Wednesday, November 4, 2009

Και με χιόνια και με κρύα για διπλό μες την Αυστρία



Eντάξει, το διπλό δεν ξέρω αν θα το πάρουμε, αντικειμενικά δεν τρέχει τίποτα άλλωστε και να μη το πάρουμε, αφού όντως έχουμε τρεις ευκαιρίες ακόμα, αλλά όσο νάναι αν με το καλό έρθει, θα κερδίσουμε πολλά και θα αποφύγουμε άλλα τόσα.



Κατ΄ αρχήν, θα έχουμε ήδη προκριθεί από τώρα και θα μπορέσουμε να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα, έπειτα μπορεί να πάρουμε και πρωτιά (αν και με τα θηρία που θα έρθουν από το Τσου-Λι δεν ξέρω πόση σημασία θα έχει αυτή), αλλά κυρίως θα σταματήσουν να μας πρήζουν οι ΑΡΔ που μετά το παιχνίδι με τον Πανθηρώνιο έχουν ξεσαλώσει.



Εύκολα τα πράγματα δεν θα είναι, όσο κι αν οι Αυστριακοί θα αναγκαστούν να ανοιχτούν γιατί θέλουν τη νίκη. Θα είναι και βαρύ το γήπεδο αφού χιόνισε και εξακολουθεί να χιονίζει, έγινε και η μανούρα με την προπόνηση ή μάλλον την "μη προπόνηση" με τους παίκτες να έχουν να προπονηθούν ουσιαστικά από την Τρίτη το πρωί, αν τυχόν είναι βαρύ το γήπεδο δεν θα μπουν - λογικά - να παίξουν Λέτο και Νίνης, οπότε η δουλειά θα πάει αλυσίδες χιονιού, Σιμάο - Καραγκούνης και όπου βγει. Ευτυχώς που θα γυρίσει ο Ζιλμπέρτο και θα ηρεμήσει λίγο η ομάδα γιατί όπως αποδείχτηκε χωρίς αυτόν μέσα, δεν την παλεύει.


***


Είπε:
"Γνωρίζουμε ότι η Στουρμ πρέπει να νικήσει και θα παίξει επιθετικά. Εμείς θα κοιτάξουμε να αντιδράσουμε ανάλογα στον αγωνιστικό χώρο για να σκοράρουμε και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για να νικήσουμε. Oταν παίζεις με αντίπαλο μια ομάδα που θέλει τη νίκη θα βρεις περισσότερους χώρους, γιατί θα ανοιχτεί. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευθούμε τους χώρους που θα υπάρξουν και να κάνουμε το παιχνίδι που πρέπει".


Εννοούσε: "Eχουμε δεινοπαθήσει κόντρα σε κλειστές άμυνες. Στον πρώτο αγώνα η Στουρμ παρέταξε 11 γομάρια κλείνοντας κάθε διάδρομο προς τα καρέ της και ακόμα κι όταν άρπαξε το τεμάχιο δεν κουνήθηκε για να βάλει γκολ. Αλλά τώρα τι θα κάνει η bitch; Θα αναγκαστεί να ανοιχτεί για να σκοράρει. Κι έτσι θα βρούμε τους χώρους που θέλουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε να τους βρούμε ούτε τώρα ποιος ακούει αύριο τους ΑΡΔ".

***

Eίπε (σε ερώτηση αν θέλει να "καθαρίσει" από αύριο την πρόκριση): "Εχουμε τρεις ευκαιρίες, απομένουν τρεις αγώνες ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε εμείς πίεση. Πάντως, ασφαλώς θα θέλαμε να τελειώσουμε από αύριο την πρόκριση, όμως κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά".


Εννοούσε: "Στην Ελλάδα έμαθα μια φράση: `Πήρε από τα τρία το μακρύτερο'. Ε, λοιπόν εμείς αύριο και το μακρύτερο να πάρουμε ούτε κρύο ούτε ζέστη. Εχουμε άλλα δύο ματς για να καταφέρουμε. Οπότε ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Εδώ πάντως χιόνισε. Λες αυτό να σημαίνει ότι θα δούμε άσπρη μέρα;"


Είπε: "Ξέρουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε στην Ελλάδα δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μιλήσαμε εμείς οι παίκτες μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο του Παναθηναϊκού απέναντι στην Στουρμ. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία στην Ευρώπη και θέλουμε να προχωρήσουμε στο Europa League".


