Thursday, November 5, 2009

H Eυρώπη στο pause



Aποστολή εξετελέσθη. Το διπλό, παρόλο που δεν καιγόμασταν κιόλας, ήρθε. Η πρόκριση ουσιαστικά είναι στα χέρια μας (σιγά μην μας την κλέψει η Ντιναμό Βουκουρεστίου), η ομάδα δεν έβγαλε μάτια αλλά έπαιξε από υποφερτά έως καλά (κατ΄ άλλους έκανε μια "επαγγελματική νίκη") η γκρίνια των ΑΡΔ αποφεύχθηκε και πλέον μπορούμε να βάλουμε την Ευρώπη στο pause για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και να ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα.


Η ομάδα μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα, πάτησε περιοχή για τα καλά, έκανε την αυστριακή να την νοιώσει, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Στη συνέχεια ισορρόπησαν οι γηπεδούχοι, καθίσανε οι δικοί μας το παιχνίδι πήγε να μοιάσει στο αυστριακό γκούλας (σούπα) αλλά το έσωσε η αναγκαστική αλλαγή του Καραγκούνη με τον Νίνη και κυρίως η αλλαγή του Σαλπιγγίδη με τον Λέτο. Ο μικρός έδωσε φρεσκάδα στο δεύτερο ημίχρονο, όχι πολλά πράγματα γιατί δεν ήταν και σε καλή μέρα, δεν τον βοηθούσε και το ότι αγωνίστηκε αριστερά, αλλά όταν μπήκε ο Αργεντίνος και άλλαξαν οι θέσεις η ομάδα ανέβηκε αισθητά. Απέκτησε πάσα, απέκτησε σέντρα, ώσπου ήρθε και ο συνδυασμός Σπυρό - Λέτο - Κατσούρ και το γκολάκι του τελευταίου και τέζα ο καμπούρης. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα το παιχνίδι θα είχε τελειώσει και γρηγορότερα και ευκολότερα. Αλλά έστω κι έτσι, ξεμπερδέψαμε και στρέφουμε την προσοχή στον Σουβλακιακό.


* Πολύ καλός και κυρίως ορεξάτος ο Λέτο, βρίσκεται με κλειστά μάτια με τον Σπυρόπουλο.


* Ο Καραγκούνης συνέχισε το χαβά του να συγκλίνει στο κέντρο μέχρι που βγήκε και ηρεμήσαμε.

* Ο Νίνης αριστερά δεν μπορεί, δεξιά comme ci, comme ça, το καλύτερό του πρέπει να είναι στο κέντρο πίσω από τον Σισέ.


* Πολύ καλός ο Βύντρα, αλλά και ο Σαριέγκι (ένα - δυο τσαφ είναι μέσα στο πρόγραμμα, ευτυχώς δεν έκαναν βυντριές)

* Δραστήριος ο Γκάμπριελ.

* Πεσμένος τον τελευταίο καιρό ο Σάλπι, έχασε τα άχαστα.


* Εκεί που πας να πεις κακή κουβέντα για τον Κατσούρ, εκεί κολλάει το γκολάκι και σε αφοπλίζει.

* Αρχοντας ο Ζιλμπέρτο, πολύ καλός ο Σιμάο (λογικό όταν παίζει δίπλα στον Βραζιλιάνο).

* Λίγη δουλειά είχε ο Τζόρβας.

* Ακεφος ο Σισέ όταν δεν παίζει ο πιτσιρικάς, χάνει ακόμα πιο πολύ το κέφι του όταν σκοράρει άλλος, μέτριος στον πρώτο μέρος, ανέβηκε κάπως στην επανάληψη, αν του έπιανε εκείνο το γυριστό θα παραμιλούσε όλη η Ευρώπη.

* Δεν κινδυνέψαμε επί της ουσίας από την Στουρμ.

