Sunday, November 22, 2009

Παρόρμηση ή ψυχραιμία;


Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορούμε να ακολουθήσουμε μετά το σημερινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο ένας είναι να τα βάλουμε με τους παίκτες που για μια ακόμα φορά πέταξαν κοντά μία ώρα από τον αγώνα και αποφάσισαν να παίξουν μόνο στο τελευταίο 20λεπτο, (οπότε τι περίμεναν να εισπράξουν παραπάνω από αυτό που εισέπραξαν;), να τα βάλουμε με τον τεντά που είτε δεν έκανε σωστές επιλογές των παικτών και σωστές αλλαγές, είτε δεν κατάφερε να τους συνεφέρει από τη χαλαρότητα και την ευφορία που επικρατούσε μετά τον αγώνα - πρόκριση της Εθνικής (ή και τα δύο μαζί) και να ρίξουμε αναθέματα για το γεγονός ότι χάθηκε μοναδική ευκαιρία να γίνει το +4 και να πάμε με αέρα στο τηγάνι για το ντέρμπι και ταυτόχρονα βοηθήσαμε τον γαύρο να ανακάμψει ψυχολογικά.


Ο άλλος είναι να τα ρίξουμε στην κούραση των διεθνών από τους δύο αγώνες της Εθνικής (αφού ως γνωστόν οι δικοί μας παίκτες σήκωσαν ουσιαστικά το βάρος και δεν είναι ρομπότ για να μην επηρεαστούν), να υπολογίσουμε τις απουσίες των Ζιλμπέρτο και Καραγκούνη και να φωνάξουμε - δικαιολογημένα - για την διαιτησία του Αμπάρκιολη που αν όχι το πέναλτι στον Νίνη, το πέναλτι - μαρς στον Βύντρα έπρεπε να το δώσει και να αφήσει το παιχνίδι (και τη γκέλα...) πίσω του, λέγοντας ότι δεν έγινε και τίποτα.

Στην πρώτη περίπτωση θα αρχίσουμε η γκρίνια, θα βρουν πρόσφορο έδαφος αυτοί που ασχολούνται με τη μπάλα που παίζει η ομάδα και θα πάμε στο ντέρμπι με χαλασμένη ψυχολογία.

Στη δεύτερη περίπτωση, θα ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα, θα αφήσουμε την ομάδα να ηρεμήσει και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα αγωνιστικά και ψυχολογικά για το
ντέρμπι.



Ανάμεσα στην παρόρμηση και την ψυχραιμία προτιμώ τη δεύτερη. Δεν λέω. Με χάλασε που η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα. Το θεωρούσα σχεδόν δεδομένο και μου κακοφάνηκε. Αλλά από την άλλη είδα μια ομάδα που προσπάθησε (έστω κι αν ξύπνησε αργά) και που ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν την ήθελε κι η τύχη (αφού έχασε τα άχαστα), είχε και κόντρα τη διαιτησία.

Από εκεί και πέρα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προβληματιστούμε με κάποια πράγματα.

Φάκελος Ζιλμπέρτο Σίλβα. Για άλλη μια φορά χωρίς τον Ζιλμπέρτο η ομάδα είναι έξω από τα νερά της. Μόλις άκουσα πως θα λείψει από το παιχνίδι ένα "τσίμπημα" ανησυχίας το ένοιωσα. Μην ξαναλέμε τα ίδια ο Βραζιλιάνος απελευθερώνει τον Κατσουράνη για να παίξει πιο μπροστά και πιο δημιουργικά, δίνει ηρεμία στην ομάδα και αυξάνει την αυτοπεποίθηση της άμυνας. Οταν λείπει, υπάρχει πρόβλημα. Είναι τυχαίο που και η προηγούμενη γκέλα με την Καβάλα έγινε μ΄ αυτόν απόντα; Το χειρότερο είναι πως είμαστε στο σκοτάδι σχετικά με το αν θα παίξει στο ντέρμπι. Θα είναι τεράστια απώλεια αν λείψει.

Φάκελος Καραγκούνης. Τα έχουμε ξαναπεί ΚΑΙ αυτά. Ο "Κάρα" είναι οι αλυσίδες μας στα χιόνια. Σήμερα ο δρόμος ήταν ολισθηρός. Επομένως ήταν αναγκαίος. Δεν ξέρω μήπως ήταν λάθος του Τεν Κάτε που τον άφησε εκτός αποστολής. Μπορούσε να μη τον ξεκινήσει αλλά να τον βάλει αν χρειαζόταν. Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.

Φάκελος Τζόρβας. Ο Αλεξ μας εξέπληξε ευχάριστα τον τελευταίο καιρό. Το σημερινό για μένα ήταν πισωγύρισμα. Δεν με νοιάζει αν νόμιζε ότι του έκανε φάουλ ο αντίπαλός ή αν του έκανε πραγματικά. Ο τερματοφύλακας οφείλει να ψάχνει την μπάλα αν τη χάσει από τα χέρια του και όχι να δει τι σφύριξε (αν σφύριξε) ο διαιτητής, γι΄ αυτό που ο ίδιος θεωρεί παράβαση.


Φάκελος Σισέ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορώ να αποφασίσω αν οι ενέργειές του ήταν αποτέλεσμα υπερβάλλοντα ζήλου ή ατομικισμού (τείνω προς το δεύτερο). Στην επανάληψη ο παίκτης απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ. Και αυτό μου αρκεί. Θεωρώ ότι ανεβαίνει και θα είναι κρίμα τώρα που ανεβαίνει να μην τροφοδοτείται σωστά.


Φάκελος Πετρόπουλος - Ρουκάβινα - Λάζαρος. Συνηθίζουμε να λέμε πως έχουμε πολλούς ισάξιους παίκτες και φωνάζουμε που ο Τεν Κάτε δεν τους χρησιμοποιεί συχνότερα. Δικαιολογώ σε ένα βαθμό τον Πετρόπουλο που είναι λογικό να μην βρίσκει ρυθμό, αφού έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες, προέρχεται και από την εγχείρηση, αλλά αυτό που έχασε πραγματικά δεν χάνεται ακόμα και με όλες τις παραπάνω δικαιολογίες. Ο Ρουκάβινα πιστώνεται την φοβερή ασίστ στον Σισέ, αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης, μοιάζει σα να μη μπορεί να ενταχθεί στο κλίμα της ομάδας. Μοιάζει εντελώς ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ανώριμος. Η μεγαλύτερη ωστόσο απογοήτευση για μένα που τον συμπαθώ ιδιαίτερα κιόλας είναι ο Λάζαρος. Βάζει το κεφάλι κάτω και πάει. Εκτός τόπου και χρόνου, εκτός φάσης, εκτός ρυθμού, εκτός γενικά. Σήμερα νομίζω ότι και οι τρεις απέδειξαν τον λόγο που δεν χρησιμοποιούνται συχνότερα. Τελικά κακά τα ψέμματα και στον Παναθηναϊκό με το τεράστιο (σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες) βάθος πάγκου, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι αναντικατάστατοι...




Scratch: Δεν θα μπω στο τριπάκι που έχουν μπει πολλοί μετά από το τέλος του αγώνα να αρχίσω να βρίζω την Εθνική. Η θέση μου σχετικά με την Εθνική και τη συμμετοχή των παικτών μας σ΄ αυτήν είναι γνωστή, τους φόβους μου για το τι μπορεί να κοστίσει στην ομάδα τους έχω ήδη αναφέρει, αλλά καλώς ή κακώς αυτή είναι η κατάσταση και οφείλουμε να την διαχειριστούμε. Δεν ωφελεί να ρίχνουμε αναθέματα.


Scratch 1: Υπό προϋποθέσεις το σημερινό "Χ" μπορεί να μας κάνει καλό εν όψει ντέρμπι. Γιατί το +4 ενδεχομένως να δημιουργούσε χαλαρότητα. Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί τώρα.

Scratch 2: Oύτε ενός λεπτού σιγή δεν μπορούμε να τηρήσουμε...

Scratch 3: Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε ως οπαδοί του Παναθηναϊκού για να απαλλαγούμε από τις περιγραφές του Μανώλη Δράκου στους αγώνες της ομάδας μας; Εμετική η μετάδοση. Χρειάστηκε να περάσει κανα ...πεντάλεπτο για να παραδεχτεί ότι το πέναλτι στον Βύντρα ήταν όντως πέναλτι, έβλεπε όλα τα φάουλ ανάποδα, έκανε ό,τι μπορούσε για να μειώσει την ομάδα.

