Thursday, November 26, 2009

Mια ωραία ατμόσφαιρα...


Τρία ντέρμπι σε μια μέρα. Στο τηγάνι, στο ΣΕΦ, στο Kαμπ Νου. (Μη σου πω ότι υπάρχει και τέταρτο. Ντόρα vs Σαμαράς αλλά who gives a shit, απλά για την ιστορία το αναφέρω). Και να σε ενδιαφέρουν και τα τρία. ΚΑΙ το ντέρμπι του ποδοσφαίρου ΚΑΙ το ντέρμπι του μπάσκετ ΚΑΙ το "el classico". Tώρα βέβαια για να πούμε του στραβού το δίκιο όταν υπάρχει το κλασικό ντέρμπι της Ισπανίας, τι να κάτσεις να δεις από το ελληνικό; Ας όψεται όμως το Connex-tv που θα μας το στερήσει.

Για το μπάσκετ πάλι δεν ανησυχώ. Και να χάσουμε δεν τρέχει τίποτα. Σάμπως πέρσι με μειονέκτημα έδρας δεν το πήραμε το πρωτάθλημα; Ενα πράγμα μόνο με ανησυχεί στο μπάσκετ. Μην τυχόν και σουτάρουνε τον δράκο. Κάνει κι αυτός ό,τι μπορεί ρε γαμώτο! Το έκανε πάλι το θαύμα του με την Παρτιζάν. (Μια χαρά τα ξέρουν οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου τα συνθήματα κατά του γαύρου, δεν μπορώ να πω...). Οχι τίποτα άλλο, αλλά μια χαρά είμαστε όσο έχει αυτόν ο γαύρος στο τιμόνι του. Τον Κόμπε Μπράιαντ να του φέρουνε ομάδα δεν μπορεί να φτιάξει. Εγγύηση μιλάμε!

Το ποδόσφαιρο όμως είναι άλλο πράγμα. Εκεί η νίκη θα μετρήσει πολύ. Το θέλουμε το διπλό στο ντέρμπι. Δεν είναι όπως στο μπάσκετ που είναι αρκετά νωρίς. Εδώ ένα αρνητικό αποτέλεσμα και τα περιθώρια στενεύουν. Γιατί είναι και η ψυχολογία στη μέση, είναι και ο πόλεμος των ΑΡΔ, είναι και η πολυμετοχική ...εσωστρέφεια. Είναι πολλές οι παράμετροι που θα παίξουν ρόλο.

Κι εκεί που ακούς μια καλή είδηση και λες ότι τα πράγματα πάνε καλά, στο καπάκι σου έρχεται και η κεραμίδα. Ποια είναι η καλή είδηση; Οτι το πήρανε απόφαση πως είναι βλακεία να γίνει ανοιχτή προπόνηση. Σιγά την προπόνηση δηλαδή! Σαν την επίσημη παρουσίαση θα ήταν. Θα έβγαινε ο Σισέ με τον Γκάμπριελ να κάνουν τα χορευτικά τους, θα το ρίχνανε στον χαβαλέ ο Σιμάο με τον Ρουκάβινα, θα έβλεπες δυο σουτάκια, τρεις πασίτσες, ένα τακουνάκι και αυτό ήταν όλο. Και άμα μετά αυτοί μπορούσαν να συγκεντρωθούν, εμένα σφύρα μου κλέφτικα. Με γέλια και χαρές και πανηγύρια θα πηγαίνανε στο τηγάνι και θα ερχόταν η σφαλιάρα χωρίς να το καταλάβουν. Οπως έγινε στην Πράγα ένα πράγμα. Σωστή λοιπόν η κίνηση για κλειστή προπόνηση.


Αλλά έλα που τα μαντάτα δεν ήταν μόνο ευχάριστα. Είχαμε και τα δυσάρεστα ή εν πάση περιπτώσει τα ανησυχητικά. Με γρίπη λέει ο Κάρα. Τον άρπαξε τον Η1Ν1 ο τυπάρας. Btw για να κάνουμε και λίγη ετυμολογία, όταν λες "γρίπη" και "αρπάζω" είναι ένα και το αυτό. Γιατί η λέξη προέρχεται από το γαλλικό ρήμα gripper που σημαίνει αρπάζω (το οποίο προέρχεται επίσης από το γερμανικό greifen). Tην άρπαξε που λες ο Κάρα την γρίπη εκεί στην Ουκρανία. Προφανώς δεν του έκανε τίποτα η μάσκα. Γιατί όπως είπε και ο squarelogic στο ανάλογο post οι μάσκες που φόρεσαν οι διεθνείς στην Ουκρανία είναι από αυτές που φοράς για να μη μεταδώσεις τον ιό, όχι για να τον αποφύγεις. Τον κουβάλησε λοιπόν τον ιό ο Κάρα κι αυτός του έδωσε και κατάλαβε. Τόσες μέρες με πυρετό ήταν. Και εντάξει μπορεί να είναι ήπια η συμπτωματολογία, αλλά όσο νάναι ένας οργανισμός εμπύρετος τις προηγούμενες μέρες, θα είναι εξαντλημένος.