***


Τι να πεις τώρα γι΄ αυτή την ΑΕΚ! Να ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια και να καταλήγει αντί να κάνει περίπατο να παραχωρεί ισοπαλία στη Μπάτε Μπορίσοφ. Να δημιουργεί τόσες ευκαιρίες και να μη μπορεί να βάλει γκολ! Αυτός ο Σάχα τι μετάλλαξη! Πέρσι ήταν παιχταράς, σχεδόν ζήλευα που δεν είχαμε αυτόν κάτω από τα γκολπόστ αντί για τον Μάριο. Ο άλλος ο Καφές τι ζεϊμπεκιά! Του έρχεται η μπάλα λουκούμι κάνει μια ζεϊμπεκιά και την αφήνει να του φύγει μέσα από τα πόδια του.


Σάμπως ο άλλος ο Σκόκο; Του έρχεται η μπαλιά έτοιμη για γκολ και αυτός ψάχνει να βρει συμπαίκτη να την δώσει. Φύγε κακό μακριά από μένα ένα πράγμα. Τόσο ευθυνόφοβος; Για τα δοκάρια ένα θα πω: Aυτό τον ύμνο ("σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια") πρέπει να τον πάρουνε και τον καταχωνιάσουνε κάπου. Φέρνει γκαντεμιά! Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα! Είπαμε ότι ο ύμνος αντιπροσωπεύει μια ομάδα, αλλά να τον πάρει τόσο τοις μετρητοίς μόνο στην ΑΕΚ συμβαίνει! Χίλιες φορές οι μπόρες και οι αγάπες στην καρδιά και ο Φοίβος και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Και να σκεφτείς ότι ήρθε και βολικό το άλλο αποτέλεσμα με τη νίκη της Μπενφίκα.

Ολοι μαζί...

...κι ο ...ψωριάρης χώρια...



(και το γουόκι τόκι ανάμεσα...)


Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε...


Scratch: Zέλικο, άφησες τον Μεσίνα να βελτιώσει το ρεκόρ του απέναντί σου... "Αδούλευτη" την έχεις κι εσύ την ομάδα σαν τον άλλο μυρουδιά τον Ολλανδό...


23 comments:

fl@neur said...

@gatti
Καλησπέρα, είπα τη φορά αυτή και να αφήσω την φιλοσοφία και τις κοινωνικές αναλύσεις, αλλά και να εγκαινιάσω τα σχόλια. Οι γερμανοί τέτοια παιγνίδια τα χαρακτηρίζουν "νίκες εργασίας", ελληνιστί "επαγγελματικές νίκες", χρήσιμες πάντα για το ταμείο. Αυτή η Sturm (τσάμπα το όνομα: επίθεση, θύελλα) μόνο στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω χειμώνα μπορεί να βάλει γκολ, κι εμείς τής χαριστήκαμε σε δύο τουλαχιστον (καμία σχέση με την ομάδα του Όσιμ). Εμφανιστήκαμε σοβαροί, αλλά όχι πειστικοί, με βάση άλλα 2πλά στην Ευρώπη, πρόσφατα και παλαιότερα. Ας πούμε ότι (ξανα)βρισκόμαστε σε καλό δρόμο κι ας ελπίσουμε να μη θυsιάσουμε την ευρωπαϊκή μας προίκα για την "ψύχωση". Πάντως θέλουμε ακόμα δουλειά, διότι από τους 32 και μετά, τα πράγματα δυσκολεύουν. Με τις (πάντα πνευματώδεις) παρατηρήσεις σου συμφωνώ, αν και με τα τεχνικά ζητήματα (ποιος "βρίσκεται" με ποιον, ποιος αριστερά, ποιος δεξιά) δεν βγάζω πια άκρη, τα συστήματα διέλυσαν τους παίκτες, just like video killed the radio star. Θυμίσου πόσο χώρο είχαν παίκτες σαν τον Κρόυφ ή τον Νέτσερ στα 70ς και πόσο τώρα.
O Κατσούρ είναι όλα τα λεφτά, αλλά ο Σάλπι (γιατί το πειράζεις το παιδί; είναι πάντα φιλότιμο, τρεχαλατζής και μαχητής και πιστεύω να τον κρατήσουμε) δεν βρέθηκε στη μέρα του. Για τον Κάρα, τι να πω; Όταν δεν παίζει (όπως κι ο Σίλβα), η ομάδα τρέχει, αυτό είναι γεγονός, αλλά και χωρίς το πάθος του (και κανα-δυο φαουλάκια τραβηγμένα), ο ΠΑΟ χάνει κάτι λάδια. Δεν θα επεκταθώ σε ερμηνείες. Σήμερα κερδίσαμε, ας ξεκουραστούν τα παιδιά, κι εδώ είμαστε πάλι. Για το ΑΕΚάκι, τα είπες εσύ. Για τον γαύρο, τι να πούμε (που έπεσε και στον βολικότερο όμιλο), ιστορική έχει μείνει η (δεύτερη μετά το who is jiurkas?) ατάκα του, "είτε παίζεις με τη Real είτε με τον Ολυμπιακό, πρέπει να είσαι το ίδιο σοβαρός". Αυτοί οι άνθρωποι, μ' ένα complex ζούνε, το Wembley (γι' αυτό μάς στιγμάτισαν σαν "ομάδα της χούντας")
Keep scratching...