Scratch 4: Μήπως στο ραδιόφωνο ήταν καλύτερα; O Kοντός είναι Παναθηναϊκός; Τέτοια επιμονή στο ότι ήταν αυστηρή η κάρτα στον Λαδάκη, ούτε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Αστέρα. Οπως επίσης τέτοια έκπληξη για τα 6 λεπτά καθυστέρηση. Εκείνη την ώρα άλλαζε βάρδια η ΕΡΑ στο στούντιο και αναλάμβανε ο γνωστός γαύρος Μυρισκλάβος. Η πρώτη του ατάκα με το που πήρε το μικρόφωνο, ήταν: "Εξι λεπτά καθυστέρηση; Ούτε παράταση να ήταν". Οτι σε όλο τον αγώνα οι παίκτες του Αστέρα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ροκανίσουν τον χρόνο, φυσικά δεν το πρόσεξε (μπορεί να ήταν καθ΄ οδόν...). Τι γίνεται ρε...

Scratch 5: Ο Αμπάρκιολης χρειάζεται οφθαλμίατρο και ο Λαδάκης ΩΡΛ...


***

ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ...






Η ΕΞΕΔΡΑ




ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ


Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ...

Πρώτη φορά ήρθε φέτος, πρώτη εντός έδρας γκέλα...

***

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ




Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τώρα, μια χαρά τα πήγε ο Αρης. Τεσσάρα στο κεφάλι και εφιάλτης για τον Κούπερ το πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα. (Οχι ότι έχει ευθύνη ο Κούπερ τώρα, μην τρελαθούμε, για την ιστορία το αναφέρω). Από εκεί και πέρα το πέναλτι του Νέτο δεν μου φάνηκε και τόσο πέναλτι.


Το έδωσε όμως ο Καλόπουλος και όλα τα άλλα είναι ιστορία. Και οι κάρτες που έδωσε ο κόραξ, υπερβολικές μου φάνηκαν. Επεφταν και οι του Αρη δυνατά στις φάσεις και μέσα στο πρώτο μισάωρο, είχε εξολοθρευτεί από κάρτες όλη η αμυντική γραμμή της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έβαζε γκολ και ο Αρης έσπαγε τα δοκάρια. Δοκάρι ο Κόκε, γκολ ο ΠΑΟΚ. Ξανά δοκάρι ο Κόκε, ξανά γκολ ο ΠΑΟΚ. Φοβερός ο Πάμπλο Γκαρσία με δύο φάουλ απ΄όπου προήλθαν δύο γκολ.


"Ξύπνησε" και ο Μούσλι μετά από 10 μήνες (από τις 18 Ιανουαρίου είχε να σκοράρει) και ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Αφεντικό της πόλης ο ΠΑΟΚ μέχρι τον δεύτερο γύρο που θα πρέπει ο Αρης να πάρει τη ρεβάνς. Τα ματσάκια της άλλης εβδομάδας τώρα είναι "όλα τα λεφτά" και για τους δυο. Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα για να παίξει με την ΑΕΚ κα θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει και ένα εκτός έδρας ντέρμπι. Ο δε Αρης υποδέχεται τον Πανιώνιο που τον ξεπέρασε στη βαθμολογία (πέμπτος ο Πανθηρώνιος, έκτα τα αρειανά).

***

Ανίκανος δεν είσαι, είναι βέβαιο! Loser όμως;


***


ΑΛΛΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ




ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ, ΠΑΟΚ ΙΣΧΥΡΟΣ...


Scratch: "Μαχαιριά" τα δύο πέναλτι για τον Αρη. Το ένα ο Ιβιτς, το άλλο ο Βιτόλο...

Scratch 1: Αλα της ντεμπούτο ο Σέρτζιο ως τεχνικός διευθυντής! Με τεσσάρα!


Scratch 2: Πλάκα πλάκα, με εξαίρεση τον Τζαβέλλα, μια χαρά τα πήγαν οι εν Ελλάδι διεθνείς. Ο Σηφάκης άρπαξε 4, ο Τζόρβας έφαγε ένα από προσωπικό του λάθος, εμείς και ο γαύρος γκελάραμε, η ΑΕΚ έχασε. Τελικά τα @@ τα δικά του και των συμπαικτών του που μνημόνευε συνεχώς ο Καραγκούνης, όντως δεν χώρεσαν στο αεροπλάνο. Τα άφησαν στην Ουκρανία...

48 comments:

ΠΑΝΟΣ said...

Άντε, πάρε ένα κόπι πέηστ στο σωστό ποστ και πάω να διαβάσω τι γράφεις στη συνέχεια.

"Ωχ ωχ ωχμ τον ήπιαμε..
Απαράδεκτοι μερικοί, απαράδεκτες αλλαγές Τεν Κάτε, εξαιρετική διαιτησία για να έχει και νόημα την άλλη εβδομάδα το ματσάκι, το γρασίδι είχε ξεφτίσει και με τόσο χώμα να φαίνεται οι σκορδάδες το περάσαν για άμμο και ξάπλαραν στην Κόπα Καμπάνα για ηλιοθεραπεία. Μαγική στιγμή της βραδιάς το σουτ-πλάγιο (και μάλιστα προς τα πίσω) του Λάζαρου (αλλαγή στον καλύτερο του γηπέδου, Νίνη) λίγο πριν φύγει για την Λίβερπουλ που αποκλείεται να αφήσει για δεύτερη φορά τέτοιο ταλέντο μέσα από τα χέρια της. Ο Ρουκάβινα γελοίος που κυλιόταν ειρωνικά στο γρασίδι σαν 5χρονο αντί να βάζει τα τετ α τετ από τη μικρή περιοχή. Ο Καραγκούνης (πανάθεμά τον δεν περίμενα ότι θα τον χρειαζόμασταν τόσο) μπορούσε να ξεκουραστεί και από τον πάγκο. Του Τζόρβα δεν το είδα γιατί ακόμα δεν έχει ανέβει στο μπλου γουάητ ο αγώνας και στο γήπεδο δεν παίρνω κυάλια αλλά χάρηκα πολύ που τον είδα να μπλοκάρει για πρώτη φορά, έστω και ένα χαζοχαρούμενο κουτάβι. Και εις ανώτερα! Καλή μας τύχη τώρα εκεί μέσα και με κανέναν Καλόπουλο ή Δαλούκα που θα το πάνε καρφωτό για Χ τυχεροί θα είμαστε."

"Καλά, το καλύτερο όλων: Στη φάση του 22' που καταλήγει σε μπαταριά με το αριστερό του Νίνη ο εκφωνητής πετάει το: "Νίνης ένας με έναν τώρα με τους δυο αμυντικούς του Αστέρα".......

Ουδέν σχόλιο."

gatti said...

@Πανοσ: Είδες πόσο γρήγορα περάσαμε από το κλίμα της ευφορίας και της εθνικής συμφιλίωσης στο κλίμα του ντέρμπι και της διαιτησίας;

Τελικά είναι "πράσινη" φέτος η διαιτησία ή όχι;

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, το έγραψα και χθες, αλλά δεν το τήρησα. Και πάνω που λέγαμε, ανταλλαγή δώρων τέλος, πάλι φερθήκαμε μεγαλόψυχα.

Ο Καραγκούνης μας λείπει όταν είμαστε σίγουροι ότι δεν τον χρειαζόμαστε. Πώς το εξηγείς αυτό;

Για τον Λάζαρο και τον Ρουκάβινα τα λέω στο ποστ. Πίκρα...

Οσο για τον Αλεξ δεν λέω και ο σκύλος είναι μια καλή αρχή...

Αντεξες να ακούς τον Δράκο μέχρι το τέλος; Γιατί εγώ δεν άντεξα...

ΠΑΝΟΣ said...

@gatti

Δεν ξέρω τι χρώμα έχει η διαιτησία, ξέρω ότι το αίμα είναι κόκκινο και παραλίγο να το δω κιόλας στη φάση του Βύντρα (μη σου πω και στου Νίνη). Δε βαριέσαι...

Είμαστε κομπλεξάρες πάντως. Δεν εξηγώ τίποτα με όρους λογικής στον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του.

Ο Πετρόπουλος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παίρνει ευκαιρίες. Έχει δείξει άπειρες φορές ότι βοηθάει και είναι σπουδαίος παίκτης. Έχασε βέβαια το άχαστο στη φάση του, αλλά την δημιούργησε και πάλι από το πουθενά. Από την αρχή αυτός ο παίκτης θα το είχε κάνει περισσότερες φορές. Ο μόνος από τους "αδικημένους" που πιστεύω.

Ο Γκάμπριελ μπορεί να είναι αστείος παίκτης, αλλά την περιοχή την πατάει σε κάθε φάση και, τελικά, γυρνάει και έγκαιρα. Ο Σπυρόπουλος από την απέναντι επιθετικά δεν υπάρχει. Με την παιχτούρα τον Λέτο είναι αμαρτία να χάνεις μια τόσο δυνατή πλευρά με έναν παίκτη που συμπεριφέρεται σαν σέντερ μπακ. Μέχρι και ο Βύντρα την έκανε τη σουτάρα του.

Καλά, με Λάζαρο γελάω ακόμα, απαράδεκτος. Επίσης και με Ρουκάβινα που πριν ξαπλάρει ειρωνικά και χάσει το άχαστο ευτυχώς έβγαλε την κουτσή τη μπαλιά στον Τζιμπρίλαρο.