Και πες μου τώρα εσύ ότι χαίρεσαι στο ενδεχόμενο να μην παίξει ο Κάρα. Πες μου ότι το βλέπεις πιο βατό το παιχνίδι με Νίνη - Λέτο μέσα παρά με τον τυπάρα. Οσο κι αν γκρινιάζεις όταν κάνει τα δικά του, όσο κι αν σου σπάσει τα νεύρα όταν καθυστερεί την ανάπτυξη ή θέλει σώνει και καλά να εκτελέσει τα στημένα. Αφού το ξέρεις καλά ότι είναι παίκτης κομμένος και ραμμένος για τέτοια παιχνίδια. Γιατί κακά τα ψέμματα, σε τέτοια ματς που πρέπει να τρως σίδερα και που το γήπεδο θα είναι καμίνι ο Νίνης και ο Λέτο δεν πολυταιριάζουνε. Ο πρώτος επειδή δεν είναι βέβαιο ότι είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια, ο δεύτερος λόγω "ειδικών συνθηκών".

Εγώ πάντως λέω ότι θα πρέπει να παίξει ο Καραγκούνης. Οσο νάναι θα λειτουργήσει και ψυχολογικά το πράγμα. Γιατί όσο νάναι πόσο εύκολα θα τον πλησιάζουν οι γαύροι όταν ξέρουν ότι είναι γριπιασμένος; Μακριά κι αγαπημένοι θα πάει το πράγμα.

Κατά τ΄ άλλα, εκεί που είπανε να εκτονωθεί το κλίμα και να πάνε με χαμηλούς τόνους στο ντέρμπι, τα χαλάσανε στις προσκλήσεις. 25 είχε ζητήσει ο Παναθηναϊκός, 10 δίνουνε οι γαύροι. Κι επειδή ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για αθέτηση συμφωνίας βγαίνουν οι γαύροι και λένε ότι ανεβάζει τους τόνους ο Πατέρας. Δεν έχουν μάθει βλέπεις να ζητάνε οι άλλοι πράγματα. Μόνο οι ίδιοι έχουν μάθει να ζητάνε.

Γι' αυτό φωνάζουνε και για τα μέτρα ασφαλείας. Οταν εκείνοι ζήτησαν τη μισή αστυνομική δύναμη της χώρας και τον στρατό ολόκληρο για να ανέβουνε στην Τούμπα ήταν καλά. Τώρα που το κάνουν άλλοι, τους ενοχλεί και το χλευάζουν.

Αγωνιστικά τώρα λέει θα επιστρέψει ο Γκαλέτι, αλλά θα μείνει έξω ο Τόρο έξω και ο Στολτίδης. Εγώ πάντως αν δεν ξεκινήσει ο αγώνας δεν τους πιστεύω. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Πριν από τα ντέρμπι όλο "πονούσε" ο Τζόλε και τη μέρα του αγώνα βασικός ο καράφλας.


Και μέσα σ΄όλα μας έκατσε και ο Κάκος. Ο δασοπυροσβέστης. Που όπως λέει ξέρει να σβήνει τις φωτιές, μπορεί να σβήσει και όποια φωτιά ανάψει στο ντέρμπι. Ενας διαιτητής σταρ. Και φιλόδοξος. Ο wannabe Βασάρας. ΄Η μάλλον τι Βασσάρας; Οπως είναι και γλόμπος μάλλον στον Κολίνα θέλει να μοιάσει. Το ήθελε λέει κι ο ίδιος να σφυρίξει στο ματσάκι. Ο Κάκος που πέρσι βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε. Απορώ πώς δεν έπαθε υπερκόπωση, να σφυρίζει Τετάρτη - Κυριακή χώρια κάποια αξιολογημένα της Βήτα Εθνικής. Που είναι λέει ό,τι καλύτερο διαθέτουμε. Και που έχει την ταμπέλα του βάζελου. "Με αρχηγό αποστολής τον Κάκο" πάει ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη έλεγε το μαντρόσκυλο του Χόχου τότε που χάσαμε με το χατ τρικ του Ρατζίνσκι και πέταξε το πρωτάθλημα. Μια νίκη και μια ήττα έχουμε μ΄ αυτόν σε ντέρμπι. Ο γαύρος όμως ε! Αήττητος σε 3 ματς με αυτόν διαιτητή. Κάτι μου λέει πάντως πως θα κάνει ό,τι μπορεί να το σπρώξει στο χηνάρι το παιχνίδι. Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Για να τον δούμε τι ψάρια θα πιάσει...

