Wednesday, November 11, 2009

Πολλά με λίγα


* Το ντέρμπι πλησιάζει, ο Ολυμπιακός ...αδικείται και στο λιμάνι άρχισαν να ξεθάβουν τα ...ζόμπι. Μπαίνει λέει γερά ο Σαλονίκης και με το "καλημέρα" μίλησε σε σκληρή γλώσσα στον Πιλάβιο. Τον θυμάστε τον κύριο;

Φίλος και συνεργάτης του θείου από την "αμαρτωλή" ιωαννιδική περίοδο του μπάσκετ με τα στησίματα των γκρίζων και τα νερά της ΤΣΣΚΑ. Μέλος του ΔΣ της Ιντραλότ και με σύζυγο ...τζογαδόρισσα που είχε, λέει, κερδίσει ένα σωρό λεφτά στο Στοίχημα.

Εμένα πάντως αυτή η κίνηση μου θυμίζει την "επιστράτευση" Λαλιώτη από πλευράς κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου στις εκλογές του 2007. Ναι, εκείνες τις εκλογές που έχασε. Παρωχημένες μέθοδοι, σκληροπυρηνικής επίφασης...

***

* Η άθλια προπαγάνδα ξαναχτυπά: Αντιγράφω από τη στήλη του Καίσαρη:

ΟΚ. Τον έφαγε τον Ολυμπιακό το Σάββατο ο επόπτης Γουργιώτης. Μια καλή ιδέα για τις οπαδικές εφημερίδες είναι να θυμηθούνε την πατέντα του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη στα ηρωικά χρόνια του «Δικέφαλου». Οταν δεν έβαζε δηλαδή την κανονική βαθμολογία, αλλά την «πραγματική» βαθμολογία. Τη βαθμολογία χωρίς τις παρεμβάσεις των διαιτητών. Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη το Παναθηναϊκός-Πανιώνιος. Αν ήταν ή αν δεν ήταν οφσάιντ ο Σισέ κι αν ήταν ή αν δεν ήταν κόκκινη κάρτα το χέρι του Ομο. Εχουμε το πέναλτι στον Αμπρέου στο Παναθηναϊκός-Αρης. Εχουμε ακόμα το φάουλ του Νίνη που δεν δόθηκε και ρεφάρισε αμέσως μετά δύο-δύο ο Παναθηναϊκός στα χασομέρια στην Καβάλα. Αρα, λοιπόν, έχουμε μείον τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός και συν δύο βαθμούς ο Ολυμπιακός, που του έφαγε ο Γουργιώτης. Αντί η βαθμολογία να είναι πρώτος ο Παναθηναϊκός με 28 και δεύτερος ο Ολυμπιακός με 26, θα ήταν πρώτος ο Ολυμπιακός με 28 και δεύτερος ο Παναθηναϊκός με 25.

Mεγάλε, ωραία μας τα λες, αλλά αν θέλεις υπολογισμούς να τους κάνεις σωστά. Γιατί υπάρχει κι ένα χεράκι του Μέλμπεργκ με τη Λάρισα κι άλλο ένα με την ΑΕΚ. Για ξαναμέτρησε τη βαθμολογία σου λοιπόν μπας και έκανες κανα λάθος... Αντε μπράβο, "αντικειμενικοί γαύροι" όλοι σας!

***


Μια νέα λέξη γεννήθηκε: Αποκρουστικότητα. Αντιγράφω από τη στήλη του γνωστού λεξιπλάστη και "δολοφόνου" κάθε γνωστού τονισμού, Αλέξη Σπυρόπουλου:
Ο Παναθηναϊκός, με ελλείψεις σαν τις τρέχουσες του Ολυμπιακού, δεν αμφιβάλλω ότι θα ήταν χειρότερος! Μονάχα δύο βασικοί βγήκαν στο τελευταίο ημίωρο κατά του Πανιωνίου (Κατσουράνης, Νίνης), έλειπε κι ο Σπυρόπουλος, και προέκυψε εκείνη η απερίγραπτη αποκρουστικότητα. Στη Λιβαδειά έλειψε ο Καραγκούνης, ο Σιμάο ήταν αχρείαστος, ο Γκαμπριέλ μετά το καλύτερο παιχνίδι της «πράσινης» ζωής του (στην Αυστρία) μπήκε σε rotation παρέα με τον Σαλπιγγίδη, ο Σεϊταρίδης έγινε βασικός πριν την ώρα του, και το πρώτο ημίχρονο «βλεπόταν» μόνο με άφθονο απόθεμα καλής θέλησης.