Επίσης, μαλακία του Τζόρβα στη φάση σίγουρα, μπορεί να έγινε και φάουλ αλλά μου φάνηκε πολύ χάδι η επαφή για να μην την καθαρίσει ο Άλεξ. Από την άλλη, νομίζω τον αδικείς. Δεν παράτησε τη φάση μόλις έχασε τη μπάλα, αλλά την έψαχνε και μόλις την είδε ήταν αργά, ο κωλοτούμπας είχε ήδη οπλίσει το ποδάρι του.

Να άντεξα τον Δράκο; Βρε ποιός τον χέζει, εγώ κατεβάζω το ματς κάθε φορά μόλις γυρνάω και το βλέπω, αλλά αν είναι τέτοια φόλα το πάω κλικ κλικ στις φάσεις τις καλές, μέσα σε 10 λεπτά το έχω καθαρίσει. Ε, σε μία από αυτές τις πέταξε την κοτσάνα.

Άντε να δούμε τι γίνεται την Κυριακή.

pensierix said...

Θα μπορούσα να γράψω για:

Την ατυχία, την διαιτησία, την κούραση, την απουσία Ζιλμπέρτο, ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, τα πανηγύρια στη Παιανία για τη γκέλα του γαύρου που τουλάχιστον φροντίζεις να ΜΗΝ τα βγάζεις στη φόρα, το αγαπημένο μας μπούμερανγκ, κτλ κτλ κτλ...

Ας πάνε στη κόλαση του τηγανιού πλέον όχι για να καθαρίσουν το πρωτάθλημα αλλά για να μην το χάσουν από το Νοέμβρη...Ας πρόσεχαν.

Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό κατ'εμέ. Αν διψάς για πρωτάθλημα, αυτό το ματσάκι μπαίνεις μέσα και το παίρνεις. Τέρμα...

ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ! ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ!

ΥΓ
Ουφ, ξαλάφρωσα! Αντε τώρα να επανέλθω στην ψυχραιμία που συνιστά η οικοδέσποινα...

gatti said...

@Πανοσ: Τον Πετρόπουλο τον δικαιολογώ κι εγώ. Είναι όντως αδικημένος. Δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει. Τους άλλους δύο όμως δεν τους δικαιολογώ. Εχουν πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες και τις έχουν πετάξει στα σκουπίδια.

Για τον Σπυρόπουλο αφήνω ένα περιθώριο να του βγήκε η κούραση. Γιατί πριν το σημερινό ήταν πολύ ανεβασμένος.

Ισως και να κάνω λάθος και να έψαχνε τη μπάλα ο Τζόρβας. Εμένα μου φάνηκε ότι έψαχνε να δει τι δίνει ο διαιτητής. Και αυτό με ενόχλησε πιο πολύ από το λάθος, γιατί στο κάτω κάτω λάθη θα κάνει...

Κι όμως εγώ επιμένω. Δεν αντέχω να ακούω τα παιχνίδια της ομάδας μου με αυτόν στις περιγραφές. Επειδή έφυγε ο γαύρος από τη Νοva πρέπει να τον φορτωθούμε εμείς; Απορώ πώς δεν έχουν ασχοληθεί στην ομάδα με το συγκεκριμένο θέμα.

gatti said...

@pensierix:

Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό κατ' εμέ. Αν διψάς για πρωτάθλημα, αυτό το ματσάκι μπαίνεις μέσα και το παίρνεις. Τέρμα...

Τα είπες όλα!

Για μένα το ντέρμπι είναι το τέλος της υπομονής και της ανοχής. Μπορώ να αντέξω το κακό θέαμα, τις ψυχοβγαλτικές νίκες, τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, κατ΄ εξαίρεσιν για φέτος τις αναιμικές παρουσίες και την έλλειψη ενδιαφέροντος για την Ευρώπη, αλλά το ντέρμπι θα είναι το "κρας τεστ". Μπορεί το πρωτάθλημα να κερδηθεί ακόμα και χωρίς τη νίκη στο ντέρμπι (όπως και να χαθεί εξαιτίας αρνητικού αποτελέσματος σ΄ αυτό). Αλλά η αντίδρασή τους σ΄ αυτό θα με πείσει αν και κατά πόσο θέλουν (και μπορούν) πραγματικά να πάρουν τον τίτλο.

Αν συνιστώ ψυχραιμία είναι απλά και μόνο επειδή είμαστε μόλις μία εβδομάδα μακριά. Δεν θέλω να υπάρχει η δικαιολογία πως δεν τους δημιουργήσαμε το πλαίσιο για να ετοιμαστούν απερίσπαστοι και ήρεμοι...

pensierix said...

@gatti

Καταλαβαίνω τα περί ψυχραιμίας και συμφωνώ απολύτως...Η γκρίνια δεν οδηγεί πουθενά. Απλά είναι το "γαμώτο". Να μη σε διαψεύδει ποτέ θετικά αυτή η ομάδα και να συμπεριφέρεται λες κι έχει κατακτήσει τα πάντα. Να φωνάζει από μακριά η γκέλα και να έρχεται με μαθηματική ακρίβεια...Να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να χαρίσει το πρωτάθλημα στο Ζαϊρί και το Μήτρογλου...Μακάρι να μην στοιχίσουν οι δύο χαμένοι βαθμοί αν και δεν έχουν καταλάβει πολλοί ότι, δεδομένων των συνθηκών σε όλα τα μέτωπα, εμείς είμαστε που δεν έχουμε περιθώρια για το παραμικρό λάθος και όχι ο γάβρος...

koutavaki said...

Ο Τζόρβας απλά έχασε τη μπάλα,ο Κάρα πρέπει να ξεκουραστεί(για όσους το ξέχασαν έχουμε και Ευρώπη κι εκεί τον χρειαζόμαστε περισσότερο),ο Ζιλμπέρτο ούτε λόγος ότι πρέπει να πάρει ανάσες(εκτός αν παίζει τραυματισμός και δεν το πήρα πρέφα),οι αλλαγές μας παίζουν μόνο ως αλλαγές ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους και οι υπόλοιποι ήταν διεθνείς.Τι ακριβώς σας φαίνεται πια τόσο απίστευτο?Ή μήπως νομίζετε ότι θα βγάλουμε το πρωτάθλημα αήττητοι?Ας μη γελιόμαστε:Για να πάρουμε διαφορά από το γαύρο ΦΕΤΟΣ(ως πρώτη χρονιά που θέτουμε σοβαρή υποψηφιότητα)θα στηριχτούμε πιο πολύ στις γκέλες τους παρά στις ικανότητές μας(ένας από τους λόγους μπορεί να είναι και η διαιτησία).Και φυσικά μια διακοπή στο πρωτάθλημα πάντα στοιχίζει όταν έχεις βρει φόρμα.Αν δεν καταλαβαίνετε πόσο σοβαρός λόγος γκέλας είναι αυτός απλά σας λέω να το συγκρίνετε με τα 6 λεπτά καθυστερήσεων του παιχνιδιού,αυτός δηλαδή ήταν ο λόγος που οι αστερίες ξάπλωναν κάθε τρεις και λίγο.Με τόσες χαμένες ευκαιρίες δε θα εστίαζα επ' ουδενί στη διαιτησία(κατά βάθος χάρηκα που δεν μας δόθηκε το πέναλτι γιατί πάλι από πάνω βρεθήκαμε),αλλά στην εκτελεστική μας δεινότητα.Λόγω όμως όσων ανέφερα πιο πάνω,από όλο το παιχνίδι κατ΄εμέ δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.Κανένας όμως.Επιμένω ότι όλα θα πάνε καλά φέτος.Ήδη έχουμε ένα πολύ σημαντικό κέρδος.Μπορεί οι ΑΡΔ να ασχολούνται ακόμη με μας αλλά στου Ρέντη άρχισαν τα όργανα ήδη.Διαίρει και βασίλευε παίδες!!!Στο ντέρμπι θα κάτσουμε όλοι πίσω,αυτών έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους και θα αρχίσουν μαζικές επιθέσεις.Γκολ δε θα βάλουν γιατί δεν έχουν και με ποιον.Μετά το 50 αρχίζει η αποσύθνθεση.Νευριάζουν που δε σκοράρουν και δε μένει πτηνό για πτηνό πάνω από το Καραϊσκάκη.Μια αντεπίθεση λοιπόν και γεια σας!So simple!Και δεν είναι ευσεβείς πόθοι.Άμα τα βάλετε κάτω είναι απόλυτα λογική η ακολουθία των γεγονότων.Ηρεμούμε λοιπόν κι αφήνουμε και τα παλικάρια να ηρεμήσουν και να ετοιμαστούν.

eforas said...

Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ και τι να πρωτογράψω. Οπότε ας πρωτογράψω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς, αλλά αυτό που έχει πιστεύω σημασία είναι να η ομάδα να μην απογοητεύεται στις γκέλες και να μπορεί να συνεχίσει στο ρυθμό της. Η ψυχραιμία δηλαδή που λέει και η gatti. Το επερχόμενο ντέρμπι είναι καθοριστικό και από πλευράς βαθμολογίας βεβαίως-βεβαίως, αλλά κυρίως κατ'εμέ σε θέμα ψυχραιμίας και μη απώλειας του ρυθμού. Για να μπορούμε όλοι μας κι αυτό το καλοκαίρι, ουπς, αυτό το Δεκέμβρη να αναφωνήσουμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Πολύ καλημέρα μας και μην πτοείστε!

Alexandros said...

Διαιτητής που σου δίνει αριθμητικό πλεονέκτημα (που αν δεν το έδινε δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα) 2 λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκες, απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί εχθρικός. Έτσι δεν είναι; Το λαθος του Ρουκάβινα ήταν μεγαλύτερο από αυτό του διαιτητή.
Καλά θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟ να μην πανηγυρίζουν τις αποτυχίες των άλλων και να συγκεντρώνονται στα παιχνίδια τους. Εγώ όταν ακούσα για πανηγυρισμούς και χλευασμούς την διαισθάνθηκα την γκέλα...

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Γιώργος Τ. said...

Μία σημείωση... Όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και σιώπησε στο ενός λεπτού σιγή (ακόμα και οι οργανωμένοι) εκτός από αυτούς που ήταν πίσω απ' τον καπνό και ήταν αλλού..
Στα του αγώνα, μην μπαίνουμε πάλι στο τριπάκι της γκρίνιας και της απαισιοδοξίας.. Άτυχοι είμασταν για άλλη μια φορά.. Αλλά προσπάθεια έγινε.. ΟΚ, χάθηκε 1 ώρα αγώνα και αυτό είναι κακό.. Αλλά μην μένουμε σε αυτό.. Πλέον υπάρχει υγεία στον κόσμο του Παναθηναϊκού και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παραμείνει έτσι.. Εδώ χθες το γήπεδο ΟΛΟ δεν σταμάτησε να χειροκροτάει τον (για μένα πραγματικό MVP) Βύντρα! Το πέναλτι του Νίνη εγώ από το γήπεδο το είδα για θέατρο.. Όπως επίσης και το γκολ του Αστέρα το θεωρώ κανονικό. Αλλά οι δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν απόλυτα σωστή, όπως φυσικά και το πέναλτι στον Βύντρα.. Οι παίκτες του Αστέρα με εκνεύρισαν απίστευτα με τα καραγκιοζιλίκια τους, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε.. Αν ο διαιτητής έδειχνε πυγμή και έβγαζε μια κάρτα από την αρχή στον τερματοφύλακα που καθυστερούσε συνεχώς, ίσως να ήταν πιο μαζεμένοι όλοι τους.. Ο Πετρόπουλος αξίζει πολλές ευκαιρίες, η κίνησή του ήταν καταπληκτική.. Αντίθετα, Λάζαρος και Ρουκάβινα, δυστυχώς (καθώς τους συμπαθώ ιδιαίτερα και τους 2) δείχνουν ότι δεν μπορούν..
Πάμε τώρα στο ντέρμπι για νίκη.. Αν δεν κερδίσουμε αυτόν τον Ολυμπιακό, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.. Και είναι μεγάλη ευκαιρία να τον πατήσουμε τώρα, γιατί θα του δημιουργήσουμε μεγάλα προβλήματα..
Καλημέρα!

fl@neur said...

Καλή μέρα, καλή εβδομάδα και... καλή ψυχραιμία.
Σημασία δεν έχει πλέον τι έγινε, τι δεν έγινε, τι θα έπρεπε και τι θα μπορούσε να γίνει, αλλά ΤΙ θα γίνει την Πέμπτη ΚΑΙ την Κυριακή. Ας πούμε, ότι είχαμε το +4, και στο Καραϊσκάκη χάναμε, ενδεχομένως με βαρύ σκορ, ποιο το αποτέλεσμα; Τζίφος! Αποδείχτηκε ακόμα μια φορά, στη νοοτροπία, ότι παθαίνεις αυτά που κοροϊδεύεις. Κανένα παιγνίδι δεν είναι αυτοδίκαια "δικό σου", αυτά είναι για τους γαβ-ρους, που καλομάθανε στην Παράγκα, τα απρόοπτα είναι μέσα στο παιγνίδι, αν είναι καθαρό,βεβαίως,βεβαίως (βλ. Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία).
Κατά τη γνώμη μου, είναι λάθος να μιλάμε (όχι εδώ, αλλά στα ΜΜΕ αλλά και στη διοίκηση) για διαιτησία, "παίζουμε" στο γήπεδο του αντιπάλου, κι αυτό το παιγνίδι (με ΑΡΔ και "κόρακες") το ξέρει καλά ο "κατά παραγγελία πρωταθλητής".
Μακάρι την Πέμπτη ΚΑΙ στο ντέρμπυ ο Παναθηναϊκός να δείξει χαρακτήρα και να πάρει δύο θετικά αποτελέσματα.
Καλά όλα αυτά που λέτε για τα ΑΡΔ, εκείνη η Αθλητική Κυριακή ούτε βλέπεται ούτε ακούγεται. Κρίμα, η δουλειά του Διακογιάννη έγινε "τρίχες κατσαρές", γραβατοθεραπεία του ΠΠ, και καραμανλίδικες μπαρούφες.
ΥΓ. Και μην ξεχνάμε το μπάσκετ!

pensierix said...

Ολα καλά αυτά αλλά όσο κι αν προσπαθείτε εμένα σήμερα αισιοδοξία δε μου βγαίνει με τη καμία...Εγώ ξέρω ότι:
α) Ομάδα που υποτίθεται ότι κάνει πρωταθλητισμό κι έχει σχεδόν αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα, επί μία ώρα κορόιδευε με πασούλες και σουτάκια και περίμενε να φάει γκολ για να αντιδράσει. Ας έβλεπα επί 90 λεπτά το μάτι να γυαλίζει κι ας γκελάραμε...
β) Σε μια αγωνιστική που ξεκινά ιδανικά, καταφέρνουμε να είμαστε οι χαμένοι της υπόθεσης και με τον γαύρο να έχει βγάλει ακόμα μία δύσκολη έδρα...
γ) Ενα κακό αποτέλεσμα την Κυριακή (ντέρμπυ είναι, και η ήττα δεν θα είναι δα και έκπληξη!) και απώλεια της πρώτης θέσης θα φέρει εσωστρέφεια, θα βγουν τα μαχαίρια που ήδη ακονίζονται και η "υγεία" θα πάει περίπατο. Εδώ είμαστε πρώτοι και υπάρχει μουρμούρα, φανταστείτε αν η κατά πολλούς "υπερομάδα" είναι δεύτερη τι έχει να γίνει...
δ) Πολυτέλεια να χάνουμε τσάμπα βαθμούς δεν έχουμε τη στιγμή που ο αντίπαλος διαθέτει παραρτήματα που με εμάς θα σκυλιάσουν, έχει πιο εύκολο δεύτερο γύρο κι εμείς του δίνουμε χείρα βοηθείας...
ε) Το πέναλντι είναι πεντακάθαρο και ο διαιτητής φοβάται να το σφυρίξει για να μην ευνοήσει τον ήδη "ευνοημένο" ΠΑΟ. Ξεκάθαρη νίκη του κόκκινου στρατού που χαλάει το κόσμο για μια δύσκολη φάση (γκολ του Μήτρογλου) με το γάβρο προηγούμενο κι αφήνει αιχμές για πράσινη παράγκα. Οι "δικοί" μας αντιθέτως, τη στιγμή που η ομάδα δεν παίρνει καταφανέστατο πέναλντι με το σκορ ισόπαλο, ασχολούνται με την κίτρινη κάρτα του Λαδάκη και τις πολλές καθυστερήσεις...

Συμπέρασμα: Αν χάσουμε την Κυριακή, έχετε γεια βρυσούλες...

ΥΓ
Με το σύστημα που παίζουμε, Ρούκα και Λάζαρος δεν μπορούν να παίξουν στη φυσική τους θέση και φοβάμαι ότι θα φύγουν χωρίς να μάθουμε αν έκαναν ή όχι για την ομάδα. Και μη ξεχνάμε ότι δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή, όταν δεν έχει ρόλο στην ομάδα, να μπαίνει σε ματς που έχουν στραβώσει(γιατί υπό "φυσιολογικές συνθήκες" δεν τους έχουμε πολυδεί) και να σου κάνει και τη διαφορά...

ΥΓ1
Από αύριο θα επανέλθω σε πιο αισιόδοξη βερσιόν...(ελπίζω)

:))))

Unknown said...

Δε θα σχολιάσω το ματς. Είμαι απογοητευμένος. Πετάξαμε 60 λεπτά στα σκουπίδια.