Eννοούσε: "Στον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή ήμασταν άθλιοι. Μας μάζεψαν ο Κατσουράνης και ο Κάρα και μας εξήγησαν πώς ακριβώς πρέπει να παίξουμε αύριο. Μας κατέστησαν σαφές πως θα πρέπει να παίξουμε για την πάρτη μας. Ποιος τον #$$@@ τον Ολλανδό;"

Kαι ο Ρενέ ήταν εκεί...


***

Το 1-0

Και βέβαια είχαμε ματσάκι στη Λιέγη. Πιστός στην παράδοση ο γαύρος βοήθησε μια ακόμα ομάδα να γράψει ιστορία, καθώς η Σταντάρ έγινε η πρώτη βελγική ομάδα που πέτυχε νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας. Βέβαια, αύριο οι "αντικειμενικές" και οι γαύρικες άλλα θα γράψουν. "Μαχητής", "Περνάει (με μεγάλα γράμματα) ...αν δείξει τέτοιο χαρακτήρα με Αλκμααρ (με μικρότερα)", "Το πάλεψε αλλά ήταν άτυχος". Το πολύ πολύ να το προχωρήσουν και να γράψουν "Σωκράτη έκανες έγκλημα που δεν ενίσχυσες αυτή την ομάδα". Η ουσία όμως είναι πως από εκεί που πήγανε όλο σιγουριά και υποσχέσεις, ξαναβγαίνει τώρα το κομπιουτεράκι. Περνάει με δύο χηνάρια ή δεν περνάει; Μπας και θέλει νίκη; Κι αν έχουμε τριπλή ισοβαθμία τι γίνεται; Ε ρε καημός.

To 2-0

Scratch: Ωραίος ο Μέλμπεργκ!

Scratch 1: Aκούμπησε ο Γιοβάνοβιτς τη φανέλα με τον έφηβο, εκσπερμάτωσαν οι γαύροι. Ξέχασαν και την ήττα και την πίκρα τους με τη μία. "Γιοβάνοβιτς έλα στην ομάδα της καρδιάς σου" άρχισαν να φωνάζουν. Δεν το αποκλείω, το έχει παράδοση ο γαύρος να παίρνει τους παίκτες που του έχουν κλείσει το σπίτι. Ασχετα αν κανείς από αυτούς δεν του έχει βγει.

Scratch 2: Kάποιος να υπενθυμίσει στον Οσκαρ ότι οι θεατρικές βούτες δεν περνάνε στην Ευρώπη.

Scratch 3: Ηρακλής Αντύπας σε μια πάσα του Αβραάμη που πήγε κατευθείαν στην κερκίδα: "Ο Χριστός και η Παναγία και οι 12 Απόστολοι"

Scratch 4: Αγανακτισμένος από την εμφάνιση του Ντουντού γαύρος, σε γαυροφόρουμ, σχολιάζοντας τις υπερφίαλες δηλώσεις του Βραζιλιάνου κατά την αναχώρηση για Βέλγιο ότι "θα πατήσουμε τη Σταντάρ": "Nτουντού, κοίτα το παπούτσι σου! ΣΚΑΤΑ πάτησες μαλάκα!"

Greeklish

***



Scratch 5: Απίστευτες ατάκες του Πάμπλο Γκαρσία σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό!

* "Δεν πάω να πανηγυρίσω μαζί με τους συμπαίκτες μου εκεί που τρέχουν στη γωνία γιατί μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω πίσω στη θέση μου να παίξω, δεν θα έχω πια ανάσα...".

* "Αυτή την φορά δεν θα κατέβω στην Αθήνα μόνο με το μαχαίρι στα δόντια, θα πάω σαν τον Λεωνίδα με πανοπλία και όλα τα όπλα, έτοιμος για την μάχη...".

* "Δεν είναι σωστό κάθε φορά πριν από το παιχνίδι εκεί που είμαι ήρεμος και περιμένω να αρχίσει, να έρχονται οι διαιτητές και να μου λένε: «ήρεμα, ήρεμα». Με ενοχλεί αυτό".

* "Οι τραυματισμοί είναι πράγματα του ποδοσφαίρου, τυχαία ή όχι. Μερικές φορές έχεις πολλά, μερικές φορές λίγα. Εγώ έχω μία καλή μάγισσα και με προστατεύει και πιάνω τα α..α μου για να παραμένω υγιής και να έχω καλή τύχη".

