Friday, November 20, 2009

Παίζει το μπαγλαμαδάκι...


Δεν κρατιόντουσαν οι διεθνείς. Από το αεροδρόμιο στον Χολίδη κατευθείαν. Γύρω λέει στις 4.30 τα ξημερώματα υπήρξε μια κινητικότητα στο "Ποσειδώνιο" και ξαφνικά οι θαμώνες βλέπουν να περνάνε ανάμεσα στα τραπέζια βαλίτσες. Μετά από λίγο μπαίνουν και οι διεθνείς με τις φόρμες. Ολοι πλην των Τζαβέλλα - Γκαλίτσιου πήγαν για μια ώρα στα μπουζούκια να διασκεδάσουν την μεγάλη πρόκριση. Ο Κατσουράνης πήρε το περισσότερο χειροκρότημα από τον κόσμο που φώναζε "Κατσουράνης οέ οέ", ενώ οι διεθνείς τον έραιναν με λουλούδια. Ο Χάρυ ανέβηκε στην πίστα και έπαιξε μπαγλαμαδάκι το τραγούδι του Τερζή "φεύγοντας να πάρεις ό,τι θες"και μετά έπαιξε και ένα σόλο και ο Σηφάκης μάζεψε τα πανέρια με τα λουλούδια και του τα πέταξε στην πίστα, ενώ όλο το μαγαζί φώναζε το όνομά του. Ο Xολίδης ζήτησε να μάθει ποιος διεθνής έχει την καλύτερη φωνή για να τραγουδήσει, του έδειξαν τον Πλιάτσικα, αλλά ο πιτσιρικάς έκανε ντρίμπλα και απέφυγε το μικρόφωνο. Το έδωσαν στον Κάρα και ο Χολίδης του ζήτησε να πουν μαζί ένα ηπειρώτικο (τι ηπειρώτικο ρε Χολίδη, από τον Πύργο είναι ο "τυπάρας"!) αλλά το απέφυγε κι αυτός. Την αποθέωση γνώρισαν ο σκόρερ Σάλπι και ο Σαμαράς που του έκανε τη μαγική μπαλιά. Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος που βρέθηκε στο μαγαζί πήρε το μικρόφωνο και είπε στους διεθνείς: "Mας καυλ...τε. Δείξατε ότι εκτός από καρδιά έχετε και ψυχή. Δείξατε ότι έχετε ...απίδια!". Λίγο αργότερα τραγούδησε το "Satisfaction" και το αφιέρωσε στον Κυργιάκο επειδή "εκεί στο Λίβερπουλ που είσαι πρέπει να ακούς τέτοια τραγούδια και όχι λαϊκά". Φεύγοντας ο Κυργιάκος άκουσε από ΑΕΚτζήδες οπαδούς να του ζητάνε την επιστροφή του ("γύρνα στην ΑΕΚ γιατί κουτουλάμε στην άμυνα).


Gossip λεπτομέρεια: Ο Χαριστέας φεύγοντας σταμάτησε για να χαιρετήσει τον Χάρη Σιανίδη που βρισκόταν στο μαγαζί. Αγκαλιάστηκαν και άνοιξαν συζήτηση για αρκετή ώρα, αφού φαίνεται πως γνωρίζονται αρκετά καλά. Μαζί με τον Σιανίδη ήταν και η Εύα Λάσκαρη που όταν ανέβηκε στην πίστα να χορέψει, συγκέντρωσε τα βλέμματα των διεθνών.