Αυτό που θέλω να πω είναι να μη μπερδεύεστε παίδες. Δεν παίζουμε την Πέμπτη Ευρώπη fl@neur. Μόνο Champions League έχει αυτή τη βδομάδα. Το επόμενο μας ευρωπαικό ματς είναι στις 3 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το site της UEFA. http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html

Συνεπώς πρέπει να συγκεντρωθεί η ομάδα αυτή τη βδομάδα ΜΟΝΟ στο ντέρμπυ. Μόνο νίκη! Δε θέλω να σκέφτομαι την πιθανότητα να αναστήσουμε το γάβρο.

fl@neur said...

@george
Sorry, μπερδεύτηκα, γράψε λάθος... Ακόμα κι έτσι (καλύτερα κι όλας), δεν αλλάζει τίποτα από την κατάσταση που διαμορφώθηκε. Και μία παρατήρηση, αναφορικά με το λεξιλόγιο των ΑΡΔ και τη νοοτροπία των οπαδών: οι εκφράσεις "ματσάκι", "ψυχή του πρωταθλητή", "βαριά φανέλα" είναι ελληνικό copyright, προσφιλείς ιδιαίτερα σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει τη σοφία του αθλήματος και την κουβέντα του Ζεπ Χεπμπέργκερ, που πήρε το Παγκόσμιο με τη Γερμανία, το 1954: "η μπάλλα είναι στρογγυλή" και "το παιγνίδι διαρκεί 90 λεπτά". Ο Πούσκας το είπε ακόμα καλύτερα: "11 αυτοί, 11 κι εμείς".
Καλή συνέχεια

island said...

Λοιπόν.

Λίγο που χάσαμε τα άχαστα. Λίγο που πετάξαμε ένα ημίχρονο. Λίγο που οι διεθνείς σηκώνουν για μια ακόμα χρονιά το βάρος της εθνικής και εδώ είναι εξοντωμένοι (εξαίρεση ο Βύντρα!!!). Λίγο που ο διαιτητής φορούσε κόκκινα γυαλιά (μα καλά, αν αυτό δεν ήταν πέναλτυ πιο πρέπει να δώσει; Πρέπει πρώτα να βγάλει αίμα και μετά;;;). Λίγο που η προπαγάνδα του γαυρού λειτούργησε (ξέρεις περί εύκολου δικού μας αγώνα κτλ) δεν θέλει και πολύ να χάσεις βαθμούς.

ΥΓ 1 Προς Τεντά: Εμείς πότε θα παίξουμε μπάλα οέο;

ΥΓ 2 Απαραίτητος πλέον ο αόρατος τοίχος. Γιατί λες ότι μπορεί να μην παίξει στο τηγάνι και με ανησυχείς;

ΥΓ3 Μιλάνε για την κάρτα την κόκκινη ότι ήταν λάθος γιατί ο παίχτουρας πήγε να παίξει το φερ πλέι. Μα καλά, την μπάλα δεν την πετάμε έξω όταν ο αγώνας κυλάει; Τώρα θα το κάνουμε και όταν ο διαιτητής στην συγκεκριμένη φάση έχει σφυρίξει φάουλ;;; Έλεος ρε γαυροεκφωνητές. Έλεος.

ΥΓ4 Καλό και θεμιτό κάποιες φορές είναι, οι μικρότερες σε δυναμικότητα ομάδες να παίζουν 11 στην άμυνα μπας και πάρουν κανένα χηνάρι. Αλλά είναι ξεφτυλισμένο να κάνουν καθυστέρηση, με την ανοχή φυσικά του κορακιού, από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Στο 35 είχαν παιχτεί μόλις 16 λεπτά αγώνα!!! Μέχρι κράμπα έπαθε και ο τερματοφύλακας ρε!!!!

ΥΓ 5 Το κοράκι εκτός από το πέναλτυ έκανε και εκείνο καθυστέρηση. Σε κάθε κάρτα δεν έγραφε μόνο τον αριθμό του παίχτη αλλά και μυθιστόρημα. Ειδικά στην φάση του γκολ ήταν εκνευριστικός μέχρι και γελοίος.

ΥΓ6 Ένα μεγάλο μπράβο στον Βύντρα που μετά από τόση κούραση έπαιξε τέτοιο μάτς. Πήρε το πέναλτυ, ήταν σε κάποιες φάσεις για γκολ, στην άμυνα ήταν σχεδόν παντού. Μπράβο του.

ΥΓ7 Οι γαύροι δήλωναν πως το ντέρμπι δεν το φοβούνται. Πάντως εγώ για χινάρι το βλέπω. Και να σου πω πως άμα τους τρέξουμε θα ψοφήσουνε. Θα τρέχουν με οξυγόνα. Είδομεν.

ΥΓ 8 Ο Λάζαρος και ο Ρούκα με έχουν απογοητεύσει. Κριμα και τους πίστευα. Ο Πετρογκολ δεν φταίει. Μην ξεχνάμε πως έχει να παίξει πόσα παιχνίδια.

Γειά σου ρε γατάκι!!! :)

paoad said...

Σήμερα θα είμαι σύντομος, γιατί δεν έχω χρόνο (+ το γεγονός ότι μου τελειώνει ο χρόνος στη Vodafone (ΠΟΥΣΤΗ ΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ).

1. Διαλέγω το δρόμο της υπομονής
2. Δε ρίχνω ευθύνες στον Τεν. Χάσαμε τ άχαστα! Έμαθα ότι χτυπούσε καμπανάκια όλη την προηγ εβδομάδα. Κάτι ήξερε.
3. Η διατησία έκανε λάθη, αλλά δεν τη λες κ κόντρα.
4. Έτσι που τα έκαναν, δεν με ικανοποιεί ούτε η ισοπαλία μέσα στο τηγάνι.
5. Έλα μωρί Τζιμπριλ, σε θέλω ζεστό για το ντέρμπι. Μια σωστή μπαλιά πήρε κ το κάρφωσε ο παικταράς.
6. Πολύ καλός παίκτης ο Ουντόζι.
7. Βιάζομαι.

Τα λέμε σύντομα. Όταν ξανα-ανανεώσω το χρόνο. Πούστη ΟΤΕ!!!

houli_v said...

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε το να παίζεις μπάλα που να βγάζει μάτια κάθε φορά ούτε το να νικάς σε κάθε αγώνα όπως επίσης ούτε το ποτέ να μη σε αδικήσει ο διαιτητής όπως και ούτε ποτέ να μη σε ευνοήσει.

Ο Παναθηναϊκός από πλευράς αποτελεσμάτων έχει πάει φέτος εξαιρετικά και αυτό που σκιάζει αυτό το γεγονός είναι ότι και ο Ολυμπιακός έχει πάει και αυτός εξαιρετικά (ειδικά αν σκεφτεί κανείς τους τραυματισμούς που έχει) και με σχετική ισορροπία στα σφυρίγματα των διαιτητών και για τους δύο.

Δε λέω ότι δεν έπρεπε να κερδίζαμε το χτεσινό παιχνίδι αλλά σε 11 αγώνες δύο ισοπαλίες είναι απόλυτο λογικό αποτέλεσμα.

Καλή σου βδομάδα gatti :)

Υ/Γ1 : Επίσης για να μη παρεξηγηθώ εδώ και καιρό δε δηλώνω ότι πολυπιστεύω στον Τ.Κ.

Υ/Γ2: Επίσης σήμερα ξαναφάνηκε αυτή η ψυχή ο Ζάετς. Τι να λέμε , άλλο το τι άνθρωπος είσαι και άλλο το τι μπάλα παίζεις.

Elpis Cameraman said...

Εσυ φταις για ολα. Ναι εσυ!
Απο τη στιγμη που διαβασα που ελεγες «κοιταξτε μην επιστρεψετε το δωρο στον Ολυμπιακο», αρχισα να φοβαμαι το ματς με τον Αστερα.
Και τελικα στραβωσε η δουλεια!
Μηπως εισαι μαυρο γατι? :-)
Ολο το γκαντεμιαζεις το πραγμα!
Τα λεμε!

(εφαγε πενταρα η Ελπις Χορτερου, εφερε μετα και ο ΠΑΟ ισοπαλια, καταστραφηκε η Κυριακη μου ρε γαμωτο!)

The Bgt said...

Εγω παλι λεω να ακολουθησω το δρομο της ψυχραιμιας. Σαμπως αν ακολουθησω τον αλλο δρομο θα γινει τιποτε?

Οπως προειπε και ο houli_v σε ενα νορμαλ πρωταθλημα 2 ισοπαλιες σε 11 αγωνες ειναι κατι σχετικα αναμενομενο. Αλλα ετσι οπως τα εχει καταντησει η Ουεφα αν δε βγεις πρωταθλητης χαθηκες οικονομικα.