Scratch: Τους "αντικειμενικούς" τους πείραξαν οι Εισαγγελείς. Πέρσι που ανέβηκε ο γαύρος στην Τούμπα και είχαν ...ακροβολιστεί οι Εισαγγελείς μπας και πειραχτεί το ...νυχάκι του γαύρου δεν τους ενοχλούσαν...

22 comments:

pensierix said...

Το κακό με τον Τάσο (ε ρε κάτι παιδιά που βγάζουμε τσου Κορφούς!) είναι ότι θέλει συνεχώς να αποδεικνύει ότι δεν είναι βάζελος(που είναι) και τρέμει στη ιδέα μήπως ευνοήσει τον Παναθηναϊκό. Γι'αυτό τον προτιμούν οι γάβροι...Αν και τον θεωρώ πολύ καλό διαιτητή (μόνο αυτή τη μανία πρωταγωνισμού να έκοβε, κοινό κουσούρι με τον Κολίνα) δεν μπορώ να μην επιβραβεύσω αυτούς που μια ηλιόλουστη μέρα στη Κέρκυρα, ενώ ο Τάσος πίνει τον καπουτσίνο του στο Λιστόν...

http://www.youtube.com/watch?v=p_R-pW5NuAw

Αγωνιστικά, ο Κάρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι και μην ξεχνάμε ότι, πέρα από τη γρίπη που δεν πρέπει να περάσει στο...flu, έχει να παίξει από το ματς με την Ουκρανία και είναι γενικά ταλαιπωρημένος σωματικά...Εγώ περισσότερο φοβάμαι το Γιούρκα για να είμαι ειλικρινής, που διαβάζω ότι τον προορίζει για βασικό έχοντας ουσιαστικά παίξει ένα ημίχρονο με τον Λεβαδειακό πριν 20 μέρες...Βεβαια, ο τεντάς ξέρει καλύτερα αφού τον βλέπει καθημερινά όπως κατάλαβε ότι τα πανηγυράκια με ανοιχτές προπονήσεις μόνο κακό θα έκαναν...

Τον Πατέρα τον τρώει ο...γκουχ γκουχ. Ασε ρε Χριστιανέ τις προσκλήσεις και κοίτα να προστατέψεις την ομάδα, χωρίς φανφάρες!

Για το μπάσκετ, νομίζω ότι για να χάσουμε από αυτόν τον γάβρο πρέπει είτε να τους το χαρίσουμε το ματσάκι, είτε να πιάσουν μια απίστευτη απόδοση κι εμείς μια κάτω του μετρίου...Δε χρειάζεται να είσαι μπασκετικός για να δεις ότι από τη μια έχουμε μια ομάδα που παίζει κάτι σαν μπάσκετ, με αυτοσχεδιασμούς, χωρίς σαφή προσανατολισμό κι από την άλλη μια ομάδα που βρίσκεται με κλειστά μάτια...

paoad said...

Αργήσαμε σήμερα γατάκι..χμμμ!

Σήμερα (χθές) έκατσα να δω τον γάβρο με τη Παρτίζαν. Ε τέτοιο χάλι δεν περίμενα να δω. Έλεος ρε Γιαννάκη- κράτα λίγο τα προσχήματα.. Μιλάμε για τελείως αδούλευτη ομάδα. Κ ερωτώ πως να χάσει αυτός ο Παναθηναϊκός απο αυτο το καφενείο; Εντάξει, ντέρμπι είναι, δύσκολη έδρα το ΣΕΦ, αλλα ο Παναθηναϊκός μοιάζει πολλά επίπεδα πάνω. Με άλλα λόγια είναι καθαρά στο χέρι μας...κ δεν το λέω για να πειράξω τους γάβρους.