Πάρτε και το βιντεάκι:



**********

MEN' S HEALTH SHOW


Kαι βέβαια έχουμε και Σισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ. Απουσίαζε βέβαια από την εκδήλωση η μεγάλη φίρμα κι έτσι μοιραία την προσοχή συγκέντρωσε ο Γάλλος. (Τι ποια φίρμα; Η μεγάλη φίρμα του blog!). Πήγε λοιπόν ο Τζιμπρίλ με τον κολλητό τον Γκάμπριελ σε μια εκδήλωση του Mens Health Show στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo και αν κρίνω από τις φωτογραφίες το διασκέδασε ο παίκτουρας. Και έδωσε και μια τρόπον τινά υπόσχεση (εντάξει, επιθυμία εξέφρασε ο Τζιμπρίλαρος αλλά εγώ θέλω να την υπολογίζω σαν υπόσχεση...) για γκολ στο τηγάνι. Εκανε και την πλάκα του με τον Γκάμπριελ, έπαιξε και το μπασκετάκι του και απέδειξε ότι το κατέχει κι αυτό το σπορ. Εχει πολύ στιλ ο άτιμος!








Στο περίπτερο της Οργάνωσης Woman in Need
με την Μάντα Παπαδάκου

(σύζυγος του πρώην μπασκετμπολίστα του γαύρου, Τζορτζ).


ATAKEΣ "ΚΑΡΑ"

Τι είπε ο "τυπάρας":

* Στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τους Ουκρανούς: "Υποτίμησαν τα αρχ... του Ελληνα και το πλήρωσαν. Κατέβηκαν τα αρχ... μας στο γήπεδο και παίξανε μπάλα. Τι να μας πούνε! Πήγαμε σε Euro, το πήραμε, ξαναπήγαμε σε Euro και τώρα πάμε Μουντιάλ".

* Στο πούλμαν προς το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ: "Tα αρχ... μας δεν χωράνε στο αεροπλάνο!".

* Στον Κατσουράνη στο αεροδρόμιο, επειδή καθυστερούσε η αναχώρηση: "Στο έλεγα! Επρεπε να έρθουμε 1-1 γιατί τώρα που τους νικήσαμε δεν μας αφήνουν να φύγουμε".

* Στον Μήτρογλου όταν κατά τη διάρκεια του ελέγχου χτύπησε το μηχάνημα που ελέγχει τα μεταλλικά αντικείμενα: "Mητρόγλου (ναι εκεί το τονίζουν το επώνυμο του Κάγκουρα στην Εθνική) βγάλε τα πιστόλια!".


Τελικά, μαλακίες λένε.
Την έχω πιο μεγάλη από του Γκουσγκούνη!




***



Scratch: Η ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως υδραυλικό!!!

19 comments:

koutavaki said...

Χορταστικότατο!!!Και μου αρέσει που δεν προλαβαίνουμε να ζητήσουμε κάτι,και τσαααααακ νέο ποστ!Άξια!

gatti said...

@koutavaki: Ο,τι μπορώ κάνω. Αλλά είστε πολύ γρήγοροι, δεν σας προλαβαίνω πάντα! :))))

fl@neur said...

Το gatti πού τα ξέρει όλ' αυτά; Ήταν εκεί, εκεί, μαζί στην Εθνική;
Πολύ gossip πέφτει και ελπίζω να μάς βγει σε καλό την Κυριακή (και το Σάββατο, βεβαίως, βεβαίως).
Ας πάρουμε το 2πλό στο Καραϊσκάκη, κι ας το βάλει κι ο Ζαβραδινός!

gatti said...

@fl@neur: Oποιος γυρίζει ...μυρίζει. Και τα γατιά είναι νυκτόβια (πάντως αυτά που έγραψα απλώς τα διάβασα. Αν λένε ανακρίβειες, τότε ανακρίβειες έχω μεταφέρει κι εγώ...).

Εντάξει, αυτό το gossip είναι αναγκαίο κακό τέτοιες μέρες.

Κι εγώ ελπίζω πάντως να μη μας βγει ξινό.

Διπλό και με μισό μηδέν! :))
(γιατί όσοι έχουν παραμυθιαστεί ότι θα ρίξουμε καμιά τεσσάρα εκεί μέσα, καλό είναι να βγουν από την πλάνη τους για να μην προσγειωθούν ανώμαλα).

pensierix said...

