ο Σωτηρακό δεν ξέρω τι κόλλημα έχει με τον γαύρο και τα βλέπει όλα ιδανικά.
(Πάντως με το 0-3, ούτε εγώ πίστευα ότι μπορεί να γυρίσει το ματς η Λίβερπουλ).

Ε, μα φυσικά τα λεφτά είναι το θέμα. Βέβαια αν προκριθεί στους "16" θα πάρει αρκετά, αλλά όλο το "ζουμί" είναι η απευθείας πρόκριση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό μόνο μέσω κατάκτησης του πρωταθλήματος επιτυγχάνεται.

ΥΓ. Μια χαρά είναι οι τέντες.

ΥΓ1. Ναι, ο "Ωραίος Μπρούμελ" ήταν η έμπνευση. Τώρα για να σου πω την αλήθεια, από τα νεύρα μου, μού πέρασε από το μυαλό και το "Michelle ma belle", αλλά λέω άντε, ας δώσω τόπο στην οργή...

(Ε, πήγε κι αυτό το Sportime κι έκλεισε! :(((((

pensierix said...

Αρχισαν τα παπαγαλάκια το θεάρεστο έργο τους για τον διαιτητή του ντέρμπυ, ότι δεν θέλει ο ΠΑΟ τον Κάκκο κτλ κτλ. Μα καλά, αυτοί δεν είχαν αναγορεύσει τον συντοπίτη μου "αρχηγό αποστολής του Παναθηναϊκού" στο παρελθόν; Τώρα τους κάνει ο Τάσος;

eforas said...

"Παίζει"; ο Κούμαν ΕΙΝΑΙ ο χειρότερος προπονητής, όχι της Ευρώπης, αλλά παντού. Ούτε στο αφρικανικό Τσάμπιονς Λιγκ δε θα έκανε νίκη! Προσωπικά περίμενα ότι θα απολυθεί ήδη, αλλά μόλις είδα ότι τον έχουν ακόμα, απογοητεύτηκα! Διπλό κρίμα, γιατί η Αλκμααρ των προηγούμενων ετών ήταν εξαιρετική! Αλλά ο μάστορας, όπως πήρε τη Βαλένθια μέσα στην 4άδα και κόντεψε τη ρίξει, έτσι έχει καταντήσει και αυτή την εξαιρετική ομάδα, ένα μάτσο χάλια! Πόσο κ@λοφαρδος θεέ μου ο γάβρος! Τέλος πάντων! Πάμε για τη νίκη την Κυριακή και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Καλημέρα μας!

fl@neur said...

@gatti
Ο Μένιος (ένας είναι ο Μένιος), αν και έχει κάνει πολλά για τον Παναθηναϊκό, και με τα βιβλία του, είναι comic φιγούρα και έχει μετατρέψει μαζί με το υπόλοιπο πάνελ του Mega τον σχολιασμό σε επίπεδο καφενείου, του στυλ "τον έστειλε για ψάρεμα", "παρ' το-βάλ'το" και άλλες μπούρδες. Μega και ΑΚ συναγωνίζονται στην ασχετοσύνη και τα "σλουρπ", όπου βολεύει. Φαντάζομαι από αυτά που γράφονται (και) εδώ, στο ράδιο και τα λοιπά ΑΡΔ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.
Έχουμε πάλι να δούμε και ν' ακούσουμε...

paoad said...

Πάντα ανακάμπτω τη κατάλληλη στιγμή μου φαίνεται...

paoad said...

πες τα ρε έφορα γιατί τους τα λέω κ δε με πιστεύουν!

paoad said...

Ο ένας διστάζει να παραβιάσει ανοικτές θύρες, η άλλη διστάζει να κλέψει εκκλησία.
Να σας δω που θα κρυφτείτε έτσι κ γίνει η "στραβή".

gatti said...

@pensierix: Eλα ντε! Ποιος μιλούσε για τον βάζελο Κάκο; Εμείς; Το μαντρόσκυλο (aka Savvas) δεν έβγαινε και τα έλεγε;

Τι να πεις... Ας ελπίσουμε να τα πάει καλά αν και τον βλέπω να το πηγαίνει για "Χ" το παιχνίδι ο συγκεκριμένος κόραξ. Ο ..wannabe Bασσάρας!

gatti said...

@eforas: Kαι δεν φτάνει που είναι βλαξ και ανίκανος έχει και αλαζονεία. Από παίκτης ακόμα την είχε. Κι εγώ περίμενα να απολυθεί, αλλά φαίνεται ότι εκεί στην Αλκμααρ είναι μαζόχες.

Οπως τα λες. Για την νίκη την Κυριακή και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (για τους άλλους). :))

gatti said...

@fl@neur: Δυστυχώς έτσι είναι. Εχει καταντήσει γραφική φιγούρα. Κι εγώ έχω διαβάσει βιβλίο του, το πρώτο για τα ταξίδια του με τον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι εκεί. Επρεπε να έβλεπες την χθεσινή εκπομπή με καλεσμένη την Σμαράγδα Καρύδη (η οποία παρεμπιπτόντως μου είναι εξαιρετικά συμπαθής). Εκαναν σαν σχολιαρόπαιδα που είναι αμήχανα μπροστά σε ένα ωραίο κορίτσι και έλεγαν του κόσμου τις βλακείες (για τους συντελεστές της εκπομπής λέω, γιατί ο Ανατολάκης και ο Δημάτος ήταν σοβαροί).