Πάμε τώρα στα ωραία. Κ να που ο τρισκατάρατος πήγε κ κόλλησε τη γρίπη κ όλοι οι Παναθηναϊκοι έχουν πάθει τσοκομπλόκο . Δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Τελικά, είμαστε αλλοπρόσαλλοι!

Προσωπική άποψη είναι ότι το βαρόμετρο για την απόδοση της Πανάθας τη Κυριακή θα είναι ο Ζιλμπέρτο. Αν ο Ζιλμπέρτο είναι καλά, δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω πάθει πλάκα με δ'αύτον φέτος!

Φέτος ανυπομονώ για το ντέρμπι. Ίσως κ να είναι το παιχνίδι που περιμένουν οι Παναθηναϊκοί τόσα χρόνια, μπορεί κ όχι. Πάντως ανυπομονώ.

paoad said...

τιιιι;;; με πρόλαβε ο Pensierix;;;; ακόμα να κοιμηθείς εσύ;;;

pensierix said...

Μη ξεχνάς ότι είμαι και μια ώρα πίσω..."Χαλάρωσε"!

;ppp

paoad said...

! :)

fl@neur said...

@gatti
Κατ' αρχάς, εδώ μανθάνομεν και ξένας γλώσσας, κι έτσι το κέρδος είναι διπλό (ομολογώ ότι δεν ήξερα την προέλευση της λέξης, chapeau!). Τώρα, για το μπάσκετ, ότι και να πούμε, "τα λόγια είναι περιττά/ την ώρα που κερδίζουμεεεε", είναι ίσως από τις λίγες φορές, που πάμε ΣΕΦ για "χαλάρωση", αλλά, να πω το κρίμα μου, ο χαρακτηρισμός "πελάτης" ούτε με καλύπτει ουτε "με αρέζει" (άσε που είναι τσουκαλικής χο-χο-χο προέλευσης). Τώρα, για το Η1Ν1 του Κάρα, είσαι ηθική αυτουργός, διότι τον παρουσίασες με μάσκα, κιέτσι... κόλλησε (δεν άρπαξε!) τη γρίππη. Για τον Κάκο, δεν ξέρω, πιστεύω, όπως κι ο Βασάρας, θα μπορούσαν άνετα να σφυρίζουν στην Ευρώπη, εντάξει δεν είναι και Λο Μπέλλο ή Πάλοταϋ, στην Ελλάδα όμως θέλουν ν' αποδείξουν πως δεν είναι (πράσινοι) ελέφαντες.
Τώρα, ένα ντέρμπυ είναι ένα ντέρμπυ είναι ένα ντέρμπυ, αλλά απέχει παρασάγγας από το clasico (btw, είμαι με τη Real, π'ράζ';).
keep scratching!

Γιώργος Τ. said...

Συμφωνώ απόλυτα! Ο Καραγκούνης είναι για τέτοια παιχνίδια και θα είναι κρίμα να χάσει το Κυριακάτικο.. Πάντως είμαι αισιόδοξος και για τα 3 ντέρμπι!! Αλλά αν πρέπει να επιλέξω 1 νίκη, αυτή θα είναι στο τηγάνι.. Άντε να δούμε!

gatti said...

@pensierix: Aυτό είναι το κακό με τον Κάκο. Στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι δεν είναι βάζελος είναι πιο αυστηρός με μας απ΄ ό,τι είναι με άλλους. Εμένα πάντως, για ένα πράγμα μου αρέσει. Που δεν κόβει το ρυθμό του αγώνα σφυρίζοντας συνέχεια, κάτι που ο Βασσάρας στους αγώνες του στην Ελλάδα το έκανε μονίμως και ήταν εκνευριστικός.

Θα μου πεις, έτσι όπως τους έχεις δει και τους δύο να παίζουν, πιστεύεις πως μπορεί να υπάρξει ρυθμός στο ντέρμπι;

Για τον Κάρα τα έχουμε πει τόσες φορές. Είναι υπερ-απαραίτητος σε τέτοια ματς, αλλά θα είναι και ταλαιπωρημένος από τη γρίπη, οπότε δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει. Για τον Γιούρκα έχω κι εγώ αμφιβολίες, όμως μάλλον ο Ολλανδός θα ξέρει καλύτερα. Εξάλλου, δεν θα έχει να αντιμετωπίσει και ιδιαίτερες δυσκολίες από την πλευρά του. Και δεδομένου ότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι το δίδυμο της συμφοράς, ποιον θα ήθελες δεξιά τον Γκάμπριελ; Θα μου πεις Τεν Κάτε είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις τι εκπλήξεις μπορεί να
ετοιμάζει. Αλήθεια αυτός ο Μπιέρσμιρ τι έγινε; (Οχι ότι θεωρώ σωστό να τον βάλει μετά από τόσο καιρό σε αυτό ειδικά το ματς, απλά αναρωτιέμαι σε ποια τρύπα έπεσε...).

