Thursday, November 26, 2009

Tα μελιτζανιά να μη τα βάλεις πια...


Τι του έκαναν πάλι του Ζοτς τα παλιόπαιδα και πήρε το αγαπημένο του μελιτζανί χρώμα; (Μα δεν είναι χάρμα; Δεν έχω δει άνθρωπο να παίρνει τέτοιο χρώμα, πραγματικά!) Αν κρίνω από το έξαλλο ύφος του και την κατσουφιασμένη φάτσα του Σπανούλη πρέπει να έπεσε πολύ χοντρό χέρι!

Μα είναι δυνατόν να κλείνεις το ημίχρονο πίσω στο σκορ μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Ολντεμπουργκ; Την ποια; Was ist Oldenburg? Ηθελα να είμαι από μια μεριά στα αποδυτήρια να δω τι ακούσανε στο ημίχρονο οι παίκτες από τον Ομπράντοβιτς. Πω πω γκάζια!


Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ ωραίες μαζορέτες! Ετσι πρέπει! Πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε!


Scratch: Ποστάκι κατά το βραδάκι, αυτό ήταν μια μικρή πρόγευση. Θα τα πούμε και για τον Κάκο το ωραίο αγόρι και για την ανοιχτή προπόνηση που ΕΥΤΥΧΩΣ έστω και αργά το κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να γίνει και για τον Κάρα που γρίπιασε (@%$#@$# Ουκρανία!).

Scratch 1: Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να παίξει οπωσδήποτε ο Κάρα και όποιος τον πλησιάζει να ρίχνει ένα φτέρνισμα. Να τους κολλήσει όλους τους γαύρους λέμε!

12 comments:

fl@neur said...

@gatti
What is Oldenburg? Wo liegt Oldenburg? Ou est Oldenburg? Πάλι έδωσες ρέστα, με υπόκρουση Τσαουσάκη (;). θα 'θελες να είσουν στα αποδυτήρια, αλλά "τη δόλια την καρδούλα σου" τι ρώτησες, αν θα άντεχε τον Ζοτς στο μελιτζανί του; Κι ο Κάρα να τούς γριπιάσει όλους (τους αντιπάλους, όχι εμάς)! Τώρα μιλάνε για "αποκλιμάκωση", μικρό καλάθι χρειάζεται πάλι.
Μήπως μπορείς να μού λύσεις μια απορία; Πως γίνεται πριν από κάθε δύσκολο παιγνίδι του γαβ-γαβ-ρου, το ιατρικό δελτίο να έχει "τρεις νεκρούς και πέντε σκοτωμένους", και δυο μέρες πριν από τον αγώνα, όλοι να είναι fit for fun? Τι είναι αυτό, προπαγάνδα ή ΨΠ;
Περιμένουμε νεότερα post σου.
Κηπ σκράτσινγκ!

Crazy Tourists said...

Τώρα εγώ που χαίρομαι για το ότι δε θα παίξει ο Καραγκούνης είμαι πολύ κακιά;

Τρελοτουρίστρια

fl@neur said...

@crazy...
Εξαρτάται από ποια πλευρά θα το δεις και βεβαίως από το αποτέλεσμα΄;-)
ps. is anybody home?

Stepas said...

Κάκος στο ντέρμπι; Καλά κατάλαβα; Σας στέλνουμε Πάμπλο για ένα ημίχρονο δανεικό αν είναι. Ξέρει αυτός. Ακούει Κάκος και δαγκώνει το μαχαίρι...

Τα αδέρφια οι Παρτιζάνοι το κάνανε το χρέος τους στο μπασκετάκιον απέναντι στους γάβροι... "Τούμπα" η Χάλα Πιονίρ (σωστά το λέω άραγε;). Μα να πετάνε ρολά στο παρκέ λες και είναι το Αλκαζάρ; Τρελοί τύποι!

Ο Κάρα γρίπη; Αν είναι δυναμόν!

Φιλούρες!

ΥΓ: Σε διαβάζω ανελιπώς, μην κοιτάς που δεν σχολιάζω. Τρεχάματα...

gatti said...

@fl@neur: A, βέβαια θα άντεχα. Από την στιγμή που δεν θα τα άκουγα εγώ, αλλά θα τα έχωνε σε άλλους, μια χαρά θα τα άντεχα! :)))

Nαι, την είδα την αποκλιμάκωση, ούτε ένα 24ωρο δεν κράτησε. Ελα ντε! Πώς γίνεται να είναι όλοι ψόφιοι και μόλις έρθει η ώρα του ματς να είναι περδίκια; Μυστήρια πράγματα γίνονται στο γαύρο ρε παιδί μου...

gatti said...

@Crazy Tourists: Ε, όχι και να χαίρεσαι αν δεν παίξει! Αφού είπαμε: Eυλογία και κατάρα ο Κάρα!

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου! :)))

gatti said...

@Stepas: Πού είσαι ΠΑΟΚι μου; Μια χαρά θα μας κάτσει ο Πάμπλο. Και δεν θα κουραστεί κιόλας. Στην Αθήνα παίζετε την προηγούμενη ημέρα, απλά θα μας τον αφήσετε εδώ δεν θα τον πάρετε μαζί σας κατά την επιστροφή!

Είναι ωραίοι οι Παρτιζάνοι λέμε! Ε, τώρα η ομάδα του Ζοτς δεν θα έκανε το χρέος της; (Εκανε κι ο Γιαννάκης ό,τι μπορούσε, δεν μπορώ να πω...)

Kι όμως ο Κάρα γρίπη! Τα κατάφερε! :))

Φιλιά!

ΥΓ. Κι εγώ σε διαβάζω, αλλά κι εγώ τρέχω...

Elpis Cameraman said...

Εβαλες φωτο τα μωρα τις μαζορετες, για περισσοτερα hits ε;
Χεχεχε!

Crazy Tourists said...

fl@neur, από την πράσινη μεριά το βλέπω, αλλά δεν τον πάω, τι να κάνω!!!

gatti, τουλάχιστον ας μπει ως αλλαγή! Να μην το βλέπω σε όλο το παιχνίδι!! Φιλιά

Τρελοτουρίστρια

fl@neur said...

@crazy
Cray- crayzy love, τραγουδάει ο Κάρα και χορεύει την Καραγκούνα στο χορτάρι, μην ξεχνάς, είναι παιδί του ΠΑΟ, εξ άλλου, θα κάνει κανένα στημένο, θα πιάσει κανα σουτ, και βεβαίως θα πάρει κανένα φαουλάκι παραπάνω, με "τούμπα, κωλοτούμπα", που λέει και το gatti.
Γιατί δεν τον "πας" τον Τυπάρα, ντεν καταλβαίνει...
Καλό Σαββατοκύριακο με καλά αποτελέσματα!

gatti said...

@Elpis Cameraman: Σιγά τα hits. Oποιος ενδιαφέρεται κάνει κλικ και save...

:)))))

gatti said...

@Crazy Tourists: Αυτό φαντάζομαι είναι το δίλημμα. Τι είναι καλύτερο; Να μπει στην αρχή και όσο αντέξει, ή να μην μπει και να πέσει στη μάχη αν χρειαστεί;