Κάνω κομπλιμέντα, είμαι έτοιμος να πω ότι δεν πρόλαβα να ζητήσω ποστ και το βλέπω μπροστά μου (που λέει και η γειτόνισσα επτανήσια πρώην χορεύτρια) και τι να δω;

"Απουσίαζε βέβαια από την εκδήλωση η μεγάλη φίρμα κι έτσι μοιραία την προσοχή συγκέντρωσε ο Γάλλος. (Τι ποια φίρμα; Η μεγάλη φίρμα του blog!)."

Το πρώτο λεπτό του βιντεακίου περιγράφει ακριβώς το πως νοιώθω:

http://www.youtube.com/watch?v=Dvoq9jVO4U0

gatti said...

@pensierix: Χαχαχαχαχα! Βρε τον ...Παρασκευά! :))))))))))))

YΓ. Καλά κι εσύ από όλο το κείμενο, εκεί κόλλησες; :ppp

paoad said...

Τι ώρα είναι;;; ...3:06. Γατάκι, όπως καταλαβαίνεις, θα το ρίξουμε στα τάρταρα το επίπεδο κ σήμερα!!!;)) Μα μου έχεις αρχίσει κ εσύ την άργκό (...φυσικά κ σε προσέχω), έχεις αφιερώσει κ το μισό ποστ στα καμπανέλια του Κάρα... τι περιμένεις να κάνω εγω δλδής;

Σήμερα θα είμαι σκληρός(με την καλή έννοια!).

Nα ποιός είναι ο Παρασκευάς!

http://www.youtube.com/watch?v=r9DeTKCMQ-w

σκρατς. Θανατηφόρα η ατάκα το Κάρα στον Μητρόγλου..ακόμα γελάω:))


Υ.Γ Ελπίζω να κοιμούνται οι πιο πολλοί και μέχρι αύριο να έχει ανέβει νέο ποστ. Έχουμε κ ένα όνομα εδω μέσα.

Υ.Γ2 μπτισσσσσσΣΣΣΣΣΙΣΙΣΙΙΣΣΙΣΙΣΙΣΣΣΣΣΣ
(φτωχή απομίμηση του Βας)

paoad said...

Ο Γάλλος είναι ένας πραγματικός σταρ. Ακόμα κ τώρα, δυσκολέυομαι να πιστέψω ότι αυτή η παικτούρα αγωνίζεται στην Ελλάδα με το τριφύλλι στο στήθος.

Απο την Ελλάδα κατα καιρούς έχουν περάσει κ μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές απο τον Djibril (βλέπε Ρίμπο), αλλά αυτός είναι το κάτι άλλο. Έχει όλο το πακέτο. Είναι αθλητής για να τον βάλεις στη βιτρίνα.

Θέλω να δω κ Djibril στο Μουντιάλ.

ΠΑΝΟΣ said...

Ήθελα να 'ξερα πώς διάολο προλαβαίνεις...

Δε βαριέσαι, πάντα απολαυστική!!!

seaconfused said...

Αγκαλιές και φιλιά με τον Σιανίδη?!?!?! Ο Jesus και ο Christ!

Αυτό το ζακετάκι του Σισέ... δε θα έλεγα ότι τον κολακεύει κιόλας (μήπως αυτός να ζητήσει συμβουλές από τον Σιανίδη; -πλάκα κάνω μη βαράς :p)

Καλό Σ.Κ. :))

gatti said...

@paoad: Aγαπητέ μου εγώ απλώς καταγράφω γεγονότα. Τι φταίω εγώ αν από τις λέξεις που είπε ο Κάρα οι μισές ήταν αφιερωμένες στα ...καμπανέλια τα δικά του και των άλλων διεθνών; Τον Κάρα να ψέξεις, όχι τον ...χρονικογράφο (πςςςςςςςςςς).

Ελεος με τον Βας Βας!

Φοβερή ατάκα για τον Μήτρογλου, πράγματι!