Οσο για το ντερμπυ θα ναι τοσο χεσμενοι και οι δυο να μην χασουν που δυσκολα θα υπαρξει νικητης.

Το εχω ξαναπει, ουτε ο Τεντας φταιει ουτε οι παικτες. Η ομαδα θελει ΨΥΧΟΛΟΓΟ και ασκησεις θαρρους.

Leviathan said...

kali evdomadaaaaaaaa! :)

gatti said...

@pensierix: Κι εγώ το καταλαβαίνω το "γαμώτο" που λες και μη νομίζεις ότι δεν αισθάνομαι το ίδιο. Πάντως νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα να βγάζουμε συμπεράσματα.

Οπως δεν έχουμε κερδίσει ακόμα το πρωτάθλημα, έτσι δεν το έχουμε χάσει κιόλας. Χθες η ομάδα παρά τη γκέλα, εμένα με ικανοποίησε, γιατί είδα ότι το πάλεψε.

Περιθώρια για λάθη έχουμε. Και τα λάθη άλλωστε είναι και συστατικό του ποδοσφαίρου και σίγουρα θα υπάρχουν και ατυχή αποτελέσματα. Περιθώρια για λάθη περισσότερα από αυτά που θα κάνει ο Ολυμπιακός, είναι που δεν έχουμε.

gatti said...

@koutavaki: Για τον Τζόρβα εξήγησα τι ακριβώς εννοούσα, ο Κάρα σαφώς και πρέπει να ξεκουραστεί αλλά όχι επειδή τον χρειαζόμαστε στην Ευρώπη. Η Ευρώπη φέτος πρέπει να πάει στην άκρη. Δεν ξέρω αν διάβασες και τα όσα ανεκδιήγητα είπε ο Κόκκαλης στους παίκτες του. Ακουσες πουθενά να αναφέρεται στην Αλκμααρ; Το πρωτάθλημα τον ενδιαφέρει, γιατί ξέρει ότι το πρωτάθλημα θα τον κρατήσει ζωντανό. Διακυβεύονται ΠΟΛΛΑ φέτος.

Το οικογενειακό πρόβλημα του Ζιλμπέρτο είναι ο αιφνίδιος θάνατος της αδερφής της γυναίκας του σε ηλικία 40 ετών γι΄ αυτό και δεν έπαιξε. Δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος να παίξει όπως καταλαβαίνεις όσο δυνατός κι αν είναι ο ίδιος θα πρέπει να στηρίξει τη σύντροφό του.

Για να πάρουμε διαφορά από το γαύρο ΦΕΤΟΣ (ως πρώτη χρονιά που θέτουμε σοβαρή υποψηφιότητα)θα στηριχτούμε πιο πολύ στις γκέλες τους παρά στις ικανότητές μας(ένας από τους λόγους μπορεί να είναι και η διαιτησία).

Μεγάλη αλήθεια αυτό που λες, αλλά αν το πάρουμε τοις μετρητοίς τότε το χθεσινό αποτέλεσμα θα πρέπει να το θεωρήσουμε καταστροφικό. Γιατί αλίμονο αν οι γκέλες τους έρχονται και εμείς δεν τις εκμεταλλευόμαστε.
Από την άλλη συμφωνώ πως δεν είναι δυνατόν να βγάλουμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Μια φορά συνέβη αυτό στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, εμείς το πετύχαμε αυτό το επίτευγμα, αλλά εκείνες ήταν άλλες εποχές.

Εν τέλει ούτε εγώ εστιάζω στην διαιτησία του χθεσινού ματς, αν και δεν μπορώ να το παίξω τόσο ...large ώστε να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί της. Γιατί κάπως έτσι ο γαύρος φαίνεται να αδικείται φέτος και εμείς παρουσιαζόμαστε ευνοημένοι. Πάντως αυτά τα περί "σφαγής" τα βρίσκω υπερβολικά.

Ξέρεις όμως ποιο είναι το θέμα; Οτι εμείς δεν έχουμε ντοκτορά στην αλητεία όπως οι απέναντι, με αποτέλεσμα όταν φωνάζουμε η διαμαρτυρία μας να μοιάζει γκροτέσκα. (Σαν το πέσιμο του Βύντρα ένα πράγμα. Ηταν τόσο θεατρικό το πέσιμό του που ένας διαιτητής που δεν ήταν κοντά θα έπαιρνε όρκο ότι το συγκεκριμένο δεν ήταν πέναλτι. Κι ας ήταν πέναλτι μαρς). Αυτοί αντίθετα ξέρουν πότε, πόσο και πώς να φωνάξουν.

Οσο για το ντέρμπι, πολύ θα γούσταρα τελικά να κάνει αυτό ακριβώς που λες ο Τεν Κάτε. Να κρατήσει την ομάδα πίσω και να αφήσει το γαύρο να προσπαθεί να βάλει γκολ.

gatti said...

@eforas: Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή την εβδομάδα είναι να μείνουμε στο ματς με τον Αστέρα. Ετσι κι αλλιώς μένουν σ΄ αυτό για λογαριασμό μας οι ΑΡΔ. Τους άκουγα σήμερα και αναρωτιόμουν μήπως τελικά εμείς χάσαμε το παιχνίδι μας και ο γαύρος κέρδισε το δικό του. Γιατί έτσι το πλασάρισαν το θέμα.

Oπως επίσης ένα μεγάλο λάθος θα είναι να παίξουμε το παιχνίδι του γαύρου και να δυναμιτίσουμε το ματς. Δεν μας συμφέρει εμάς αυτό. Εκείνοι θα το κάνουν γιατί είναι το τελευταίο τους χαρτί να πάνε το ματς στα κόκκινα. Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να τους ακολουθήσουμε.

gatti said...

@Alexandros: Kανείς δεν θα του έλεγε τίποτα αν δεν έδινε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά κανείς δεν θα έπρεπε να του πει και κάτι επειδή το έδωσε. Του είπαν όμως επειδή τέτοιες φάσεις δημιουργούν εντυπώσεις. Αλλωστε, είναι πιο εύκολο να συζητάμε για λανθασμένες (;) διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν, παρά για
λανθασμένες αποφάσεις που δεν πάρθηκαν. Το πρώτο είναι περισσότερο ...χειροπιαστό.

Aλέξανδρε, τις αποτυχίες των άλλων τις πανηγυρίζουν όλοι οι παίκτες, όλων των ομάδων. Κάπου είναι και ανθρώπινο. Το γιατί αυτοί οι πανηγυρισμοί πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω μπορείς να μου το εξηγήσεις; Εκεί είναι η ηλιθιότητα. Κι εγώ πάντως το ίδιο ένοιωσα όταν το πρωί της Κυριακής διάβασα στα πρωτοσέλιδα για πανηγυρισμούς και χλευασμούς στην Παιανία...

Καλή σου εβδομάδα! :)))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Δεν ξέρω πώς αντέδρασε η πλειοψηφία του κόσμου, εσύ μπορεί από το γήπεδο να είχες άλλη αίσθηση, αλλά στην τηλεόραση φάνηκε ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ο κόσμος δεν σιώπησε. Φάνηκε μάλιστα σαν κάποιοι να γιουχάρισαν αυτούς που έκαναν φασαρία και μόλις λίγο πριν το τέλος σιώπησε επιτέλους όλο το γήπεδο.

Το πέναλτι στον Νίνη ούτε εγώ θα το έδινα. Ειδικά όταν προηγήθηκε το επιθετικό φάουλ που έκανε ο παίκτης μας. Συμφωνώ επίσης πως το γκολ του Αστέρα ήταν κανονικό. Για την κάρτα η αίσθησή μου ήταν περισσότερο πως είναι ανόητη (από πλευράς παίκτη) παρά αυστηρή από πλευράς διαιτητή. Εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν άκουσε το σφύριγμα. Στα πολλά ριπλέι στην "Αθλητική Κυριακή" μπορείς να πεις ότι μπορεί και να έχει δίκιο. Εκείνη την ώρα όπως την είδα περισσότερο μου φάνηκε ότι το έκανε επίτηδες παρά ότι δεν άκουσε το σφύριγμα. Για το πέναλτι στον Βύντρα δεν χωράει βέβαια συζήτηση.

Πάντως ο Αστέρας το παράκανε με τις καθυστερήσεις και συμφωνώ απόλυτα πως αν ο διαιτητής είχε δείξει νωρίς νωρίς μια κάρτα για το εξόφθαλμο ροκάνισμα χρόνου που έκαναν, θα είχαν συμμορφωθεί αρκετά.

Για Πετρό, Ρούκα και Λάζαρο συμφωνούμε. Οπως επίσης και για το ότι αν δεν κερδίσουμε αυτόν τον Ολυμπιακό θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

gatti said...

@fl@neur: Υπό προϋποθέσεις το +2 είναι πολύ καλύτερο από το +4, καθώς δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε χαλαρές καταστάσεις. Και είδαμε μόλις χθες τι παθαίνουμε όταν καβαλάμε καλάμι.