Nαι κι εγώ συμφωνώ ότι έτσι όπως πάει το πράγμα, καλύτερα ας δώσει τόπο στην οργή με τις προσκλήσεις. Το θέμα είναι να προστατέψει την ομάδα, να δώσει στους άλλους να
καταλάβουν ότι είναι "παρών" και αν θα πάνε 10 ή 25 μικρή σημασία έχει. Αλλωστε αυτοί θα προσπαθήσουν να κάνουν μανούρες, όπως είχαν κάνει με τον ΠΑΟΚ, οπότε όσο λιγότεροι είναι εκεί οι δικοί μας τόσο καλύτερα.

Εγώ θα έλεγα να τους το χαρίσουμε στο μπάσκετ για να σιγουρέψουμε την παραμονή του Γιαννάκη! :)))))

gatti said...

@paoad: Aλλη φορά να μου βάλεις χρονόμετρο για να ξέρω πότε θα πρέπει να ανεβάσω το ποστ. :ppppppppppppp

Xάλι ο γαύρος δε λες τίποτα. Καλά τι κάνει αυτός ο Γιαννάκης τόσο καιρό; Κι αυτοί οι Αγγελόπουλοι δεν τα λυπούνται τα λεφτά τους; Γιατί αυτοί τουλάχιστον δίνουν λεφτά, δεν είναι σαν τον Χόχο που τα τελευταία χρόνια τη βγάζει στη φτήνεια...

Συμφωνώ ότι βαρόμετρο της ομάδας είναι ο Ζιλμπέρτο, αλλά και ο Κάρα χρειάζεται. Είδες πώς κάνουμε όταν δεν παίζει; Ενώ όταν παίζει μας ...μυρίζει. Τελικά μαζί (του) δεν κάνουμε και χώρια (του) δεν μπορούμε...

Κι εγώ για το ντέρμπι στο ποδόσφαιρο ενδιαφέρομαι. Για το μπάσκετ είναι νωρίς.

ΥΓ. Κατάλαβες; Εμείς ξενυχτάμε και ο pensierix με τη διαφορά ώρας μας το παίζει άνετος!

gatti said...

@fl@neur: Δεν νομίζω να έχεις ανάγκη να μάθεις ξένες γλώσσες. Κάτι μου λέει ότι ξέρεις ήδη. :)))

To μπασκετάκι θα έχει ενδιαφέρον μόνο στην περίπτωση που στραβώσει το ματς στο γαύρο (και δεν είναι και δύσκολο) και αναλωθούν οι οπαδοί του σε βρισίδι προς τον Γιαννάκη. Αν μάλιστα έχει στραβώσει πριν το ποδόσφαιρο και δεν πάει καλά ο "δράκος" ούτε ψύλλος στον κόρφο του. Θα πληρώσει τα σπασμένα. Παρεμπιπτόντως ούτε εμένα μου αρέσει ο χαρακτηρισμός "πελάτης".

Θα μου πεις τι πήγε κι έμπλεξε; Μια χαρά δεν ήταν στην Εθνική; Ας πρόσεχε...

Για τον Κάρα τι να πω. Συμβαίνουν αυτά. Ας ελπίσουμε να παίξει.

Εχοντας δει τόσα αίσχη στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια συμφωνώ ότι ο Κάκος άνετα θα σφύριζε στην Ευρώπη. Εκείνο που με ενοχλεί είναι που διακρίνω τουπέ! Δηλαδή το δείχνει ρε παιδί μου ότι ξέρει πως είναι καλός. Δεν θα έπρεπε να το δείχνει.

Δεν πειράζει μωρέ που είσαι με τη Ρεάλ. Απλώς θα στενοχωρηθείς λίγο... ;))))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Εγώ πιστεύω ότι δεν θα το χάσει το ντέρμπι. Αρκεί να μην κολλήσει κανέναν άλλο συμπαίκτη του. (Για τους αντίπαλους δεν μας νοιάζει! - Αρκεί να την περάσουν όλοι ελαφριά έτσι, δεν θέλουμε να κινδυνέψει κανείς!).