ΥΓ. Θα το ...πεις το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους (ποστ νέο θα ανεβεί το βράδυ - ανάλογα με τα αποτελέσματα βεβαίως βεβαίως).

ΥΓ2. Ουδέν σχόλιον...

ΥΓ3. Είναι πράγματι σταρ ο Σισέ από αυτούς που δύσκολα έρχονται στην Ελλάδα. Κι αντί να το ευχαριστιούνται οι φίλαθλοι πάνε και του φωνάζουν "ουγκ". Τι να πεις... Κι εγώ θέλω Τζιμπρίλ στο Μουντιάλ. Πιάνω τον εαυτό μου να παρακαλάει να βάλει πολλά γκολ όχι (μόνο) επειδή αυτό είναι για το συμφέρον της ομάδας, αλλά για να τραβήξει το ενδιαφέρον του Ντομενέκ και να τον καλέσει στο Μουντιάλ. Και όχι επειδή είναι δικός μας παίκτης (θα το έλεγα ακόμα κι αν έπαιζε στο γαύρο), αλλά θεωρώ ότι του χρωστάει ο θεός ένα Μουντιάλ. Αυτό που του στέρησε το 2006...

gatti said...

@Πανοσ: Kι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι πολλές φορές! (Πώς τα προλαβαίνω...).

Kαλημέρα! :)))

gatti said...

@confused: Eλα ντε! Πού τον γνώρισε ο Χάρυ τον Σιανίδη; Δεν μου μοιάζει και από αυτούς που κάνουν παρέα με τις μοντέλες και τους μόδιστρους.

Επειδή είναι σταρ ο Σισέ δεν σημαίνει και ότι ξέρει να ντυθεί...

ΟΧΙ! ΟΧΙ από τον Σιανίδη συμβουλές! Το τελευταίο που θέλω να δω είναι τον Σισέ με ...μπουτονιέρα και σαγιονάρα...

:))))

eforas said...

Για πολλοστή φορά, εύγε! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα, βέβαια! Είσαι απίστευτη! Άντε, με τη νίκη και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Πολύ καλημέρα μας!

fl@neur said...

@gatti
Στον πετυχημένο τίτλο του post, επίτρεψέ μου μια υπενθύμιση, που εν μέρει έχει σχέση και με μάς: το "παίζουν τα μπαγλαμαδάκια", αν δεν κάνω λάθος, ήταν μεγάλη επιτυχία του Χρηστάκη, που κι αυτόν, όπως την Κλειώ Δενάρδου, τον έφαγε η μαρμάγκα (και το στίγμα) της χούντας, κι ύστερα διάφοροι "ψευτοπροοδευτικοί" γάβροι, μάς κόλλησαν τη γνωστή ρετσινιά.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τον μεγάλο (πράγματι!) Μπούκοβι και το πώς έφυγε από τον Ολυμπιακό, ένα ενδιαφέρον βιβλίο (πράγματι). Αναρωτιέμαι, ένα βιβλίο για τον μέγιστο Φέρεντς Πούσκας (από Real μέχρι Wembley) από έναν σοβαρό "πράσινο" δημοσιογράφο δεν μπορεί να γραφτεί; Γιατί πρέπει να είμαστε τόσο "πίσω" στην ιστορία μας;
Καλά αποτελέσματα!

gatti said...

@eforas: Tι να πω κι εγώ, εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ. Επί της ουσίας δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Απλώς "μάζεψα" ό,τι διάβασα δεξιά και αριστερά!

Mε τη νίκη εμείς ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κάποιοι άλλοι! :))))

gatti said...