Στο ματς με τον Αστέρα πληρώσαμε την αλαζονεία μας και πάλι καλά που δεν την πληρώσαμε και πολύ ακριβά.

Συμφωνώ ότι είναι λάθος να μιλάμε για τη διαιτησία και σε παραπέμπω σε όσα έγραψα στο koutavaki. Παίζουμε το παιχνίδι του γαύρου όταν μιλάμε συνεχώς για την διαιτησία και καθώς δεν ξέρουμε να το παίξουμε μας γυρίζει μπούμερανγκ.

Η ομάδα πρέπει να κλείσει τα αφτιά της σε όσα θα ειπωθούν όλες αυτές τις μέρες και να δουλέψει συγκεντρωμένη για το ντέρμπι.

Η "Αθλητική Κυριακή" όντως δεν βλέπεται...

gatti said...

@pensierix (again): Χείμαρρος είσαι!

α) Βλέπεις το παιχνίδι αποσπασματικά και όχι ως συνέχεια μιας σειράς ανάλογων αγώνων. Η ομάδα έτσι έπαιζε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, περίμενες αλήθεια να αλλάξει σε ένα ματς όπου από τη μια είχε αποδιοργανωθεί εντελώς λόγω Εθνικής, από την άλλη βλακωδώς υποτίμησε τον αντίπαλο και υπερτίμησε τις δυνατότητές της; Δεν την δικαιολογώ, απλώς αιτιολογώ.

β) Δεν δέχομαι ότι είμαστε χαμένοι. Δέχομαι ότι δεν είμαστε κερδισμένοι.

γ) Συμφωνώ πως η ήττα θα είναι καταστροφή και θα φέρει εσωστρέφεια και η υγεία θα πάει περίπατο. Αλλά μπορώ να περιμένω μέχρι την Κυριακή και να μην ανησυχώ από τώρα.

δ) Εννοείται πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς αλλά είναι κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Το πρωτάθλημα θα κατακτηθεί (αν κατακτηθεί...) με αίμα και όποιος δεν το καταλαβαίνει κακό του κεφαλιού του. Η ομάδα είχε κάνει λανθασμένη εκτίμηση και είχε βασιστεί στις απώλειες που θα είχε ο αντίπαλός της, απώλειες που δεν ήρθαν. Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει ένα μικρό θαύμα, καταφέρνει να είναι μέσα στη μάχη του τίτλου, χωρίς παίκτες και χωρίς φυσική κατάσταση.

ε) Ξέρεις ποιο είναι το κακό; Πως ενώ οι ΑΡΔ του γαύρου παίρνουν γραμμή από τον Μώραλη για το πώς θα κινηθούν, τι θα πουν και τι θα υποστηρίξουν και ενώ είναι φανατικοί μέχρι αηδίας, οι δικοί μας την έχουν δει "αντικειμενικοί" κι έτσι. Οι άλλοι κάνουν το άσπρο - μαύρο και οι δικοί μας ενδιαφέρονται για την νομιμότητα. Αλλά από την άλλη πλευρά, δεν θα μου άρεσε ρε γαμώτο να είναι οι δικοί μας σαν τους άλλους! Κι ας σημαίνει αυτό ότι χάνουμε επικοινωνιακά. Πρέπει να τόχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες. Εξαιρώ βεβαίως τους στρατευμένους γκοτζιλικούς που το παίζουν αντικειμενικοί λόγω εσωτερικής κόντρας και όχι επειδή πραγματικά αισθάνονται την ανάγκη να είναι αντικειμενικοί.

gatti said...

@island: Περιέγραψες σωστότατα μέσα σε λίγες γραμμές τους λόγους της γκέλας, οπότε δεν έχω να προσθέσω το παραμικρό.

ΥΓ1. Ακόμα περιμένεις να παίξεις μπάλα με τον Τεντά; Ξεπέρασέ το! ;))))

YΓ2. Οταν φωνάζαμε για τον Ζιλμπέρτο οι άλλοι τον έβγαζαν μυρουδιά. Λέω ότι μπορεί να μην παίξει γιατί δεν ξέρω αν έκανε (ή θα κάνει) κανα ταξίδι στην Βραζιλία, οπότε ακόμα κι αν γυρίσει εγκαίρως για το ντέρμπι, προετοιμασία γιοκ!

ΥΓ3. Ο εκφωνητής ήταν τραγικός. Και να σκεφτείς ότι δεχτήκαμε να κάνουμε μικρότερο συμβόλαιο για να ικανοποιηθούν όλες οι ομάδες από την κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά. Και μας αντιμετωπίζουν σαν εχθρική ομάδα από τη Νova βάζοντας να μεταδίδει τους αγώνες μας ένας δηλωμένος γαύρος.

ΥΓ4. Η προσπάθεια που έκαναν οι Αστερίες για καθυστέρηση ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. Εντάξει, έχουμε συνηθίσει να παίζουν όλοι σύστημα - ταμπούρι, όταν μας αντιμετωπίζουν αλλά η καθυστέρηση είναι μεγάλη ξεφτίλα.

ΥΓ5. Εκεί που ...διαπραγματευόταν για την κάρτα, ενώ εμείς καιγόμασταν για τον χρόνο, απορώ πώς δεν έπαθα εγκεφαλικό. Δεν αντέχω άλλο τέτοια παιχνίδια, είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία...

ΥΓ6. Να λοιπόν που έχει εξήγηση γιατί 29 προπονητές ομάδων συνιστούν Βύντρα. Εχει απίστευτα φυσικά προσόντα, εξαιρετική φυσική κατάσταση, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τι να τον κάνουμε όμως που είναι επιρρεπής στις βυντριές; Μπράβο στον Βύντρα, εννοείται!!!


ΥΓ7. Αμα τους τρέξουμε όντως θα θέλουν φιάλες οξυγόνου. Πάντως έτσι όπως δυναμιτίζεται το κλίμα και ο Κάκος να είναι διαιτητής (που δεν κόβει εύκολα το ρυθμό του αγώνα) εμείς μπάλα αποκλείεται να δούμε. Κλοτσομπουνίδι ναι, μπάλα όχι.

ΥΓ8. Κι εμένα με έχουν απογοητεύσει Ρούκα - Λάζαρος. Τον Πετρό τον πιστεύω.

Γεια σου ρε Νησάκι!

gatti said...

@paoad: Ε, αφού τελειώνει ο χρόνος και θα αργήσεις να ξαναμπείς λέω να μην απαντήσω στο σχόλιο. Τζάμπα κόπος! :ppp

1. Eτσι πρέπει (να διαλέγεις τον δρόμο της υπομονής - άλλωστε μικρός δρόμος είναι, μέχρι την Κυριακή..).

2. ! (κάτι έχεις πάθει εσύ...)

3. Τείνω να συμφωνήσω. Εκανε λάθη η διαιτησία αλλά δεν την λες κόντρα, πολύ δε περισσότερο δεν την λες "σφαγή".

4. Ούτε εμένα με ικανοποιεί η ισοπαλία. Θέλω νίκη. Ολα ή τίποτα!

5. Μωρή Τζιμπρίλ τον μεσιέ Σισέ; (ακου μωρή!) Ζεστός θα είναι μην ανησυχείς!

6. Οντως, πολύ καλός ο Ουντόζι.

7. Πρόσεχε μην ...σκοντάψεις!

Τα λέμεεεεε!

:))))

gatti said...

@houli_v: Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου. Ούτε μπάλα μπορείς να παίζεις σε κάθε αγώνα (αν και με εμάς συμβαίνει το ...αντίθετο) ούτε και να μην έχεις απώλειες, ούτε και να αντιμετωπίζεις αλάνθαστες διαιτησίες.

Αυτό που ενοχλεί είναι όντως αυτό που λες. Οχι ότι δεν παίρνουμε εμείς καλά αποτελέσματα, αλλά το ότι καλά αποτελέσματα παίρνει και ο γαύρος.

Και η γκέλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Γι΄ αυτό ξεχνάμε το παιχνίδι και πάμε παρακάτω.

Καλή εβδομάδα houli μου! :))))

ΥΓ1. Αυτό τι τόθελες; :pp

YΓ2. Ετσι. Βγήκανε τα ζόμπι (κι εγώ αναφέρομαι στο πρόσωπο Ζάετς και όχι στον μπαλαδόρο που ευτύχησα να δω πολλές φορές από κοντά και σαν παίκτη τον λάτρεψα).

gatti said...

@Elpis Cameraman: Εγώ τι φταίω βρε; Φταίω επειδή προσπάθησα να τους συνεφέρω; Τι φταίει το γατί αν έχει ...κληρονομικό χάρισμα;

Οχι μαύρο γατί δεν είμαι. Είμαι γατί ...ταρταρούγα! (καφέ ...εμπριμέ σαν τη γάτα μου). ;pp

(Ετσι εξηγείται! Εχασε η Ελπίς, την πληρώνω εγώ...) :(((

gatti said...