koutavaki said...

Μια χαρά πήγε,άντε να πάνε όλα κατ' ευχήν να κάνουμε και καλές γιορτές!!!
Αλλά αυτή η ζεϊμπεκιά του Καφέ ήταν το κάτι άλλο.Παίζει να μας άκουσε όλη η πολυκατοικία(σε καλό του,γελάσαμε κι απόψε!!!).Φαντάζεσαι σποτάκι?"Το ποδόσφαιρο φέρνει χαρά" και από το ένα παραθυράκι ο Καφές και από το άλλο ο Σισέ(από το παιχνίδι της Κυριακής).Ατραξιόν κι έτσι.
Υ.Γ.:Να δεις που τα cd που δίνανε στους παίκτες της ΑΕΚ για να μάθουν τον ύμνο ήταν πειρατικά κι εκεί που λέει "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια" κολλάνε και ξαναπαίζουν από την αρχή.Το παρακάτω δεν το έχουν ακούσει ακόμα(μα τόση αφραγκία πια???).Ε,σου λέει κι ο άλλος "ή με τα δοκάρια φτιάχνεται η διοίκηση,ή κάπου μετράνε κι αυτά".

gatti said...

@fl@neur: Σεφτέ σήμερα ε; :)))

Eίναι αλήθεια ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ, όπως επίσης ότι μπορεί να κερδίζουμε αλλά δεν πείθουμε. Συμφωνώ και με τα δύο. Στην Ευρώπη είχαμε μεγαλύτερη δύναμη στις καλές μας εποχές, τώρα σα να έχουμε χάσει το μέταλλό μας και ψάχνουμε να το ξαναβρούμε.

Σίγουρα θέλουμε δουλειά, πολλή δουλειά, αλλά τουλάχιστον όσο δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε, τα αποτελέσματα μας βοηθούν να διατηρούμε την ηρεμία μας.

Επειδή έχεις έρθει πρόσφατα στο μπλογκ πρέπει να σου πω ότι σε αντίθεση με αυτό που φαίνεται, δεν τον πειράζω τον Σάλπι. Εχω δώσει ...ομηρικές μάχες για τον συγκεκριμένο παίκτη, είναι από τους πολύ αγαπημένους μου. Το φιλότιμο και το πάθος του λίγοι το έχουν. Ομως, είναι γεγονός ότι είναι λίγο πεσμένος τελευταία και δεν μπορούσα να μην κάνω αναφορά σ΄ αυτό. Δεν ξέρω αν θα μείνει κάτι μου λέει ότι θέλει να φύγει στο εξωτερικό και μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνει. Προσπαθώ τουλάχιστον να το σκέφτομαι έτσι για να μην στενοχωρηθώ αν φύγει...

Ο Κάρα επίσης έχει χαρακτηριστεί εδώ ως "ευχή και κατάρα" για την ομάδα. Μαζί (του) δεν κάνουμε και χώρια (του) δεν μπορούμε.

gatti said...