***


Μου έκαναν πρόταση να δουλέψουμε πόρτα σε ένα μπαρ. Τι λες;

27 comments:

Nick Triantos said...

O Jovanovic dev prokeite va paei ston Olympiako kai dev prokeite va paei giati a) Ta xrhmata pou zhtaei para poly dyskola Qa ta parei se Ellhnikh omada - peri ta 3ek eyrw kai me kleisto 4etes symbolaio kai b) Qa ypar3oun arketes omades pou mporoun na tou dwsoun kai apo kalytera prwtaQlhmata

Kai mhn ksexvate kai thn Standard. O paikths exei symbolaio ekei mexrh to kalokari kai h Standard Qa ton poulhsei ton xeimwna mono ean paroun kala xrhmata 3-4ek H' einai ektos diekdhkhshs prwtaQlhmatos.

Dev prokeite va dwsei o Kokkalhs ayta ta xrhmata. To synoliko kostos ayths ths metagrafhs Qa einai aveta sta 15-16ek.

O Jovanovic einai kalo paidi, einai kalos xrakthras ALLA twra Qa psaksei ta xrhmata prwtistos. Dev Qelhse na paei ston Panathinaiko to kalokairi OUTE sth Stuggardh paroti oi prosfores pou tou eixav ginei eisav TOP class alla aytos pisteyei oti mporei na xtyphsei 3x4...

Ayta pou lew dev ta bgazw ap' to kefali mou...

Olh ayth h istoria me ta dhmosieymata gia ton Jovanovic tis teleytaies meres, tis serbikes shmaies sto ghpedo, tis synevtey3eis Qymizei kati apo to parelQon...Opote epaize o Olympiakos me kammia dyskolh omada, o kalyteros ths paikths htav sxedon pavta "ypo metagrafh" mexrh to telos tou agwva. Apo 'kei kai meta e3afavizovtav...Opws tote etsi kai twra, dev prokeite peri tipote allou para mias indirect prospaQeias emmesou epeireasmou agwvistikhs katastashs tou sygkekrimenou paikth.

Mono pou o Joavnovic dev einai oute o Giannakhs o Papadopoulos, oute o Tatos...kai tous douleyei psylo gazi.

pensierix said...

Αυτό που με εκνευρίζει (για να συνεχίσω τη γενίκευση, coachp) είναι το γεγονός ότι με το κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι ΑΡΔ ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει ροτέισον αν και το ματσάκι δεν είναι ζωής ή θανάτου. Θα έχουμε σχόλια για υποτίμηση της Ευρώπης, για το ότι μικραίνει ο ΠΑΟ, γιατί έπαιξε αυτός και δεν χρησιμοποιήθηκε ο άλλος και λοιπές ομορφίες. Το ότι την Κυριακή (αυτά τα ματς Πέμπτη βράδυ καθόλου δεν μου αρέσουν) δεν θα έχουμε φιλικό στη Λειβαδιά όπως ο γάβρος περνάει στο ντούκου. Αλλα ΟΚ, πλέον το έχουμε πάρει απόφαση ότι το κλίμα δεν αλλάζει...Ακουγα τα ραδιόφωνα μετά το ματς του γάβρου και νόμιζα ότι είχε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία...

Ολα τα λεφτά τα greeklish όπως και τα πιθανά πρωτοσέλιδα!!!! Αν καταφέρει και δεν περάσει ο γάβρος από αυτόν τον όμιλο, με τόση τύχη που είχε και με τόσο ευνοϊκό πρόγραμμα τότε θα έχουμε δει όλα (αν και με το γάβρο ποτέ μη λες ποτέ). Οσον αφορά στον Γιοβάνοβιτς, μπορεί να διαπραγματευτεί πολύ καλό συμβόλαιο, σε καλύτερο πρωτάθλημα και σε καλύτερη ομάδα από τον γάβρο όντας ελεύθερος, όπως λέει και ο Nick...Αυτό δεν θα εμποδίσει τη "Γάτα", τον "Πρωταθλητή" και το "Φως" να έχουν πρωτοσέλιδα τύπου "Ερχεται ο παιχταράς" ή "Είμαι gavros". Η Sportday σε πιο σοφτ εκδοχή/προτροπή από αυτές που συνηθίζει: "Πρόεδρε, φέρε τον παιχταρά το Γενάρη!".

:pppppp

gatti said...