Εσύ για αλλού ξεκίνησες και αλλού η ζωή σε πάει. Η πλήρης μετάλλαξις. Κρίμα!


***


* Κι εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Ροναλντίνιο θα πάθει πολιτισμικό σοκ στα μπουζούκια αυτός έπαθε στερητικό σύνδρομο μακριά τους. Και ...καβάλησε το λίαρ τζετ και ήρθε για μία Athens by night στο "Κέντρο Αθηνών" στο Βέρτη παρέα με τους φίλους του Αντώνη Ρέμο και Κώστα Πηλαδάκη. Πάει, τον χάσαμε κι αυτόν...


Νάταν όμως μόνο ο Ρόνι στο "Κέντρο Αθηνών"; Παρέλαση από ποδοσφαιριστές είχαμε. Εχει βλέπεις και διακοπή το πρωτάθλημα, βρήκαν ευκαιρία. Και ανάμεσά τους και ο δικός μας ο Γιούρκας.

Που συνοδευόταν λέει από την Θέλξη, την τραγουδίστρια. Τη θυμάστε την πανύψηλη Θέλξη έτσι; Τα έχουμε ξαναπεί από εδώ.


Ηταν η τραγουδίστρια που πήρε αγκαλιά ο Γιασικεβίτσιους στο γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν άφησε ήσυχη ούτε στιγμή και τριγυρνούσε μαζί της στα τραπέζια και έραινε με λουλούδια τον κόσμο. Και της ζήτησε το καλοκαίρι το τηλέφωνό της και ξανασυναντηθήκανε, στην Αθήνα, στη Μύκονο, θα σας γελάσω. Και μετά ακούσαμε/διαβάσαμε ότι η Θέλξη έκανε ένα μήνα (!) αφωνία.

Πάντως, να σας πω την αμαρτία μου, έτσι που το πάει δεν την βλέπω να ...ξανατραγουδάει. Ολο στην ...αφωνία θα είναι. (Και όπως είπε κι ένας φίλος μου όταν έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο - κακία: "αυτή στην ...αφωνία και ο Γιούρκας στις θλάσεις" - ΦΤΟΥ! ΦΤΟΥ!).


***

* Η ξεφτίλα της ακατονόμαστης ολοκληρώθηκε. H Aλκορκόν έκανε τελικά την έκπληξη και την πέταξε εκτός του Copa del Rey. Πάντα τέτοια!

***



* Και κλείνουμε με δύο φωτογραφίες. Η μία είναι "παραγγελιά" από κάτι "περίεργους": Πατσατζόγλου και ζεύγος Αντζα από το γλέντι για την κατάκτηση του τίτλου της περασμένης σεζόν (παρακαλώ να "φιλτράρετε" τα σχόλιά σας)...

H άλλη είναι μια εξαιρετική διαφήμιση της NIKE για το Μουντιάλ 2010. Ετσι για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Scratch: Tελικά φαίνεται πως η θέση του τερματοφύλακα παραείναι μοναχική... Καλό ταξίδι Ρόμπερτ Ενκε...

Scratch 1: Οχι, για τον γαύρο εστιάτορα δεν θα πω τίποτα...

22 comments:

pensierix said...

"Θείο βρέφος" κι ο Σαλονίκης...Οχι του Θεού αλλά του Θείου, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Αν και για τους γάβρους, Θεός και Θείος είναι το ένα και το αυτό...

Ξέχασες τη μεγαλοπρεπή βουτιά Τοροσίνιο στη Τούμπα (μεγάλη κατάντια αυτό το πιγκ πογκ φάσεων, ανάποδων πλάγιων, κόρνερ). Το μόνο που ήθελα ήταν να μπορούσα να αναγκάσω τον Καίσαρη να υπολογίσει την κανονική βαθμολογία όλης της Σούπερ Λίγκας ξαναβλέποντας όλα τα παιχνίδια, κι εγώ να του ρίχνω χαστούκια όποτε κάνει λάθος..."15 βαθμούς ο Εργοτέλης; Για ξανακοίταξε! Το ανύπαρκτο κόρνερ από το οποίο προέκυψε το γκολ κόντρα στη Ξάνθη δεν το είδες;". Φααααααπ!