@koutavaki: To σημαντικότερο είναι πως ηρεμήσαμε από τους ΑΡΔ. Παρόλο που δεν διακυβευόταν τίποτα σήμερα θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε τα μύρια όσα αύριο, αν είχαμε χάσει.

Εγώ δεν κατάφερα να γελάσω στη φάση του Καφέ, είχα μείνει άφωνη με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία που χάθηκε. Πώς τα κατάφερε έτσι, ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Εκεί που ετοιμαζόμουν να πανηγυρίσω γκολ έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
(Είχες δεν είχες έβαλες και τον Σισέ δίπλα, μου αρέσει που είσαι δίκαιη! :pp)


YΓ. ΚΟΡΥΦΑΙΟ αυτό για τον ύμνο! Νάσαι καλά, γέλασα πολύ!!! :)))))

(Κι ακόμα γελάω δηλαδή...) ;-)

fl@neur said...

@gatti
Είπαμε, αν και "νέοι", να κάνουμε μια ταρζανιά, άμα και σεφτέ. Η ατάκα βέβαια είνα του Sir Ferguson (πώς λέμε Σερ Μπιθί;), αλλά με τα blogs δεν έχω εξοικείωση, εξ ού και το παρόραμα. Για τον Σάλπι, το είπα αστεία, φαίνεται πως τον εκτιμάς (μαχητής είταν κι ο Παπ) και τού αξίζει ολωνών μας η εκτίμηση, αν είναι να φύγει, ας φύγει μ' έναν τίτλο τουλάχιστον. Και για να μη ξεχνιόμαστε, η ποιοτική διαφορά (ανάμεσα στις πολλές) με τον θρή-λο είναι ότι τόσοι και τόσοι loosers, από το Τριφύλλι, αλλά κι από την ΑΕΚ, παίζουν στην Ευρώπη, ενώ από το λιμάνι, μόνο 2-3 τα κατάφεραν (εκείνος ο Τόρο, πότε θα πάρει το παιδί μεταγραφή στα ξένα;)
Και κάτι ακόμα, σχετικά με την προηγούμενη κουβέντα: για μένα Ολυμπιακοί ήταν ο Νίκος Σταυρίδης κι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, όπως Παναθηναϊκός ήταν ο Νίκος Κούρκουλος και, βεβαίως, είναι ό ανεπανάληπτος Διακογιάννης (και Παγκρατιώτης συνάμα), αλλά όλοι αυτοί είναι από άλλες εποχές.
keep scratching (μού κόλλησε)...

pensierix said...

Επαγγελματική νίκη, η ομάδα έχει πάρα πολύ δύσκολη αποστολή σε 3 μέρες και έφυγε από την Αυστρία με την πρόκριση σχεδόν εξασφαλισμένη. Ολα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα όταν πριν από ένα μήνα ο ΠΑΟ δεν σεβόταν την ιστορία του, υποτιμούσε την Ευρώπη και τώρα παίζει για την πρώτη θέση του ομίλου του...Για το αν είναι χρήσιμος ο Κατσουράνης το αφήνω στους γραφικούς του ραδιοφώνου που, ακόμα και σήμερα, αναρωτιούνται μέσα σε όλα τα άλλα αν προσφέρει στην ομάδα και κατα πόσο ήταν σωστή η απόκτησή του το καλοκαίρι...Που να χάναμε κιόλας...
Δεν ξέρω πότε πραγματικά θα ησυχάσει αυτή η ομάδα. Εχει γίνει το πεδίο αντιπαράθεσης αντικρουόμενων συμφερόντων, με αυτούς που έχουν το πάνω χέρι τώρα να συμπεριφέρονται αλαζονικά και τους χαμένους την υπόθεσης να στάζουν χολή...Φαβορί για πρωτάθλημα σου λένε μετά, δεν χάνεται με τίποτα...