@Nick Triantos: Kι εγώ το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο, γνωρίζοντας ότι το καλοκαίρι απέρριψε μια "ηγεμονική" προσφορά από πλευράς Παναθηναϊκού επειδή ήθελε να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να του σκάσει πολλά λεφτά (περισσότερα από όσα θα του έδιναν ομάδες από περισσότερο προηγμένα πρωταθλήματα) για να αποφασίσει να έρθει, οπότε όλα αυτά τα χαριεντίσματα με τη φανέλα, τα φιλιά και τα χαμόγελα μάλλον είναι επικοινωνιακό τρικ.

Αφήνω, ωστόσο, ένα μικρό παράθυρο, γιατί μπορεί ο θείος να μην σκοπεύει να δώσει ένα τέτοιο ποσό, αλλά τώρα πια υπάρχει και ο Λαυρεντιάδης και ίσως γι΄ αυτό επιχειρηθεί κάποια εντυπωσιακή κίνηση.

gatti said...

@pensierix: E ναι, στον Παναθηναϊκό το ροτέισον απαγορεύεται διά ροπάλου. Οπως βέβαια και η ήττα, από την στιγμή που διαθέτει ομάδα ...40 εκατομμυρίων. Οτι μέσα στα 40 εκατομμύρια είναι και ο Λάζαρος που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, κάτι Σόουζα, Μελίσσηδες, Ιβανσιτς που έφυγε κ.λπ. δεν πιάνεται. Γιατί σε εμάς οφείλουν όλες οι μεταγραφές μας να είναι αποδοτικές. Αρα αποτυχία αν με αυτές δεν καταφέρνουμε να παίρνουμε αποτελέσματα ή να παίζουμε μπαλάρα.

Ούτε βέβαια υπολογίζεται όπως λες πως την Κυριακή θα ...καλοπεράσουμε στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του Χόχου.

Καλά, αν δεν καταφέρει ο γαύρος να περάσει από αυτόν τον όμιλο θα πέσει πολύ γέλιο. Δεν βλέπω όμως πώς δεν θα περάσει. Εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Αλλά άστον λίγο να ζορίζεται, δεν βλάπτει! :)))

Οπως τα λες: Αύριο θα παίξει πολύ το σενάριο "ο Γιοβάνοβιτς στον θρύλο".

:)))

Unknown said...

Τα του Νοτου εσείς, τα του βορρά εγώ.

@ Μαζίνιο-Ντονάτο μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες αλλά για προπονητές ίσως κάποια άλλη φορά , μαζέψτε εμπειρίες και εμείς εδώ είμαστε. Ούτως ή άλλως κάθε χρόνο μίνιμουμ δύο προπονητές τους αλλάζουμε για πλάκα.....Για να δούμε τι θα κάνει ο Έκτορας...Άκου εκέι πόρτα σε μπάρ!!! Τουλάχιστον δεν κυκλοφορούν με το ίδιο σακάκι σαν κάτι άλλους :D !!!

gatti said...

@Animation: Κι όμως εγώ θεωρώ πως τον αδικήσατε λίγο τον Μαζίνιο που τον διώξατε. Δηλαδή πόσο καλύτερα να πάει; Ποιος πάει καλά; Αντε να είχε κλείσει λίγο την ψαλίδα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Εκτός αν πηγαίνατε φέτος για τίτλο και δεν το κατάλαβα. Τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένο ότι είχε να δουλέψει με μια σύγχρονη Βαβέλ, πάλι καλά τα κατάφερε. Eπρεπε να έχει μεγαλύτερη πίστωση χρόνου.

Απορώ πόσο καλύτερα θα τα πάει ο Κούπερ (μεγάλη προσωπικότητα, δεν λέω...) που μέχρι να μάθει την ομάδα θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Λόγω ...σωματοδομής το έγραψα το "πόρτα σε μπαρ". Δεν σου κάνουν λίγο για ...μπράβοι; :ppp

Το δίκιο σου βουνό για το σακάκι! Το έχω γράψει άπειρες φορές! Xειρότερος από τον Αλέφαντο έχει καταντήσει σε ...στυλιστικά ζητήματα ο Φερνάντος! ;))))

Nick Triantos said...

@gatti,

to proBlhma tou Kokkalh einai oti evas Jovanovic dev fervei thn
avoi3h. O Olympiakos Qelei sobares prosqhkes toulaxiston se 3 Qeseis (Aristero xaf, dekari, periferiako kynhgo kai isws kai sevter-for) kai dev pistepsw oti Qa dwsei eva megalo meros tou budget tou gia ena paikth kai idiws ton Genarh.