Κι εγώ έχω συγκρατημένη αισιοδοξία, εννοείται ότι αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα τη νίκη στο τηγάνι.

fl@neur said...

@gatti
Συμφωνώ σε όλα (κι αυτό καλό είναι τώρα;). Ας χάσει η Βασίλισσα κι ας έχουμε τουλάχιστον καλά αποτελέσματα στο Φάληρο (που πλένεσαι/ περιστεράκι γένεσαι, που λέει και το ρεμπέτικο).
Καλή συνέχεια!

paoad said...

Άτιμε ισημερινέ άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα.

island said...

Με τις κινήσεις τους οι γαύροι μου θυμίζουν την λαϊκή ρήση που λέει εκεί που έφτυνε, έγλυφε. Άλλο η Τούμπα όμως και άλλο το τηγάνι.

ΥΓ Μπορεί και να είναι καλό να μην παίξει ο Κάρα. Άμα θέλουμε να τους τρέξουμε για να χρειάζονται οξυγόνο, ο Κάρα δεν βοηθάει σε αυτό. Άλλωστε ο Σισέ τον χρειάζεται τον Νίνη του με τις κάθετες πάσες.

ΥΓ 2 Ο γαύρος θα παίξει ταμπούρι. Ήδη ξεκίνησαν να κοιτάζουν κυρίως την άμυνά τους. Και σε τέτοιες άμυνες έχουμε πρόβλημα. Βέβαια δεν ξέρω αν θα δεχτεί ο κόσμος τέτοιο στυλ παιχνιδιού.

ΥΓ 3 Ο Γιαννάκης πρέπει να μείνει. Με αυτόν στον πάγκο δεν χάνουμε το πρωτάθλημα.

ΥΓ 4 Να σε διορθώσω. Το ένα ματς είναι στο τηγάνι και το άλλο στο εξοχικό ή λυόμενο και όχι στο ΣΕΦ.

Φιλιά γατάκι :)

tzonakos said...

Για ΧΙ το βλέπω το ποδόμπαλλο.
Διπλό στο καλαθόμπαλλο.
Ετσι, για να κλάψει λιγο ακόμα ο κλαψψψογιαννάκης.

gatti said...

@paoad: Ετσι! :)))

gatti said...

@island: E ναι, όπου τους συμφέρει θέλουν στρατιωτικό νόμο και όπου όχι, είμαστε εμείς υπερβολικοί που ζητάμε έξτρα μέτρα.

ΥΓ. Ντέρμπι που δεν είναι καλό να παίξει ο Κάρα δεν πρέπει να γεννήθηκε ακόμα. Δεν ξέρω, τον θεωρώ υπερ-απαραίτητο για τέτοιους αγώνες. Ειδικά όπως αναμένεται να πάει το παιχνίδι. Θα δείξει...

ΥΓ2. Βέβαια θα παίξει ταμπούρι. Αμα βλέπεις δηλώσεις Μέλμπεργκ και ύμνους στην άμυνά τους καταλαβαίνεις τι γίνεται... Οι γαύροι δεν πρόκειται να πουν τίποτα αν με αυτό το στιλ παιχνιδιού η ομάδα τους πάρει αποτελέσματα. Εχουν βάλει αρκετό νερό στο κρασί τους τελευταία.


ΥΓ3. Εννοείται ότι πρέπει να μείνει ο δράκος. Είναι εγγύηση για να πάρουμε τον τίτλο!


ΥΓ4. Σωστά. Τον βραδινό αγώνα τον παίζουμε στο εξοχικό μας! :))

Φιλιά, Νησάκι! :)))))

gatti said...

@tzonakos: A, δεν θέλω τέτοια! Διπλό στο τετράγωνο πρέπει να είναι τα ματς!

paoad said...

Μια ωραία ατμόσφαιρα δεν είναι ο τίτλος;

@pensierix

http://www.youtube.com/watch?v=0vmGAeM-OIo&feature=fvst



Υ.Γ.Εεε ρε κράξιμο που έχει να πέσει. Μάλλον δεν θα καταφέρω να ξαναμπώ για σήμερα. Άυριο πάλι, νομίζω!!

paoad said...

ψιτ εσύ, αύριο περιμένω τιτανομεγιστοτεράστιο ποστ.

gatti said...

@paoad: Aμα έφυγες και δεν το πρόλαβες κακό του κεφαλιού σου...

paoad said...

πρόλαβα, πρόλαβα... φεύγω κ ξανάρχομαι.