ΥΓ
"Μυρουδιά" δεν θεωρούν τον Ολλανδό; Ε, τότε το υποθετικό πρωτοσέλιδο σε περίπτωση ατυχούς αποτελέσματος στην Αυστρία θα ήταν:

"ΠαΣΤΟΥΡΜάς Τεν Κάτε"

(συνέχεια από το προηγούμενο ποστ)

eforas said...

Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα MONO με "επαγγελματικές" νίκες; Έτσι δεν το παίρνει τόσα χρόνια ο "επαγγελματίας" πρωταθλητής; Εκτός αν παίζει καμιά τρομερή μπάλα, δεν το ξέρω γιατί παρακολουθώ πρωτάθλημα Τζαμάικας και Μαδαγασκάρης. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ρε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Πολύ καλημέρα μας!

Scratch Ρε την καημένη την ΑΕΚ! Γιατί όταν μπήκε το γκολ στο 15ο δευτερόλεπτο, δε βιάστηκα να προδιαγράψω το θρίαμβο της; Ρε την καημένη!

seaconfused said...

Δε θέλω άλλες «επαγγελματικές νίκες», θέλω να δω λίγη μπαλίτσα επιτέλους!

Για την ΑΕΚ τι να πεις πια; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το θέμα είναι ότι θα μας πρήξουν τα... -ότι έχει ο καθένας- πάλι στα ραδιόφωνα. Δεν αντέχω την κλάψα τους πλέον.

Ο Ζοτς είναι καλός άνθρωπος και δε θέλει να στεναχωρεί άλλο το φίλο του (σκέψου τι κρεβατομουρμούρα τρώει ο καημένος ο Ιταλός κάθε φορά που χάνει από τον άρχοντα) ;)

Καλό ΣΚ :))

The Bgt said...

Μα απο την ακατανομαστη να χασουμε?
τη σιχαμενη? ουτε στο νιντεντο δε θελω να χανουμε απο δαυτους!!

καλο ΠΣΚ! και με τις νικες!

eforas said...

Αν θέλω να δω μπαλίτσα, θα δω Σέρο Πορτένιο-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Μην τρώτε το παραμύθι των ΑΡΔ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Καλησπέρα,

εκπληκτικό το γκολ που πετύχαμε! Νομίζω πως είναι το καλύτερο από άποψη συνεργασίας μεταξύ των παικτών φέτος, ίσως μαζί με αυτό πάλι του Κατσουράνη εναντίον του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Βγαίνει σε πολλές φάσεις ως κρυφός επιθετικός και στέλενει την μπάλα στα δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία. Πόσα γκολ έχει βάλει? Έξι? Εφτά? Μέσα σε δυο μήνες... Τρομερή απόδοση για αμυνικό μέσο, τέλεια μεταγραφή..

pensierix said...

Γκολ σαν το χτεσινό η ομάδα το έχει βάλει 4-5 φορές από την αρχή της χρονιάς με πανομοιότυπο τρόπο, τελικό αποδέκτη συνήθως τον Κατσουράνη που έρχεται ως κρυφός κυνηγός και τον Σισέ να τραβάει πάνω του παίκτες. Εργο Τεν Κάτε; Μπααααααααααααα!!!!!

Επίσης ο Λέτο δεν έχει αλλάξει καθόλου σε σχέση με πέρσι από άποψη αγωνιστικής κι εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς (ο πάγκος δεν του έκανε καλό αφού έπρεπε να χτυπάει 90λεπτα Πέμπτη/Κυριακή) ενώ ο Νίνης παραμένει το χαμένο ταλέντο των προηγούμενων ετών...

Μια χαρά ήταν το θέαμα, 4-5 κλασσικές ευκαιρίες σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς, χωρίς να κινδυνεύσεις. Την Κυριακή δεν έχουμε φιλικό προετοιμασίας σαν μερικούς μερικούς, μην το ξεχνάμε...Ισα ίσα, έχει να πέσει πολύ ξύλο...

gatti said...

@fl@neur: Γιατί, ποιος είπε ότι οι "νέοι" δεν δικαιούνται να κάνουν σεφτέ;

Η ατάκα μπορεί να είναι του σερ Ραμολιμέντου αλλά μια χαρά ταιριάζει.