Kai mporei na mphke men mesa o Layrentiadhs alla mhn 3exvame oti o Olympiakos exei kai alles oikonomikes ypoxrewseis...

Telos dev pisteyw oti o Kokkalhs dev Qa parei to risko ths megalhs metagrafh ton Genarh. Prwta mporouse na to kanei kaQws htav sxedon sigouros gia ton PrwtaQlhth. Fetos mono sigouros dev viwQei...

Molis piasei o Dekembrhs, Q' arxisei h Brazilianikh parelash onomatwv. Mexrh tote, o Jovanovic Qa einai...anamnhsh palia, kitrino gramma sto syrtari...

Sto telos Qa ependysoun 3-4ek se kana 22-23xrono apo 'kei katw o opoios Qa parousiastei ws paikths kalyteros olwv twv allwv stoxwv pou eixav akoustei gia th sygkekrimenh Qesh. Opws dhladh egine o Maresca kalyteros ap' to Kallstrom...En tw mesw ths vyktos...

Rule of thumb...Onomata ypo metagrafh, pou akougovtai Sept, OktwBrh, Noembrh, Marth, Aprilh kai Maio ws metagrafikoi stoxoi synhQws oi metagrafes aytes dev ginovtai...gia thn Ellada milaw.

Giati sthn Ellada aytoi pou kanoun tis metagrages paramyQiazontai eykola, me orismenes e3aireseis, einai, ampaloi avQrwpoi, kai einai san mikra paidia se magazi me paixvidia. Sastizoun ap' ta polla paixvidia kai sto telos Dev gvwrizoun ti na diale3oun.

Etsi kai sthn Ellada polles omades, dev mporoun na kanoun focus se sygkekrimenes stoxous kai na tous e3etasoun die3odika kai ayto epeidh dev exoun sygkekrimena krithria epiloghs paiktwv, kai sto telos, synhQws, dialegoun...laQos.

eforas said...

Καλημέρα! Εξαιρετικό όπως πάντα το πρι-γκέιμ σου! Θα διαφωνήσω λίγο στον γάβρο και στους παίκτες που του έχουν κλείσει το σπίτι. Για να κλείσεις κάτι πρέπει να είναι ανοιχτό! Εδώ έχει σκοράρει και η κουτσή Μαρία! Αν και τη θέση της Μακάμπι Χάιφα και του Γιακούμπου Αγιεκμπένι δεν παίρνει κανείς! (Μην ξεχνάτε ότι λίγο μετά με Σουμ και Ζουτάουτας πήραμε νταμπλ!) Έλα και πολύ ασχολήθηκα! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Πάμε για τη νίκη!

seaconfused said...

Αχ Ρενέ...
Απιστεύτου το πανό! (Να βρε που συμβαίνουν και εις Παρισίους και οχί μόνο στην Ψωροκώσταινα).

Καλημέρες :)

Γιώργος Τ. said...

Αναρωτιέμαι αν το λάθος του Μέλμπεργκ το έκανε ο Σαριέγκι, ο Μπίερσμιρ, ή ακόμα χειρότερα, ο Βύντρα, τι θα γινόταν σήμερα? Θα το είχαν σταυρώσει οι πάντες, "αντικειμενικοί" και μη.. Ενώ τώρα? Γαργάρα!!

pensierix said...

Καλά ε, το ότι θα δω τον "Πρωταθλητή" (του οποίου το πρωτοσέλιδο πέτυχες) και το "Φως" πιο μαζεμένες από τις "αντικειμενικές" δεν το περίμενα(;)...Κι εγώ είχα προβλέψει ότι θα...φορεθεί πολύ ο Γιοβάνοβιτς σήμερα, αλλά ειδικά η "Sportday" το...παραφόρεσε! Ο Γιοβάνοβιτς τη φανέλα, οι Τσοχομπαμποχελάκηδες τη ρόμπα τη ξεκούμπωτη...

:ppppppppppp

Ντεμης said...

Καλή επιτυχία Gatti για απόψε! Πέτυχες και τα πρωτοσέλιδα, έχεις εμπειρία πια.
Πάντως εγώ θα το πω: περισσότερο κι απ΄τα αναμενόμενα "ήπια" των δήθεν αντικειμενικών, με ξένισε το ίσως μη αναμενόμενα "σκληρό" πρωτοσέλιδο της Πράσινης!
Κι έχετε και μπάσκετ απόψε, ε; Και με πολύ αγαπημένη σου ομάδα, χαχά! Για να δούμε.....

gatti said...