Ο Σπυρόπουλος κάτι έχει πάθει, δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω. Εκπέμπει "αποκρουστικότητα"...

Ενα μήνα αφωνία η Θέλξη; Από τις ωραίες...ασσίστ που τις έδινε ο Σάρας θα έμεινε με το στόμα ανοιχτό μάλλον...(όπως στη φωτογραφία ένα πράμα). Τη κόβω να αλλάζει το όνομα της σε Θλάση λίαν συντόμως...Το "Στης καρδιάς μου το τερέν, προηγείσαι 1-0" δικό της είναι;

Ο Πάτσα φαίνεται να το διασκεδάζει αν κρίνω κι από το λουλουδικό στο μαλλί...(ευχαριστημένη;)

ΥΓ
Ο Ρόνι θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Με προκοίλι μεγαλύτερο από το τωρινό αλλά θα παίξει και να μου το θυμηθείτε...

ΥΓ1
Σ'ευχαριστώ που με προειδοποίησες διαφορετικά τέτοια απότομη αλλαγή επιπέδου δεν θα την άντεχα!

:))))

A said...

poios einai o gauros estiatoras?

gatti said...

@pensierix: Aυτές οι επιστροφές τύπου Σαλονίκη δεν έκαναν ποτέ καλό σε καμιά ομάδα. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως...

Δεν ξέρεις πόσο πολύ με εκνευρίζει τώρα τελευταία ο Καίσαρης. Πολλή αντιπαναθηναϊκή προπαγάνδα ρε παιδί μου. Ξεκίνησε από πέρυσι με το "παλτό" Ζιλμπέρτο Σίλα και συνεχίζει ακάθεκτος. Εχει ξεσαλώσει. Γενικά στα έντυπα του Μπόμπολα το έχω παρακολουθήσει τελευταία αυτό το πράγμα. Λες να έχει σχέση ότι ο Λαυρεντιάδης έχει μετοχές στον όμιλο; (α μπα...).

Για τον Σπυρόπουλο μπορώ να σου πω ότι στενοχωριέμαι. Γιατί τον θεωρούσα πολύ καλό δημοσιογράφο και διάβαζα πάντα τα γραπτά του. Τι μύγα τον τσίμπησε δεν το καταλαβαίνω.

Αυτό το άσμα το έχει πει ο Μπουγάς νομίζω. Για τη Θέλξη πάντως το κάνει θέμα το "Φως" στην πρώτη του σελίδα. Πώς λέει είναι νοκ άουτ από την Εθνική αφού ήταν στον Βέρτη με τη Θέλξη; Για τα μπουζούκια δεν ήταν νοκ άουτ; Εντάξει ρε παιδιά, cool-άρετε στα μπουζούκια δεν θα χρειαστεί να ...κλωτσήσει.

Στο μεταξύ, το βλέπω να ανοίγει πάλι ζήτημα για τον "ξενύχτη" Γιούρκα. Που εντάξει, μην τρελαθούμε, κι εγώ μια ανησυχία για τις κακές του συνήθειες την έχω, αλλά την Κυριακή το βράδυ με ρεπό την επόμενη από τον τεντά και εν όψει διακοπής πρωταθλήματος, δεν είναι και έγκλημα. Και ο Σηφάκης άλλωστε ήταν εκεί.

Η Θέλξη πάντως μια προτίμηση στον Παναθηναϊκό την δείχνει. Ελπίζω να μη μας ...ξεπατώσει τους παίκτες, σαν κάποια άλλη, παντρεμένη πια,
μοντελο - τιβιπερσόνα που είχε κάνει χώμα πρώτα τον Λύμπε και μετά τον Κωνσταντίνου...
(Ο Σάρας πάντως βγήκε όντως νοκ άουτ...)

Ο Πάτσα όντως φαίνεται να το διασκεδάζει! (Ευχαριστημένη!).

ΥΓ. Κι εγώ το πιστεύω ότι θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα ο Ροναλντίνιο. Οταν θα έρθει ο καιρός θα περάσει από τον γαύρο. Και τότε θα αναστενάξει η αθηναϊκή νύχτα!