Κι εγώ θέλω να φύγει με τίτλο ο Σάλπι (αν είναι να φύγει...), δεν μπορώ να ξεχάσω έναν άλλο αγαπημένο μου παίκτη, τον Λύμπε, που δεν ευτύχησε να δει τίτλο αν και τον άξιζε.

Ηταν όντως άλλες εποχές τότε. Εκείνοι οι Ολυμπιακοί δεν είχαν σχέση με τους σημερινούς γαύρους. Και οι παίκτες δεν σου γεννούσαν αντιπάθεια όπως συμβαίνει σήμερα. Εγώ ας πούμε αν και Παναθηναϊκός είχα απεριόριστη εκτίμηση στον Ανδρέα Μουράτη, από τότε που είχα δει την ταινία "Κυριακάτικοι ήρωες" / "Οι άσοι του γηπέδου"), όπως έχω και στον Ρωσσίδη. Ηταν πιο αγνά τα πράγματα τότε, οι οπαδοί αντίπαλων ομάδων πήγαιναν μαζί στο γήπεδο και όταν έφευγαν από αυτό ήταν φίλοι. Τώρα δίνουν ραντεβού για να σκοτωθούν...

gatti said...

@pensierix: Oλα πήγαν καλά στην Αυστρία, καλύτερα από όσο θα περιμέναμε εδώ που τα λέμε. Ο Παναθηναϊκός απλά απέδειξε πως η Ευρώπη είναι μέσα στα κύτταρά του ακόμα και σε στιγμές που βάζει άλλες προτεραιότητες (πρωτάθλημα).

Καλά έκανες και το άφησες στους γραφικούς του ραδιοφώνου το θέμα του Κατσουράνη και της χρησιμότητάς του, γιατί έχουμε νέο σίριαλ τώρα. Τόσο καιρό ψάχναμε να βρούμε αν ο Νίνης πρέπει να μπαίνει αντί του Καραγκούνη σε κάποια παιχνίδια αλλά οι ΑΡΔ προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και βρήκαν ότι ο Κατσουράνης όταν λείπει ο Κάρα παίζει καλύτερα γιατί όταν είναι μαζί μπερδεύεται ο ένας στα πόδια του άλλου. Θα φάμε πολύ καιρό ΚΑΙ με αυτό το θέμα. Εκτός αν γίνει η στραβή γρήγορα, οπότε θα "παγώσει" και θα ξαναπιάσουμε τον τεντά.

Σήμερα έβαλε ένα πολύ καλό άρθρο η gazetta όπου καταρρίπτει τους ισχυρισμούς περί "αδούλευτης" ομάδας: http://www.gazzetta.gr/content/view/53673/2/


YΓ. Ωστε ΠαΣΤΟΥΡΜάς ήταν το πρωτοσέλιδο που είχες σκεφτεί! Πολύ καλό, αλλά ευτυχώς αχρείαστο! :))))

gatti said...

@eforas: Αυτό λέω κι εγώ! Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μόνο με επαγγελματικές νίκες; Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο ΦΕΤΟΣ!

(Δύο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στο ίδιο σχόλιο; Η κατάστασή σου ...χειροτερεύει! :ppp)

Scratch: Kι εγώ δεν ...ψήθηκα με το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο περίμενα να πάρει τη νίκη. Δεν την πιστεύω ακόμα τόση γκαντεμιά (κατ΄ άλλους ανικανότητα).

gatti said...

@confused: Δεν θα έλεγα όχι για λίγη μπαλίτσα, αλλά αν πρέπει να διαλέξω, προτιμώ τις "επαγγελματικές νίκες".

Για την ΑΕΚ όντως η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Εγώ πάλι στενοχωριέμαι όταν τους ακούω στο ραδιόφωνο. Δεν αξίζει ρε γαμώτο τέτοια τύχη στην ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μεσίνα θα κοιμήθηκε σαν πουλάκι το βράδυ της Πέμπτης! Ε, ας χαρεί κι αυτός ένα βράδυ χωρίς κρεβατομουρμούρα, έρχoνται δύσκολες μέρες για την πάρτη του την άνοιξη! :))))

Καλό ΣΚ και σε σένα! :)))

gatti said...