@Nick Triantos: Σίγουρα δεν φέρνει ένας Γιοβάνοβιτς την άνοιξη, χρειάζεται πολύ περισσότερα πράγματα ο γαύρος, έχει ελλείψεις υπαρκτές και τεράστιες, άσχετα αν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν τις έχει πληρώσει βαθμολογικά μέχρι τώρα.

Ισως να έχεις δίκιο και να πάει συντηρητικά, από την στιγμή που βλέπει πως το πρωτάθλημα δεν μπορεί φέτος να το πάρει "αέρα", ώστε να υπολογίζει πως τα εγγυημένα 20 μύρια του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν είναι δικά του.

Οι "αντικειμενικές" σήμερα ήταν τραγικές, έχουν ήδη φέρει τον Γιοβάνοβιτς στο λιμάνι.

Τέλος, συμφωνώ απόλυτα στην περιγραφή σου για τον τρόπο προσέγγισης των μεταγραφών στην Ελλάδα.

gatti said...

@eforas: Eίσαι ...κακός με το γαύρο! Πολύ κακός! :))

Aγιεκμπένι, άρχοντας!

Aλλά κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με την δική μου μεγάλη αδυναμία. Νταβόρ Σούκεεεεεεεεεεερ!!!

Με τη νίκη! :))))

gatti said...

@confused: Aχ αυτός ο Ρενέ με το κασκόλ του! Σαν καλλιτέχνης είναι! :))

Φοβερό το πανό, πράγματι!

Καλημέρα (καλησπέρα μάλλον τώρα πια...) ;))))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Oύτε ψύλλος στον κόρφο τους αν το έκαναν οι δικοί μας αυτό το λάθος! Ακόμα θα τους ψέλναμε!

Αλλά μπορείς να το δεις και από την άλλη μεριά. Φαντάζεσαι να έκανε το ίδιο λάθος ο Aνατολάκης τι θα άκουγε; :))))

gatti said...

@ pensierix: Το πέτυχα πράγματι το πρωτοσέλιδο του "Πρωταθλητή" όπως και της "Πράσινης" και αυτό βέβαια είναι λόγος ανησυχίας και όχι αυτοεπιβεβαίωσης!

Εχεις δίκιο, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη σήμερα! Να είναι οι οπαδικές συγκρατημένες και να έχουν ξεσαλώσει οι "αντικειμενικές".

Κι εσύ βέβαια πέτυχες τις "αντικειμενικές". Επαιξαν Γιοβάνοβιτς με χίλια. Αν και της "Sportday" το βρήκα κάπως ατυχές. Βλέπεις το ...πονηρό μου μυαλό όπως είδα από μακριά τον τίτλο "τη φόρεσε" έψαχνε να βρει και το "του" (τη φόρεσε)! Και φαντάζομαι δεν θα έκανα μόνο εγώ το συνειρμό! :)))))

gatti said...

@Nτέμης: Kαλή επιτυχία και στην ΑΕΚ, Ντέμη μου!!!

Ναι, τα πέτυχα τα πρωτοσέλιδα αλλά των οπαδικών. Λες να είμαι χουλιγκάνι τελικά και να μη το έχω καταλάβει;

Συμφωνώ για τη "Πράσινη", σχεδόν με τσάντισε το σημερινό Πρωτοσέλιδο. Τι διάολο; Εψαχναν απεγνωσμένα να βάλουν κι αυτοί μια μαϊμού στην πρώτη σελίδα τους, επειδή είχε ο "Πρωταθλητής" όλη την εβδομάδα και την έβαλαν στην πρώτη ευκαιρία; Γιατί ούτε η εικόνα του γαύρου, ούτε το αποτέλεσμα την δικαιολογούν.

Κρίμα...

gatti said...

@pensierix (again): Για το πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" εννοώ βέβαια την αναφορά στην πρώτη νίκη της Σταντάρ και στο ότι ο γαύρος έγραψε ιστορία. Καμία σχέση με τις μαϊμούδες!

Γιώργος Τ. said...