Οταν μάλιστα σηκώθηκε σχεδόν τρέχοντας να την χαιρετήσει και να την φιλήσει ο Μένιος (έφυγε νωρίς, σιγά μην καθόταν μέχρι τις 2 το πρωί η γυναίκα), ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα γλιστρήσει από τα ...σορόπια που έπεφταν τόση ώρα στο πάτωμα...

Αλλά εντάξει αυτό πες ήταν ένα ειδικό γεγονός και δεν ήξεραν πώς να το χειριστούν. Εδώ μιλάμε ότι και στο ίδιο το αντικείμενό τους τις ίδιες μπούρδες λένε. Και αυτοί και οι απέναντι στην Αθλητική Κυριακή.

Στο ραδιόφωνο μπορεί να είναι πολύ χειρότερα (μάλλον είναι πιο ελεύθερα, είναι η σωστή έκφραση), αλλά το θέμα είναι ότι η τηλεόραση, η εικόνα δηλαδή, είναι αμείλικτη. Και μπορείς να γελοιοποιηθείς πολύ εύκολα, γι΄ αυτό πρέπει να είσαι στοιχειωδώς σοβαρός.

gatti said...

@paoad: Nαι, τώρα που οι "κουβαδιασμένοι" από τις στοιχηματικές σου προτάσεις είναι τάβλα και δεν έχουν κουράγιο ούτε να σε ...βρίσουν, ανέκαμψες! Χα!

:ppppp

ΥΓ. Εμείς με ή χωρίς σύνδεση δεν εξαφανιζόμαστε για μέρες. Εδώ είμαστε... :))))

paoad said...

Το πρώτο σχόλιο το προσπερνώ.

Έτσι κ κάνει τα αυτονόητα η Σταντάρ έχει να πέσει ανακυβίστηση (που λέει κ μια ψυχή) Ποιος Βιτάλι Σέρμπο τώρα και ποιος Αλεξέι Νέμοφ; Ποιος Νικολάι Αντριάνοφ και ποιος Αλεξάντερ Ντιτιάτιν; (Είναι και κάποιας ηλικίας και γνωρίζει καλύτερα τους παλιούς...;). Ποιος Μπιλοζέρτσεφ και ποιος Γκολοτσούτσκοφ;

;))

Βρε, (για "ρε" πήγαινε αλλά είσαι κοριτσάκι κ στα κοριστσάκια μιλάμε όμορφα!) αντί να μου βάλεις χρυσή
"μαρκίζα' στο frontpage "Συμμετέχει κ ο paoad" κάθεσαι κ με συκοφαντείς;;;

gatti said...

@paoad: Σήμερα μιλάμε για την Αλκμααρ. Για την Σταντάρ θα μιλήσουμε την άλλη φορά. :pp

Σιγά μη σου βάλω και χρυσή μαρκίζα. Εδώ κοντεύει να μου πέσει σε κατάθλιψη ο pensierix!

pensierix said...

Η gatti δεν θα βάλει τη μούρη του λεγάμενου σε μαρκίζα γιατί τάχα σκέφτεται την ψυχική μου υγεία...Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε! Βρε, πες ότι θα την κάνουν όλοι με ελαφρά μη αντέχοντας αυτό το θέαμα σε μαρκίζα και άσε τον ψυχικό μου κόσμο ήσυχο!!!! Από μένα πάντως έχεις το ελεύθερο...Να δω τον paoad γεμάτο λαμπάκια που αναβοσβήνουν κι ας μείνω μετά να κοιτάω το ταβάνι με βλέμμα απλανές...

;pppppp

The Bgt said...

Τα αγορια σφαζονται στην ποδια σου γατττιιιιιιι!!! Ποιος τη χαρη σου ;)

Οσο για το γαυρο, κακο σκυλι ψοφο δεν εχει. Που θα παει ομως θα γυρισει και ο τροχος και θα... μπιμπ μπιιιιιμπ μπιιιιιιμπ ;)

gatti said...

@pensierix: Ωστε έτσι ε; Αμφισβητείς την ειλικρίνεια των λόγων μου; Καλά...

Γιατί θα την κάνουν καλέ; Αφού είναι γλυκούλης ο paoad! (Mη κοιτάς που είναι γκρινιάρης...).

(Αυτό με τα λαμπάκια θα ήθελα να το δω κι εγώ... Ο paoad χριστουγεννιάτικο δέντρο!). :pp

gatti said...

@The Bgt: Ναι, δεν είδες πώς σφάζονται; Συνέχεια στο κράξιμο και στην κόντρα με έχουν! Για την ...μαρκίζα γίνεται όλο το τζέρτζελο!

Θα γυρίσει ο τροχός, θα γυρίσει! :))))

fl@neur said...

@gatti
Κι εγώ, το βιβλίο για τον ΠΑΟ εννοούσα, τα άλλα είναι ΑΡΛΕΚΙΝ.
keep scratching!

pensierix said...

http://www.youtube.com/watch?v=Hs3iCXJ9Xlk

;))))

paoad said...

http://www.youtube.com/watch?v=Y0DqFfiDNB8


;)))))))))))))

gatti said...

@fl@neur: Πράγματι, τα άλλα δεν διαβάζονται...

gatti said...

@pensierix: :pppppppppp

gatti said...

@paoad: Στα τάρταρα το επίπεδο!