@The Bgt: Eκεί να είναι όλο το κακό, Βgt μου!

Καλό ΣΚ! Με τη νίκη! :))))

gatti said...

@eforas (again): Eτσι! ΕΤΣΙ!

gatti said...

@Thodoras13: Kαλώς τον! Υπέροχος ΚΑΙ ο συνδυασμός και το γκολ ΚΑΙ ας έρθουν τώρα να μας πουν ότι ούτε αυτή η φάση είναι δουλεμένη στις προπονήσεις.

Ο Κατσούρ έχει βάλει 6 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στην Ευρώπη (το άλλο με τη Σπάρτα). Πολύ καλή μεταγραφή, βγαίνει και με το παραπάνω!

gatti said...

@pensierix (again): Eπρεπε να ακούσεις σήμερα τον Ασημακόπουλο! Ηταν προκλητικός και εμμονικός στις απόψεις του σε τέτοιο βαθμό που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτός με τον Βέργη παίζουν ρόλους στην εκπομπή τους μόνο και μόνο για να φαίνεται ότι διαφωνούν, ώστε να υπάρχει ένταση και να προκαλούν αντίδραση. Δεν είναι δυνατόν να τα πιστεύει αυτά που λέει. Γιατί αν τα πιστεύει είναι εντελώς άσχετος!

To παιχνίδι της Κυριακής μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Λεβαδειακός δεν θα μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Θα πέσει πολύ ξύλο και πρέπει να προσέξουμε και τραυματισμούς γιατί πλησιάζει το ντέρμπι.

Nick Triantos said...

Asxeto me to sygkekrimeno blog post...alla blepw oti o Mparmpa Bob dyskola Qa piastei Mhtsos.

Thn eggyhtikh oi Qanopoulo-Notiades dev blepw na thn dinoun giati gvwrizoun oti h AEK einai xrewmenh me panw 40ek. Edw o isologismos tou 2007 edeixve 43ek, einai dynaton se dyo xronia, xwris shmantika eyrwpaika esoda, xwris titlo, na exoun meiwqei ta xreh?

@Coach...
Nomizw oti prepei n' arxizeis na ksavaskefteis gia to poia einai ta lamogia kai oi apatewves...

gatti said...

@Nick Triantos: Κι εγώ το ίδιο βλέπω.

Από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις το πράγμα, ο πιο πιθανός λόγος για να μην δίνουν την εγγυητική, είναι επειδή θεωρούν πως ο Μπομπ θα βρει τα χρέη πολύ μεγαλύτερα από όσα του έχουν παρουσιάσει και θα χαλάσει το deal. Και σίγουρα γεννάται πια θέμα πώς έφτασαν (αν πράγματι έφτασαν...) τα χρέη σε τέτοια ύψη, μία μόλις πενταετία μετά την ρύθμιση.

Καημένη ΑΕΚ...

ΥΓ. Εχω σκοπό να φτιάξω θέμα σχετικό, ίσως και απόψε...

fl@neur said...

@gatti
Συμφωνώ για Λύμπε, καλός παίκτης και καλό παιδί, αδικημένος, όπως και τόσοι άλλοι, στον βωμό των τίτλων του χο-χο-χο "κρατικού πρωταθλητή" (για το Καραϊσκάκη, οι μόνοι που ήταν εμφανώς αντίθετοι ήταν ο Συρίγος, το Αντί και ο Μητσικώστας, που δεν τούς άφηνε σε χλωρό κλαρί). Όταν μείωσε ο Λύμπε για την ΑΕΚ 2-1, μέσα στη Λεωφόρο, το γήπεδο σείστηκε στα χειροκροτήματα. Ο Σάλπι να μείνει και με τίτλο.
Καλό Σαββατοκύριακο με νίκες!