Δεν πιστεύω ότι θα τον έκραζαν τον Ανατολάκη.. Σίγουρα περισσότερο από τον Μέλμπεργκ, αλλά όχι σε σημείο ανησυχίας.. Μην ξεχνάς ότι μετά το λάθος του στο τηγάνι που του πήρε την μπάλα ο Σάλπι και το κάρφωσε ο Παπ, κανείς δεν του είπε τίποτα το ιδιαίτερο..

*το "του" στο "Την φόρεσε" εγώ πάντως το σκέφτηκα! Το παραδέχομαι!!!

eforas said...

Ο Σούκερ υπήρξε μεγάλη αδυναμία όλων των Παναθηναϊκών, γιατί εκτός από τον αποκλεισμό του γάβρου περίμεναν ότι ο παίχτης θα ντυθεί στα πράσινα. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, αν και πλησίασε αρκετά τότε που ήρθε ο Ασάνοβιτς. Σίγουρα μεγάλη λατρεία ο Κροάτης, αλλά τον κορυφαίο αποκλεισμό θα κρατάει για πάντα ο Κόντε.

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Ισως τώρα τελευταία να μην έλεγαν τίποτα. Αν όμως το είχε κάνει τις παλιές καλές εποχές;

*το "του" στο "Την φόρεσε" εγώ πάντως το σκέφτηκα! Το παραδέχομαι!!!

Xαχαχα! Είμαστε πολλοί με πονηρό μυαλό τελικά! :)))))))))))))

gatti said...

@eforas: Δεν λέω! Ο Κόντε και το ...αεράκι είναι μακράν ο κορυφαίος αποκλεισμός, αλλά ο Κροάτης για μένα είναι πραγματικό απωθημένο! :))

pensierix said...

Το "του" δεν το σκέφτεσαι. Ερχεται και στρογγυλοκάθεται δίπλα στο "τη φόρεσε" χωρίς να σε ρωτήσει...Αντανακλαστικό...

Θα είχε πλάκα ένας διαγωνισμός με τίτλο:"Μάντεψε το πρωτοσέλιδο!".

Σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ το "Μπάτε σκύλοι αλέστε" θα...φορεθεί πολύ καθότι εύκολο. Εχω κι ένα πρωτοσέλιδο για ατυχές αποτέλεσμα του ΠΑΟ αλλά δεν το γράφω τώρα διότι μας διαβάζουν και ΑΡΔ και δε θέλω να τους δίνω ιδέες...

;pppppp

gatti said...

@pensierix: Λες τελικά να ήταν μελετημένο το πρωτοσέλιδο και κακώς να το χαρακτήρισα ατυχές;

Μήπως ήταν ψαγμένο; Σου λέει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. ΚΑΙ για τον Σέρβο να πούμε ΚΑΙ για την ήττα; Μπορεί να είναι κι έτσι και να τους αδίκησα.

Πολύ καλό το "Μπάτε σκύλοι αλέστε". Ελπίζω αυτό που έχεις σκεφτεί για μας να μην έχει καμιά σχέση με το "στουρ(μ)νάρι"...

Α πα πα, μακριά από μας. Αν χάσουμε θα μας περάσουν γενεές δεκατέσσερις. Ενώ ο γαύρος! Μια χαρά! Μια ευφορία! Σα να κέρδισε ένα πράγμα.

Το καλύτερο το έγραψε ο "Κουβανέζος":

Για να καταλάβω, ο Ολυμπιακός χθες ηττήθηκε ή έκλεισε παίκτη; Μπερδεύτηκα."

Ωραίος!!!

Nick Triantos said...

E3 arxhs ypostirhzw Arsenal (aytonohto), Alkmaar, Olympiakos kai Standard.

E3akolouqw na ypostirizw oti oi Ollandoi Qa perasoun sto telos kai Qa kerdisoun kai ton Olympiako...kai tous Belgous ektos kai as exoun 2 baQmous mexrh stigmhs.

Oi Ollandoi mporei na exoun terastia oikonomika kai doihkitika proBlhmata, alla agwvistika einai kalyterh omada ap' tous allous dyo kai eidika sto paixvidi me thn Standard sthn Ollandia eisav e3airetika atyxoi kai apo 3-0 pou Qa eprepe na htav to skor egine 1-1 sto 91'.

gatti said...

@Nick Triantos: Λες να γίνει κάτι τέτοιο και να τερματίσουν όπως ήταν στα γκρουπ δυναμικότητας;

Κι εγώ στην αρχή είχα ποντάρει στην Αλκμααρ, αλλά τώρα πια δεν ξέρω. Για να δούμε αν θα βγεις αληθινός!