@The Bgt: Ετσι είναι. Κι αν χάσουμε την ψυχραιμία μας τι θα καταλάβουμε;

Πάντως "παίζει" και περίπτωση να μην τελειώσει το ματς στο τηγάνι. Ειδικά έτσι όπως έχει δυναμιτιστεί το κλίμα...

Ναι, τους έχουμε πάρει απ' όλα, να τους πάρουμε κι έναν ψυχολόγο τώρα. Τα καημένα τα παιδιά... ;ppp

gatti said...

@Leviathan: Καλή εβδομάδα και σε σένα Σοφοκλή μου! :)))

pensierix said...

Μα είναι δυνατόν να σηκώνουν το γάντι οι δικοί μας και να παίζουν το παιχνίδι του Κόκκαλη; Αντί να πάμε ήσυχα, ωραία και να τους αφήσουμε να σκούζουν, μπαίνουμε στο τριπάκι τους και σε ένα παιχνίδι που ξέρουν εκ των πραγμάτων να παίζουν καλύτερα; Η πόλωση μας ευνοεί;

Διαφωνώ και με την ανοιχτή προπόνηση. Εγώ θέλω την ομάδα σοβαρή, συγκεντρωμένη και κλεισμένη στη Παιανία, μακριά από φανφάρες . Κανένας επαγγελματίας δεν έχει ανάγκη από ψυχολογικές ντόπες για να μπει δυνατά σε ένα ντέρμπυ...

ΥΓ
Υπομονή, η γκρίνια μου είναι σαν τη γρίπη. Κοντεύει να κάνει τον κύκλο της...

:)))))

gatti said...

@pensierix: Μόλις μου "έκαψες" το επόμενο ποστ! :ppppppppp

Aλλά δεν φταίει κανείς. Εγώ φταίω που αντί να φτιαξω πρώτα ποστ και μετά να απαντήσω στα σχόλια, έκανα το αντίθετο.

Συμφωνώ

Συμφωνώ

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

fl@neur said...

@gatti&co
Χαίρομαι κατ' αρχάς, διότι υπάρχει ένας πλουραλισμος απόψεων, με κοινό παρονομαστή την "παναθηναϊκή ιδέα" και γνώμονα τη λογική, υπάρχει χιούμορ, υπάρχει(ολίγη) γκρίνια, γενικώς μεταξύ "παρόρμησης και ψυχραιμίας", όπως εύστοχα το διετύπωσε το gatti (που για να έχει δει τον Ζάετς να παίζει, σημαίνει πως δεν είναι "χθεσινή", εξ άλλου φαίνεται κι από άλλα σχόλια, ποδοσφαιρικά και μη).
Κατ' αρχάς, την ψυχραιμία τη χρειάζεται πρωτίστως η ομάδα, μετά η διοίκηση και μετά τα ΜΜΕ (όχι τα ΑΡΔ), το blog διαθέτει αρκετή ούτως ή άλλως.
Για ΜΜΕ και ΑΡΔ, υπεύθυνη είναι η διοίκηση, που δεν μπορεί να χαράξει σωστή επικοινωνιακή πολιτική (όχι να "εξαργυρώσει", αλλά να υλοποιήσει στρατηγικές). Και ένα σχόλιο περί αιωνίων: ντέρμπυ αιωνίων είναι με τον Πανιώνιο, τον Ηρακλή (που ιδρύθηκαν προς τα τέλη του 19ου αιώνα), με τον γάβ-ρο θα είναι από το 2024 και μετά.
Ίσως το +2 να είναι καλύτερο από το +4, αρκεί να παίξει μπάλλα η ομάδα, να πάει για το διπλό κι όπου βγει.
ΥΓ. Απορία: γιατί ο Τεν Κάτε ονοματίζεται "τεντάς";

gatti said...

@fl@neur: Ψυχραιμία από τα ΜΜΕ μην περιμένεις να δεις. Δεν είναι στη φύση τους τα "ήρεμα νερά", λογικό εδώ που τα λέμε από την δική τους οπτική γωνία, η ηρεμία θα τους στείλει στην ανεργία. Ο Τύπος χρειάζεται ειδήσεις για να ζήσει άσχετα που κάποιοι έχουν καταντήσει να τις "κατασκευάζουν" κιόλας για να επιβιώσουν.

Οι παίκτες όμως και οι οπαδοί μπορούν και πρέπει να είναι ψύχραιμοι.

Νομίζω ότι το "αιώνιοι" πάει στο "αντίπαλοι" με την έννοια ότι μισούνται για μια ζωή (και δυο και τρεις) και όχι για το αν έχουν κλείσει αιώνα ηλικιακά.

Το +2 λέω ότι είναι καλύτερο από το +4 επειδή όταν η ομάδα είναι άνετη γίνεται παιδική χαρά. Ενώ τώρα υποχρεωτικά θα είναι στην πρίζα.

ΥΓ. Τον Τεν Κάτε τον είχα βγάλει τεντά επειδή οι τέντες στη βεράντα μου είναι μάρκας Ten Cate. Αν δεν βαριέσαι πήγαινε σε ένα παλιό μου ποστ εδώ:
http://gatti-squared.blogspot.com/2008/06/lost-in-translation_02.html για να διαβάσεις τι είχα γράψει σχετικά, όταν ακόμα φημολογείτο ότι θα είναι ο νέος μας προπονητής.

pensierix said...

@ gatti

Συγγνώμη! Εκτός από γκρινιάρης, έγινα και ζημιάρης! Φτου!

gatti said...

@pensierix: Ετσι είναι... Η γκρίνια φέρνει ζημιά! :pppp

fl@neur said...

@gatti
Το διάβασα, απολαυστικόν τε και διδακτικόν! Για τον Συρίγο, ό,τι και να πεις (δεν είμαι "μπασκετικός" αρκούντως), μην ξεχνάς πως ήταν από τους ελάχιστους κατά της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας του "Γ. Καραϊσκάκης", έγραψε για "κυκλώματα" (πήρε και ένα "μαθηματάκι" από τον υπόκοσμο) και ήταν κόντρα στην και στην "ψύχωση" (όπως κι ο Κάτανετς) και το "ολυμπιακόν ιδεώδες" της εθνικής κατασκευαστικής.
ΥΓ. Γιατί "χαραμίζεσαι" στη blogόσφαιρα και δε βγάζεις μια εφημερίδα, να 'ρχόμαστε να γράφουμε κι εμείς;
Keep scratching!

gatti said...

@fl@neur: Ο Συρίγος με ενοχλεί μόνο για το γεγονός ότι είναι αλλαζόνας και ότι θεωρεί πως το ελληνικό μπάσκετ του ανήκει. Κατά τ΄ άλλα, ούτε ως δημοσιογράφο τον έχω αμφισβητήσει (πώς θα μπορούσα, άλλωστε, θα γινόμουν γραφική...), ούτε την τόλμη του να μιλήσει για το σκάνδαλο του Καραϊσκάκη, μπορώ να παραβλέψω.

ΥΓ. Αμα μου βρεις κάποιον να βάλει τα κεφάλαια, τότε μέσα! ;))))

fl@neur said...

@gatti
And what about Vgeno-MIG? (Καλά ντε, ένα αστείο είπαμε, να περάσει το post). Δεν θα διαφωνήσω περί αλαζονείας, αλλά δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση, εδώ είναι αλαζόνες τα ΑΡΔ, ε, να μην το 'χει λίγο κι ο Φιλίπ Συριγκός;
Keep scratchin'!

gatti said...

@fl@neur: O κ. ΜIG είναι προς το παρόν ένα αίνιγμα. Νομίζω ότι μπορεί να καταλάβουμε μέρος των προθέσεών του στην επικείμενη συζήτηση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εκεί, θα εκδηλωθεί υποχρεωτικά...

Αμα είναι να έχει λίγο εντάξει, αλλά φοβάμαι ότι έχει πολύ (ο Φίλιππας).

paoad said...

Αν βάλεις κ τη φάτσα μου στο "βιβλίο" θέλω πόσοστά...:)))

Τώρα που το σκέφτομαι.. πολύ εύκολα σου έδωσα τέτοια αποκλειστικότητα.

gatti said...

@paoad: ΠΟΣΟΣΤΑ??? Εδώ δεν έχεις εκπληρώσει τους όρους της ...συμφωνίας! Ακόμα την περιμένω την φωτό που θα έστελνες αν ο Τζιμπρίλαρος σκόραρε. Και ο παίκτουρας όχι απλώς σκόραρε, αλλά βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ακου θέλει και ποσοστά! Κοίτα να είσαι πρώτα συνεπής στις ...υποχρεώσεις σου!

paoad said...

Άν σκοράρει στο ντέρμπι θα σου στείλω κ την αλλη. Οριστικό.

gatti said...

@paoad: Eτσι μάλιστα! :))