ΥΓ. Μα γι΄ αυτό σε προειδοποίησα για να το αντέξεις! :))))

gatti said...

@A: Ο γνωστός Μπάμπης.

Γιώργος Τ. said...

Παρόμοιο άρθρο με τον Καίσαρη έγραψε πριν λίγο καιρό και ο Νικολακόπουλος! Μάλιστα τεκμηρίωνε τις απόψεις του!!! Τρελό γέλιο λέμε!! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω για να σου δώσω λινκ.. Αυτό το ηλίθιο όμως με τις "πραγματικές βαθμολογίες", που ουσιαστικά αφορούν μόνο Παναθηναϊκό, γαύρο και πού και πού ΑΕΚ, ποτέ δεν το συμπάθησα.. Φυσικά σε όλα αυτά δεν υπολογίζονται οι υπόλοιποι (λες και παίζουν μόνο αυτοί).. Βάση αυτού λοιπόν, το γκολ του Μήτρογλου με την Καβάλα προήλθε από λάθος υπόδειξη κόρνερ, το γκολ του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ από φάουλ του Σαλπιγγίδη στο κέντρο και πάει λέγοντας... Βλακείες..Και πραγματικά δεν έχω καταλάβει πού τελικά έχει αδικηθεί καθαρά ο γαύρος... Στο γκολ του Μήτρογλου? ΟΚ, δεκτό, κανείς δεν το αμφισβητεί.. Πού αλλού??? Κι όμως έχουν καταφέρει και χωρίς ντροπή περιφέρονται ως αδικημένοι! Έχουν καταφέρει να θεωρούνται αδικημένοι για το γκολ με την Καβάλα που σωστά ακυρώθηκε! Φυσικά, ως ειδικοί στην προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση, έτσι θα το τραβήξουν μέχρι το ντέρμπι.. Άντε να δούμε τι θα δούμε εκεί...
Όσον αφορά τον Σπυρόπουλο, διαφωνώ σε κάθε λέξη μαζί του.. Απλά να του θυμήσω τι βάθος πάγκου έχουν οι δύο ομάδες...

*για τον Βούλη, ένα απλό συνθηματάκι σκέφτομαι (αλλά δεν γράφω).. Απλά μετά μου σηκώνει μουλωχτά το μεσαίο δάχτυλό του...
*φέρτε τον Ρόνι στην Πανάθα!! Σε όποια κατάσταση!! Δεν με νοιάζει!!
*είμαι κακός που κρύβω ένα μικρό χαμόγελο τύπου "δεν σε χάλασε" για τον Χρηστόγλου??
*η Ρεάλ θα έχει και μπόλικες πίκρες ακόμα!!! Αρχή την μέρα του ντέρμπι (και σε Ελλάδα)!!!


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΝΚΕ... Πέρασε πολλά και δεν άντεξε.. Κρίμα..

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Το να το γράψει ο Νικολακόπουλος δεν με ενοχλεί. Γνωρίζουν όλοι ότι είναι βαμμένος γαύρος, οπότε αφενός δεν περιμένεις να γράψει τίποτα διαφορετικό, αφετέρου αξιολογείται από τον καθένα με βάση αυτό που γνωρίζει ότι πρεσβεύει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Αλλά του Καίσαρη και του κάθε δήθεν "αντικειμενικού" που δεν έχουν καν το θάρρος να πουν τι ομάδα είναι ο καθένας (έχεις μάθει ας πούμε τι ομάδα είναι ο Βέργης; Ο Ασημακόπουλος;) με ενοχλεί αφάνταστα. Γιατί αυτοί είναι που δημιουργούν τις εντυπώσεις.

Επίσης το άλλο που με εξοργίζει είναι που έχουν εξισώσει το κακώς ακυρωθέν γκολ του Μήτρογλου με το γκολ του γαύρου κόντρα στην Καβάλα. Οταν εκείνο έχει ακυρωθεί ΟΡΘΟΤΑΤΑ και η πιο αδιαμφισβήτητη απόδειξη για αυτό δεν είναι οι κάθε λογής Βαρούχες, αλλά το ίδιο το γράφημα του Κανονισμού της ΕΠΟ για το τι είναι και τι δεν είναι οσφάιντ. Είναι "φωτογραφική" περίπτωση και το είχα βάλει κι εγώ τότε στο blog.