@fl@neur: Eίναι βέβαια πιο γνωστό το τραγούδι του Χρηστάκη, φανατικού ΑΕΚτζή (αν και Πειραιώτης από ό,τι θυμάμαι), που είχα λυπηθεί ιδιαίτερα όταν "έφυγε", ωστόσο επειδή αναφερόμουν μόνο στον Χαριστέα (δεν παίζει άλλος όργανο από όσο τουλάχιστον ξέρω από τους διεθνείς) είχα στο μυαλό μου άλλο τραγουδάκι. Το "Παίζει το μπαγλαμαδάκι και χορεύω ζεϊμπεκάκι" (ενικός) που τραγουδούσε ο Μπιθικώτσης και αργότερα ο Ζαγοραίος.
(Μέγα λάθος βέβαια που αναφερόμαστε στους ερμηνευτές και όχι στους δημιουργούς των τραγουδιών αλλά δυστυχώς έτσι "μας έμαθαν" να τα γνωρίζουμε).

Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι΄ αυτό το βιβλίο για τον Μπούκοβι, έναν προπονητή σημείο αναφοράς για τους γαύρους (νομίζω ότι είναι ό,τι ο Φάντροκ για την ΑΕΚ και ο Πούσκας για μας) και συμφωνώ πως θα έπρεπε να έχει γραφτεί κι ένα βιβλίο για τον Πούσκας. Ισως είναι καιρός κάποιος να αναλάβει να φέρει εις πέρας αυτό το έργο - καθήκον για την "πράσινη" οικογένεια.

fl@neur said...

@gatti
Το post δεν ήθελε να "διορθώσει" το gatti, πρώτον, διότι είναι πάντα ενημερωμένο, ξέρει να γράφει και να σχολιάζει με ιδιαίτερο τρόπο τα γεγονότα (εξ άλλου, από την απάντηση στο σχόλιο φαίνεται όντως πολύ "(νυχτο)περπατημένο" gatti), και δεύτερον, μπορεί να μάς πάρει κανένα scratching, οπότε...
Νομίζω, πως παιζει κι άλλος παίκτης της Εθνικής όργανο: ο Μητρόγλου (όπως γράφεις), μπιστόλια (όπως λέει ο Κάρα).
Για τον Σισέ, συμφωνώ (ακόμα κι αν έπαιζε στον γαβ-ρο, και μπράβο σου!).
keep scratching!

gatti said...

@fl@neur: Ετσι κι αλλιώς δεν το εξέλαβα ως πρόθεση από πλευράς σου να με "διορθώσεις", οπότε μην αισθάνεσαι την ανάγκη να εξηγήσεις πώς το εννοούσες. :)))

Απλώς με αφορμή την συγκεκριμένη υπενθύμισή σου, δόθηκε σε μένα η ευκαιρία να εξηγήσω γιατί "μπαγλαμαδάκι" και όχι "μπαγλαμαδάκια".

Το γατί έχει "ξεχάσει" από πότε έχει να "νυχτοπερπατήσει" σε μπουζούκια (τώρα πια ξενυχτάει μεν αλλά είτε μπροστά στο pc είτε με ένα βιβλίο αγκαλιά...). Δεν έχω παράπονο όμως τα έχω "τιμήσει" κατά καιρούς δεόντως!

Ο Μήτρογλου παίζει όντως όργανο, αλλά άμα πω τι όργανο θα πω κακία, οπότε άστο, ας μείνω για μια ακόμα μέρα σε mood εθνικής συμφιλίωσης. Εδώ μέχρι και ο Αβραάμ φίλησε στο μάγουλο τον Κατσουράνη (φαντάσου να το έβλεπαν οι γαύροι, εδώ μια σκέτη αγκαλιά είδαν και αγρίεψαν!).

Για τον Σισέ νομίζω ότι συμφωνούν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Θυμάμαι πόσο είχα συγκλονιστεί τότε που τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν τον Μουντιάλ 2006 και να σκεφτείς ότι ουδέποτε συμπάθησα την Εθνική Γαλλίας. Αλλά εκείνη η ατυχία του συγκλόνισε τους πάντες. Είναι θέμα υπεράνω εθνικοτήτων ή συλλογικών προτιμήσεων.