Αλλά όπως έχω ξαναγράψει αυτά συμβαίνουν όταν η πλειοψηφία των διευθυντών των ΜΜΕ έντυπων και ηλεκτρονικών είναι γαύροι. Εχουν απλώσει τα πλοκάμια τους παντού.

Για τον Σπυρόπουλο τα είπαμε, δεν μπορώ να τον βάλω στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους, αλλά κάτι του έχει ...συμβεί τελευταία...

* τον Βούλη μπορώ να πω ότι τον αντιπαθώ. Τον θεωρώ όμως πάρα πολύ καλό παίκτη.

* τον Ρόνι στην Πανάθα; Στο γαύρο θα πάει αν έρθει...

* από το στόμα σου και στου θεού τ΄ αυτί για τη Ρεάλ!

Alexandros said...

Καλά, δεν ξέρεις τι ομάδα είναι αυτός ο καραγκιόζης ο Βέργης; Βάζελος είναι.

gatti said...

@Alexandros: Αν είναι βάζελος το ...κρύβει πολύ καλά!

Καλημέρα, Αλέξανδρε! :))))

koutavaki said...

Συγνώμη αλλά κανένας δημοσιογράφος δε γράφει ΥΠΕΡ του Παναθηναϊκού?Wtf?Κι αν γράφει,εμείς γιατί ασχολούμαστε με τους άλλους?Έλεος ρε παιδιά,αφού τους ξέρουμε.Και να με συγχωρείτε(αυτό που θα πω δεν πάει σε σένα γατί)αλλά από την ώρα που άρχισε το πρωτάθλημα σιχάθηκα τη ζωή μου.Και να το πλάγιο το ανάποδο,και να το οφσάιντ,και να το κόρνερ,και να το πέναλτι, και να το γκολ που δε μέτρησε.Άι σιχτίρ πια!Τέτοιο μικροσκόπιο από την πρώτη αγωνιστική δε το ξαναθυμάμαι!Εντάξει,να τις πούμε τις φάσεις,αλλά ως εκεί.Η δε "Γάτα" δεν ξέρω αν προσέξατε,μέσα σε τρεις μέρες είχε στο πρωτοσέλιδο τη λέξη "πόλεμος".Τι κλίμα είναι αυτό που καλλιεργείτε ρε μαλάκες?Κι εσείς οι του ραδιοφώνου(τουλάχιστον στην ΕΡΑ που ακούω γιατί δεν πιάνω άλλα)μην το παίζετε υπεράνω και ότι δε σας νοιάζει.Όταν σε εκπομπή που παίρνει ο κόσμος λες συνέχεια "μην ασχολείστε με τη διαιτησία και το γκολ που δε μέτρησε(ή το πέναλτι που δε δόθηκε)"και προκαταβάλλεις τον άλλον και τον τσιγκλάς να πάρει να υποστηρίξει την ομάδα του,οπότε εντέχνως εσύ ο ίδιος το γυρίζεις στη διαιτησία.Αλλά δε φταίνε αυτοί.Προτείνω για όλους τους φιλάθλους ή οπαδούς ανεξαρτήτως ομάδος το εξής:Το ξέρετε το "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"?Αν το ξέρετε εφαρμόστε το.Άμα δεν τους δίνει κανείς σημασία θα το βουλώσουν κάποτε.Άντε γιατί μου φαίνεται ώρες ώρες τα θέλει κι εμάς ο απαυτός μας.

Elpis Cameraman said...

Ωραιος ο Καισαρης. Ρε τον καημενο τον Ολυμπιακο...
Απο τον Αλεξη δεν περιμενα κατι διαφορετικο, αλλα τι να πεις...
Αμα συνεχισει ετσι η χρονια (μακαρι δλδ), στο τελος μας βλεπω να ξεχναμε και αυτα που ξεραμε, να ακουμε για το κατεστημενο του Παναθηναικου που χτυπαει στο παρασκηνιο τον Ολυμπιακο κτλ.
Θα τρελαθουμε εντελως...

Δεν αντεχεται το 50-50.
Με τιποτα ομως...

fpboy said...

Με τόσους γάβρους που ανέφερες
( Χριστόγλου, Νικολακόπουλος,Σαλονίκης)
μου ήρθε έμετος !!!!
Τραγικά άτομα που μόνο στην Έλλάδα θα μπουρούσαν να είχαν σχέση με τον αθλητισμό.

gatti said...

@koutavaki: Ωχ, ωχ! Αρχισε να δαγκώνει το κουταβάκι! :)))

Aσχολούμαστε για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι αυτοί πλασάρονται ως "αντικειμενικοί". Και μπορεί εσύ κι εγώ είτε να μη τους διαβάζουμε καθόλου είτε να μπορούμε να φιλτράρουμε αυτά που γράφουν, αλλά υπάρχουν και άλλοι οπαδοί της ομάδας που τρώνε την προπαγάνδα τους.

Το μέτρημα των πλάγιων, των οφσάιντ, των καρτών, των ανάποδων και όλα τα σχετικά καλά θα κάνεις να τα συνηθίσεις. Ετσι θα πάμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Αδικείται ο Ολυμπιακός φέτος! Oπότε είναι αναμενόμενα.;))))))))

Οσο για το πολεμικό κλίμα, αφού αυτό "πουλάει" γι΄ αυτό θα διαβάζουμε...

gatti said...

@Elpis Cameraman: Εγκλήματα γίνονται φέτος! Εγκλήματα! ;)))

Κι όμως εγώ από τον Αλέξη περίμενα κάτι διαφορετικό.

Οπως το λες: Δεν αντέχεται το 50-50!

gatti said...

@fpboy: Eπεσε βαριά η δόση ε; :))))

pensierix said...

@ gatti

Για τον "εστιάτορα" θα έγραφες αυτό;

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1096273

Ακόμα κι εκεί πιστεύω ότι φταίει η πράσινη παράγκα...Το ερώτημα είναι: Ήταν ανθρώπινο λάθος ή φταίει η κατσαρίδα;

;pppppppp

gatti said...

@pensierix: Oσο σκέφτομαι πόσοι γαύροι έχουν φάει εκεί, με πιάνουν τα γέλια...

ΥΓ. Βρε λες να ήταν οι ελεγκτές βάζελοι;

paoad said...

gattouli έχω χαθεί αυτό το καιρό αλλα δεν είναι δίκο μου το φταίξιμο! ...Μετακόμισα και ο #@#$@#$@ ο ΟΤΕ έχει έλλειψη δικτύου σ αυτή τη περιοχη. Τα έχω πάρει άσχημα λέμε!

X-myalismenos said...

Πέναλτυ στον Αμπρέου;
Στον Κάμπορα έγινε το πέναλτυ που ζητάει ο Αρης κύριε Καίσαρή μου.
Και γιά να μην μπερδεύεστε, να τα λέτε με τα κιλά.
Δυό κιλά πέναλτυ δεν έδωσαν στους αντίπαλους του Παναθηναϊκού, τρία κιλά γκολ μας ακύρωσαν, φέρτε μας πίσω το κιλό που μας κλέψατε!!!
Οχι τίποτ άλλο, να μην κουράζεται να ψάχνει κι ο Σαλονίκης.
Εχει πολλά κιλά αυτός (γενικώς) ;)

ΥΓ.Συγχαρητήρια γιά το blog σου.
Σήμερα το ανακάλυψα και λέω να ... μείνω :)

eforas said...

Τώρα μπόρεσα κι εγώ ο καημένος να καταθέσω την ταπεινή μου άποψη. Εννοείται φυσικά ότι με εκάλυψαν οι προλαλήσαντες, οπότε... όπως ήρθα, φεύγω. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

gatti said...

@paoad: Aντε βρε παιδί μου! Και είπα κι εγώ, εξαφανίστηκε γιατί δεν μπορεί να ...γκρινιάξει για τον τεντά! :ppppppppppp

Σε νιώθω! :)))
Kι εγώ χωρίς Ιντερνετ θα είχα τρελαθεί!

gatti said...

@EXARCHIOTIS: O άνθρωπος είναι ένα βήμα από το Αλτσχάιμερ, τι το ψάχνεις... Αποψη έχει όμως!

Θα μάθουμε πρόσθεση, αφαίρεση, διαίρεση, πολλαπλασιασμό, προπαίδεια, όλα θα τα μάθουμε φέτος!

ΥΓ. Ευχαριστώ. Να μείνεις, να μείνεις! :)))

gatti said...

@eforas: Aστα αυτά! Εσύ μόνο για το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ μπήκες! :ppp